60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eevet yaa hergünde 1 yımırta yiyorum :86:
şimcik sana kızcam valla sen bebeği düşüncen zaten kayınpederinin vefatı derken düzenli beslenemedin üzüntü stres güçsüz kaldın ve böyle yaparsan olmaz sen güçlü olcenki bebekte güçlü olsun
bebek sağlığı anne karnında başlar ne kadar faydalı beslersen o kadar iyi olur ilerisi için
şimdi kefiri aç 1 bardak ilaç niyetine iç
hergün 1 bardak içiyosun
harnup pekmezinide tahinle karıştırı kahvaltıda ye o zaman
ve hurma günde 2-3 hurma ye.

şimcik markete gidip tahin alcem sabah ara öğünde 1 dilim ekmeğe sürüp yerim hem tatlı isteğinede iyi gelir
yulaflı püskevit alcem
karbonhidratı az aldığımı farkettim :44:

Yolanda ne güzelsin kız sen.. maşallah sana..

sagol canımcım o senin bakışının güzelliği

nugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim

mineralsiz nügü hahaha

bencede yolandaa pekkk güzelmişşşşşş .. kızz ben kocişin olsamm seni hayatta bırakammm ayrı sehirdee

ay şekerim çok teşekkür ederim sen daa güzelsin canım benim esmer güzeli anne adayıı. laf aramızda aşırı kıskançlıklara başladı eskiden atlet tarzı hani kolsuz t-shirler olurdu ya ona ses etmezdi şimdi kızar oldu yaa ne anlamsızca. şişko iken giy zayıflayınca giyme. valal bugün giydim çok sıcak napim hatta şu an üstümdeki pembe atleti görüyorsunuz çatla kociş çatlaaa

evet canım hamileler var
sen sağlıklı beslenip birde emzirirsen eğer kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin

hamile olmayan yok ki canım. burda çocuu olmayan yada hamile olmayan bi ben varım zayıflama deel bebiş topii oluyoruz. adımızı da değiştircez yakında

Merhaba kızlar,
benımde kılolarımla basım dertte.Boyum 1.63 kılom 65 ve ne kadar ıstesemde kılo veremıyorum.Istahıma engel olamıyorum.sızler nasıl zayıflıyorsunuz?

bebigim napim yaa.. ben böle olsun istemedim hiçç.. sımarık bi gelin olamadımm cocuk olamadım genc olamadımm bari sımarık bi hamiş olayım dedimm.. ( gerci kocişim bana kral bi dügün yaptı hakkını yemiyim) bu yaz yapamadıgımız balayını yapcaktıkk basbasaa..bi dahaki yaza bebiş olcak kocişle basbasa bişi yapamadık.. degil balayıı yapmak yas tutuyoz simdii.. bol bol denize gircektim lise boyu hatta gecen yazz paso calıstımm bi yere cıkamadım. bu yaz acısını cıkarcam dedimm bebişli bi kadın olmak içindee beynimi hazırlıcaktım. görümcem yazlıgında bikini giymio yasta biz daha kapı dısarı cıkmadık zaten ramazanda gelioo cıkamıcaz denizde yattıı.. herkes mutsuzz.. gecen aksam kayınvalidem eliyle bişi yapıodu işte uzun cıkarsa dilegin olurmus kısa kalırsa olmazmıss.. 2 tane normal sey diledimm olcak dedii. herkes tuttu.. en son bi tane daha dileyim dogrulugunu test edeyim dedim.. tatile gidelim dedimm gitmicegimizi bildigimden.. onada olcak dedii. olmucak demekki yanlıs dedim güldük.. herkes söledigi için söledim.. biz eylülde tatile cıkcaktık artık cıkamıcaz kocişte söledii demek ki dogru degil dedim. görümcemde eylüle daha var cıkarsınız belki dedii.. kayınvalidem de tabi kıbrısa gidin dedii (kıbrısta napceksek) sonrada döndüü tatil bi tek deniz mii belki köye gideriz dedi. sonrada aa tamam buldum eylülde hep beraber köye gidioruz dedii.. bide ben sismann oldugum için öne otururum dio. burdan edirne 10 saatten fazla. ben eylülde 5. ayı bitirmiş olcam benim göbegim nolcak arkada 5 kişi.. bide hep beraber edirneyee gitmekk tatil mi.. kimseyi tanımam etmem. kociş kadınlarla oturmaz.. ama işte kayınvalideme de bişi diemiorum yalnız kaldıı üzülüo vs.. ama hamileligimdende bişi anlayamıyorumm.. ceneme vurdu habire konusuorumm.. tabi zaten cok üzgün die kocişede degil size bide kendi kendimeee:90::90:

