60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ANNELER - BABALAR LÜTFEN !

Çocuklarınızı azarlamayın. Saçlarını çekmeyin. Küfür etmeyin.
Onurlarını kırarak, hak mahrumiyeti ile cezalandırmayın.
Şarta bağlı vermeyin, tutsak olmayın, tutsak etmeyin.
...Yasaklar ile büyütmeyin.
Dövmeyin... Aşağılamayın...!

Çocuklarımız yarınımızdır. Bizi yarın onlar yönetecekler...!

Kötü koşullarda ve sevgisiz büyüyen çocuklar,
Anlatımlarında küfürbaz, davranışlarında tutarsız...
Kimlik ve kişiliklerinde bencil ve çıkarcı olurlar...!

Özü, sözü, eylemi bir olmayan yönetici-politikacı olurlar...
Yasakla büyüdükleri için, yasakçı olurlar...
Zora geldiklerinde yalancı olurlar...

Anneler babalar, siz siz olun ve lütfen yarınımızı bugünden karartmayın...

Olur mu?​

herkeze günaydın akşam birde yattım onun için uykum var biraz yani bugün gözlerimi dinlendirebilirim hoş hergün yaptığım şey

akşam
bir tabak taze börülce salatası yedim
ayran içtim
2 ufak dilim karpuz ve 3lokma diyim ufaktı çünkü kavun yidim

sabah
domates
4 tane zeytin
1 tane bir çay kaşığı yağla yapılmış yumurta
1,5 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt

Günaydın Nugi. afiyet olsun..
Dinlendir bakalım gözlerini.. ben gece hiç uyumadım, bugün uyurum artık burada...

Günaydın Kızlar...
İşten çıkıp spora gittim.. 1,5 saat canım çıktı resmen.. Ne kadar da hamlamış vücut..
spordan 1,5 saat sonra yemek yedim.
1 yt salata
4 yk ıspanak
1 dilim denge ekmek
2 yk yoğurt

ara olarak da yarım top dondurma yedim...
(Öğlenki yoğurdumu ve aradaki 2 grisinimi yememiştim)

Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domatizz
1 köy biberi
1 kırmızı biber
1 kk beyaz peynir
1 fincan çay...

Günaydın Nugi. afiyet olsun..
Dinlendir bakalım gözlerini.. ben gece hiç uyumadım, bugün uyurum artık burada...

günaydın ycl cim dün zaten uykum vardı ama arkadaşım aradı eşiyle çay içmeye geldiler onlar gerçi 11 de gittiler ama gelgelelim bende uyku kaçtı saat birde uyudum tabi sabahta zor kalktım artık bugün şekerleme yaparım kesin öğleden sonra şey pardon gözlerimi dinlendiririm dicektim bu arada afiyet olsun cicim

günaydın kızlar
benim gözüm yine mkrop kaptı ablamın nikahından sonra da olmuştu şimdi de oldu. resmen sag gözümün etrafı tatlı tatlı kaşınıyo ama deliriorum zor tutuyorum kendimi hart hurt kaşimicam diye dün gece uykumdan uyandırdı beni soguk çay ile kompres yaptım ama sabah bi kalktım balon gibi şişmiş gözüm altı da torbalanmış yaşlı insan gözü gibi etrafı çizgilenmiş. benim yıldızım çok düşük nazara geliyorum sanırım :26::26: bugün lenslerimi takmadım gözlük taktım biraz kendine gelsin lenslerimi o zaman takıcam. ay hala kaşınıyo :84::84:ama elimi sürmüyorum oraya

valla ya dimi amaaokadar çok bebek seven ve bebek isteyen ben bileyani bide çok detay konuşulduğu için belkide yok keseler görülüo yok kalp atışı dinlenio fln ya ondan belkide neyse...

afiyet olsun canım menülerin her zaman ki gibi süper !
kuzi de iyi kg vermiş ama alacak yolu vvar gibi görünüyo. boyu kaç bu arada?
ya şey ben şeyi merak ediyorum kızlar hep diyorlar ya doguma şu kg ile girdim girmiş filan ya o sancılar arasında tartılmayı ne zaman akıl ediyorsunuz ben anlamış değilim de ileride bende kg kontrolllü bi hamile olmak istiyorum da o yüzden sordumduuu

günaydın yoli dolicimmmmmm geçmiş olsun canım alerjimi bu acep sendeki mikropmu göz hassastır dikkat et cicim.canım ben sezeryanla doğum yaptım yani sezeryan olduğu için 10-15 gün önceden alıyolar tartılma fırsatımız oluyor yani ama zaten normal doğum yapanlarda merak edip kilosunu çıkıyodur basküle arada bir.ben santralde görev yaptığım için rahatım canım ama uyku konusuna gelince başımı masaya koyamam çünkü ortada bi yerdeyim yani gelen giden geçen çok oluyo önümden onun için çok zor yani kafamı masaya koymam ancak çok hasta olursam kafamı kaldırmazsam öyle koyarım masaya.akşamda 2 büyük bardak içtim çay oda yapmış olqabilerr uykusuzlukk

günaydın nügücüm
görünüşe göre lenslerden gibi alerji değil. geçen lensim kaydı yolda yanımda lens suyu ve aynası da yoktu çıkarıp su ile temizleyip taktım. ama aslında yapılmaması lazımdı mecbur kaldım. ben yeni lens kullanmaya başlamadım bu neden oluyo zırt pırt anlamadım göz altlarım kırışıcak ya bu yüzden doktora gideyim dedim randevular üç gün önceden bitiyor acilde de göz doktoru yok. o üç günde zaten iyileşiyor gözüm. napcamı bilemedim umarım bi daha olmaz. eşim de dün telefonda bagırdı yok o lenslerden oluyor yok onları atıcam fırlatıcam diye. böle maço maço erkeklik taslıyor ya ona da sinir olmaya başladım. geçen hava çok sıcaktı ben atlet giyicem dedim neymiş gögüs çatalım hafif gözüküyormuş egilince neymiş sütyen belli oluyormuş napim ince yapıyorlar kumaşlarını çarşaf mı giyicez bu havada yaa :84::84::84:
umarım ben normal dogururum

kafanı masaya koymadan nasıl uyukluyosun peki :44: oturduğun yerdemi uyukluyosun
pekii yaa kafan masaya düşerse

sabah kalkıp 2kocaman bardak ılık suyumu içtim
1 kocaman bardak bitki çayımı içtim bu soğuktu
1 domates
1salatalık
1bardak da yarım yağlı tarçınlı sütümü içtim
40dak yürüyüş yaptım
dikkat edip sağlıklı besleneli bugün bir hafta oldu ve tartıldım sonuç
62 kilodan 60.5 çıktım çok mutluyum:86::86::86: tabi aç karnına
bi de 1 lt su içtim ara öğün 1 şeftali yiycem

tebrik ederim canım
ilk zamanlar kilolar hızlı gidiyo ödem filanda atılıyo o yüzden ama ilerleyen zamnalarda kilo vermen yavaşlayabilir sabırlı olacaksın canım. bazen durmalar bile olabiliyo bizdede çok oldu çünkü. o zaman diyetinde sporunda değişiklikler yaparak yeniden kilo verirsin.
diyeceğim sabırlı ol burda kal biz sana yardımcı oluruz

1 dilmi denge ekmeğini unuttum buarada akşam araştırırken gün boyu şekersiz sakız çiğnemenin metabolizmayı yüzde 20 daha fazla çalıştırdığını çok acıkınca mentollü sakız ve diş fırçalamak bi de müzik dinlemek sesli iştahı kestiğini öğrendim paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…