tşkr ederim cnm saol.iyi ozaman ben tek deilim.yemekten sonra çok güzel gidiyor kahve.soda işteee onu bende bilmiyorum zararı varmıdır fazlasının:44:ama bu sıcaktatada sudan sonra en güzel serin şey o.malum başka içeceklerden içemiyoruz.afiyet olsun canım bende türk kahvesini bi sabah birde yemekten sonra içiyorum soda günde bir defa yemekten sonra içiyorum.valla çok soda içmenin zararı olurmu bilmiyorum olmaz heralde :44:
tşkr ederim cnm saol.iyi ozaman ben tek deilim.yemekten sonra çok güzel gidiyor kahve.soda işteee onu bende bilmiyorum zararı varmıdır fazlasının:44:ama bu sıcaktatada sudan sonra en güzel serin şey o.malum başka içeceklerden içemiyoruz.
caNIM SEN KAÇ KİLO VERDİN BİDE haftada bir mi yoksa ayda bir mi tartılıyonuz merak ettim
ben severim yımırtayı tok tutuyii çok
bıldırcın yımırtası dişimin kovuğuna gitmez
hadi hayırlısı ile dinle bakalım bebişinin kalp atışlarını
ama çok dinlemeyin haa özel hayata saygı gösterin
öğlen yemeğinde körili tavuk sote ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yerim. ardından gazı çıkarılmış madensuyu içerim
ara öğünde hurma 1 dilim ekmek üzerine tahinpekmez sürer yerim
bende yemeğe gidiyorumm kızlarr
afiyet olsun canım bekletince minerali vs si kaybolmuyordur di mi :44:
afiyet olsun canım.
cnm afiyet olsun ama çok az yiosun haberin olsun demedi demeselam bugun kahvaltida 4 kayisi, 1 bardak light sut ictim oglen 11 gibi buyuk bir kase tel sehriye corbasi ictim 1 saat spora gittim agirlik da calistim sonra 3 gibi tavuk izgara yedim 3 parca, 6 gibi de bir tane activia yogurt (100 kalori) ve bir corba kasigi patates puresi yedim. simdi 2.bardak form cayimi iciorum
evet cnm bi kaç eşya hzırladım çarşaf havlu masaörütüsü gibi. memlekete götrdüm geçen gttiğimde.annemlere koydum bayramda giderkende kıyaftelerimi götrcem.gerçi daha var ama hazırlık yapıyomusun kalançoom
tayin çıktı senin. nerde kalacaksın evmi tutacaksın yoksa öğretmenevi filanmı düşünüyosun.
eşinle ne kadar ayrı kalacaksınız onun tayini yanına çıkmazmı :44:
ahhh ne güzellll.hayrlı olsun sen benim hayalimi gerçekleştirosun şu an.en büyük hayalim memleketime tayinim çıkması ve ordan ev almak. hayrlı olsun huzurla mutlulukla oturun evinzde inşallahhugocuk sende mı hamıs sın ben yokken neler olmus canım senınde gozun aydın..
benımde tayınımın cıktı aılemın yanına ev aldık fılan derken fırsatım olmadı gırmeye buraya.BU arada ben 55 oldum cok sukur
520 mi miiyiymiş baya. spor konusunda çok bilgi kirliliği de var canım biri şöyle diyor diğeri çıkıyor yok öyle değil şöyle kafası karışıyor insanın :44: herşey zaten kafada bitiyor içten içe istiyordur kim istemez ki ince fit bir sevgilisinin olmasını inşallah ulaşırsın hedefine o zamanda iltifatlara boğar seni aman bırakma çalışmaya uğraşmaya devam
ben hergün spor yapıyorum.bir program yaptım kendime ona uyuyorum.abartmıştım sporu bi aralar normal sınırlarda şimdi.3 gün sıkılaşma 4 gün kardiyo şeklinde programım.haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum.orda derslere gidiyorum birgün aerobik birgün basen birgün karın günü oluyor ama yaz geldi ya birde ramazan geliyor boşaldı salon :44: sonra kardiyo çalışıyorum tabi koşu bandında yürüyorum en az 40-45 en çok 60 dk değişik hızlarda koşmuyorum daha fazla kas istemediğimden.eliptik yapıyorum 15 dk birde spor aletlerinden yapıyorum tabi o da bir saatimi alıyor.pazar günleri gitmiyorum bi açık havada yürüyorum.evde egzersizlerimi yapıyorum.ayrıca 1200 kalorilik diyetim var bu şekilde devam ediyorum.
