60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim az sık yemem gerekiyo eğer çok kaçırırsam bulantım şiddetli oluyo
canım kendine hamile pantolunu al onları bel kısımları filan farklı oluyo sıkmıyo. diğer normal pantolonlarımızı artık giymemeliymişiz veya bel kısmı filan hiç sıkmaacak kadar bol olmalıymış. rahime baskı uyguluyomuş ve zararlıymış gelişim açısından. doktor dedi banada. şimdi regl omadık kese var onun ağırlığı suyu derken azda olsa şişme var ona giydiklerimiz baskı yapmamalıymış canım. basit bir önlem yanii. bebişi düşünen annelerin önlemi diyelim

öğle yemeğim
1,5 kepçe (fambık aklıma geldi şimdi )yayla çorbası
2 tane kadınbudu(yağlarını peçeteyle bastıra bastıra aldım)
salata
2 dilim kepek ekmeği

ara öğünde 5 yulaflı püskevit ve şekersiz türk kahvesi içtim saat 9 buçuktu
11 de 1 bardak kefir içtim. öğlen yemeğinde tavuk göğsü sote yedim körili ve 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. şimdi 1 madensuyu içiyorum

afiyet olsun balım bende içiyorum sodamı

dün lcw nın internet sitesinden baktım hem uygundu fiyatı alcam inş. kendime bir pantolan etek. çok güzel tişörtler var hem de çok ucuz sen de bak istersenn

sabah kahvaltısını 10 da yaptım ben de 11 gibi bir kupa süt içtim şimdi de erik yicem

canım 1 dilim ekmeğe az sürdüm ama bugün kendimi zor tutuyom gördüğüm herşeye saldırasım geliyo emziriyorum ya canım acayip tatlı çeliyo hurma incir hoşafı tarçın artıkın işe yaramıyo gibi napıcam ben bilmem çikolatayıda yedime çok pişmanımsporda yapamadım bugün

bitki çayımı hazırladım 1.5 litre sıcaklarda dolaba koyuyorum bi de günde 3.5 litre suyum var içe içe içim dışım su oldu

bende ordan aldım zaten pembe renkli tişörtünden ve siyah kapriden aldım çok uygun fiyatlarıda ve tişörtlere zaten bayıldım süper yaa

günaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn

bitter çikolatayı şöyle 2 parmak kadar filan çok değil yani. kaynamış 1 bardak süte koy karıştır iç keser

hamişler kalsiyumu çok kaçırmayın sabah aksam 1 bardak y.yağlı süt bir kasede yoğurt yeterli yoksa kasıklarda spazm olur bide dişlerde leke

günaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn

heee hamile olmayanlar sıkılıyodur belkim süreki aynı muhabbet dönii :44: :97:

,
ayyyyy sendemi hamilesin kısssss. haberim yoktu valla ben memlekettyeken fln oldu heralde.
tebrk ederim cnmmm.
aalh sağlıklasıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benimmm...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmm cicişlerrrr

akşam yemekten sonra 40 dk. yürüyüş yaptık eşimle.
2 bardak şekersi açık çay içtim.

kahvaltım
1 yumruta 1 yeşil soğan 1 domatres 1 kırmızı bibier 1 kk peynir 1 tk yağ ile omlet
2 zeytn
1 peynir
dereotu
maydonoz
1.5dilim ekmek
1 yk yoort
1 tk pekmez
1 kupa şekersiz çay

ara öğünde 1 şişe maden suyu
1 kase kiraz yedim.
öğleden sonra misafirim var kuzenm gelmiş istanbula gezmeye o uğrayacak bana.
mercimekli köfte yapcam. salata yapcam turşu ilen yeriz zaten o da diyet yapıo en son memleketeyken gördüğümde 6.5 kilo vermişti.
bakalım neler oldu neler yio içio öğreneyim bi.
hepiniziii öptümmmm dönücem tekrarrr:86::79::79::79::79::79:

heee hamile olmayanlar sıkılıyodur belkim süreki aynı muhabbet dönii :44: :97:

ayyy hugom lafımı ağzımdan aldınnn
valla aslında sölemicektim sen demeseydin ama bi kaç gündür sürekli bebk muhabbeti varya açıkcası ben sıkıldım:26:
sizlerden çok özür di,lerim sizler anne olmak için nasıl heyecanlısnız paylaşımlarda bulunusounuz çok doğal çok güzel bişi ama beni sıktı açıkcası.

sen çok tatlı yüreği gönlü geniş çok temiz kalpli birisin bak hemen içimden geçenide anladın
bana kızmayın nolur sadece içimden geçeni hugo sölediği için bende söleidm

yoksam hepiiinizi seviorummmm

bende ordan aldım zaten pembe renkli tişörtünden ve siyah kapriden aldım çok uygun fiyatlarıda ve tişörtlere zaten bayıldım süper yaa
çok güzel ve uygun fiyatları ecrin sen de al
günaydın şekerim nasıl gidiyor hamilelik daha kilo almadın dimi sen
,
ayyyyy sendemi hamilesin kısssss. haberim yoktu valla ben memlekettyeken fln oldu heralde.
tebrk ederim cnmmm.
aalh sağlıklasıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benimmm...

evet tatlım memlekete gitmeden yazmıştım topiğe ama görmedim sanırsam teşekkür ederimm

neden kızayım normal bişey burasıı hamile topiği değil sadece aramızda hamileler var sağlıklı beslenip çok kilo almak istemeyen o yüzden birde eskisi gibi kalabalık değiliz herkes tatilde filan bizler kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…