Günaydın cici kızlar, tatlı anneler...
Ben de dün eve gittiğimde çok açtım.. spor falan yapınca yediklerim yetmedi herhalde..
2 tane galeta yedim.
akşam
7 yk mercimek yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt salata
sonra da ince bir dilim karpuz yedim..
sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 köy biberi
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay
regl oldum, çok ağrım sızım ve tatlı arzum var...
canım sen dün bi kg aldım demiyor muydun ?günaydin kizlar nasiliz bakalim bugünsükür bugün yine 57 kilo ciktim o kadar fark edermi bilemedim simdi 1 günde 1 300 gr :44::44::44::44:
Günaydın arkadaşlarrr afiyet olsun herkeseekilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm ben dün giremedim.... internette ara ara gitti durdu..dün listeme uydum genelde 1 saat açık havada yürüdüm.tempolu.bugünden devam edeyim..kimse beni merak etmemiş aşkolsun
bugünkü kahvaltım ; 9 da yaptım.
2 dilim kepek ekmek
1 kupa çay
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
2 minik yeşil zeytin
11 buçuk gibi 1 porsiyon meyve yerim.
öğlen 2 gibi de kepek ekmeğinden tavuklu sandviç
1 bardak ayran
devamını eve gelince yazarım bugünkü sporum iyi olacak hepsini yapabilirsem
merhaba canım teşekkür ederimburanın gediklisi olmaya adayım bende ben eylül ortası tartılıcam tartıyla küsüştük şaka bir yana okuduğum kitabın yöntemini uyguluyorum kilo verirken en az 45 gün - 2 ay tartıya çıkmamak gerekliymiş.biliyorum kulağa önce garip geliyor ama mantıklı ve doğru bir açıklaması var tabi ki sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle 50 lili rakamlara inince 59 a falan tartıda o rakamı görünce bayram edicem tam olduğumda fotoğrafımı da koyucam inş. hep beraber vericez fazlalıklarımızı inşallah :13:
evet balım ben kızımın doğumundan 8 ay sonra yine hamile kalmıştım ama 5 haftalıkken kanamam geldi doktora gittim kesede bozulma yoktu ama düşük tehlikem vardı ilaç yazdı bana ilacı ancak 2 gün kullanabildim çok baş dönmesi yaptı kanamamda durmuştu ama bir hafta sonra yine kanamam geldi o zaman işte karnımda ölmüş kalp atışlarını alamadık zaten alttanda yavaş yavaş düşüyodu belliydi yani.kahvaltı içinde afiyet olsun canım
oo hatun zengin yaa bi seferde üç çift ayakkabı almış hehehhehe
günaydın beybüüü, günaydın yeecaaleee. valla kim kime dum dumayız yine bugün hehehhee
Günaydın arkadaşlarrr afiyet olsun herkeseekilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm ben dün giremedim.... internette ara ara gitti durdu..dün listeme uydum genelde 1 saat açık havada yürüdüm.tempolu.bugünden devam edeyim..kimse beni merak etmemiş aşkolsun
bugünkü kahvaltım ; 9 da yaptım.
2 dilim kepek ekmek
1 kupa çay
1 domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
2 minik yeşil zeytin
11 buçuk gibi 1 porsiyon meyve yerim.
öğlen 2 gibi de kepek ekmeğinden tavuklu sandviç
1 bardak ayran
devamını eve gelince yazarım bugünkü sporum iyi olacak hepsini yapabilirsem
merhaba canım teşekkür ederimburanın gediklilerinden olmaya adayım bende ben eylül ortası tartılıcam tartıyla küsüştük şaka bir yana okuduğum kitabın yöntemini uyguluyorum kilo verirken en az 45 gün - 2 ay tartıya çıkmamak gerekliymiş.biliyorum kulağa önce garip geliyor ama mantıklı ve doğru bir açıklaması var tabi ki sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle 50 lili rakamlara inince 59 a falan tartıda o rakamı görünce bayram edicem tam olduğumda fotoğrafımı da koyucam inş. hep beraber vericez fazlalıklarımızı inşallah :13:
tabee kızım biriktirdiği kesenin ağzını açsa zatii ayakkabı dükkanı açaro derece yanee
kizlar azsonra arkadasa gitcem aksam yemegini simdiden pisirdim firinda tavuk lu türlü mantar corbasi ama siyah undan yaptim ayranla yeter herhalde arkadasda kahvalti yapacam gec oldugu icin bugün iki ana 3 ara ögün olur artikin
yecale nugi kıslar eşim değiştidaha hassas davranıyo bana karşı ve artık uğraşmıyo kızdırmıyo beni sadece akşamları erken uykum geliyo 10 gibi onu istemiyo :97: otur diyo bende gündüzden acuk kestiriyorumki akşam beraber oturalım diye :86:
sürekli bebek lafı yok ağzında mutluluğu gözlerinden belli :86:
birde bebiş odasını yeşil yapacaz uzmanlar öyle demiş
bu kararı almasında limonun rolü çokturlimon yeşil renkli ve bayılır yeşile heleki yeşil oda görecek kafayı yer artıkın delirir
yecale nugi kıslar eşim değiştidaha hassas davranıyo bana karşı ve artık uğraşmıyo kızdırmıyo beni sadece akşamları erken uykum geliyo 10 gibi onu istemiyo :97: otur diyo bende gündüzden acuk kestiriyorumki akşam beraber oturalım diye :86:
bu kararı almasında limonun rolü çokturlimon yeşil renkli ve bayılır yeşile heleki yeşil oda görecek kafayı yer artıkın delirir
e tabi bebişi duyunca değiştiuyku olur artık normal ha bide artık senin vücut değişecek ve sürekli şey isteyecek anladın sen onu bilmiyom herkezde aynımı ama bende öyle olmuştu sürekli istiyodum ben
e tabi bebişi duyunca değiştiuyku olur artık normal ha bide artık senin vücut değişecek ve sürekli şey isteyecek anladın sen onu bilmiyom herkezde aynımı ama bende öyle olmuştu sürekli istiyodum ben
tabee kızım biriktirdiği kesenin ağzını açsa zatii ayakkabı dükkanı açaro derece yanee
saatin alarmını kurmasam ne kadar uyurum belli olmazdı heralde
kalktım kayfe pişirdim şekersiz
kizlar ben kacdim sohbetinize eslik edemiycem cok üzgünümyarin görüsürüz artik:79::79::79::79::79::79:sizi sevgiyle kucakliyorum
yolanda canim benim ben cumadan cumaya tartiliyorum iste bu hafta sonu musafirim olunca bi tartiliyim kac kilo almisim diye oldu öle anliyacagin:90::90::90:
bende istiyodumda esim vermiyodu korkuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?