60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiimmmm
çamaşır katladım mutfağı topladım. akşama dışarda eşimn arkadaşlarıyla buluşcaz yemek yapmadım.
kocişe poğaça yapcem hamur mayaladım şimdik onu yapcem sonra pazara gtcem.

öğle yemeğimmm
1 yumurta ile çılbır
4 kaşık tavuk sote
1 yeşil soğan
1.5 dilim esmer ekmek

1 kk sütlü çikolata yedim.

ara yapıcam şimdik 1 maden suyu
1 kase kiraz ile

akşama ne yiicem bilmeiorum hepinizii öpüooouruummm..

1 dilim ekmekle 5 yk barbunya yedim zorlaya zorlaya

afiyet olsun kukim ve nazendee

kızımı bugün dRa götürdük kulak iltihabı olmuş gece hep inledi
bugünde pek girmedi havıza şimdi dinlenmeye çekildik.
birazdan hazırlanıp ymeğe ineriz
amanin kızlar pek yedim valla çok tozuttum çokkkk haftaya çok sıkı sarılmam lazımmm
havuzda denizde yüzmediğim zöamnlarda kol bacak hareketi yaptım hep
su jimi bie nevi,kendimi öle kandırdım işte
hiç gazlı içecek,kızartma,şerbetli tatlı yemedim ama eferim bana

börekleri,sütlü tatlıları 4kk,5kk,6 kk(nugiiiiiiiiiiiiiiii) götürdüm ama ne yalan söyliyim

ekmek hakkımı pizza,börek,ve çörekten kullandım iyi mii:86:
meyve hakkımdaki şekride tatlılardan sağladımm
gayet dengeledim yani

olurr öle sende bir dimi ama,teselli edin benii:86:
hem vücut şamırşamır şaşırmıştırrr şimdii

hadin ben kaçarrrrrr

tatilin tadını çıkart canım izin olsun sana tüm yıl çalıştın arı gibi
kızınada geçmiş olsun canım.
gelince dengelersin özledik seni

anaa geçmi olsun guzum.vücut şaşırmıştır tabi hemde 90 derece şaşırmıştır merak etme sen

babaannem vefat etmiş bugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler

fambık gelene kadar heralde benim otogara kaçta gelceniz kaçta binceniz otobüse sorularıma cevap vermeyecek anlaşılannnn kaç kere sordumm yaff bidaha da sormayacam ahanda şahitsiniz hepiniz

babaannem vefat etmiş bugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler

başın sağolsun balım allah cennette kavuştursun annenlerin sana haber vermemeleri iyi olmuş bence şimdi ağlasan bile hani o cenaze olaylarını işlemlerini görmediğin için belkinem hani daha iyi olur senin için

sağol canım 11 sene yanımızda kaldı son 5 yıl aklı yerinde değildi saçmalıyo bağırıyo kaçmaya çalışıyodu son yıllar çok zor oldu annem için sinirleri çok yıpranmıştı.
heleki son 3 ay devamlı altını aldı annem çok zordu kalkamıyodu bazen günlerce yemek yemez bazende sürekli yer ve yemek ister ağlardı
çok zor oldu. bahçe içinde minik bi ev daha vardı orda kalıyodu eve ekli. seslemse duyardık
çünkü sonda takılı olduğu için çok koku yapıyodu evde beraber olmadı. 5 yıl sonda takılı yaşadı. çok zayıftı ameliyat etmediler hiç
anlayacağın çok çekti rahmetli

2 dilim denge ekmeği birine pekmez sürüp ara öğün yaptım çok acıktım yav akşamada
tavuk suyunda şehriye çorbası var salata yoğurt

allah razı olsun kızlar çok sağolun.
hepimizin başına gelecek. rabbim çektirmesin. günahlarımızı affetsin mekanımızı cennet eylesin. kimseye muhtaç etmesin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…