60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarım yağlı iç canım ömür boyu light içilmez
bazı şeyler hayat tarzı haline gelmeli canım

ve bu sabah tartıda 65.5 i gördüm çok mutluyumm,hemen tikırımı değiştim

yok yok bebem kötü bişey dermiyim hiç
sana yarım yağlı süt değil ekstra larç yağlı sütler feda olsun didim
bugünde uykun varmı senin :97:

hıı tabi feda olsun dimi uykum yok şu anda 11 de yattım akşam sporumuda yaptım 41 dk hey maşşallah bana kilo verdimmi bilmiyom emme kendimi sıkılaşmış hissediyorum bir ayı geçti galiba spor yapmaya başlayalı :44:

aferim saana ama durmak yok tüm kış boyu biz karınca gibi çalışırken sen yattın ağustos böcee gibi
bu yaz durmak yok kış gelene kadar devam

famirin çok tatlıyla arası yoktur yese yese dondurma sütlü tatlılar yerde
işte börek olayı var hiç dayanamaz
neyse bişey olmaz ama dönüşte yeniden eski düzenine dönerken zorlanabilir
keyifle yediği börekleri özleyebilir

günaydıın arakadaşlar bugün sabah serindi hava bi güzel uyumuşum
kahvaltımı yazayım hemen
*1 kupa süt
*1 kk peynir
* 2 salatalık
*3 ceviziçi
*21 kuru üzüm
*3 zeytin
*2 dilim kepek ekmeği
bugün barbunya yapcam bir de bulgur pilavı öğleyin tavuk yicem saat bir buçuk gibi doktora gidicem allah izin verirse. evde yapılacak birsürü işim var ütü temizlik dağınıklıklar var toplanacak kullanmadığım mutfak eşyalerını paketlicemm

günaydın canım hayırdır paketleme yapıcakmışsın taşıncakmısınız yoksa :44:

evet canım kalp atışları için gidicem
dışarı çıkmışken birkaç işim var kuaföre gidicem süt bıldırcın yumurtası falan alıcam bankada da işim var para çekicem

bıldırcın yumurtasını doktormu verdi. günde kaç tane nasıl yiyeceksin. minicik bişey zaten dişinin kovuğuna gitmez :97:

bıldırcın yumurtasını doktormu verdi. günde kaç tane nasıl yiyeceksin. minicik bişey zaten dişinin kovuğuna gitmez :97:

ben normal yumurta yerken zorlanıyorum midem bulanıyor doktor onun yerine bıldırcın yumurtası yiyebilirsin dedi canım haşlama yiyeceksem bıldırcın yumurtası yiyorum bir tane.

ben normal yumurta yerken zorlanıyorum midem bulanıyor doktor onun yerine bıldırcın yumurtası yiyebilirsin dedi canım haşlama yiyeceksem bıldırcın yumurtası yiyorum bir tane.

ben severim yımırtayı tok tutuyii çok
bıldırcın yımırtası dişimin kovuğuna gitmez

hadi hayırlısı ile dinle bakalım bebişinin kalp atışlarını
ama çok dinlemeyin haa özel hayata saygı gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…