60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

noliiiii hacılarrrrrrrbugün ne kaa sıcak yavvvv eve geldim kıymalı türlü yaptım terledimmm çamaşırları topladımm terledimmmm koooonnn yidim bir miktarrrr terledimmm iş yerinde klima var ama onu da pek sevmem emme bu havada başka tlü bu gürültü ve yoğunluk çekilmezdi sanırımmmmçokşükür şimdilik herşey yolunda ama hala eleman almam lazım alim alim bitmiiii adamalr süreklieleman istiiii inşallah bi 50 kişi alırsam mutlu olurlar herhalde ben de rahat ederimmm daha eğitim aşamasına geledim şimdilik ben de işi öğreniyorumm yakında eğitimlere de başlıycam inşallahh çalışırken yeek işi hakikaten zor oluyomuş ama allahtan orda kaçamak yapıcak fırsatım olmuyo yanımda süt falan gtürüyorum onları içiyorum kuru meyve falan yiyorum akşam üstü biraz acıkıyorum çünkü ama ğlen ton balıklı salata tooklu salat falan yiyorumm gidiş geliş yürüyüş metro merdivenleri eskiye gre epey hareketliyim orda da sürekli merdiven inip çıkıyorum hem wc için hem mutfk için hem de görüşmeler için yani epey hareketli oluyorumm inşallah bu tempoda gidecek kilolarrr

Son düzenleme:

darısı isteyen herkesin başına canım :))) ben şimdilik istemiyorum

yolişşkommm ne kaa güzel fotonnn bayıldımmmberaber aldığımız kolyeni takmışsın sanırımmm çok güzelsin bebemmmm allah nazarlardan korusunnn

keseyi pazartesi günü gördüm
şimdilik bş jinekoloğa başladım araştırma hastanesinde ancak bakıcam ve eğer memnun olmazsam değiştiririm
beslenmede meyve sebze et muhakkak alıyorum süt kefir hep içiyorum hurma yiyorum. günde bir madensuyu içiyorum. harnup pekmezi var. hergün yumurta var. kefir ve hurmayı sanada öneririm
faydalarını netten araştırırsan sende benim gibi vazgeçemezsin.

günaydınlar
uyanınca 1 bardak su
20 kuruüzüm 1 tatlı kaşığı tahinpekmez 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilimde çavdar ekmeği

Günaydın kızlar bugün hep dışarda olacağım beni merak etmeyin :)

nerudacım merak etme verirsin ki hem vermesen bile süpersin :101:

uzun yola gideceğim şimdi 1 hurma yedim
gittiğim yerde kahvaltı yapacağım öptüm hepiniziiii :124:

benim de en büyük derdim uykusuzluk bide ben çocuk aglamasına hiç dayanamam valla çocuk elimde ziyan olur.
dooriim sana yollim sen bak olar mı

Yoli doli öyle deme kız.. İstemediğin ot burnunun dibinde bitiyo valla..
Benim en sevmediğim şey çocuk ağlamasııdr.. otobüsten falan inerdim o derece..
Benim canavar tam 4 ay durmadan ağladı .... Ayy çok zordu..

Nazende hoşgeldin kuzu.. İyi olmana çok sevindim, merak ettik biz de seni..

günaydınlar
uyanınca 1 bardak su
20 kuruüzüm 1 tatlı kaşığı tahinpekmez 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilimde çavdar ekmeği

Günaydın, afiyet olsun..

herkezlere günaydınnn nasılsınız ben birazcık uykusuzum nidense spor beni yorii ama olsun değer yani akşam eşimle yürüyüşe çıktık yine bir saat yürüdük
akşam yemeğinde
haşlama et ve salata yedim
1-2 çatalda börülce yemeği yedim
sonra 16 tane kiraz yedim

sabah kahvaltı
domates-salatalık
2 kk peynir
1 bardak süt
1,5 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
2 tane ceviz yidim
şimdide orta şekerli türk kahvesi içiyorum markette şekersiz kalmamış bu tekli paketlerde satılan varya onlardan içiyorum ben bu kahveye fena dadandım valla ya önceden ayda yılda bi içerdim kahve şimdi mutlaka günde bir fincan içiyorum birde evde yemekten sonra içiyoruz

Günaydın kızlar...
Sıcaktan mı bilmem kendimi çok yorgun hissediyorum..
Dün eve gidince 1o tane kiraz ve 1 tane galeta yedim
akşam:
2 yk ıspanak
1 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
2 yk yoort
1 yt salata yedim

Sonra da 10 tane fındık, 1 nescafeyle yeme işini bitirdim..

