60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta o kadar yoğundumki kızımın kontrolleri,bavul hazırlama,çamaşır yıka kaldır,tekrar doktora git kontrole ,sıcak sıcak hava bugün temizlik var yarında yolculuk 61.5 da kaldım =(((ama düzen yoktu bu hafta =((

olsun canım bizdede oluyo böyle zamanlar

nugi pugi patlıcan yemeğini nasıl yapıyosun anlatsana
güzel oluyomu

annem yaptı ben değil ama benim yaptığımıda anletem patlıcanları alacalı soyup uzunlamasına dörde bölüp 5-6 cm uzunluğunda tuzlu suyun içine doğruyom kararmaması için tuzlu su.tencereye domates soğanı doğruyom salçasını yağını katıp patlıcanlarıda ekleyip biraz kavuruyorum sonra göz kararı biraz su katıp tuzunuda ayarlayıp pişiriyorum

güzel olyomu :44: patlıcan yağsız oluyomu güzel bikere yaptımda beyenmedimdi
bak birde şu vr patlıcanı uzunlamasına doğra unla patlıcanı tuzda koy az yağlı tepsiye koy fırınla kızarsız yanii. sonra çıkınca tabağına al içine biraz süt dök mükemmel oluyo

ben severim patlıcanı güzel olur tabi ama yağsız denedim güzel olmuyor canım bi kabak yemeği taze fasülye yağsız olabilir ama patlıcan yemeği hoş olmadı.patlıcan yemeği yapmazmısın sen hiç yemiyonuz yani sevmediniz o zaman siz

ara öğüncük yaptımm
1 kupa soğuk süt içtim
2 tane mercimek köftesi yedim( şükür btti sonunda)

azcık işlerim var onları halledem de gelempcimde soğusun accık kapatayımda

çookk severim patlıcan yemeğini ama yağsız olmiii :97:
az yağlı güzel olluyomu

duyduk tatlım duyduk allaha şükür 15 gün sonra gel tekrar dedi. iyi durumdaymış 6+6 günlük çıktı ultrasonda tamamlar gününü dedi.

tebrikler canım darısı başıma bende önümüzdeki hafta cuma günü gideceğim nasip olursa
benim şimdi 5+2 canım bakalım işallah haftaya duyarız bizde pıtpıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…