HoşbuldukBen 22 yaşındayıp çalışıyorum 1 yıllık evliyim boyum 1.68 kilom 71.4 5 yıl öncesine kadar 55-58 kiloydum. Kansızlıktan dolayı yıllarca ilaç kullandım ve baya kilo aldım. Hedefim 55 kilo olmak. Spor işe başlamadan önce hemen hemen hergün yaptım ama 1.5 aydır yapamıyorum. Kilo bilgilerimi sizdeki gibi çubuğa nasıl girerim
cnm kac kilo olmak istiyosun
hoşgeldin canım
bu yediklerini bi öğündemi yedin nasıl yedin ne kadar yedin bunlar önemli
tüm gün sadece bunları mı yedin :44::44:
hoşgeldin kujum,tebrik ederim iyi gitmişsinevet aynı hızda gitmez artık ama 8 kilo birşey kalmış sporunu da yapıyormuşsun düzenli onu da verirsin spor olarak neler yapıyorsun merak ettim.
evet aynen bende şiddetle öneriyorum
hadi bakalım çok sevindim canım eşin nerde çalışıyordu onun da iş durumlarını ayarlayabildiniz mi
evin nasıl güzel mi kaç bine aldınız allah bize de nasip eder inş.
yok allaha şükür canım herhangi bir problem doktorumuzla eşimle hiç gidemedik doktora nasip olmadı pazartesi devamlı gideceğimiz doktora gideceğiz inş. leyla hanıma orda ilk defa görecek bebşimizi
ana kucağına çok rahat diyorlar bizim arkadaş yemek yaparken bile yatırıp ona masanın üstüne koyuyordu bebeğiyle beraber yapıyorlardı yemeği
Günaydın arkadaşlarherkese iyi haftasonları
kalkınca bir büyük bardak su ile şekersiz ev yapımı 1 tk üzüm pekmezi içtim.
kahvaltımı 8 buçukta yaptım ;
1 büyük,bir küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 havuç
biraz maydonoz
3 az yağlı az tuzlu siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur
ara öğünde 1 yeşil elma yiyecem.öğlen yemeğim belli değil daha..
10 gibide spora gidicem.
ne alınıyon bakim sen,yazıp çıkıyorum sanki geçmişi mi okudum,yerde zarzor bulduk zati,yarın 1 arabasına yer bulduk ancak şuan sidedeyiz ya manavgattan binecekmişiz,bişey kavşağı falan diyodu eşim ahanda yine unuttum.
antalya merkeze gidip binmeyecekmişiz yanii
kıızm keyfimizi kaçırdı bugün hiç bişey yapmadık özel bilgi hastanesinde uyuz bir dr baktı bide kavga ettik adamla.
kulağına baktı kamerayla,boğazına ve burnunada bakarmısınız çok öksürüyo dedik.
şikayeti varsa bakayım yoksa gerekszi yere baktırmayın diyo
Allahın ....sı
özellikle kbbye gittik heralde iyice bak diye dimi didik,yoksa çocuk druna giderdik,terbiyesizce konuştu eşimde sinirlendi karşılık verdi falan
şikayet ettik,
günaydın canım kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun
günaydınnn canım sağol haftasonları kahvaltılarını zengin yapıcam pek ödül mödül vermiyorum kendime bari öyle yapimne bileyim canım çekmiyor birşey disipline gidince herşey yolunda gidiyor işte bu haftada geçsin haftaya kendime bir ödül veririm belki.
sana da afiyet olsunama kızartma cıss biliyosun
evet canım biliyorum ama allahtan fazla yemedim bugünde spor günüm inşallah bi aksilik çıkmaz yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?