60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar pazara çıktım yoruldum ögle yemeği
semizotlu yoğurt
5 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
ara öğünde de 2 salatalık 1 maden suyu içcem

ara öğünde 1 dilim çok tahıllı ekmeğe 2 çay kaşığı tahinpekmez sürdüm yiyorum acıktım yaff :97:

pamirde pazartesi geliiyi :97:
zati hafta içi çok uğrayan olmuyo hafta sonu in cin top oynar burda valla :97:

famir pamir şimdi havuz kenarında yanında börekler filan yiyo olmasın
pareosunuda bağlamıştır gçbişi çıkmasın diye karnı böreklerle epey tok olduğundan şimdi göbişi önden çıkmıştır
pareosuyla kapatiyidir

öğle yemeğim

3 ızgara köfte
1 dilim ruşeymli ekmek
1 bardak ayran
1 tatlı kaşığı ketçap
salata

şimdi de maden suyu içiyorum

kızlar sizce ana kucağı illa gereklimi :44: bebek arabası alıcaz sonra araç koltuğu alıcaz çok önemli zaten muhakkak alınmalı. mama sandalyesi alırız ana kucağıda şartmı :44:
ufakken ona koyulupmu gezdiriliyo yaff :44:

zaten buraya gelince iyiki pareoyu diktirmişim der göbeeemi kapatmak için diye yazar kesin

bu sıcakta ev temizlemek çok zor öldüm valla.ev batmış çıkmış evde olmayınca böle oluyor demek.neysem
öğle yemeğinde daha yemek pişmemişti bende
ince 1 dilim karpuz ve beyaz peynir yedim
bukadan

biyandan börek yer diğer yandan millete bakar göbeği varmı diye
amaaaan feda olsun famirime börekler
çok özledim çokk

bende özledim yarın burdan gidecekler otogardan kaçta gidecek acaba yazmadıda cebinide göndermedi bene hangi otelde kaldığını bilen varmı :26telden bulsam fambıı sidede bi otel ama yazmamıştı galiba otel ismini

nazende sorun yok demi düşük tehlikesi filan yok değilmi
yok allaha şükür canım herhangi bir problem doktorumuzla eşimle hiç gidemedik doktora nasip olmadı pazartesi devamlı gideceğimiz doktora gideceğiz inş. leyla hanıma orda ilk defa görecek bebşimizi

ana kucağına çok rahat diyorlar bizim arkadaş yemek yaparken bile yatırıp ona masanın üstüne koyuyordu bebeğiyle beraber yapıyorlardı yemeği

yok canım hiç haberim yok :26:

bime 27 temmuzda gelecekmiş fiyatıda 37 lira canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…