60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başka bebeklerle kendi bebeğin biraz değişik ama ailen yanındaysa yardımcı olurlar evlatlarıma canım feda ikinci kazara olunca bi de istemiyodum beni çok zorladı ama şimdi iyikide olmuş ne olursa olsun çocuk evin neşesi bakmak zor olsada

bende istenmeyen bi çocuum ama annem şimdi iyi ki dogurmuşum kızımı der.
benim olsa bende canımı veririm onlara işte ama olmayınca üzerinde düşüyorsn. ay şöle böle diye. olsun da o zaman dertleniriz. nice anneler var cocukları ile dünyayı geziyorlar düzenin oturtunca çocuk ayak bagı olcak diye bişey yok bence:44:

nugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim
bende hergün içiom hugom banada mineralli de ozman

hugom kegir iç ama sütde iç peynirde çok ye. bak dün kuzenmle konuştum hamilelik boyunca o kadar süt içmeme ve kalsiyum kulannmama rağmendişlerim mahvoldu dedi. dişciye gidiomuş 1 haftadır. kalsiyum yetmio genelde bebek çok istio. o yüzden süt grubuna özellkle d,kkat edin. yengemde d aynısı olomuştu doğumdan sonra hep dişleri çürüdü kırıldı .dikkat edin yarım yağlı olduktan sonra yiin için süt peynir yoort dan zarar gelemz.

aynen hugomm bide pingui olanı var onu yersen süt diliminden vazgeçersin
ben de çook seviyorum aynen canım çok çekti
bi arkasını okuyayım ne kadardır dedim ve şok oldum
sonra mecbur yerine bıraktım
cnm sen 100 grmının kalorisini okumuşsundur hugo da öle muhtemelen 100 gr.ı için 400 kalori civarı bişi yazıo ama 1 paket kinder pinguin süt dilimi 30 gr. ozman 100 kalori civarında 1 paketi. ben yemiştim kilo verrkende ordan biliorum.

ben geldiiimmmm

arkadaşla buluştuk öğlen yağsız kaşarlı tost ve 1 bardak ayran içtim.

pazara gttik çok şeker bebiş kıyafetleri var. kendime de uzun elbise aldım.bi iki sebze aldım geldim.
gelince 1 bardak süt içtim
2 incir 1 ceviz yedim.

şimdik aldıklarımı yerleştreyim azcık.

akşama bulgurlu semzotu pişridm salata yaparım cacık yaparım belkide buz gibi yoortlan iyi olur.

allah ın izniyle kefir le tanıstımm.. korkudan 1 kahve fincanı içtim önce.. agzım da yara cok tat almıyorum ama... önce bi içim kalksadaa sanki agırlasmıss süzme yogurttan yapılmıs gibi bi tadı varr. içine tuz koyma istegi uyandırdı bendee vatanaaa ve milletee hayırlıı ugurluuu ossssuuunnnnnnn

ben geldim arkadaşlar
uçakla memlekte gitmiştim sağolsun bana çok güzel baktılar toparlandım ve bugün sabah itibariyle artık evimdeyim
çok hareketsiz kaldım ve yemeğime dikkat edemedim kendim pişirmedğim için kilo almış olmalıyım yarın sabah tarılıp yazacağım inş.
bebişim 7 haftalık oldu bu arada
hugocuk yoksa sende mi hamilesin benim listeme falan bakmışsın
çok sağlıklı beslenemedim bu 3 haftda
yarından itibaren eski düzenime geri dönüyorum inş.
herkesler nasıllar kimler kilo verdi çok merak ediyorum ama geçmiş çok uzun okuyamam sanırsam

hee özlüyorum seni bakıyorum ses yok kızıyorum sana :86:

Regli dönemi beni bozdu düzensiz yedim ...protein diyet listesine geçiyorrum diyetisyenimm vermişti.
Sabah
2 dilim tahıllı ehmek
30 gr light peynir
Ara
Kuru üzüm
Öğlen
Izgara köfte
1 dlm ekmek
Salata
Ara
Kahve sütlü
Akşam
2 but
1 dilim ekmek
Ara
3 hurma
Şekersiz sütlü türk kayfesi
Perşembe tartılıcam

nazende giderken haber vermedin çok merak ettim seni :84:
kaza geçirmiştin bişey oldu sandım :95:
benimde yarın 5 haftalık olcek bebişim keseyide gördük

ufff netim bi war bi yokk kafayı yicemm :84:
nasılsınız kızlarr diyete dewamm dmii
ay ramazana da az kaldıı

nazende giderken haber vermedin çok merak ettim seni :84:
kaza geçirmiştin bişey oldu sandım :95:
benimde yarın 5 haftalık olcek bebişim keseyide gördük

gidişimiz ani oldu o yüzden haber veremedim memlekettede internet imkanı olmadı için haber veremdim
çok sevindim hamile olduğuna yaaa ikimiz de mart annesi olcaz inş.
keseyi hangi gün gördünüz.
sabit bi doktora başladın mı
beslenmende nelere dikkat ediyosun
ben memleketteyken çok yedim ya ve hareketsizdim kilo almış olmalıyım 2 kilo falan almışımdır sabah tartılcam hemen vermem lazım o kiloları

Nihayet tatile gidiyom kızlar arivaaa arivaa

Yemek derdi , bulaşık derdi yok çoook şükür (1 hafta da olsa) :76:

Kendinize iyi bakın , ordan dönünce kilo almış olmamayı umud ederek hepinizi öpüyorum.

Bu arada geçmişe çok bakamadım , başına önemli olaylar gelenler , kilo kaybedenler kusuruma bakmayın olur mu

Bu arada bebişler mi geliyo topiğe yahu hayırdır , gözünüz aydın olsun kızlar

olar tabeeeee... haftada 1 de görüs iznir veririmm sanaa.. cumartesi sabah alırrr pazar aksamm geri getirirsinn

nazende hoşgeldin seni tebrik edemedim allah analı babalı büyütsün zaman gelince saglıkla kurtarsın inşalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…