evet canım sana söylediğimi hatırlıyorum :44: pardon yanlış demeyeyim 1200 ü kesin geçiyordur mesela haftada iki gün çay bardağı süt var ben hergün içiyorum.ama temelinden pek şaşmaya çalışıyorum yani.bilmiyorum kaç kalorili oluyor.:44: yok diyetisyene gidemedim hala burdaki tıp fakültesine gitmedim birdaha sordum soruşturdum beni sevketmezlermiş diyetisyene sanırım çok kilosu olanlara öncelik.benim listeyi sağlıkçı bir arkadaşım hazırladı.tam listeyi verebilirim isterseniz
cnm benim seni takip ediorum bi kaç gündürde yediklerin yaptığın spora göre çok az bence:44:ben diyetsyen dielim ama az çok bişiler öğrendim burdan ve internetten. bi kere haftanın 6 günü spor çok fazla gerçi sen buna azlatılmış hali diosun amabunu çoğu yerden duydum denilioki. haftada 4 gün yürüosanız şimdi 65 yaşınıza geldiğinzde de 4 gün yürüyebilmelisnz .eğer bunu yapab,lceksiniz yapın şimdi yürüyüşünüzü denio. sen şimdi 6 gün spor yapıosun 60 yaşına gelimncede 6 gün yapabilcekmisin.
belli çok birikimn var 90 lı kilolardan gelmiş buralara ama bende bişiler keleyim dedim. 1200 kalorilik listen yaptığın spora göre çok az.
bide listende süt gurubu çok az hergün en az 2 bardak süt yoort olmalı cnm. hangi listeye bakarsan bak böledir.
yoort süt çok önemli. bide listende aralarda diyet büsküviler varya ben onalrı pek sevmiorum.
nie katurk utur tatsız şeyleri yiielimki onun yerine kuru incir erik kayısı leblebi yaban mersini süt yoort bitki çayı yesek içsek daha faydalı hem vitamn açısından da zengin.aklıma gelenler bunlar cnm. bide maden suyunu unutma hergün
ben de sizin eksikliğinizi her an hissediyorum hugom okadar alışmışım ki sizinle olmaya gün içinde hep aklıma geliyosunuzzz inşallah biraz düzenim otursun iş yerinde daha sık sizinle olucammm
saol nugim. bildiğin cacık yoort içine salatalık tuz bide içine bol yeşil soğan doğruorum. ımmm nefis oluo üstüne nane kırmızı bibier flnda dökülebilr seversen. yazın iyi oluo sooouk sooukk salatadan daha iyi gelio bu aralarkukim afiyet olsun bu yeşil soğanlı cacık nasıl olii taze soğanı içine doğruyon galiba anlat bana bi yapayım bende bi deniyeyim nasıl olcek:26:
günaydınn herkesee
akşam üzeri pilatesimi yaptım
akşam yemeğim
gene 2 küçük fırınlanmış balık
salata
4 dilim karpuz
ardından sade türk kahvesi ve soda
sabah kahvaltım
1 bardak açık şekersiz çay
1 dilim içi alınmış çavdar ekmeği
1 dilm peynir
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık ve ceviz
ardından gene 1 tane şekersiz türk kahvesi ve soda
yaa kızlar ben türk kahvesi çokmu içiyorum tabe soda daa.günde 2 kez türk kahvesi ve 2 yada 3 kez sade soda içiyorum.
cnm afiyet olsun herşeyin azı karar çoğu zarar hergün 2-3 şişe soda çok bence sen bilrsin yinede.
cnm yağsız dediğin light heralde. ama yağsız deilki oda yağlı çok çok az miktada da olsa yağ var içinde. bende yarım yağlı içiorum dediğinz gibi light olan herşey çok pahalısağol canım sana da kolay gelsin
afiyet olsun canım
doğru haklısın canım rutine bağlamamak lazım :44: zaten bünyeyi şaşırtınca kiloda da değişikler oluyordu :44:
bende yarım yağlı içiyordum canım bi süredir yağsız içiyorum ona alıştırmaya çalışıyorum kendimi abartıyorum mu ki
kalançomla başbaşa kalmışız
yapayanlız
sessiz
kimsecikler görmüyor
başbaşa
sadece ikimiz
allahtan hayırlısı kalançom
inşallah en kısa sürede düzeninizi kurarsınız
öğle yimem
44-45 yk patlıcan yemeği(evden getirdim)
15 kepçe salata (evden getirdim)
cacık 20 kepçe
2 dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?