evet canım herşey bebiş için
ben çok acıkmıyorum açıkcası sadece çok susuyorum
idrar iltihabı varmış bende doktor 3 litre su içeceksin dedi içtikçe içesim geliyor valla
çok gaz problemim vardı memlekette şimdi çok iyiyim allaha şükür
ben de araöğünlerimde hurma fındık ceviz yemeyi planlıyorum folik asitim bitti bugün dışarı çıkmam lazım
folik asit, maden suyui kabak çekirdeği falan almam lazım
ara öğünde 5 yulaflı püskevit ve şekersiz türk kahvesi içtim saat 9 buçuktu
11 de 1 bardak kefir içtim. öğlen yemeğinde tavuk göğsü sote yedim körili ve 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. şimdi 1 madensuyu içiyorum
dün lcw nın internet sitesinden baktım hem uygundu fiyatı alcam inş. kendime bir pantolan etek. çok güzel tişörtler var hem de çok ucuz sen de bak istersennbenim az sık yemem gerekiyo eğer çok kaçırırsam bulantım şiddetli oluyo
canım kendine hamile pantolunu al onları bel kısımları filan farklı oluyo sıkmıyo. diğer normal pantolonlarımızı artık giymemeliymişiz veya bel kısmı filan hiç sıkmaacak kadar bol olmalıymış. rahime baskı uyguluyomuş ve zararlıymış gelişim açısından. doktor dedi banada. şimdi regl omadık kese var onun ağırlığı suyu derken azda olsa şişme var ona giydiklerimiz baskı yapmamalıymış canım. basit bir önlem yanii. bebişi düşünen annelerin önlemi diyelim
ara öğünde 5 yulaflı püskevit ve şekersiz türk kahvesi içtim saat 9 buçuktu
11 de 1 bardak kefir içtim. öğlen yemeğinde tavuk göğsü sote yedim körili ve 1 dilimde çavdar ekmeği yedim. şimdi 1 madensuyu içiyorum
canım 1 dilim ekmeğe az sürdüm ama bugün kendimi zor tutuyom gördüğüm herşeye saldırasım geliyo emziriyorum ya canım acayip tatlı çeliyo hurma incir hoşafı tarçın artıkın işe yaramıyo gibi napıcam ben bilmem çikolatayıda yedime çok pişmanımcanım eğer seçimlerini değiştirmezsenn diyeti uzun süre yapmanda zorlaşır. ekmeğine çikolata sürmüşsün eğer çikolata bitterse ve çok sürmedinse tamam olabilir ancak normal sütlü çikolata ise bu senin iştahını açacak tekrar canın tatlı çekecektir o yüzden artık değişiklik yapman lazım. kaçamak olacaksada kan şekerini yükseltmeyen kolay acıktırmayan şeyler olmalı en azından 3-5 ay. vücut buna alışmalı sonrasında elbette arada tatlıda yersin ancak herzaman değil herzaman yersen eski yediklerine dönersen yine kilo alırsın canım
afiyet olsun balım bende içiyorum sodamı
dün lcw nın internet sitesinden baktım hem uygundu fiyatı alcam inş. kendime bir pantolan etek. çok güzel tişörtler var hem de çok ucuz sen de bak istersenn
sabah kahvaltısını 10 da yaptım ben de 11 gibi bir kupa süt içtim şimdi de erik yicem
canım 1 dilim ekmeğe az sürdüm ama bugün kendimi zor tutuyom gördüğüm herşeye saldırasım geliyo emziriyorum ya canım acayip tatlı çeliyo hurma incir hoşafı tarçın artıkın işe yaramıyo gibi napıcam ben bilmem çikolatayıda yedime çok pişmanımsporda yapamadım bugün
günaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn
,ben geldim arkadaşlar
uçakla memlekte gitmiştim sağolsun bana çok güzel baktılar toparlandım ve bugün sabah itibariyle artık evimdeyim
çok hareketsiz kaldım ve yemeğime dikkat edemedim kendim pişirmedğim için kilo almış olmalıyım yarın sabah tarılıp yazacağım inş.
bebişim 7 haftalık oldu bu arada
hugocuk yoksa sende mi hamilesin benim listeme falan bakmışsın
çok sağlıklı beslenemedim bu 3 haftda
yarından itibaren eski düzenime geri dönüyorum inş.
herkesler nasıllar kimler kilo verdi çok merak ediyorumama geçmiş çok uzun okuyamam sanırsam
heee hamile olmayanlar sıkılıyodur belkim süreki aynı muhabbet dönii :44: :97:
çok güzel ve uygun fiyatları ecrin sen de albende ordan aldım zatenpembe renkli tişörtünden ve siyah kapriden aldım çok uygun fiyatlarıda ve tişörtlere zaten bayıldım süper yaa
günaydın şekerim nasıl gidiyor hamilelik daha kilo almadın dimi sengünaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn
,
ayyyyy sendemi hamilesin kısssss. haberim yoktu valla ben memlekettyeken fln oldu heralde.
tebrk ederim cnmmm.
aalh sağlıklasıhhatle kucağına almayı nasip etsin cnm benimmm...
ayyy hugom lafımı ağzımdan aldınnn
valla aslında sölemicektim sen demeseydin amabi kaç gündür sürekli bebk muhabbeti varya açıkcası ben sıkıldım:26:
sizlerden çok özür di,lerim sizler anne olmak için nasıl heyecanlısnız paylaşımlarda bulunusounuz çok doğal çok güzel bişi ama beni sıktı açıkcası.
sen çok tatlı yüreği gönlü geniş çok temiz kalpli birisin bak hemen içimden geçenide anladın
bana kızmayın nolur sadece içimden geçeni hugo sölediği için bende söleidm
yoksam hepiiinizi seviorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?