60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrinimm bomba gibi fıstık gibi bi anne olacaksın sana inancım tam benim canım. hem de çok gençsin için kolay olacak hadi bakalım

yolandacımm bu parca sanaaaaa kocişinn catlasınnnnnn

Dailymotion - Atilla Taş - Pembeli KLib - une vidéo Müzik

ay delisin sen sagol valla hahah en sevdiğim şarkıcı ve şarksıııı

acuuk kız ecrüne beslenmesine dikkat etmiyo
üzüyo bebişini şimdi dengeli beslenmezse ilerde 6 aylıktan sonra çıkıyo acısı vücut eksikleri depolamak için iştah bi açılıyormuşki felaket ve işte o zaman asıl kilo alıyosun
kız azcuk yaff beni dinlemiyii belkim seni dinler :97:

evet canım hamileler var
sen sağlıklı beslenip birde emzirirsen eğer kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin

ewet kızlar 2 kere tecrübeyle sabit çocuk karnınızdayken sizden istediğini alıyo zaten ama doğunca emzirmek malum çok önemli yemeyince süt olmuyo öyle sağlıklı beslenmeylede olmuyo tabak tabak yeyip bardak bardak içmeden çocuğun doyacağı kadar süt olmuyo emzirmeyle veriliyo diyolar ya emzirerek günde 500-700 cal anca yakıyonuz yani bunada sığınılmıyo anlıycanız illede kilo alınıyo aman dikkat hamilelikte 10 kğ yu geçmeyin

ama biz zaten sağlıklı besleniyoruz öyle kıstığımız bişey yok sadece faydası olmayan şeyleri yemiyoruz mesela cola içmiyoruz faydası yok veya fastfooddan uzak duruyoruz kızartma yerine fırınlıyoruz beyaz un yerine esmer unları tercih ediyoruz yağ miktarımızı azalttık bu şekilde besleniyoruz onun dışında hergün et calsiyum sebze meyve karbonhidrat zaten alıyoruz
sen kefir iç bakem bi sütün nasıl artıyo
loxiye söylemiştik içmişti dediki sütüm çok arttı kefir içince demişti sende dene bakalım

şu markette satılan süt dilimleri varya onları malesef seviyorum ben :97: ballı filan çok hoşuma gidiyo :97: baktım 400 küsür kalorisi var el kadar şeyde yesem dişimin kovuğunu doldurmaz 400 küsür kalorisi varmış :97:
almadım dedim evde süt var tatlı olarak hurma var onları yerim dedim :86:

kızlar siz neler yapıyonuz zayıflamak için özel bişiy var mı ben iki gündür ekmeği hamurişi kestim sebze meyve bol su iyi gidiyo inşallah sütüm azalmaz bide merak ettim doğumu nasıl düşünüyonuz normal mi sezeryan mı :90:

allah nasip ederse ben normal isterim
sen sütün azalmasın diye kafana göre kısıtlamalar yapamazsın canım netten emziren anne diyeti diye ara orda doktorların verdiği emziren annelere kilo verdiren listeler var onlara uygun şekilde beslenirsin

kıss dinleyom ben seni işim bitsinnn kefire acılıs yapıcemm neyse cnmm üzerine afiyett evden öncee fücutt temisli yapiydimm.. sözde kilo almadım daha emmeee sanrım bacaklarımda varis olusmusss bide bacagımın iç tarafı eccük daha catlamıssss.. simdilik lilaa ilerde bayz olcak ama catlak olcakk..varis için hangi doktora gidilio yaffff

tamam denerim ama buralarda kefir değil
pazar haricinde meyve sebze bile bulunmaz canım 2 çocukla edirneye gitmek çok zor ya arkadaşa söylüycem getirsin yada izinde ufaklığın sünnet tahlilini yaptırmaya inince almam lazım son kullanma tarihi süt kadar uzun mu

illa hazır almak zorunda değilsin canım evde yapılıyo mayalanıyo. ben kendim mayalıyoorum. mayası aktarda satılıyo 10 lira filan bir kere alıyosun sonra maya kendiliğinden çoğalıyo zaten tekrar tekrar almıyosun yanii

Kalp damara canım...

bendede 2. çocukta olmuştu kadın doğumcun yardımcı olur ileriyse ilaç veriyo çatlaklar içinde bence 3 aydan sonra başlanmalı bebek yağı süper hem ucuz hem çoğu kozmetikten daha etkili

Fambığımı analaım, kulaklarını çınlatalım kızlar..
Şimdi ne güzel tatil yapıyordur, belki güneşleniyordur..
Uzanmış kumlara.... ohhhh.. sefası olsun...

aynen hugomm bide pingui olanı var onu yersen süt diliminden vazgeçersin
ben de çook seviyorum aynen canım çok çekti
bi arkasını okuyayım ne kadardır dedim ve şok oldum
sonra mecbur yerine bıraktım

ecrinoş kız makarna yemee hugocuk ablanı dinle kız sonra çok kg alırsın yazık olur çok ugraşırsın bacıım
oldu mu

oyyyy ona bende bayılıyorum ama hurma ile süt iç aynı tadı verir bence oda güzel olur .. canım çektii ne zamandır hurma yemedim :90:

bendede 2. çocukta olmuştu kadın doğumcun yardımcı olur ileriyse ilaç veriyo çatlaklar içinde bence 3 aydan sonra başlanmalı bebek yağı süper hem ucuz hem çoğu kozmetikten daha etkili

hmm salı sorayım o zamann.. olmassa da kalp damara gideimmm igrencc yaaaaa

hadi bakalım artıkın sadece bebişi düşüncen

hadi bakalım artıkın sadece bebişi düşüncen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…