60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk Ben 22 yaşındayıp çalışıyorum 1 yıllık evliyim boyum 1.68 kilom 71.4 5 yıl öncesine kadar 55-58 kiloydum. Kansızlıktan dolayı yıllarca ilaç kullandım ve baya kilo aldım. Hedefim 55 kilo olmak. Spor işe başlamadan önce hemen hemen hergün yaptım ama 1.5 aydır yapamıyorum. Kilo bilgilerimi sizdeki gibi çubuğa nasıl girerim

boylarımız ve yaşlarımız yakınmış.vücut tipin nasıl peki nerde toplanıyor fazlalıkların.sağlık herşeyin başı canım.verirsin eski zamanlarına dönersin yapabileceğine inanman önemli. spor mutlaka yapmalısın ama 16 kilo az değil.sabırla azimle gitmeyecek kilo yoktur.günlük yaşamını tekrar bol hareketi katman şart burda çalışan arkadaşlarımızda var iş dönüşü yapıyorlar sporlarını yemeklerini bile yanlarında götürüyorlar onlara bakınca ben ne rahatım diyorum kendime kısacası sporsuz olmaz canım.o çizelgeler motive edici oluyor mutlaka yap kolay gelsin

hoşgeldin canım
bu yediklerini bi öğündemi yedin nasıl yedin ne kadar yedin bunlar önemli

hosbulduk canim..
11 de kalktim kavun karpuz yedim 1 tabak..saat 3 te (esimle genelde bir tabagi paylasiriz az yemek icin:)) yarim tabak balik..ve en kotusu kendimi tutamadim dondurma (2 top vardir)yedim cok pismanim normalde spordan sonra meyve yerdim o da 1 elma.
aslinda diyet yapmiyorum ama yapsam iyi olur..diyetle sporsuz cok kilo vermistim kisa zamanda simdi veremiyorum.bugunku hikayem de bu

Son düzenleme:
neruda gelmiş hoşgeldin canım özlettin kendini

ara öğünümü yapıyorum. bir yarım saat öncede beklettiğim maden suyunu içtim.
şimdi ise 1 bardak yağsız süt içiyorum.1 yeşil elma 1 orta boy malta eriği ile 3 nektarin yiyorum.filmi mi izliyorum

Son düzenleme:

ayrobik fıtnes bıde yürüyüş yapıyorum

hadi bakalım çok sevindim canım eşin nerde çalışıyordu onun da iş durumlarını ayarlayabildiniz mi
evin nasıl güzel mi kaç bine aldınız allah bize de nasip eder inş.

Canım eşimde rehber öğretmen ikimizde ıl dısında atandık çok şükür evimde yenı bına 200 metrekare 4+1 daıre sıte ıcersıınde yer alıyor .aldıgımız fıyatı ne sen sor ne ben söyleyeyimm cok borcum var cokk :18: :18:

Ana kucağıyla bebeği dışarıda taşımak çok zor. Bende sadece evde yemek yaparken kullandım aynen masanın üstüne koyuyordum bi onu sallıyordum bir yemek yapıyordum

Günaydın arkadaşlar herkese iyi haftasonları

kalkınca bir büyük bardak su ile şekersiz ev yapımı 1 tk üzüm pekmezi içtim.

kahvaltımı 8 buçukta yaptım ;

1 büyük,bir küçük dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 havuç
biraz maydonoz
3 az yağlı az tuzlu siyah zeytin
1 kupa ayvalı ıhlamur

ara öğünde 1 yeşil elma yiyecem.öğlen yemeğim belli değil daha..
10 gibide spora gidicem.

günaydın kızlarrrr bugün pek kimse olmaz tabiki tatill.akşam deniz kıyısına gittik arkadaşlarla çocuklar denize girsin dedik evden birşeyler götürdük yedik ben
2 tane biber dolması
2-3 çatal domates soslu kızartma
2 plastik bardak ayran içtim

sabah
1 kk peynir
3 küçük zeytin
domates
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği

günaydın canım kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun

alınırım tabi kaç kere sordum cevap vermedin kaçıncı soruşumda şimdi cevap veriyon bene.otogardan binecekseniz akşama doğru saat 2 de mesaim bitiyodu gelmeye çalışacaktım seni görmek için onun için şey ettimdidididi neyse bakalım başka sefere görüşürüz artıkım hayırlı yolculuklar canım size.kızının rahatsızlığı devam ederse olmazsa ankarada artık göster doktora doktorda amma saçmalamışım yani gereksiz yere baktırmayın bi dk bile almaz bakması iş yapıyo sözde.

günaydın canım kahvaltın çok güzel olmuş afiyet olsun

günaydınnn canım sağol haftasonları kahvaltılarını zengin yapıcam pek ödül mödül vermiyorum kendime bari öyle yapim ne bileyim canım çekmiyor birşey disipline gidince herşey yolunda gidiyor işte bu haftada geçsin haftaya kendime bir ödül veririm belki.
sana da afiyet olsun ama kızartma cıss biliyosun

Son düzenleme:

evet canım biliyorum ama allahtan fazla yemedim bugünde spor günüm inşallah bi aksilik çıkmaz yaparım

evet canım biliyorum ama allahtan fazla yemedim bugünde spor günüm inşallah bi aksilik çıkmaz yaparım

evet az yemişsin onun telafisi vardır tabi spor için ise önceden planlamak iyi oluyor nugyacım.ben öyle yapıyorum kolay gelsin bende hazırlanıp çıkayım dışarı hoşçakal

günaydın cicişlerrr ben bugün de işteyimmmm yarın tatil inşallahhhh napıyosunuz bakiimmm dün epey geçmişi okudummmm bugün de fırsat buldukça devam edicemmm sizi özlüyorum valla ama yakında inşallah daha sık aranızda olucammm fambıımın da yavrucuğu hasta olmuş geçmiş olsun kuzumaaa inşallah hemencik iyileşirr

nugiimmm napıyosun kuzummmmmm sportmen seksüüüü nugimm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…