60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende elevit kullanmıştım hamileyken,doktor 6 aylık emzirme süresince devam et dedi ben unuttum hep bebekle uğraşmaktan içmedim inan saçlarım nasıl döküldü anladımki vitaminsiz kaldım kullanmaya başladım hemen düzeldim.Tavuk balım et süt yumurta yoğurt ve peynir süt çok önemli tabiki. normalde asla ilaç almam ama vitamin iyi oluyor çünkü bazen yeteri kadar vitamin alamıyoruz kışında balık yağı alabilirsin takviye olarak..Birde kilo aldırır diyenlere asla aldırma ben 69 la hamile kaldım 74 le doğuma gittim:)eve geldiğimde 63 tüm okadar balık yağı vitamin kullanmama rağmen hamileyken farkında olmadan zayıflamışım:)

akşam yemeğinde. 7 kaşık barbunya yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı ve turşu yedim
saat 21 gibide meeyve yerim kakaolu süt içerim

akşam yemeği
1 tabak

marul salatası bol limon ve elma sirkeli
1 tabak yoğurtlu semizotu ve dereotu
2 dilim balık
1 dilim denge ekmeği
3 lit suyumu içtim
1 litre de bitki çayı bitti şimdiye

ayy süper yaaa
inş benimde böyle olur
bebğin kaç kilo doydu peki?

akşam yemeğinde. 7 kaşık barbunya yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği,4 kaşık bulgur pilavı ve turşu yedim
saat 21 gibide meeyve yerim kakaolu süt içerim

oh bebişe yarasın

valla ya dimi amaaokadar çok bebek seven ve bebek isteyen ben bileyani bide çok detay konuşulduğu için belkide yok keseler görülüo yok kalp atışı dinlenio fln ya ondan belkide neyse...

kızlar karbonatlı suyun kilo vermeye yardımcı ve hiç bir zararı olmadığını bi diyetisyenden duymuştum bilgisi olan var mı
cnm bende duydum ama koca bir sürahiye çay kaşığnın ucunda atmak gerekiomuş sadece zayflamak için deil vücut içinde çok faydalı imiş. bütün aile bieyleri içebilr demişti tv de bir doktor. antioksidan görevi göüomuş öle demişti.

benim güzel arkadaşıma da msjlar atıorum cepten özel olarak ama hiç mi vakti yokki hiç cvp da vermiiiiihadi cepten vermiii burdan da bişi yazmiiihadi burdan yamiii msn yada mailde atmiii
nasıllar acaba kendileri iyilermi sağlıkları sıhhatleri yerindemi fıstık seksi ince dauk bagetli neruşum beinimmmm

gelelimm ben neler yedim içtimm

öğlen mercimek köftesi
6-7 tane
yanında yeşillkli salata
2 fincan çay

sonra ara 1 bardak şekersiz meyve suyu

bir ara daha
1 kupa yeşil çay
2 kuruincir
1.5 ceviz

akşam yemeği
3 kaşık bulgurlu semiz otu yemeği
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yooort

sonra
3 top meyveli dondurma

düşündümde ben bugün süt içmedim şimdi bi bardak süt içiiim.uykum yok nasıl olsa.
misafirim geç gtti akşam yemeği geç yedik biraz.

kuzenm de 7 kilo vermiş listesi bizimkine çok benzio 5 dilim ekmek yio.
sebze yemekleri 6 kaşık
tavuk ve et miktarı 1 yumurta kadar mış.
süt yoort var. herşey var biz gibi. 2 aydır fln gidio heralde daha yeni sütlü tatlı vermiş haftada 2 kez su bardağı sütlü tatlı.
yeşil çay vermiş.

hamile kaldığında 76 kiloymuş doğuma 93 le gitmiş.doğumdan gelince tartılmış 84 müş. sonra süt olcak die yemiş. 89 olmuş şimdide 7 kilo vermiş devam edio işte. yüryüüş yapıo.
işte böööle

yok balımm almadımmm.. emme göbüsüm cıktııı seninn göbüşş ne durumda dicem ama bebük tickerın olmadıgından zamanını göremiorummm:44::44:

e zayıff cocuklara içiriolar balık yagınıı kilo alsın deiii:44::44::44::44: ama ömer celakıl dedi kii normalde bile hergün balık yagı takviyesi almak lazımmıs belli aralıklarlaa.. saglıklı yasamın büyük sırrıymıss.. kalsiyum ve balık yagı

ben geldimmmm gecenin bir yarısı internetim kesilip duruyor :44: bi tam düzeltemediler sorun ne ise
neyse buraya elimden geldiğince yazmaya çalışıcam artık.beslenmem iyi gidiyor onları tek tek yazmiyim dün evden çıkamadım birsürü iş vardı hala var :95: akşamüzeri 5 mile leslie walk home dan yaptım yine de.sporsuz günüm olmazzz olamazzzz bugün ise dışarda 30 dk yürüdüm belki daha fazla sonra spor salonunda 40 dk bantta yürüdüm.yarım saat egzersizlerimi yaptım.15 dk eliptik yaptım.kızlar şu spor ve egzersiz benim çok iyi stresimi alıyor valla.spor saatlerini iple çekiyorum. geçmişi de okudum eş zamanlı sohbet edemesem de söyleyeceklerim var

