millet uyuyan davşan görüyo ondan bakıyorlar uyuyan davşan bianda gülünce şaşırmışlardır
tatlım bende ona sasırdım ya.. diyet yapmıorum da az az herseyden yiyorum.. bide sabahları süt içiyorum.. folic asitten de elevite gectik bi sürü vitamin var içinde. nie cıktı anlamadım. eskiden cok cıkardı 1 yılı askın hiç cıkmıodu. yetmio mu yedigim içtigim anlamadımmm:44::44: doktoru arayıp sorayım hangi ilacı kullanayım die..
Bende elevit kullanmıştım hamileyken,doktor 6 aylık emzirme süresince devam et dedi ben unuttum hep bebekle uğraşmaktan içmedim inan saçlarım nasıl döküldü anladımki vitaminsiz kaldım kullanmaya başladım hemen düzeldim.Tavuk balım et süt yumurta yoğurt ve peynir süt çok önemli tabiki. normalde asla ilaç almam ama vitamin iyi oluyor çünkü bazen yeteri kadar vitamin alamıyoruz kışında balık yağı alabilirsin takviye olarak..Birde kilo aldırır diyenlere asla aldırma ben 69 la hamile kaldım 74 le doğuma gittim:)eve geldiğimde 63 tüm okadar balık yağı vitamin kullanmama rağmen hamileyken farkında olmadan zayıflamışım:)
akşam yemeğinde. 7 kaşık barbunya yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı ve turşu yedim
saat 21 gibide meeyve yerim kakaolu süt içerim
valla ya dimi amaa
ya kızlar vallahi benim de aklımdan geçiyordu, çok sıkılmıştım bebek muhabbetinden. hadi ben çocuk istemiyoırum çok isteyen kalançom bile sıkıldı ise artık siz beni düşünün :) hatta kalançocuum gibi bişi yazim dedim beni yanlış anlarsınız diye bişi yazamadım neyse ki bunlar konuşulmuş ben yokkenanlayışınız için teşekürler hamiş kızlar
cnm bende duydum ama koca bir sürahiye çay kaşığnın ucunda atmak gerekiomuş sadece zayflamak için deil vücut içinde çok faydalı imiş. bütün aile bieyleri içebilr demişti tv de bir doktor. antioksidan görevi göüomuş öle demişti.kızlar karbonatlı suyun kilo vermeye yardımcı ve hiç bir zararı olmadığını bi diyetisyenden duymuştum bilgisi olan var mı
valla ben de aşağı insem orası sıcak burda klima umarım hasta olmambi sıcak bi soğuk bi de habire merdiven inip çıkıyorummm bi terliyorum bi soğuyorum
hoşbulduk yecaalemmmmmm
nugişkoommm sağol kuzumm iyiyim çokşükürrr alıştım gibi ama eleman bulmam lazım biraz zorluyo tabii tabii ama daha iyi olucak inşallahhh
valla yolimm evde yapamıyorum spor hakikaten hiç zaman olmuyo 7 buçukta evde oluyorum yemek yap ye derken geçiyo valla zaman ama git gel epey yürüyüş merdiven çıkma hareket oluyo çokşükür burda da valla sürekli merdiven kullanıyorum. inşallah gidecek tüm fazla kilolarrr sağlıklı beslenmekte sorun yok ama spor normal yapamıyorum işte duşardaki hareketlilik şu sıcaklar bitince biraz da bu düzene alışınca başlarız inşallah yolim yaa şimdilik yemeye dikkat bol bol su işte
kuzmmmm cınımm cınımm çokk yakışmıştı zatennn herşey yakışırr benim güzel arakadaşımaaa
çok güzel ve uygun fiyatları ecrin sen de al
günaydın şekerim nasıl gidiyor hamilelik daha kilo almadın dimi sen
evet tatlım memlekete gitmeden yazmıştım topiğe ama görmedim sanırsam teşekkür ederimm
