60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacım afiyet ve de geçmiş olsun tatlı krizin için de biliyorsun tarçınlı süt yada tarçın takviyeli meyve reçetemiz var . bende akşam çok acıkmışım koca bitabak taze fasulye ve iki dilim karpuzu mideye indirdim tabi yanında yarım kalıp peynirle. ama akşam yatarken yine açtım havalar ısınalı dengem şaştı

günaydin kizlar nasiliz bakalim bugün sükür bugün yine 57 kilo ciktim o kadar fark edermi bilemedim simdi 1 günde 1 300 gr :44::44::44::44:
canım sen dün bi kg aldım demiyor muydun ? ee her gün tartılma bence böle gidiş gelişrler olur. bende artık haftada bir tartılmaya karar verdim gerçi dün akşam tutamadım kendimi çıktım üstüne ama hayal kırıklığı oldu o yzden kaldırdım sakladım trtıyı ..

bi kere merak edilmek öle hemen olmaz siz yeni gelen arkadaşlar hemmen olsun bitsin istiyorsunuz. her gün ugrayacan devamlı gelecen ki yokluğun hissedilsin bu buraya has bişi değil sosyal bir kavram. o yüzden her gün ugra sohbetlere dahil ol millet sana alışsın bak o zaman seni nasıl soruyoruz

valla çok güzel gidiyorsun ayda bir tartılma tamam da 1,5 ayda bir çok uzun zaman değil mi ? ben en son haftada bir tartılmaya kadar verdim ama onun için bile kendimi tutmam zor oluyor ama sanki dediklerin dogru. insan su değişiminden filan fazla çıkıyor buda moral bozuyor. belki her regl sonrası mesela reglin 15. gününden diger 15. gününe tartılmak dogru olabilir . neden hemen sonrası değil derseniz sanırım ovulasyonda da insan şişiyor su tutuyor ama oda bitince her şey normal oluyor. bakalım bende tutim kendimi dee tartılmazsam da kaçırırsam kg almaya başlarsam önüne geçemem gibi geliyor. en iyisi haftada bir tartılmak

çok üzüldüm canım illa bişey yapmaya gerek yok düşecek olduktan sonra düşüyo böyle işte
neyseki kızın var canım yaa

oo hatun zengin yaa bi seferde üç çift ayakkabı almış hehehhehe

günaydın beybüüü, günaydın yeecaaleee. valla kim kime dum dumayız yine bugün hehehhee

tabee kızım biriktirdiği kesenin ağzını açsa zatii ayakkabı dükkanı açar o derece yanee

günaydın yiivrum tam gaz devam ediyosun ne küsel :86: :86:

yolanda canim benim ben cumadan cumaya tartiliyorum iste bu hafta sonu musafirim olunca bi tartiliyim kac kilo almisim diye oldu öle anliyacagin:90::90::90:

kizlar azsonra arkadasa gitcem aksam yemegini simdiden pisirdim firinda tavuk lu türlü mantar corbasi ama siyah undan yaptim ayranla yeter herhalde arkadasda kahvalti yapacam gec oldugu icin bugün iki ana 3 ara ögün olur artikin

kizlar azsonra arkadasa gitcem aksam yemegini simdiden pisirdim firinda tavuk lu türlü mantar corbasi ama siyah undan yaptim ayranla yeter herhalde arkadasda kahvalti yapacam gec oldugu icin bugün iki ana 3 ara ögün olur artikin

sağlıklı olduktan az yağlı olduktan sonra gayet güzel olur canım

yecale nugi kıslar eşim değişti daha hassas davranıyo bana karşı ve artık uğraşmıyo kızdırmıyo beni sadece akşamları erken uykum geliyo 10 gibi onu istemiyo :97: otur diyo bende gündüzden acuk kestiriyorumki akşam beraber oturalım diye :86:
sürekli bebek lafı yok ağzında mutluluğu gözlerinden belli :86:
birde bebiş odasını yeşil yapacaz uzmanlar öyle demiş
bu kararı almasında limonun rolü çoktur limon yeşil renkli ve bayılır yeşile heleki yeşil oda görecek kafayı yer artıkın delirir

e tabi bebişi duyunca değişti uyku olur artık normal ha bide artık senin vücut değişecek ve sürekli şey isteyecek anladın sen onu bilmiyom herkezde aynımı ama bende öyle olmuştu sürekli istiyodum ben

yesili bende cok severim oglumun birinin odasi yesil turunc birinin odasida turkis beyaz uzmanlar yesil hakkinda ne demiski

e tabi bebişi duyunca değişti uyku olur artık normal ha bide artık senin vücut değişecek ve sürekli şey isteyecek anladın sen onu bilmiyom herkezde aynımı ama bende öyle olmuştu sürekli istiyodum ben

Ben de olmamıştı ama çoğu arkadaşımda oldu... Normal demekki..

tabee kızım biriktirdiği kesenin ağzını açsa zatii ayakkabı dükkanı açar o derece yanee

saatin alarmını kurmasam ne kadar uyurum belli olmazdı heralde
kalktım kayfe pişirdim şekersiz

afiyet olsun canım ben de kahveyi alıştım artık hep şekersiz içiyorum diyet olayı bitince de devam edicem inşalla şekersiz

kizlar ben kacdim sohbetinize eslik edemiycem cok üzgünümyarin görüsürüz artik:79::79::79::79::79::79:sizi sevgiyle kucakliyorum

yolanda canim benim ben cumadan cumaya tartiliyorum iste bu hafta sonu musafirim olunca bi tartiliyim kac kilo almisim diye oldu öle anliyacagin:90::90::90:

anladım canımcım. ama haftasonları düzen bozulunca hep geri gelirler o yüzden bence hiç tartılma benim hep öle oluyo aylardır

bence o seni kızdrırıken seni sevdiindne yapıyordu. benim eşimde çok yapıyor onu. önce sinir ediyo bagırtıyo kızdırıyo sonra da bu haline bayılıyorum diyip sıkıştırıo öpüyo pis. şimdi bebiş te varya ikinizie birden kıyamıyo. oh ne güzel ne güzelll

bende istiyodumda esim vermiyodu korkuyodu

vermiyor muydu
benim ki de korkar kesin. şimdiden diyo zaten o zaman dokunmam diye dokunmasın da görim ben onu noluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…