herkese meraba sabah 7de kahvaltı ettim yumurta domat salatalık 3 zeytin sonra bebişle emişip yattık şimdi de ara öğünü yatım 1kase gevrek süt kaçamak yaptım kızımla 1 dilim çikolatalı ekmek yedim bugün çok yorgunum canım hiç spor yapmak istemiyo eşim nöb yaşasın :90: öğlen akşam yemek derdi yok
gece uyuyamadınmı nugii
uyudum emme sporda yapıyomya yoruluyorum galiba birde ben uykucuyumdur çok severim uykuyu
sankim geceleri bi haltlar karıştırıyonda ondan uykusuz kalıyosun gibi hee
nugii kilolar verdin şöyle bi tanede tosuncuk oğlun olsun kucağını doldursun istemezmisin
mesela avatarımdaki gibi elinde kaşıkla tatlı tatlı bakan ısırmalık bi tosuncuk
yok gece bişey olmadı kaç aydır kocamla ilk defa beraber yattıkdün kızımın odasına klima taktırdık ondan önce babasıyla misafir odasında yatıyorlardı klimalı bende yatak odasında yatıyordum.e tabi işimiz olunca gece geliyordu yanıma kızımda sıcağı sevmez hiç kışında öyle artık odasında yatıcak klimasıda takıldı.ben pek rüyalarımı burda anlatmam ama akşam rüya gördüm bi arkadaşımı benim elimdede tombul esmer bi bebek vardı onu sevdim hatta 2. çocuğu yapsam olacak dedim rüyamda hayır olsun bakalım ama şu anda biliyosun tedavi görüyorum düşünemem zaten 2. ciyi pek düşünmüyorum bi oluyo düşünüyorum kararsızım yani :97:
kız çocuğu tek olunca zor oluyo kendimden diyeyim sana. büyünce o okula gidecek üniversiteye gidecek erkenden yanlız kalacaksınız kocanla. gerçi 10 çocuk olsada hepsi gidecek muhakkak yanlız kalacaz ama ne kadar geç yanlız kalsak o kadar iyi bence
belkim gebe kalırsın panik atak tedavisine gerek bilenem kalmaz çok moral olur sana. bence düşün doktorlada konuş bakem ne dicek
beraber büyütek
ama şu anda olmaz düşünürsem ocak şubat aylarında neden şimdi hamile kalırsam kızım okula başlayacak onunla ilgilenemem doğum olursa zaten hiç ilgilenemem ocak şubat aylarında yapmam lazımki hem kızımın okul dönemine gelmez hemde zorluk çekmeyiz burdaki hemşiremiz öyle demişti hayırlısı olsun ya ne diyim
mesela avatarımdaki gibi elinde kaşıkla tatlı tatlı bakan ısırmalık bi tosuncuk
keseyi pazartesi günü gördüm
şimdilik bş jinekoloğa başladım araştırma hastanesinde ancak bakıcam ve eğer memnun olmazsam değiştiririm
beslenmede meyve sebze et muhakkak alıyorum süt kefir hep içiyorum hurma yiyorum. günde bir madensuyu içiyorum. harnup pekmezi var. hergün yumurta var. kefir ve hurmayı sanada öneririm
faydalarını netten araştırırsan sende benim gibi vazgeçemezsin.
ayyy nasıl tatlı bir çocuk o maşallahçok sevimli imiş avatarın hugocuğum seni çoook özledim topiğimizdeki tüm kızları da...Ben burada olmadığım zaman diş etlerimden bir ameliyat daha geçirdim maalesef ben bu diş sorunlarından kurtulamayacağım ama okadar acı içinde yine kilo veremedim gerçi günde 5-6 ağrı kesici içtiğim oluyordu..Neyse sizleri çoook özledim bu süre zarfında..Geçmişi oku oku bitiremiyorum
blackandwhite nirelerdeydin kuzum yaa
annen nerde sen nerdesin kayboldunuz
banada 10 gün sonra gel demişti canımbiz de keseyi gördük kalp atışları için bir hafta sonra gidicem inş.
ben diyetisyenimin bana verdiği hamile diyetine aynen başladım bugün memlekette 1 kilo 300 gram almışım hareketsizlikten dikkat etmemektenilk önce onu hemen vermem lazım çok moralim bozuldu zzaten vücudumda hissediyordum:84::84::84::84: kilo aldığımı ilk hedefim aldığım kiloyu vermek inş.
hurmayı çok severim zaten tüketiyordum ama kefiri içemedim birkaç kere zorladım içemedim ben de süte yoğunlaşacağım
sabah kahvaltılarımı süt ile yapıyorum bir de ara öğünde içiyorum artı yoğurt peynir de var bol bol kalsiyum alacağım inşallah.
sabah kahvaltımı yazayım hemen
*1 kupa süt
*1 yumurta
*3 ceviz içi
*21 kuru üzüm
*bir salatalık
*2 dilim kepek ekmeği
*4 zeytin
*1 kk peynir
geçmiş olsun canım inşallah bu son operasyondur
iyice perişan oldun ya
inşallah mart ayında bende bebişimi alıcam kucağıma allah nasip ederseşimdilik daha 5 haftalık minicik
ayyyyyyyyyyyyyyy canımmmm benimmm bu ne güzel bir haber yaaaaaaaaaaaaaanasıl mutlu oldum senin adına bitanem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeciğini hayırlısı ile....ooooooooleeeeeeyyyyyyyy bu cidden harika bir haber
banada 10 gün sonra gel demişti canım
10 gün sonra gitcem. benim açlığım ani geliyo o yüzden ara öğünlerede ekmek koydum sabah 1 dilim ekmek yiyip 2. dilimimi ara öğüne koyuyorum hem midem aç kalmıyo hemde çok doldurmuyorum baskı olmuyo
güzel başlangıç yapmışsın tebrik ederim herşey bebiş için demi
sağol canımallah sanada nasip etsin ama önce hayırlı bir kociş versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?