günaydın
Günaydın herkeslere:) sabahın köründe uyandım kendime sinir oldum.Şekersiz çay,kepekli tost ,zeytin ve reçelden oluan kahvaltımı yaptım.
günaydın
Günaydın herkeslere:) sabahın köründe uyandım kendime sinir oldum.Şekersiz çay,kepekli tost ,zeytin ve reçelden oluan kahvaltımı yaptım.
gunaydin arkadaslar, birazdan spora gidicem 1 saat crosstrainer'a bincem gelcemsimdiye kadar 4 kayisi yedim 1 bardak da light sut ictim
herkeze günaydın akşam birde yattım onun için uykum var biraz yani bugün gözlerimi dinlendirebilirim hoş hergün yaptığım şey
akşam
bir tabak taze börülce salatası yedim
ayran içtim
2 ufak dilim karpuz ve 3lokma diyim ufaktı çünkü kavun yidim
sabah
domates
4 tane zeytin
1 tane bir çay kaşığı yağla yapılmış yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
Günaydın Nugi. afiyet olsun..
Dinlendir bakalım gözlerini.. ben gece hiç uyumadım, bugün uyurum artık burada...
Günaydın Kızlar...
İşten çıkıp spora gittim.. 1,5 saat canım çıktı resmen.. Ne kadar da hamlamış vücut..
spordan 1,5 saat sonra yemek yedim.
1 yt salata
4 yk ıspanak
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt
ara olarak da yarım top dondurma yedim...
(Öğlenki yoğurdumu ve aradaki 2 grisinimi yememiştim)
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domatizz
1 köy biberi
1 kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay...
günaydın kızlarrrr
valla ya dimi amaaokadar çok bebek seven ve bebek isteyen ben bile yani bide çok detay konuşulduğu için belkide yok keseler görülüo yok kalp atışı dinlenio fln ya ondan belkide neyse...
gelelimm ben neler yedim içtimm
öğlen mercimek köftesi
6-7 tane
yanında yeşillkli salata
2 fincan çay
sonra ara 1 bardak şekersiz meyve suyu
bir ara daha
1 kupa yeşil çay
2 kuruincir
1.5 ceviz
akşam yemeği
3 kaşık bulgurlu semiz otu yemeği
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yooort
sonra
3 top meyveli dondurma
düşündümde ben bugün süt içmedim şimdi bi bardak süt içiiim.uykum yok nasıl olsa.
misafirim geç gtti akşam yemeği geç yedik biraz.
kuzenm de 7 kilo vermiş listesi bizimkine çok benzio 5 dilim ekmek yio.
sebze yemekleri 6 kaşık
tavuk ve et miktarı 1 yumurta kadar mış.
süt yoort var. herşey var biz gibi. 2 aydır fln gidio heralde daha yeni sütlü tatlı vermiş haftada 2 kez su bardağı sütlü tatlı.
yeşil çay vermiş.
hamile kaldığında 76 kiloymuş doğuma 93 le gitmiş.doğumdan gelince tartılmış 84 müş. sonra süt olcak die yemiş. 89 olmuş şimdide 7 kilo vermiş devam edio işte. yüryüüş yapıo.
işte böööle
yolandacım tabi ki de öyle.. bende öyle düşünüyorum :13: ama ben latife yapmıştım ki dikkat edersen sonuna gülücük koymuştum
teşekkür ederim iyi gidiyorum bakalım1,5 ay uzun evet ama ben tartıyı unuttum gözümün önünde kalkınca aklımda onda olmuyor tabi muayyen günler öncesi sonrası malum.. aslında tartıyı bir kontrol mekanizması gibi görüyoruz hepimiz ama öyle değilmiş aslında.:44: evet canım en doğru tartım haftanın bir günü sabah kalkar kalmaz wc ye bir uğrayıp sonra hep aynı yerde duran tartıyla hep aynı kıyafetlerle tartılmak. kilo verme döneminden kilo koruma dönemine geçince ben öyle yapıcam.birde tartıdaki rakamları da kafaya takmamak lazım kızlar.önemli olan aynadaki görüntümüz değil mi
canımcım bende latife etmiştim zaten benim mesajımın sonunda da bu gülücük vardıdikkat ettiysen
ayrıca evet tartıdaki kg değil aynadaki görüntü önemli olan. ben bu sabah yine 60 kg düz geldim ama dün akşam yaptığım alışverişte 36 beden bi etek aldım bugün de onu giydim aynada ince bi kadın görüyorum yani yaglar farketmeden gidiyor mu ne.? tartı hala aynı hayret ! gerçi çok ta ince bi kadın değil o kadın daha da ince olsun istiyorum beli hala 70 cm geliyo en azından altmışlı cmlere gelsin hani manken beli 60 cm olmasa da altmış küsür olsun yeter hehe :86::86:
biz bekarların işi biraz daha zor :78: benim gözüm daha çok menüler ve yapılan sporlar arıyoraslında ben okudum 30 küsür sayfa ama çok sıkılmadım az sıkıldım şimdi okul önceciyim ben çocuk gelişimi okudum lisede anne çocuk sağlığı dersindeymiş gibi hissettim kendimi hamile arkadaşların heyecanları hoşuma gitti hepsine rahat sorunsuz bir hamilelik geçirmelerini dilerim
biz nereye gidicez o zamanher mesajda bebek lafı geçmiş zaten
ayrıyeten kızların heyecanını çok iyi anlıyorum eminim ben de hamile olsam hayatıma bi minik fert katılcak olsa acayip tırssam da bi yandan ben de heyecanlı olurdumama burası zayıflama topigi hamileler için başka topiklerde var. yanlış anlaşılmasın hamileler oraya gitsin demiyorum bu haddime değil ama daha çok diyet, zayıflama ve sporla ilgili paylaşım olursa topigin açılış amacına hizmet eder diye düşünüyorum
Günaydın Nugi. afiyet olsun..
