teşekkür ederim canımmm
darısı artık başınızaa
darısı isteyen herkesin başına canım :))) ben şimdilik istemiyorum
gidişimiz ani oldu o yüzden haber veremedim memlekettede internet imkanı olmadı için haber veremdim
çok sevindim hamile olduğuna yaaa ikimiz de mart annesi olcaz inş.
keseyi hangi gün gördünüz.
sabit bi doktora başladın mı
beslenmende nelere dikkat ediyosun
ben memleketteyken çok yedim ya ve hareketsizdim kilo almış olmalıyım 2 kilo falan almışımdır sabah tartılcam hemen vermem lazım o kiloları
benim de en büyük derdim uykusuzluk bide ben çocuk aglamasına hiç dayanamam valla çocuk elimde ziyan olur.
dooriim sana yollim sen bak olar mı
ben geldim arkadaşlar
uçakla memlekte gitmiştim sağolsun bana çok güzel baktılar toparlandım ve bugün sabah itibariyle artık evimdeyim
çok hareketsiz kaldım ve yemeğime dikkat edemedim kendim pişirmedğim için kilo almış olmalıyım yarın sabah tarılıp yazacağım inş.
bebişim 7 haftalık oldu bu arada
hugocuk yoksa sende mi hamilesin benim listeme falan bakmışsın
çok sağlıklı beslenemedim bu 3 haftda
yarından itibaren eski düzenime geri dönüyorum inş.
herkesler nasıllar kimler kilo verdi çok merak ediyorumama geçmiş çok uzun okuyamam sanırsam
günaydınlar
uyanınca 1 bardak su
20 kuruüzüm 1 tatlı kaşığı tahinpekmez 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilimde çavdar ekmeği
herkezlere günaydınnn nasılsınız ben birazcık uykusuzum nidense spor beni yoriiama olsun değer yani akşam eşimle yürüyüşe çıktık yine bir saat yürüdük
akşam yemeğinde
haşlama et ve salata yedim
1-2 çatalda börülce yemeği yedim
sonra 16 tane kiraz yedim
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
1 bardak süt
1,5 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
2 tane ceviz yidim
şimdide orta şekerli türk kahvesi içiyorum markette şekersiz kalmamış bu tekli paketlerde satılan varya onlardan içiyorum ben bu kahveye fena dadandım valla ya önceden ayda yılda bi içerdim kahve şimdi mutlaka günde bir fincan içiyorum birde evde yemekten sonra içiyoruz
balım günaydın afiyet olsungünaydınlar
uyanınca 1 bardak su
20 kuruüzüm 1 tatlı kaşığı tahinpekmez 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilimde çavdar ekmeği
Günaydın kızlar...
Sıcaktan mı bilmem kendimi çok yorgun hissediyorum..
Dün eve gidince 1o tane kiraz ve 1 tane galeta yedim
akşam:
2 yk ıspanak
1 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
2 yk yoort
1 yt salata yedim
Sonra da 10 tane fındık, 1 nescafeyle yeme işini bitirdim..
Sabah:
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 domatizz
1 dilim denge ekmek
1 fincan çay
Günaydın kızlar bugün hep dışarda olacağım beni merak etmeyin :)
nerudacım merak etme verirsin ki hem vermesen bile süpersin :101:
uzun yola gideceğim şimdi 1 hurma yedim
gittiğim yerde kahvaltı yapacağım öptüm hepiniziiii :124:
noliiiii hacılarrrrrrrbugün ne kaa sıcak yavvvv eve geldim kıymalı türlü yaptım terledimmm çamaşırları topladımm terledimmmm koooonnn yidim bir miktarrrr terledimmm iş yerinde klima var ama onu da pek sevmem emme bu havada başka tlü bu gürültü ve yoğunluk çekilmezdi sanırımmmm çokşükür şimdilik herşey yolunda ama hala eleman almam lazım alim alim bitmiiii adamalr süreklieleman istiiii inşallah bi 50 kişi alırsam mutlu olurlar herhalde ben de rahat ederimmm daha eğitim aşamasına geledim şimdilik ben de işi öğreniyorumm yakında eğitimlere de başlıycam inşallahh çalışırken yeek işi hakikaten zor oluyomuş ama allahtan orda kaçamak yapıcak fırsatım olmuyo yanımda süt falan gtürüyorum onları içiyorum kuru meyve falan yiyorum akşam üstü biraz acıkıyorum çünkü ama ğlen ton balıklı salata tooklu salat falan yiyorumm gidiş geliş yürüyüş metro merdivenleri eskiye gre epey hareketliyim orda da sürekli merdiven inip çıkıyorum hem wc için hem mutfk için hem de görüşmeler için yani epey hareketli oluyorumm inşallah bu tempoda gidecek kilolarrr
yolişşkommm ne kaa güzel fotonnn bayıldımmmberaber aldığımız kolyeni takmışsın sanırımmm çok güzelsin bebemmmm allah nazarlardan korusunnn
Yoli doli öyle deme kız.. İstemediğin ot burnunun dibinde bitiyo valla..
