balım bide şunu söyliyeyim sana doğumdan çıkar çıkmaz ter olursa eğer saçlarını yüzüne sür şöyle güzelce terli yüzüne lekeyi alırmış ne kadar inanırsın bilmiyorum ama duyan varmıdır böyle bişeyi acaba ben duymuştumda annemde bana yaptırmıştı
ecrin günaydın cicim aft için bi sprey var eczaneden alsana canım onu
çok zor valla allah kolaylık versin canım
merak etme yakında atlatırlar herkes normale döner
ama şu var zaten altlı üstlü oturuyosunuzya kayınvaliden yanlız kaldı şimdi daha çok ilgi isteyebilir sizden ve bulamazsa sorun çıkarabilir
arada sen kötü olabilirsin iyi ayarla sinirlerini bozmayacak ve ilgisiz olmayacak şekilde davranmalısın :97: artık bu nasıl olacaksa :97:
saol cnm benimm...ne güzelll tatil olmuş canım
kadınları inceleme de bayıldım valla
taş gibi olanlar çok azdı dimi?
bir dahaki yaz biz de öyle olcaz
altl üstlü oturmuyoruzz... aramızda arabayla 15 dk lık mesafe var.. ama ögleden sonra bi gidioruzz gece 12 ye 1 e kadarr.. e bi süre sonra konuscak bişey kalmıo nie bi arada oldugumuzu hatırlıyolar..bende madem hepimiz ölücez dövünmeye gerek yok die dsünyorumm arada da ya sıra bendeyse di,e korkuyorum..insanız işte e bide kayınpederim cok iyi adamdıı hiç kimse için yabancılardan bu kadar ii seyler duymamıstımm. duydukca rahatladım orda rahattır die.. beyni olayı geriye attı resmen.. yasanmamıs gibi.. iyi de oldu öyle zaman gecmezdi cünkü
balım bide şunu söyliyeyim sana doğumdan çıkar çıkmaz ter olursa eğer saçlarını yüzüne sür şöyle güzelce terli yüzüne lekeyi alırmış ne kadar inanırsın bilmiyorum ama duyan varmıdır böyle bişeyi acaba ben duymuştumda annemde bana yaptırmıştı
Bende duydum bunu ama leke olmadığı için denemedim..Bir de normalde duş alırkende yüzünü saçlarınla ovucakmışsın kese gb oluyor galiba
günaydınn kızlaaarrrr... eve kapandıgımızıı unutupp ultra yüksek moralli olmaya calısıorumm.. aslında herks normall.. ama birinden bi tlfn gelio (cocuklar kalabalık oldugundann) kayınvalidem yüksek oktavdan aglamaya baslıyo. dün gece 23.15 te sn aslan ı aratıcaklardı bana az daha.. adam dicek cebi verdik saat mevhumu kayboldu. görümcemin bahanesi güzel ecelle ilgili hassas bi konu . kayınvcalidem dio ki bide seyi sorr yani cok büyük bi acı dayanılacak gibi degil buna yapacak bişi var mı???anne dedimm adam ilahiyatcı yanii seninki benimki insani duygular. psikiyatrist degil ki bu napsınn?? bütün gün konu acılmassa kimse aglamıyo kocişiminn bunalım belirtileri var sadece demek kii dayanılmaz bi acı degill yanii mutlaka cok üzülüyosunda hayat devam ediiyor. gece aska gelip bagıra bagıra aglıyo.. bütün sinirlerim üstüme geliyo. hamilelikten mi böyle oldum acaba.. sonrada pişman oluyorum nie kızıyom die.. 40 gün dolana kadar kapıdan cıkmıcaklar onu da anladım.. sanki evin içinde oturuncaa babamın ruhu sad olcak.. toplumsal baskı işte.. aman ne bilim yaa :44::44::44:
agzım aft dolu bu arada 2 gündür corba içiyorumm acımmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
saol cnm benimm...
aynen valla bende içimden aynı şeyleri geçirdim seneye bende öle olcam die.inşallah öleo luruz cnm hep birlikte
tatlım başın saolsun ben seninle denk gelemedim bi türlü söyleyemedim. ama sen böle anlatınca babam öldüğü zman annemim hali aklıma geldi ben 12 yaşındaydım .13 sene önce yani. annem çok iyi hatrlıorum 6-7 ay boyunca hergün ağladı ama hergün.sonra bi iki güne düştü ama yıllarca ğaladı diyebilirim. hep birileri yanımızdaydı tazyem yengem vs. annemi hiç yalnız bırakmadılar.çok zor bi olay hep yanında olna hergün gördüğün insanı bi anda artık göremeyeceğinii anlıosun ama kendine söz geçiremiosan o hali yaşamak lazım ama Allah kimseye yaşatmasın tabi.
babam da öleydi çok iyiyidi kendi işini bırakır başkasının işine koşardı eğlenceliydi ilkokul mezunu esnaf birydi ama çoğu üni versşte mezununa taş çıkarırdı çok bilgili kültrlüydü çok titizdi temz giyinirdi vs. böle bi insann artık yanında olmayacağını bilmek çok zor
hala rüyamda babmı gördüğüm zman ölmemiş olarak görüorum ölmemiş ama bizden uzakts yaşıomuş.
nerdesin baba nie gttin diorum hiç bişi sölemio hiç konuşmuo ama hep iyi hallerde görüorum şükür.
çok sık görmüorum keşke daha sık görsem ama gördüğümde de dediğim gibi iyi hallerde görüorum. inşallah iyidir rahat yatıodur mezarında...
Arkadaşım öncelikle başınız sağolsun...
Seni korkutmak istemem ama uzun süre geçmeyen ve sürekli tekrarlayan ağız yaraların varsa iyi bir doktora görün.Ağız çok önemli çünkü en ufak bir rahatsızlıkda hayattan zevk almıosun yemek yemek konuşmak vs...Sanırım hamilesindeşuanda diyet yapıomusun bilmiorum ama zaten vitaminsiz kalınca olur genelde ağız yaraları, doktorunun verdiği vitaminler çok önemli yada kendin bol vitamin almaya çalış
kalanchoecim sen hangi pazardan aldın lastiğini?
avrupa yakasında mı?
Ben geldim....
Kimsecikler kalmamış gene....
Öğlen yemeğimi yiyorum şimdi...
2 kk beyaz peynir
2 domates
1 kırmızı biber
1 dilim denge ekmek
1 bardak çay..
ayranım da var ama belki onu ara öğün yaparım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?