aynen bende hiç sevmem sıcakta insanın hiçbirşey yapası gelmiyor ne yemek yapmak ne temizlik yapmak ne de birşey yiyip içmek gelmiyor içimden
hobaaaa hayydeeeeee ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm noliiiiiiiii bugün daha rahat yazabileceğim bi yerdeyim güya ama sabahtan beri gelemedim yine deee napıyosunu bakimmmmmm
hobaaaa hayydeeeeee ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm noliiiiiiiii bugün daha rahat yazabileceğim bi yerdeyim güya ama sabahtan beri gelemedim yine deee napıyosunu bakimmmmmm
ya benim de hakikaten
evim çatı katı zaten bide yatakodama akşam güneşi vuruyo hitlerin gaz odası gibi boguluyorum. ben artık salonda yatıyorum püfür püfür rüzgar esiyor balkondan hatta sabaha karşı kollarım filan üşümüş oluyor off tam uyuma zamanı kalkıp işe geliyorum. bide sıcaklar başladı ben sporu bıraktım çok ama çok üzgünüm bu konuda. kışın hiç dert yoktu valla dışarıda kar yagsa sporrda ısınıyorsun ama yazın eriyorsun ben terlemeye filan gelemiyorum çıldırıyorum yaa
nazende özeline baktınmı
nugiii uyuyakaldı heralde
kızlar karbonatlı suyun kilo vermeye yardımcı ve hiç bir zararı olmadığını bi diyetisyenden duymuştum bilgisi olan var mı
bitter çikolatayı şöyle 2 parmak kadar filan çok değil yani. kaynamış 1 bardak süte koy karıştır iç keser
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bu sıcak havalarda napcaz böyle biz sokağa bile çıkılmıyo
öğle yemeğimi yazayım 6 yk patatesli bezelye 4 yk yoğurt
saol canım işe yaradı senin şu kefir çocuklarada çok yararlıymış ilk fırsatta mutlaka deniycem ve ne olursa olsun yatana kadar mutlaka vakit yaratıp spor yapıcam
ekmek yokmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?