60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğimi nihayet yiyebildim.
avuç içi kadar et
2 dilim ekmek.
şuana kadar 1,5 lt su
1 tane soda bukadann
çok sıcak çok yapabilirsem akşam üzeri pilatesimi yapıcam tatilde pek fazla spor yapamadım arada yürüdüm işte 3gün pilates yap 4gün yat misali oldu.ipleri çok koyuverdim toparlanalım dimi?hugocum şimdi kaç kilo oldun sen?

12 kirazla ara öğün yaptım..
şimdi spora gideceğim ya ..
Karnım aç ya.. nasıl yapsam ki..
spordan sonra da yememek mi lazım..
Bi akıl verin bakem..

Ben de yeşil çay içeyim..

kilom 66 diyo tartı ama şişliğim var benim regl olmadımya o yüzden atamadım. yağda değişme yoktur eminim. bide göğüslerimde doluyo o da var. pek kiloyu takmıyorum sağlıklı beslenip az yağ alma ile bebişi beslemeyle ilgileniyorum. kilo 10 kiloda olsa 15 te olsa yağ olmadıktan sonra sorun değil hemen toparlanılırda 10 kilo ideal diyo doktorlar ama 10 kilo yağ alırsan hiçte normal olmaz yağ miktarı önemli tabee
ondan sağlıklı besleniyorum hemde bebeğin beslenmesi sağlıklı gelişmesi içinde tabiki

merhaba kızlar bende artık bu topıkın takıpcılerınden bırı olmaya karar verdım.çok kılolu bır goruntum yok aslnda ırı kemıklı bir bayanm ama daralmak daha ınce gorunmek ıstıyorum .
20 yasndaym 1.76 boy 68 kıloyum ve 40 bedenım .38 e dusmek ıstıyorum.sanırım 4 kılo vermem gerekıyor ama ınanın ekmek, seker kestm genede gram dahı veremıyorum. kosu bandınada cıkıyorum anlamadm

sıcaktan pişiyoruz

valla ben de aşağı insem orası sıcak burda klima umarım hasta olmambi sıcak bi soğuk bi de habire merdiven inip çıkıyorummm bi terliyorum bi soğuyorum

Hoşgeldin Neruş...

hoşbulduk yecaalemmmmmm

neruş hoşgeldin nasılsın işin nasıl alıştınmı

nugişkoommm sağol kuzumm iyiyim çokşükürrr alıştım gibi ama eleman bulmam lazım biraz zorluyo tabii tabii ama daha iyi olucak inşallahhh

valla yolimm evde yapamıyorum spor hakikaten hiç zaman olmuyo 7 buçukta evde oluyorum yemek yap ye derken geçiyo valla zaman ama git gel epey yürüyüş merdiven çıkma hareket oluyo çokşükür burda da valla sürekli merdiven kullanıyorum. inşallah gidecek tüm fazla kilolarrr sağlıklı beslenmekte sorun yok ama spor normal yapamıyorum işte duşardaki hareketlilik şu sıcaklar bitince biraz da bu düzene alışınca başlarız inşallah yolim yaa şimdilik yemeye dikkat bol bol su işte

kuzmmmm cınımm cınımm çokk yakışmıştı zatennn herşey yakışırr benim güzel arakadaşımaaa

en iyisini yapıyosun ben öle pek dikkat edememiştim malesef.ben 12kg aldım .doktorum zati biraz fazla alsam kızıyodu.yani ikizdiye fazla yeme hakkın yok diyodu.aasıl doğumdn sonra lohusa döneminde almamak o kiloları.işte ben doğumdan sonra verdiğim tüm kiloları aman sütün olsun deyip yedidirdikleri için tekrar kilo almıştım.şükür şincik verdim.spora devam ediyonmu

şimdilik spor yapamıyorum koşu bandına ulaşmak zor heryer koli. hele bi taşınalım yerleşelim yürüyüş yapıcam. kol göğüs çalışıcam. hamile pilatesi yapıcam allah nasip ederse eğer

beril hanım benimde bu ikinci doğum 24 yaşındayım loğusalıkda dediniz gibi 8 kilo aldım oğlum 4.ayın içinde emzirdiğim için normalden 500 cal fazla tüketiyorum ama ne yaptıysam 1 gr veremedim siz nasıl verdiniz doğumdan sonra bu arada 62 kiloyum 54 olmam lazım

hoşgeldin canım bende dün katıldım aynı durum bende de var metabolizmamı yavaş neyse bilemedim

şimdilik spor yapamıyorum koşu bandına ulaşmak zor heryer koli. hele bi taşınalım yerleşelim yürüyüş yapıcam. kol göğüs çalışıcam. hamile pilatesi yapıcam allah nasip ederse eğer

ben 6.ayda 9 kilo almıştım doktorum kızdı hamile platesine başladım yarım saat yürüyüş doğuma 11 kilo almış olarak girdim plates çok işe yarıyo az kilo alınca doğum çok kolay oluyo bu arada oğlum 4 kilo doğdu nerdeyse

hugocum balım bende kızımda 72 le hamile kaldım 90 kiloyla doğuma gittim emme yidimde yidim hiç kısmadımhastaneden eve geldiğimde tartıldım 79 kiloya inmişim yani kalıcı olarak 7 kilo almışım ama sonra bunu ye süt olsun bunu iç süt olsun diye diye 83 kiloya çıktıydım sonrasındada tabi diyet bırak diyet bırak taki sizinle burda tanışana kadar şimdi diyet yok sağlıklı az ve sık beslenerek var bir seneyi geçti dimi burda olalı birbuçuk sene olacak gayette iyi gidiyorum şu aylar takılmasaydı kilom gerçi bunada şükür

ben dikkat etmezsem 90 ı bulurum
ama zaten böyle iyiyim hafifim çok yiyince midem baskıı yapii
zor oluyo. az sık yiyorum. çabuk acııktığım için bende böyle yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…