Son düzenleme:
günaydın yiivrum tam gaz devam ediyosun ne küsel :86: :86:

evet hugocum tam gaz devammmm sana yolladığım fotoğraflarımı unut yeniilerini bekle emi

yolandacım tabi ki de öyle.. bende öyle düşünüyorum :13: ama ben latife yapmıştım ki dikkat edersen sonuna gülücük koymuştum
teşekkür ederim iyi gidiyorum bakalım 1,5 ay uzun evet ama ben tartıyı unuttum gözümün önünde kalkınca aklımda onda olmuyor tabi muayyen günler öncesi sonrası malum.. aslında tartıyı bir kontrol mekanizması gibi görüyoruz hepimiz ama öyle değilmiş aslında.:44: evet canım en doğru tartım haftanın bir günü sabah kalkar kalmaz wc ye bir uğrayıp sonra hep aynı yerde duran tartıyla hep aynı kıyafetlerle tartılmak. kilo verme döneminden kilo koruma dönemine geçince ben öyle yapıcam.birde tartıdaki rakamları da kafaya takmamak lazım kızlar.önemli olan aynadaki görüntümüz değil mi ?

Günaydın kızlarrr

kahvaltım
1 kupa bitki çayı
1 dilim ruşeymli ekmek
1 dilim peynir
1 domates
1 ceviz
taze nane

start it up yaptım sade maden suyu içtim geldimm
şimdi de kahve yapayım yanında elma yerim

afiyet olsun jean menülerini takip ediyorum beğeniyorum start it up u senden duydum anlatır mısın nedir ne değildir

hamile olmayan yok ki canım. burda çocuu olmayan yada hamile olmayan bi ben varım zayıflama deel bebiş topii oluyoruz. adımızı da değiştircez yakında

bende de ne koca var ne çocuk kafam çok rahat diyormuşum

günaydınn kızlarrrr... topigi ne hale getirdikk bahhhhh herkess bebekk konusiyyyyyyy:90::90::90::90::90::90::90::90::90: saglıklı hamişler topigi olsun burası talepp edinnnnnnn

biz nereye gidicez o zaman her mesajda bebek lafı geçmiş zaten

heee hamile olmayanlar sıkılıyodur belkim süreki aynı muhabbet dönii :44: :97:

kalanchoe valla süpersin canım menülerini beğenerek takip ediyorum sporunu da aksatmıyorsun takipçininim :13: sen kilo koruma döneminde misin şimdi bitişe varmışsın :92:

Afiyet olsu Nugi...
Fambık şimdi açık büfede ne yesem diye düşünüyordur..
Yok yok yemek saati geçmiş.. yediklerimi nasıl eritsem diye düşünüyordur..

famirin işi de zor valla o kadar sağlıksız şeyden kendi yiyebileceği şeyler arıyordur o da bi stres:44: yüzüyordur iyi kalori yakar kilo alarak dönmez inş.

Son düzenleme:

biz bekarların işi biraz daha zor :78: benim gözüm daha çok menüler ve yapılan sporlar arıyor aslında ben okudum 30 küsür sayfa ama çok sıkılmadım az sıkıldımşimdi okul önceciyim ben çocuk gelişimi okudum lisede anne çocuk sağlığı dersindeymiş gibi hissettim kendimi hamile arkadaşların heyecanları hoşuma gitti hepsine rahat sorunsuz bir hamilelik geçirmelerini dilerim

12 kirazla ara öğün yaptım..
şimdi spora gideceğim ya ..
Karnım aç ya.. nasıl yapsam ki..
spordan sonra da yememek mi lazım..
Bi akıl verin bakem..

Ben de yeşil çay içeyim..

ycl cim spordan çıktıktan sonra bir saat içinde muhakkak birşeyler yemen lazım çantanda kraker,kurumeyve vs bulundur bence atıştır ana öğüne yetişemeyecek gibi olursan ben spordan çıkınca 2 çubuk kraker gibi ufacık atıştırıyorum. dolu mide ile de spora gitme rahatsızlık hissedersin spordan en az 2 saat önce iyi bir ana öğün yapılmalı demişti nette videoda izlediğim spor hocası. bende spor salonuna gidiyorum en az 1 saat sonra yapmaya başlıyorum sporumu tabi orda ara öğüne yakalanıyorum ama bir elma yiyorum pilatese başlıyorum mesela o sorun olmuyor şu ana kadar yaptığım ara öğünler sonrası problem yaşamadım.kolay gelsin

son olarak nugyacım senin menülerini de beğeniyorum :13: maşallah güzel gidiyorsun sende
nerudacım gözlerim güzel mesajlarını aradı kaçamak yapmaya fırsat olmaması güzelmiş düzenin değişmesine rağmen iyi gidiyorsun maaşallah ama acil durumlar için elinin altında olacak ara öğünleri eksik etme aman zaman geçtikçe otuttursun yeni düzenini de sporuna çalışmalarına devam edersin herşeyin yolunda olması güzel koşturmacalı işinde sana başarılar ve kolaylıklar diliyorum
benden bu kadar kızlar sabah görüşmek üzere

Son düzenleme:
Günaydın herkeslere:) sabahın köründe uyandım kendime sinir oldum.Şekersiz çay,kepekli tost ,zeytin ve reçelden oluan kahvaltımı yaptım.

gunaydin arkadaslar, birazdan spora gidicem 1 saat crosstrainer'a bincem gelcem simdiye kadar 4 kayisi yedim 1 bardak da light sut ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…