60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eğer seçimlerini değiştirmezsenn diyeti uzun süre yapmanda zorlaşır. ekmeğine çikolata sürmüşsün eğer çikolata bitterse ve çok sürmedinse tamam olabilir ancak normal sütlü çikolata ise bu senin iştahını açacak tekrar canın tatlı çekecektir o yüzden artık değişiklik yapman lazım. kaçamak olacaksada kan şekerini yükseltmeyen kolay acıktırmayan şeyler olmalı en azından 3-5 ay. vücut buna alışmalı sonrasında elbette arada tatlıda yersin ancak herzaman değil herzaman yersen eski yediklerine dönersen yine kilo alırsın canım

sankim geceleri bi haltlar karıştırıyonda ondan uykusuz kalıyosun gibi hee

nugii kilolar verdin şöyle bi tanede tosuncuk oğlun olsun kucağını doldursun istemezmisin

mesela avatarımdaki gibi elinde kaşıkla tatlı tatlı bakan ısırmalık bi tosuncuk

yok gece bişey olmadı kaç aydır kocamla ilk defa beraber yattık dün kızımın odasına klima taktırdık ondan önce babasıyla misafir odasında yatıyorlardı klimalı bende yatak odasında yatıyordum.e tabi işimiz olunca gece geliyordu yanıma kızımda sıcağı sevmez hiç kışında öyle artık odasında yatıcak klimasıda takıldı.ben pek rüyalarımı burda anlatmam ama akşam rüya gördüm bi arkadaşımı benim elimdede tombul esmer bi bebek vardı onu sevdim hatta 2. çocuğu yapsam olacak dedim rüyamda hayır olsun bakalım ama şu anda biliyosun tedavi görüyorum düşünemem zaten 2. ciyi pek düşünmüyorum bi oluyo düşünüyorum kararsızım yani :97:

kız çocuğu tek olunca zor oluyo kendimden diyeyim sana. büyünce o okula gidecek üniversiteye gidecek erkenden yanlız kalacaksınız kocanla. gerçi 10 çocuk olsada hepsi gidecek muhakkak yanlız kalacaz ama ne kadar geç yanlız kalsak o kadar iyi bence
belkim gebe kalırsın panik atak tedavisine gerek bilenem kalmaz çok moral olur sana. bence düşün doktorlada konuş bakem ne dicek
beraber büyütek

ama şu anda olmaz düşünürsem ocak şubat aylarında neden şimdi hamile kalırsam kızım okula başlayacak onunla ilgilenemem doğum olursa zaten hiç ilgilenemem ocak şubat aylarında yapmam lazımki hem kızımın okul dönemine gelmez hemde zorluk çekmeyiz burdaki hemşiremiz öyle demişti hayırlısı olsun ya ne diyim

hayırlısı olsun bebişim

mesela avatarımdaki gibi elinde kaşıkla tatlı tatlı bakan ısırmalık bi tosuncuk

ayyy nasıl tatlı bir çocuk o maşallah çok sevimli imiş avatarın hugocuğum seni çoook özledim topiğimizdeki tüm kızları da...Ben burada olmadığım zaman diş etlerimden bir ameliyat daha geçirdim maalesef ben bu diş sorunlarından kurtulamayacağım ama okadar acı içinde yine kilo veremedim gerçi günde 5-6 ağrı kesici içtiğim oluyordu..Neyse sizleri çoook özledim bu süre zarfında..Geçmişi oku oku bitiremiyorum

biz de keseyi gördük kalp atışları için bir hafta sonra gidicem inş.
ben diyetisyenimin bana verdiği hamile diyetine aynen başladım bugün memlekette 1 kilo 300 gram almışım hareketsizlikten dikkat etmemekten ilk önce onu hemen vermem lazım çok moralim bozuldu zzaten vücudumda hissediyordum:84::84::84::84: kilo aldığımı ilk hedefim aldığım kiloyu vermek inş.
hurmayı çok severim zaten tüketiyordum ama kefiri içemedim birkaç kere zorladım içemedim ben de süte yoğunlaşacağım
sabah kahvaltılarımı süt ile yapıyorum bir de ara öğünde içiyorum artı yoğurt peynir de var bol bol kalsiyum alacağım inşallah.
sabah kahvaltımı yazayım hemen
*1 kupa süt
*1 yumurta
*3 ceviz içi
*21 kuru üzüm
*bir salatalık
*2 dilim kepek ekmeği
*4 zeytin
*1 kk peynir

geçmiş olsun canım inşallah bu son operasyondur
iyice perişan oldun ya
inşallah mart ayında bende bebişimi alıcam kucağıma allah nasip ederse şimdilik daha 5 haftalık minicik

banada 10 gün sonra gel demişti canım
10 gün sonra gitcem. benim açlığım ani geliyo o yüzden ara öğünlerede ekmek koydum sabah 1 dilim ekmek yiyip 2. dilimimi ara öğüne koyuyorum hem midem aç kalmıyo hemde çok doldurmuyorum baskı olmuyo
güzel başlangıç yapmışsın tebrik ederim herşey bebiş için demi

geçmiş olsun canım inşallah bu son operasyondur
iyice perişan oldun ya
inşallah mart ayında bende bebişimi alıcam kucağıma allah nasip ederse şimdilik daha 5 haftalık minicik

ayyyyyyyyyyyyyyy canımmmm benimmm bu ne güzel bir haber yaaaaaaaaaaaaaa nasıl mutlu oldum senin adına bitanem Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeciğini hayırlısı ile....ooooooooleeeeeeyyyyyyyy bu cidden harika bir haber

sağol canım allah sanada nasip etsin ama önce hayırlı bir kociş versin

evet canım herşey bebiş için
ben çok acıkmıyorum açıkcası sadece çok susuyorum
idrar iltihabı varmış bende doktor 3 litre su içeceksin dedi içtikçe içesim geliyor valla
çok gaz problemim vardı memlekette şimdi çok iyiyim allaha şükür
ben de araöğünlerimde hurma fındık ceviz yemeyi planlıyorum folik asitim bitti bugün dışarı çıkmam lazım
folik asit, maden suyui kabak çekirdeği falan almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…