60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ona çare olarak sirke tuz karışımı ile gargara yapmanı öneririm. yaraları yakarak kapatıcaktır ve seni rhatlatır. ama tuzu abartma

canım uzun zaman olmuş ama başın sagolsun kaybın için üzüldüm

üzüntülü olduğun zaman vucut direnci düşer aftın en büyük sebebi budur zamanla geçer tatlım rahat olmaya bak

ben geldiimm
kokuyomuşum gibi hissettiğimden gittim kendime duş jeli aldım bebe yağı aldım yıkandım bebe yağını sürdüm lakin fazla kaçırmışım çiçek bahçesi gibi kokiyiim :86:

akşama barbunya yapcem bulgur pilavıda yaptım

turşuda alırım hava serinleyince gidip :86:
ne zamandır turşu yemedim bu akşam epeyce yerim :86:

öğle yemeğim
6 yk kabak yemeği
salata
yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Afiyet olsun Nugi..

Turşu mu çekiyo canın yoksaaaaaaaaaa......

günde 1 madensuyu mineral için faydalı diye içicem hergün :86: ayrıyetten hurma ve kefir çok faydalı bunlarıda hergün yer içerim :86:
bebişe yarasın demi :86: artıkın onu düşünmek lazım :86:

nugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim

Evettttttt artık iki kişilik düşünecek, yiyecek ve de yaşayacaksın...
Diyetisyene gidecekmisin peki..
Bide dr. una sor yenilecek ve yenilmeyecekleri...
mesela benim dr. um yeşil çay içirtmemişti..
Bide sakatat yasaktı biz zaten yemiyoruz.. Salam sucuk falanda...
bide tuzu çok yemiyordum ödem yapmasın vücüt diye ama deli gibi şişmiştim gene de ....

diyetisyenim izinde ne zaman döner meçhul. bitki çayları zararlıymış içmiyorum kızartma cola asitli içecekler içmiyoum. günde 2 fincandan fazla kahve içmiyorum
zatii sağlıklı besleniyorum birde nazendenin listesine baktım nettende baktım hamile diyeti filan diye aşarı yukarı aynı eski listelerimle.
hurma ve kefir bence muzice bu yüzden süt yerine kefir içiyorum hurmada hep yicem stokladım bende famir gibi.
tatlı isteği başladı ama hurma ile idare ediyorum ve yulaflı püskevitim bitmiş alcem bugün o da kesiyo.
tabee çabuk acıkıyorum doğru ipin ucunu bırakırsam dana gibi olurumda bozmuyorum kendiciğimi :81:
şöyle düşünüyorum bebişe yarayan şeyleri sağlıklı yiyeyim yarasın diorum kendi kendime :86:
yoksa ipin ucu kaçacak :97:

bi tane haşlanmış patates bahararatlı
domates salatalık
bi haşlanmış yumurta
çayımı içmeyi unutmuşum

bunlardan öncede tarçın bal karışımım

bu kahvaltımdı arada da 1 tane şeftali yedim.
birazdan da maden suyu içeceğim

balım doktor bana beslenme listesi verdi. simdi bulamadım ama aklımda kalanları yazayım sana:

cola vs asitliler zaten yasakkk kokorec, salam sosis vs toxoplazmA nedeniyle tamamen yasak.. (cigerde sakat at a giriomuss yasak). beyaz ekmek yerine kepek ekmegi veriyolar aynen.. meyve suları 100 de 100 olmadıkca yasak. gün içinde süt, ayran, peynir ve yogurdu mutlaka her ögünde birini yerlestirmişti.. hatta ara ögüne 1 dilim ekmekle 1 bardak ayran ve 1 porsiyon meyve vermişti. her arada taze meyve verio 1 porsiyon. haftada 3 gün balık.. her gün mutlaka et,sebze ve karbonhidrat olmalıymıs zorunlu. özellikle karbonhidrat bebek için cok gerekliymiş.. pirinc yasak cünkü bebege hiç faydası yokmuss.. makarnada pişirdigin suda yiyeceksin zaten yıkamak bütün vitaminini alıyo. hem suyunda yemek daha lezzetli oluyo. aksam yemeginden sonra bi ara daha veriyo ordada süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı verdiydii simdilik aklıma baska bişi gelmedi.. bide folic asite baslamıs olman lazım.. cok önemli zaten 3 ay içiliomuss sonra faydası yok..

canım folik asite epey oldu başlayalı. belenmemde aynen bu şekilde çünkü zaten listelerimde bu şekildeydi canım.
meyve daha çok şeftali kavun yiyorum çok severimde :86:
yemekler hergün muhakkak sebze veya baklagil olur az yağlı. haftada 3 gün balık hep olur normaldede öyle zaten. süt yerine kefir içerim ve sanada tavsiye ederim kefir hergün 1 bardak muhakkak iç
bebek için çok faydalı. fındık kuruüzüm badem yiyorum hergün. birde aç karnına sabah 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi içiyorum ve sanada öneririm çok faydalı
birde hurma yerim hergün.
hurma kefir ve harnup pekmezini hergün yemeni tavsiye ederim. netten araştırırsan sende vazgeçemezsin canım

yumurtayı unuttummm:26::26::26: her sabah 1 yumurta veriyy.. babam içiodu harnup pekmezii ayy cok kötü tadı ben direk keciboynzu yiyeyimm kefir aldım koca bi şise ama daha cesaret edip acamadım ya begenmezsem die.. ayy salı gübü bebügümünn cinsi kendini belli edebilirmişş cok heycanlıyımmmm.. erkekkse ilk sinyalleri alıcazzz

nugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim
içiyorum canım marketten aldım 6 lı getiriyorum işyerine çekmecmde duruyor öğle yemeğinden 20 yada 30 dk sonra içiyorum hergün
famirto ne zaman dönecekti izinden bilen varmı :44: demişti ama unuttum ben :26:

pazartesi geliiiiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…