maşallah büyümüş kızzcinsiyeti bellimi
karnın şiştimi acuk :44:
yumurtayı unuttummm:26::26::26: her sabah 1 yumurta veriyy.. babam içiodu harnup pekmezii ayy cok kötü tadı ben direk keciboynzu yiyeyimmkefir aldım koca bi şise ama daha cesaret edip acamadım ya begenmezsem die.. ayy salı gübü bebügümünn cinsi kendini belli edebilirmişş cok heycanlıyımmmm.. erkekkse ilk sinyalleri alıcazzz
içiyorum canım marketten aldım 6 lı getiriyorum işyerine çekmecmde duruyor öğle yemeğinden 20 yada 30 dk sonra içiyorum hergün
pazartesi geliiiiyoo
hoşgeldin canım
hamileler var heralde bende 2. bebeğime yeni doğum yaptım 3.5 aylık darısı basınıza kilolarla başım dertte
Yolanda ne güzelsin kız sen.. maşallah sana..
nugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim
bencede yolandaa pekkk güzelmişşşşşş .. kızz ben kocişin olsamm seni hayatta bırakammm ayrı sehirdee
evet canım hamileler var
sen sağlıklı beslenip birde emzirirsen eğer kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin
Merhaba kızlar,
benımde kılolarımla basım dertte.Boyum 1.63 kılom 65 ve ne kadar ıstesemde kılo veremıyorum.Istahıma engel olamıyorum.sızler nasıl zayıflıyorsunuz?
eevet yaa hergünde 1 yımırta yiyorum :86:
şimcik sana kızcam valla sen bebeği düşüncen zaten kayınpederinin vefatı derken düzenli beslenemedin üzüntü stres güçsüz kaldın ve böyle yaparsan olmazsen güçlü olcenki bebekte güçlü olsun
bebek sağlığı anne karnında başlar ne kadar faydalı beslersen o kadar iyi olur ilerisi için
şimdi kefiri aç 1 bardak ilaç niyetine iç
hergün 1 bardak içiyosun
harnup pekmezinide tahinle karıştırı kahvaltıda ye o zaman
ve hurma günde 2-3 hurma ye.
sagol canımcım o senin bakışının güzelliği
mineralsiz nügü hahaha
ay şekerim çok teşekkür ederim sen daa güzelsin canım benim esmer güzeli anne adayıı. laf aramızda aşırı kıskançlıklara başladı eskiden atlet tarzı hani kolsuz t-shirler olurdu ya ona ses etmezdi şimdi kızar oldu yaa ne anlamsızca. şişko iken giy zayıflayınca giyme. valal bugün giydim çok sıcak napim hatta şu an üstümdeki pembe atleti görüyorsunuz çatla kociş çatlaaa
hamile olmayan yok ki canım.burda çocuu olmayan yada hamile olmayan bi ben varım zayıflama deel bebiş topii oluyoruz. adımızı da değiştircez yakında
bebigim napim yaa.. ben böle olsun istemedim hiçç.. sımarık bi gelin olamadımm cocuk olamadım genc olamadımm bari sımarık bi hamiş olayım dedimm.. ( gerci kocişim bana kral bi dügün yaptı hakkını yemiyim) bu yaz yapamadıgımız balayını yapcaktıkk basbasaa..bi dahaki yaza bebiş olcak kocişle basbasa bişi yapamadık.. degil balayıı yapmak yas tutuyoz simdii.. bol bol denize gircektim lise boyu hatta gecen yazz paso calıstımm bi yere cıkamadım. bu yaz acısını cıkarcam dedimm bebişli bi kadın olmak içindee beynimi hazırlıcaktım. görümcem yazlıgında bikini giymio yasta biz daha kapı dısarı cıkmadık zaten ramazanda gelioo cıkamıcaz denizde yattıı.. herkes mutsuzz.. gecen aksam kayınvalidem eliyle bişi yapıodu işte uzun cıkarsa dilegin olurmus kısa kalırsa olmazmıss.. 2 tane normal sey diledimm olcak dedii. herkes tuttu.. en son bi tane daha dileyim dogrulugunu test edeyim dedim.. tatile gidelim dedimm gitmicegimizi bildigimden.. onada olcak dedii. olmucak demekki yanlıs dedim güldük.. herkes söledigi için söledim.. biz eylülde tatile cıkcaktık artık cıkamıcaz kocişte söledii demek ki dogru degil dedim. görümcemde eylüle daha var cıkarsınız belki dedii.. kayınvalidem de tabi kıbrısa gidin dedii (kıbrısta napceksek) sonrada döndüü tatil bi tek deniz mii belki köye gideriz dedi. sonrada aa tamam buldum eylülde hep beraber köye gidioruz dedii.. bide ben sismann oldugum için öne otururum dio. burdan edirne 10 saatten fazla. ben eylülde 5. ayı bitirmiş olcam benim göbegim nolcak arkada 5 kişi.. bide hep beraber edirneyee gitmekk tatil mi.. kimseyi tanımam etmem. kociş kadınlarla oturmaz.. ama işte kayınvalideme de bişi diemiorum yalnız kaldıı üzülüo vs.. ama hamileligimdende bişi anlayamıyorumm..ceneme vurdu habire konusuorumm.. tabi zaten cok üzgün die kocişede degil size bide kendi kendimeee:90::90:
selam kızlar ben geldimm
yanıma kuruyemiş alıyordum
1 hafta hiç yeme fırsatı olmadı bayatlamışlar
atacak mıyım ben onları
hurma,kefir konuşulmuş ikisini de çok severim
ecrincim ilk kefir kötü geliyor bozuk yoğurt gibi tadı
bi kere tadıp bırakma yudum yudum iç ağzın alışınca seveceksin zaten
yada blendrda taze meyveleri püre yap öyle ye az pekmez döküp :) :)
uydurdum tarifi hemencik
ara öğün
1 bardak süt canım çekti
1 hurma
cimcimeninnn bebügün cinsiyeti belli olmustur artıkın sanırsamm nerelerde bu kıss yafff.. iyilesmedi mi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?