Bende elevit kullanmıştım hamileyken,doktor 6 aylık emzirme süresince devam et dedi ben unuttum hep bebekle uğraşmaktan içmedim inan saçlarım nasıl döküldü anladımki vitaminsiz kaldım kullanmaya başladım hemen düzeldim.Tavuk balım et süt yumurta yoğurt ve peynir süt çok önemli tabiki. normalde asla ilaç almam ama vitamin iyi oluyor çünkü bazen yeteri kadar vitamin alamıyoruz kışında balık yağı alabilirsin takviye olarak..Birde kilo aldırır diyenlere asla aldırma ben 69 la hamile kaldım 74 le doğuma gittim:)eve geldiğimde 63 tüm okadar balık yağı vitamin kullanmama rağmen hamileyken farkında olmadan zayıflamışım:)
günaydın yiivrumtam gaz devam ediyosun ne küsel :86: :86:
bi kere merak edilmek öle hemen olmaz siz yeni gelen arkadaşlar hemmen olsun bitsin istiyorsunuz. her gün ugrayacan devamlı gelecen ki yokluğun hissedilsin bu buraya has bişi değil sosyal bir kavram. o yüzden her gün ugra sohbetlere dahil ol millet sana alışsın bak o zaman seni nasıl soruyoruz
valla çok güzel gidiyorsun ayda bir tartılma tamam da 1,5 ayda bir çok uzun zaman değil mi ? ben en son haftada bir tartılmaya kadar verdim ama onun için bile kendimi tutmam zor oluyor ama sanki dediklerin dogru. insan su değişiminden filan fazla çıkıyor buda moral bozuyor. belki her regl sonrası mesela reglin 15. gününden diger 15. gününe tartılmak dogru olabilir . neden hemen sonrası değil derseniz sanırım ovulasyonda da insan şişiyor su tutuyor ama oda bitince her şey normal oluyor. bakalım bende tutim kendimi dee tartılmazsam da kaçırırsam kg almaya başlarsam önüne geçemem gibi geliyor. en iyisi haftada bir tartılmak
Günaydın kızlarrr
kahvaltım
1 kupa bitki çayı
1 dilim ruşeymli ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 ceviz
taze nane
start it up yaptım sade maden suyu içtim geldimm
şimdi de kahve yapayım yanında elma yerim
hamile olmayan yok ki canım.burda çocuu olmayan yada hamile olmayan bi ben varım zayıflama deel bebiş topii oluyoruz. adımızı da değiştircez yakında
günaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn
heee hamile olmayanlar sıkılıyodur belkim süreki aynı muhabbet dönii :44: :97:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmm cicişlerrrr
akşam yemekten sonra 40 dk. yürüyüş yaptık eşimle.
2 bardak şekersi açık çay içtim.
kahvaltım
1 yumruta 1 yeşil soğan 1 domatres 1 kırmızı bibier 1 kk peynir 1 tk yağ ile omlet
2 zeytn
1 peynir
dereotu
maydonoz
1.5dilim ekmek
1 yk yoort
1 tk pekmez
1 kupa şekersiz çay
ara öğünde 1 şişe maden suyu
1 kase kiraz yedim.
öğleden sonra misafirim var kuzenm gelmiş istanbula gezmeye o uğrayacak bana.
mercimekli köfte yapcam. salata yapcam turşu ilen yeriz zaten o da diyet yapıo en son memleketeyken gördüğümde 6.5 kilo vermişti.
bakalım neler oldu neler yio içio öğreneyim bi.
hepiniziii öptümmmm dönücem tekrarrr:86::79::79::79::79::79:
Afiyet olsu Nugi...
Fambık şimdi açık büfede ne yesem diye düşünüyordur..
Yok yok yemek saati geçmiş.. yediklerimi nasıl eritsem diye düşünüyordur..
ya kızlar vallahi benim de aklımdan geçiyordu, çok sıkılmıştım bebek muhabbetinden. hadi ben çocuk istemiyoırum çok isteyen kalançom bile sıkıldı ise artık siz beni düşünün :) hatta kalançocuum gibi bişi yazim dedim beni yanlış anlarsınız diye bişi yazamadım neyse ki bunlar konuşulmuş ben yokkenanlayışınız için teşekürler hamiş kızlar
12 kirazla ara öğün yaptım..
şimdi spora gideceğim ya ..
Karnım aç ya.. nasıl yapsam ki..
spordan sonra da yememek mi lazım..
Bi akıl verin bakem..
Ben de yeşil çay içeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?