Dinlendir bakalım gözlerini.. ben gece hiç uyumadım, bugün uyurum artık burada...
günaydın yecalem :)
herkeze günaydın akşam birde yattım onun için uykum var biraz yani bugün gözlerimi dinlendirebilirim hoş hergün yaptığım şey
akşam
bir tabak taze börülce salatası yedim
ayran içtim
2 ufak dilim karpuz ve 3lokma diyim ufaktı çünkü kavun yidim
sabah
domates
4 tane zeytin
1 tane bir çay kaşığı yağla yapılmış yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
günaydın canım afiyet olsun
valal sizin firma pek bi rahatmış benim ayrı odam olmasına rağmen fambukum gibi her gün fönlü saçlarım full makyajımla gelemesem son derece paspal gelsem dee de
hihih
kafamı masaya koysam zart diye biri dalar içeri .. kapıyı çalıyorlkar girerken ama gir dememi beklemeden dalıyorlar yani yakalanmam işten bile değil senin ki iyi cesaret valla
günaydın ycl cim dün zaten uykum vardı ama arkadaşım aradı eşiyle çay içmeye geldiler onlar gerçi 11 de gittiler ama gelgelelim bende uyku kaçtı saat birde uyudum tabi sabahta zor kalktım artık bugün şekerleme yaparım kesin öğleden sonra şey pardon gözlerimi dinlendiririm dicektimbu arada afiyet olsun cicim
o kadar çayı içersen tabi ki uykun kaçar deli domdom. ben belli bi saatten sonra çay kaffe içmiyorum sonra uyuyamıyorum :26:
günaydın yoli dolicimmmmmm geçmiş olsun canım alerjimi bu acep sendeki mikropmu göz hassastır dikkat et cicim.canım ben sezeryanla doğum yaptım yani sezeryan olduğu için 10-15 gün önceden alıyolar tartılma fırsatımız oluyor yani ama zaten normal doğum yapanlarda merak edip kilosunu çıkıyodur basküle arada bir.ben santralde görev yaptığım için rahatım canım ama uyku konusuna gelince başımı masaya koyamam çünkü ortada bi yerdeyim yani gelen giden geçen çok oluyo önümden onun için çok zor yani kafamı masaya koymam ancak çok hasta olursam kafamı kaldırmazsam öyle koyarım masaya.akşamda 2 büyük bardak içtim çay oda yapmış olqabilerr uykusuzlukk
günaydın yoli dolicimmmmmm geçmiş olsun canım alerjimi bu acep sendeki mikropmu göz hassastır dikkat et cicim.canım ben sezeryanla doğum yaptım yani sezeryan olduğu için 10-15 gün önceden alıyolar tartılma fırsatımız oluyor yani ama zaten normal doğum yapanlarda merak edip kilosunu çıkıyodur basküle arada bir.ben santralde görev yaptığım için rahatım canım ama uyku konusuna gelince başımı masaya koyamam çünkü ortada bi yerdeyim yani gelen giden geçen çok oluyo önümden onun için çok zor yani kafamı masaya koymam ancak çok hasta olursam kafamı kaldırmazsam öyle koyarım masaya.akşamda 2 büyük bardak içtim çay oda yapmış olqabilerr uykusuzlukk
kafanı masaya koymadan nasıl uyukluyosun peki :44: oturduğun yerdemi uyukluyosun
pekii yaa kafan masaya düşerse
elimin ikisinide çenemin altına koyuyorum hafif gözlerimi kapatıyorum e tabi uzun sürmüyo birleri gelip gittiği için açıyorum hemen gözlerimi
sabah kalkıp 2kocaman bardak ılık suyumu içtim
1 kocaman bardak bitki çayımı içtim bu soğuktu
1 domates
1salatalık
1bardak da yarım yağlı tarçınlı sütümü içtim
40dak yürüyüş yaptım
dikkat edip sağlıklı besleneli bugün bir hafta oldu ve tartıldım sonuç
62 kilodan 60.5 çıktım çok mutluyum:86::86::86: tabi aç karnına
bi de 1 lt su içtim ara öğün 1 şeftali yiycem
sabah kalkıp 2kocaman bardak ılık suyumu içtim
1 kocaman bardak bitki çayımı içtim bu soğuktu
1 domates
1salatalık
1bardak da yarım yağlı tarçınlı sütümü içtim
40dak yürüyüş yaptım
dikkat edip sağlıklı besleneli bugün bir hafta oldu ve tartıldım sonuç
62 kilodan 60.5 çıktım çok mutluyum:86::86::86: tabi aç karnına
bi de 1 lt su içtim ara öğün 1 şeftali yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?