Benim en sevmediğim şey çocuk ağlamasııdr.. otobüsten falan inerdim o derece..
Benim canavar tam 4 ay durmadan ağladı .... Ayy çok zordu..
herkezlere günaydınnn nasılsınız ben birazcık uykusuzum nidense spor beni yoriiama olsun değer yani akşam eşimle yürüyüşe çıktık yine bir saat yürüdük
akşam yemeğinde
haşlama et ve salata yedim
1-2 çatalda börülce yemeği yedim
sonra 16 tane kiraz yedim
sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
1 bardak süt
1,5 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
2 tane ceviz yidim
şimdide orta şekerli türk kahvesi içiyorum markette şekersiz kalmamış bu tekli paketlerde satılan varya onlardan içiyorum ben bu kahveye fena dadandım valla ya önceden ayda yılda bi içerdim kahve şimdi mutlaka günde bir fincan içiyorum birde evde yemekten sonra içiyoruz
benn geldiim
göslerimi dinlendirip geldim
[B
günaydın hügi
sen göslerimi dinlerdirdim diyorsun ben gögüslerimi dinlendirdim anlıyorum. sonra bi daa okudum jeton düştü:60:
iyiyim canım uykum var accuk belki bende göslerimi dinlendiririm birazmineralli nugii naaapinn
şimdi kemdime 2 nektarin doğradım yiyorum birazdanda şekersiz türk kahvesi içerim
canım benim işinde yeni olmana ragmen hemen adapte oldun çok sevindimmm...
anoov neruşum valla sen spora başladın yakında o kalan basenlerde gidicek incecik olacan bi de zaman bulup dambıl çalışsan kısa zaman içinde sen idealine ulaşacaksın canım darısı benim gibi hareketsiz yaşamın kollarında sürüklenenlerin başına :)
canım neruşum teşekkür ederim tatlım .. evet bu kolye o kolye. hani beraber aldığımız çarşıdan. valla ben yeni bişi aldım mı giymeden takmadan duramam hemmen taktım çokta güzel oldu biliyorsun ben de nikel alerjisi var altın gümüş harici takı takamıyorumn ama böle örme gibi filan olun carahatça kullanabiliyorum o gün senin begendiğin bilekliği de takmıştım benim zevkli arkideşim
günaydın canım..
ya valla ben kesinkes eminim benim de böyle zır zır aglayan bi çocuum olacak annem hep öle derdi sen bu yegenlerine dayanamıyorsun allah sana zırlayan vericek diye ben şimdi hiç çocuk yapmak istemiyorum. herkes anne olmalı mı ya
günaydın canım valla sölemeden edemicem senin şu sporlarını okudukça gıpta ediyorum harika gidiyorsun. yakın zamanda tartıldın mı ?
bide kahveye bende çok alıştım sütsüz şekersiz acı kahve içmeden duramıyrum. haftasonları bile yapıp içiyorum evde çok seviyorum
günaydın hügi
sen göslerimi dinlerdirdim diyorsun ben gögüslerimi dinlendirdim anlıyorum. sonra bi daa okudum jeton düştü:60:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?