60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım bende türk kahvesini bi sabah birde yemekten sonra içiyorum soda günde bir defa yemekten sonra içiyorum.valla çok soda içmenin zararı olurmu bilmiyorum olmaz heralde :44:
tşkr ederim cnm saol.iyi ozaman ben tek deilim.yemekten sonra çok güzel gidiyor kahve.soda işteee onu bende bilmiyorum zararı varmıdır fazlasının:44:ama bu sıcaktatada sudan sonra en güzel serin şey o.malum başka içeceklerden içemiyoruz.

selam ben tam yazılanları okumadım ama sanırım kilo verme gayreti olnalr burada.. bende onlardan biriyim ve artık doktor diyetisyen kolri hesabı bıktım aslında çok kliolu değilim ama iri kemiklerim var bu yüzden 3 kilo alsam güreşci gibi oluyorum. şu na 63 kiloyum ve acilen 5 kilo vermem lazım nitekim hamile kalmak da istiyorum faydası oalağını söylemişti dr... önerilerinizi test edip onayladıklarınızı bekliyorum..

caNIM SEN KAÇ KİLO VERDİN BİDE haftada bir mi yoksa ayda bir mi tartılıyonuz merak ettim

canım benimki karışık biraz 96 kilodaydım bir zamanlar...sonra 78,5 sağlıklı beslenmeyi öğrenerek de 63.9 a düşmüştüm en son.o zaman süperdim 60 olsam daha da süper olacaktım olucam inş.herşey bitmedi.işin özeti 32 kilo verdim ben . içimden bir çocuk çıktı diyebiliriz 63.9 dan 71 e de çıktım birtakım hatalarımdan yüzünden...ama herşeyde bir hayır var gerçekten hatalardan ders çıkarmak önemlisi.ilk başlarda kendime çok kızıyordum ama olan olunca kızsan nolur.şimdiki aklım olsaydı ergenlikte ta başlardım spora hatta çok küçük yaşlardan..herneyse şu an kaç kilodayım bilmiyorum.ama 71 olduğumu hiççç sanmıyorum bu 71 1 temmuzda tartıldığım zamandı.verdim ama ne kadar verdim öğrenemicem birsüre daha. daha öncede yazmıştım ben 2 ay tartılmama kararı almıştım.okuduğum kitaptaki yöntemi uyguluyorum.

en ideal kilo tartımı haftada bir kere sabah kalkınca wc ye uğrayıp aynı kıyafetlerle tartılmakmış.tabi hep aynı tartı aynı yerde olmak koşulu ile.bu tartım meselesi kişiye kalmış birşey ayda 1 de olabilir ama bence 15 günde birde tartılması iyidir.valla bir zamanlar tartıyla kafayı bozmuştum ben gramları kafaya taktığımı bilirim:86: tartıyla ilişkiyi de iyi dengelemek lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

tamam tamam çok dinelemeyiz. ben hazırlanıp çıkıyorum şimdi görüşürüz kendinize iyi bakın

öğlen yemeğinde körili tavuk sote ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yerim. ardından gazı çıkarılmış madensuyu içerim
ara öğünde hurma 1 dilim ekmek üzerine tahinpekmez sürer yerim

ben çıkıyorum kızlar.az önce bir erik yedim.9 buçukta yapmıştım kahvaltımı 12 buçuk gibi de öğlen yemeğimi yiyecem.

öğlen yemeğim
4 yk kuru fasulye
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu
1 dilim kepek ekmeği

biraz işlerim var sonra spora gidicem akşam gelirim tekrar hoşçakalın

öğlen yemeğinde körili tavuk sote ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yerim. ardından gazı çıkarılmış madensuyu içerim
ara öğünde hurma 1 dilim ekmek üzerine tahinpekmez sürer yerim

afiyet olsun canım bekletince minerali vs si kaybolmuyordur di mi :44:

bende yemeğe gidiyorumm kızlarr

afiyet olsun canım.

cnm afiyet olsun ama çok az yiosun haberin olsun demedi deme

evet cnm bi kaç eşya hzırladım çarşaf havlu masaörütüsü gibi. memlekete götrdüm geçen gttiğimde.annemlere koydum bayramda giderkende kıyaftelerimi götrcem.
ev aşyalarını ordan alcaz.bi kanepe bi halı masa buzdolabı çamaşır makinesi vs.
cnm okulun lojmanı var. eğer boş daire varsa orda kalıcam yoksa başka bi lojman bulucaz tanıdıklar var. oda olmadı tokiden kiralycaz. çok pahalı deilmiş kşiralar. ben 1 yıl çalışcam cnm orda yaz tatilinde eş durumu istycem.eşim gelebilir yanıma tayin isteyebilr ama orda çakılır kalırız o gelirse eğer.
bizim amacımız memleketimize dönmek öle olunca eşim gelmeyecek.eşim nisan ayında müdür yardımcılığı sınavına grcek kazanırsa (ki inşallah kazanır) memlekete isteyecek tayini bende yazın memlekte istycem tayin. memlekete gidemezsek bi yıl daha istanbulda klıp öbür sene tekrar denycekz işte böle.hayrlısı ile herşey yarine bi toursa bebiş istioruz çok. ama önce bu işlerin hallolması lazım

ahhh ne güzellll.hayrlı olsun sen benim hayalimi gerçekleştirosun şu an.en büyük hayalim memleketime tayinim çıkması ve ordan ev almak. hayrlı olsun huzurla mutlulukla oturun evinzde inşallah

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaa

dün akşamm yemekten sonra 40dk. yürüdük parkta. gelince 1 fincan şekersz çay içtim.
yanında
4 kaju
1 fındık
4-5 antep fıstığı
bir iki çimdik yaban mersini

sonra 2 top meyveli dondurma.

sonra 1 kayısı
1 şeftali 5-6 tane üzüm
7-8 kiraz

kahvaltım
( evde bişi kalmamış pazara gtcm bugün)
yağsız kaşarlı tost yaptım.
4 dilim ama bim in bayvere tambuğday ekmeği
toplasan hepsi 1.5 dilim eder ancak.
yarım dilimde 1k pekmez ve
1 yk yoortlan yedim.
1 fincanda çay içtim.

şimdik ara öğün yapcam ne yesem bilemedimmmm:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…