ne bilimmm.. bende bi uykusuzlukk sorun olur heralde. ben uykuyu cok severimm..onun dısında ailedeki bütün bebükler elimden gecmiştirrkardesimle bile cok ugrastımm.. bakkala bile onunla gidiodum el kadardıı.. günde 10 defa üstünü degiştiriodumm.. kimse de bebegin biyerine bişi yaparım die korkmadıı.. yengem bebegi bana bırakıp saglıkocagına gidiodu.. heralde ondan bebek ellerken hiç korkmadımm.. kolumda babagımda tasırım ben onu süreklii.. bence 4 yasından sonra falan daha zor olurr.. birey oluolar ya artıkk benden ayrılmasını kabullenemeyebilirimm
benim de en büyük derdim uykusuzluk bide ben çocuk aglamasına hiç dayanamam valla çocuk elimde ziyan olur.
dooriim sana yollim sen bak olar mı
başka bebeklerle kendi bebeğin biraz değişik ama ailen yanındaysa yardımcı olurlar evlatlarıma canım feda ikinci kazara olunca bi de istemiyodum beni çok zorladı ama şimdi iyikide olmuş ne olursa olsun çocuk evin neşesi bakmak zor olsada
benim de en büyük derdim uykusuzluk bide ben çocuk aglamasına hiç dayanamam valla çocuk elimde ziyan olur.
dooriim sana yollim sen bak olar mı
bende hergün içiom hugom banada mineralli de ozmannugii madensuyu içiyon demi
yoksam mineralsiz kalırsan kilo vermende yavaşlar
ayrıyetten sana mineralsiz derim
hugom kegir iç ama sütde iç peynirde çok ye. bak dün kuzenmle konuştum hamilelik boyunca o kadar süt içmeme ve kalsiyum kulannmama rağmendişlerim mahvoldu dedi. dişciye gidiomuş 1 haftadır. kalsiyum yetmio genelde bebek çok istio. o yüzden süt grubuna özellkle d,kkat edin. yengemde d aynısı olomuştu doğumdan sonra hep dişleri çürüdü kırıldı .dikkat edin yarım yağlı olduktan sonra yiin için süt peynir yoort dan zarar gelemz.diyetisyenim izinde ne zaman döner meçhul. bitki çayları zararlıymış içmiyorum kızartma cola asitli içecekler içmiyoum. günde 2 fincandan fazla kahve içmiyorum
zatii sağlıklı besleniyorum birde nazendenin listesine baktım nettende baktım hamile diyeti filan diye aşarı yukarı aynı eski listelerimle.
hurma ve kefir bence muzice bu yüzden süt yerine kefir içiyorum hurmada hep yicem stokladım bende famir gibi.
tatlı isteği başladı ama hurma ile idare ediyorum ve yulaflı püskevitim bitmiş alcem bugün o da kesiyo.
tabee çabuk acıkıyorum doğru ipin ucunu bırakırsam dana gibi olurumda bozmuyorum kendiciğimi :81:
şöyle düşünüyorum bebişe yarayan şeyleri sağlıklı yiyeyim yarasın diorum kendi kendime :86:
yoksa ipin ucu kaçacak :97:
cnm sen 100 grmının kalorisini okumuşsundur hugo da öle muhtemelen 100 gr.ı için 400 kalori civarı bişi yazıo ama 1 paket kinder pinguin süt dilimi 30 gr. ozman 100 kalori civarında 1 paketi. ben yemiştim kilo verrkende ordan biliorum.aynen hugomm bide pingui olanı var onu yersen süt diliminden vazgeçersin
ben de çook seviyorum aynen canım çok çekti
bi arkasını okuyayım ne kadardır dedim ve şok oldum
sonra mecbur yerine bıraktım
allah kalbine göre versin inşallah çok güzel geçer gebeliniz merk işte kaç kilo verdin
selam herkese hugocum nasılsın canım fırsatım varken sorayım da sonra kızıyon..
yok korkma o kadar kötü değil canım...
ben de iki tane var hemide aralarında 10 ay var..
planlı olduktan sonra herşey olup gidiyor... onların bir gülüşü herşeye bedel..
nazende giderken haber vermedin çok merak ettim seni :84:
kaza geçirmiştin bişey oldu sandım :95:
benimde yarın 5 haftalık olcek bebişimkeseyide gördük
83 kilodan 65 kiloya indim canım 9 ayda verdim
olar tabeeeee... haftada 1 de görüs iznir veririmm sanaa.. cumartesi sabah alırrr pazar aksamm geri getirirsinn
ben geldim arkadaşlar
uçakla memlekte gitmiştim sağolsun bana çok güzel baktılar toparlandım ve bugün sabah itibariyle artık evimdeyim
çok hareketsiz kaldım ve yemeğime dikkat edemedim kendim pişirmedğim için kilo almış olmalıyım yarın sabah tarılıp yazacağım inş.
bebişim 7 haftalık oldu bu arada
hugocuk yoksa sende mi hamilesin benim listeme falan bakmışsın
çok sağlıklı beslenemedim bu 3 haftda
yarından itibaren eski düzenime geri dönüyorum inş.
herkesler nasıllar kimler kilo verdi çok merak ediyorumama geçmiş çok uzun okuyamam sanırsam
nazende hoşgeldin seni tebrik edemedim allah analı babalı büyütsün zaman gelince saglıkla kurtarsın inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?