masallah sana ama 20 gunde 5 kıloda pek ıyı deıl ya dıkkat et..
evet cünkü sisko olunca cıplak gezsen yine güzel olmuyoo:90::90::90: acmana karısmazlar..ohhhh catlasınnnnben su cocuguu bi dogurayım bi zayıflayayım daaa sonra biri benii durdursunn cnmmmmmmm:90::90::90::90::90::90::90::90:
yolandacımm bu parca sanaaaaa kocişinn catlasınnnnnn
Dailymotion - Atilla Taş - Pembeli KLib - une vidéo Müzik
ecrinimm bomba gibi fıstık gibi bi anne olacaksın sana inancım tam benim canım. hem de çok gençsin için kolay olacak hadi bakalım
ay delisin sen sagol valla hahah en sevdiğim şarkıcı ve şarksıııı
evet canım hamileler var
sen sağlıklı beslenip birde emzirirsen eğer kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin
ewet kızlar 2 kere tecrübeyle sabit çocuk karnınızdayken sizden istediğini alıyo zaten ama doğunca emzirmek malum çok önemli yemeyince süt olmuyo öyle sağlıklı beslenmeylede olmuyo tabak tabak yeyip bardak bardak içmeden çocuğun doyacağı kadar süt olmuyo emzirmeyle veriliyo diyolar ya emzirerek günde 500-700 cal anca yakıyonuz yani bunada sığınılmıyo anlıycanız illede kilo alınıyo aman dikkat hamilelikte 10 kğ yu geçmeyin
ewet kızlar 2 kere tecrübeyle sabit çocuk karnınızdayken sizden istediğini alıyo zaten ama doğunca emzirmek malum çok önemli yemeyince süt olmuyo öyle sağlıklı beslenmeylede olmuyo tabak tabak yeyip bardak bardak içmeden çocuğun doyacağı kadar süt olmuyo emzirmeyle veriliyo diyolar ya emzirerek günde 500-700 cal anca yakıyonuz yani bunada sığınılmıyo anlıycanız illede kilo alınıyo aman dikkat hamilelikte 10 kğ yu geçmeyin
ecrinimm bomba gibi fıstık gibi bi anne olacaksın sana inancım tam benim canım. hem de çok gençsin için kolay olacak hadi bakalım
ay delisin sen sagol valla hahah en sevdiğim şarkıcı ve şarksıııı
kızlar siz neler yapıyonuz zayıflamak için özel bişiy var mı ben iki gündür ekmeği hamurişi kestim sebze meyve bol su iyi gidiyo inşallah sütüm azalmaz bide merak ettim doğumu nasıl düşünüyonuz normal mi sezeryan mı :90:
acuuk kız ecrüne beslenmesine dikkat etmiyo
üzüyo bebişini şimdi dengeli beslenmezse ilerde 6 aylıktan sonra çıkıyo acısı vücut eksikleri depolamak için iştah bi açılıyormuşki felaketve işte o zaman asıl kilo alıyosun
kız azcuk yaff beni dinlemiyii belkim seni dinler :97:
tamam denerim ama buralarda kefir değil
pazar haricinde meyve sebze bile bulunmaz canım 2 çocukla edirneye gitmek çok zor ya arkadaşa söylüycem getirsin yada izinde ufaklığın sünnet tahlilini yaptırmaya inince almam lazım son kullanma tarihi süt kadar uzun mu
kıss dinleyom ben seni işim bitsinnn kefire acılıs yapıcemmneyse cnmm üzerine afiyett evden öncee fücutt temisli yapiydimm.. sözde kilo almadım daha emmeee sanrım bacaklarımda varis olusmusss bide bacagımın iç tarafı eccük daha catlamıssss.. simdilik lilaa ilerde bayz olcak ama catlak olcakk..varis için hangi doktora gidilio yaffff
kıss dinleyom ben seni işim bitsinnn kefire acılıs yapıcemmneyse cnmm üzerine afiyett evden öncee fücutt temisli yapiydimm.. sözde kilo almadım daha emmeee sanrım bacaklarımda varis olusmusss bide bacagımın iç tarafı eccük daha catlamıssss.. simdilik lilaa ilerde bayz olcak ama catlak olcakk..varis için hangi doktora gidilio yaffff
şu markette satılan süt dilimleri varya onları malesef seviyorum ben :97: ballı filan çok hoşuma gidiyo :97: baktım 400 küsür kalorisi var el kadar şeyde yesem dişimin kovuğunu doldurmaz 400 küsür kalorisi varmış :97:
almadım dedim evde süt var tatlı olarak hurma var onları yerim dedim :86:
acuuk kız ecrüne beslenmesine dikkat etmiyo
üzüyo bebişini şimdi dengeli beslenmezse ilerde 6 aylıktan sonra çıkıyo acısı vücut eksikleri depolamak için iştah bi açılıyormuşki felaketve işte o zaman asıl kilo alıyosun
kız azcuk yaff beni dinlemiyii belkim seni dinler :97:
oyyyy ona bende bayılıyorumşu markette satılan süt dilimleri varya onları malesef seviyorum ben :97: ballı filan çok hoşuma gidiyo :97: baktım 400 küsür kalorisi var el kadar şeyde yesem dişimin kovuğunu doldurmaz 400 küsür kalorisi varmış :97:
almadım dedim evde süt var tatlı olarak hurma var onları yerim dedim :86:
bendede 2. çocukta olmuştu kadın doğumcun yardımcı olur ileriyse ilaç veriyo çatlaklar içinde bence 3 aydan sonra başlanmalı bebek yağı süper hem ucuz hem çoğu kozmetikten daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?