allah razı olsun kızlar çok sağolun.
hepimizin başına gelecek. rabbim çektirmesin. günahlarımızı affetsin mekanımızı cennet eylesin. kimseye muhtaç etmesin rabbim
babaannem vefat etmişbugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler
babaannem vefat etmişbugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler
520 mi miiyiymiş baya. spor konusunda çok bilgi kirliliği de var canım biri şöyle diyor diğeri çıkıyor yok öyle değil şöyle kafası karışıyor insanın :44: herşey zaten kafada bitiyor içten içe istiyordur kim istemez ki ince fit bir sevgilisinin olmasını inşallah ulaşırsın hedefine o zamanda iltifatlara boğar seni aman bırakma çalışmaya uğraşmaya devam
ben hergün spor yapıyorum.bir program yaptım kendime ona uyuyorum.abartmıştım sporu bi aralar normal sınırlarda şimdi.3 gün sıkılaşma 4 gün kardiyo şeklinde programım.haftanın 6 günü spor salonuna gidiyorum.orda derslere gidiyorum birgün aerobik birgün basen birgün karın günü oluyor ama yaz geldi ya birde ramazan geliyor boşaldı salon :44: sonra kardiyo çalışıyorum tabi koşu bandında yürüyorum en az 40-45 en çok 60 dk değişik hızlarda koşmuyorum daha fazla kas istemediğimden.eliptik yapıyorum 15 dk birde spor aletlerinden yapıyorum tabi o da bir saatimi alıyor.pazar günleri gitmiyorum bi açık havada yürüyorum.evde egzersizlerimi yapıyorum.ayrıca 1200 kalorilik diyetim var bu şekilde devam ediyorum.
cnm harikasin ya ne zaman basladin ve kac kilo verdin simdiye kadar
doktor böyle için dedi gazlı içecekler yasak
açlık kriine karşı leblebi çok iyi geliyo canım. çok tok tutuyo bulantıyada iyi geliyo tavsiye ederim
cnm benim seni takip ediorum bi kaç gündürde yediklerin yaptığın spora göre çok az bence:44:ben diyetsyen dielim ama az çok bişiler öğrendim burdan ve internetten. bi kere haftanın 6 günü spor çok fazla gerçi sen buna azlatılmış hali diosun amabunu çoğu yerden duydum denilioki. haftada 4 gün yürüosanız şimdi 65 yaşınıza geldiğinzde de 4 gün yürüyebilmelisnz .eğer bunu yapab,lceksiniz yapın şimdi yürüyüşünüzü denio. sen şimdi 6 gün spor yapıosun 60 yaşına gelimncede 6 gün yapabilcekmisin.
belli çok birikimn var 90 lı kilolardan gelmiş buralara ama bende bişiler keleyim dedim. 1200 kalorilik listen yaptığın spora göre çok az.
bide listende süt gurubu çok az hergün en az 2 bardak süt yoort olmalı cnm. hangi listeye bakarsan bak böledir.
yoort süt çok önemli. bide listende aralarda diyet büsküviler varya ben onalrı pek sevmiorum.
nie katurk utur tatsız şeyleri yiielimki onun yerine kuru incir erik kayısı leblebi yaban mersini süt yoort bitki çayı yesek içsek daha faydalı hem vitamn açısından da zengin.aklıma gelenler bunlar cnm. bide maden suyunu unutma hergün
cnm yağsız dediğin light heralde. ama yağsız deilki oda yağlı çok çok az miktarda da olsa yağ var içinde. bende yarım yağlı içiorum dediğinz gibi light olan herşey çok pahalı
Nörüyonuzzzzzzzzzz
hoigeldin canım. burda aynı dertten muzdarip bi arkadaşımız var ama o diyetini sporunu aksatmıyo kilo veriyo sende başarabilirsin canım
akşam yemeğim
4yk mantar yemeği
dereotlu semizotu salatası
1 dilim ruşeymli ekmek
cnm harikasin ya ne zaman basladin ve kac kilo verdin simdiye kadar
canım benimki karışık biraz96 kilodaydım bir zamanlar...sonra 78,5 sağlıklı beslenmeyi öğrenerek de 63.9 a düşmüştüm en son.o zaman süperdim 60 olsam daha da süper olacaktım olucam inş.herşey bitmedi.işin özeti 32 kilo verdim ben . içimden bir çocuk çıktı diyebiliriz 63.9 dan 71 e de çıktım birtakım hatalarımdan yüzünden...ama herşeyde bir hayır var gerçekten hatalardan ders çıkarmak önemlisi.ilk başlarda kendime çok kızıyordum ama olan olunca kızsan nolur.şimdiki aklım olsaydı ergenlikte ta başlardım spora hatta çok küçük yaşlardan..herneyse şu an kaç kilodayım bilmiyorum.ama 71 olduğumu hiççç sanmıyorum bu 71 1 temmuzda tartıldığım zamandı.verdim ama ne kadar verdim öğrenemicem birsüre daha. daha öncede yazmıştım ben 2 ay tartılmama kararı almıştım.okuduğum kitaptaki yöntemi uyguluyorum.
en ideal kilo tartımı haftada bir kere sabah kalkınca wc ye uğrayıp aynı kıyafetlerle tartılmakmış.tabi hep aynı tartı aynı yerde olmak koşulu ile.bu tartım meselesi kişiye kalmış birşey ayda 1 de olabilir ama bence 15 günde birde tartılması iyidir.valla bir zamanlar tartıyla kafayı bozmuştum bengramları kafaya taktığımı bilirim:86: tartıyla ilişkiyi de iyi dengelemek lazım diye düşünüyorum.
slm kızlar önceki seneda verdiğim 25 kilonun ustune tekrar aldım. 2 sene boyunca korumustum ama p. atak gibi lanet bişey yaşadım ve antidepresanlar sayesinde şu an 67 kiloyum boyum 1.60 ve ben 58 kilo olmak istiyorum. yani vermem gereken bir 10 kilo var. 3 gündür çok dıkkat ediyorum. bende katılabilirmiyim acaba.
bugun yediklerim:
1 activia kahvalti zamani, 2 kasik yogurt
210 kalorilik ton balikli salata
1.5 lahmacun((
arada da bol su....
20 haziranda 70 kiloydum kızlar 22temmuzdayız kilom 65evet 5 kilo verim 1 ayda
il kez bu kadar hızlı kilo veriyorum. bundan sonra daha zor gidecek kilolarım sizlere destek olmaya ve destek almaya geldim hedef kilom 58
her gün düzenli olarak spor yapıyorum. sizerede şiddetle öneriyorum.
sporsuz asla olmaz... olsa bıle çok zor veririsinız ve etinizde sarkmalar olur
Ben 71.4 kg 22 yaşında bir yıllık evli bir bayanım. Aranıza katılmak istiyorum canlar
Bana bir hoşgeldin yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?