tebrikler canım darısı başıma bende önümüzdeki hafta cuma günü gideceğim nasip olursa
benim şimdi 5+2 canım bakalım işallah haftaya duyarız bizde pıtpıtları
ara öğünde 1 dilim çok tahıllı ekmeğe 2 çay kaşığı tahinpekmez sürdüm yiyorum acıktım yaff :97:
afiyet olsun canım ben de şimdi erik yedim bolcaa
açlık kriine karşı leblebi çok iyi geliyo canım. çok tok tutuyo bulantıyada iyi geliyo tavsiye ederim
allayım çıkınca doktordan gelirken alışveriş yapacaktım sözde unuttum alışveriş yapmayı yarın alırım artık
famir pamir şimdi havuz kenarında yanında börekler filan yiyo olmasın
pareosunuda bağlamıştır gçbişi çıkmasın diyekarnı böreklerle epey tok olduğundan şimdi göbişi önden çıkmıştır
pareosuyla kapatiyidir
zaten buraya gelince iyiki pareoyu diktirmişim der göbeeemi kapatmak için diye yazar kesin
biyandan börek yer diğer yandan millete bakar göbeği varmı diye
amaaaan feda olsun famirime börekler
çok özledim çokk
yok allaha şükür canım herhangi bir problem doktorumuzla eşimle hiç gidemedik doktora nasip olmadı pazartesi devamlı gideceğimiz doktora gideceğiz inş. leyla hanıma orda ilk defa görecek bebşimizinazende sorun yok demi düşük tehlikesi filan yok değilmi
kızlar sizce ana kucağı illa gereklimi :44: bebek arabası alıcaz sonra araç koltuğu alıcaz çok önemli zaten muhakkak alınmalı. mama sandalyesi alırız ana kucağıda şartmı :44:
ufakken ona koyulupmu gezdiriliyo yaff :44:
bende özledim yarın burdan gidecekler otogardan kaçta gidecek acaba yazmadıda cebinide göndermedi bene hangi otelde kaldığını bilen varmı :26telden bulsam fambıı sidede bi otel ama yazmamıştı galiba otel ismini
yok allaha şükür canım herhangi bir problem doktorumuzla eşimle hiç gidemedik doktora nasip olmadı pazartesi devamlı gideceğimiz doktora gideceğiz inş. leyla hanıma orda ilk defa görecek bebşimizi
ana kucağına çok rahat diyorlar bizim arkadaş yemek yaparken bile yatırıp ona masanın üstüne koyuyordu bebeğiyle beraber yapıyorlardı yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?