evet cünkü sisko olunca cıplak gezsen yine güzel olmuyoo:90::90::90: acmana karısmazlar..ohhhh catlasınnnn ben su cocuguu bi dogurayım bi zayıflayayım daaa sonra biri benii durdursunn cnmmmmmmm:90::90::90::90::90::90::90::90:

selam kızlar ben geldimm
yanıma kuruyemiş alıyordum
1 hafta hiç yeme fırsatı olmadı bayatlamışlar
atacak mıyım ben onları

hurma,kefir konuşulmuş ikisini de çok severim
ecrincim ilk kefir kötü geliyor bozuk yoğurt gibi tadı
bi kere tadıp bırakma yudum yudum iç ağzın alışınca seveceksin zaten
yada blendrda taze meyveleri püre yap öyle ye az pekmez döküp :) :)
uydurdum tarifi hemencik

ara öğün
1 bardak süt canım çekti
1 hurma

cimcimeninnn bebügün cinsiyeti belli olmustur artıkın sanırsamm nerelerde bu kıss yafff.. iyilesmedi mi hala

tepeden tırnaga asıgım sana..
ne ilk kez nede son
söylerim sana..
kimse kimse kimseyi sevmek zorunda degil..
ama sen hiç korkma ask önünde egil....

gel benim vefası eksik yarim,,
ben sensiz durur muyum??
sen beni bir cagır gönülden,,
hiç gelmez olur muyum...

varsın bi ümit kalmasın bize..
hüznün kalbime sıgmasa bile..

gel benim vefası eksik yarimmm..

içimm yandı allah ım aska bakk.. ne duygusal ne ask dolu insanlar var yaff.. nasıl yazıolar bu sözlerii

canım anlıyorum seni herşey üstüste geldi ama sen bebişi düşünmelisin
ne zamandır doğru dürüst beslenmedin ne varsa onu yedin. ama olmaz zaten sorunlu gebelik yaşadın birde bebek güçlenmezse zor olur çok
kayınvaliden yanlız kaldı şimdi artık size sarılacak malesef pek başbaşa gezelim zor olabilir sizin için
ama dediğim gibi beslenmene yarından itibaren dikkat ediyo sağlıklı besleniyosun en azından hurma kefir hiç ihmal etme

evet çokk sağlıklı dediğin gibide yapılır süper olur ama ben sade severim sıcakta susuzluğa hararete ter ateş basmasına birebir geliyo

cimcimeninnn bebügün cinsiyeti belli olmustur artıkın sanırsamm nerelerde bu kıss yafff.. iyilesmedi mi hala

canm hep diyoruzya moral diye işte çok önemli. cimcime çok üzülüyodu sıcakta yürüdü birde üzüntü eklenince kanaması olmuştu yatacaktı evde inşallah düzelir bişeycikte olmaz bebişine

gezdim geldim valla sıcak olmasa eve giresim yok bu ara çok seviyorum açık havada gezmeyi
gelince 1 dilim ekmeğe 2 çay kaşığı tahin pekmez sürdüm yidim
ama turşuyla tuz almayı unuttum eşime desem sevdiğim turşuyu bilemez en iyisi birazdan gidip almak

birazdan 1 tüysüz şeftali ve 10 badem 10 fındık yicem
sonrada 1 bardak kefir içerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…