Sabah:
1 kırmızı biber
1 çarliston
1 kk beyaz peynir
1 domatizz
1 dilim denge ekmek
1 fincan çay

Gğnaydın Nugi..
Afiyet olsun...

günaydınlar
uyanınca 1 bardak su
balım günaydın afiyet olsun

günaydın ycl cim sanada afiyet olsunn

güle gül gitt sevgii çiçeee

mineralli nugii naaapinn
şimdi kemdime 2 nektarin doğradım yiyorum birazdanda şekersiz türk kahvesi içerim

cuma günü elti geliyo bikaç hafta dururlar artık
bakalım bu sefer ne çılgınlıklar yapacak kayınvalide yüreğini tutup duruyo şimdiden

canım benim işinde yeni olmana ragmen hemen adapte oldun çok sevindimmm...
anoov neruşum valla sen spora başladın yakında o kalan basenlerde gidicek incecik olacan bi de zaman bulup dambıl çalışsan kısa zaman içinde sen idealine ulaşacaksın canım darısı benim gibi hareketsiz yaşamın kollarında sürüklenenlerin başına :)

yolişşkommm ne kaa güzel fotonnn bayıldımmmberaber aldığımız kolyeni takmışsın sanırımmm çok güzelsin bebemmmm allah nazarlardan korusunnn

canım neruşum teşekkür ederim tatlım .. evet bu kolye o kolye. hani beraber aldığımız çarşıdan. valla ben yeni bişi aldım mı giymeden takmadan duramam hemmen taktım çokta güzel oldu biliyorsun ben de nikel alerjisi var altın gümüş harici takı takamıyorumn ama böle örme gibi filan olun carahatça kullanabiliyorum o gün senin begendiğin bilekliği de takmıştım benim zevkli arkideşim

günaydın canım..
ya valla ben kesin kes eminim benim de böyle zır zır aglayan bi çocuum olacak annem hep öle derdi sen bu yegenlerine dayanamıyorsun allah sana zırlayan vericek diye ben şimdi hiç çocuk yapmak istemiyorum. herkes anne olmalı mı ya

günaydın canım valla sölemeden edemicem senin şu sporlarını okudukça gıpta ediyorum harika gidiyorsun. yakın zamanda tartıldın mı ?

bide kahveye bende çok alıştım sütsüz şekersiz acı kahve içmeden duramıyrum. haftasonları bile yapıp içiyorum evde çok seviyorum

benn geldiim
göslerimi dinlendirip geldim

günaydın hügi
sen göslerimi dinlerdirdim diyorsun ben gögüslerimi dinlendirdim anlıyorum. sonra bi daa okudum jeton düştü :60
:

mineralli nugii naaapinn
şimdi kemdime 2 nektarin doğradım yiyorum birazdanda şekersiz türk kahvesi içerim
iyiyim canım uykum var accuk belki bende göslerimi dinlendiririm biraz

yolicim regliydim dün bitti 2-3 gün geçsin öyle tartılıcam bakalım inşallah vermişimdir canım

herkese meraba sabah 7de kahvaltı ettim yumurta domat salatalık 3 zeytin sonra bebişle emişip yattık şimdi de ara öğünü yatım 1kase gevrek süt kaçamak yaptım kızımla 1 dilim çikolatalı ekmek yedim bugün çok yorgunum canım hiç spor yapmak istemiyo eşim nöb yaşasın :90: öğlen akşam yemek derdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…