60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne alınıyon bakim sen,yazıp çıkıyorum sanki geçmişi mi okudum,yerde zarzor bulduk zati,yarın 1 arabasına yer bulduk ancak şuan sidedeyiz ya manavgattan binecekmişiz,bişey kavşağı falan diyodu eşim ahanda yine unuttum.
antalya merkeze gidip binmeyecekmişiz yanii

kıızm keyfimizi kaçırdı bugün hiç bişey yapmadık özel bilgi hastanesinde uyuz bir dr baktı bide kavga ettik adamla.
kulağına baktı kamerayla,boğazına ve burnunada bakarmısınız çok öksürüyo dedik.
şikayeti varsa bakayım yoksa gerekszi yere baktırmayın diyo
Allahın ....sı
özellikle kbbye gittik heralde iyice bak diye dimi didik,yoksa çocuk druna giderdik,terbiyesizce konuştu eşimde sinirlendi karşılık verdi falan
şikayet ettik,

osmanlı mutfağıı menüsü ile akşam yimamızı y,cez şimdi

öperim hepinizi

hügom başın sağolsun ttalımm,mekanı cennet olsun inşallahhh

babaannem vefat etmiş bugün defnetmişler
bana söylemediler üzülmeyeyim diye
annem mübarek günde öldü diyo çok kalabalık oldu cenazesi diyo. köye dedemin yanına gömmüşler

başın sagolsun canım allah onu da anneciini de kurtarmış. mekanı cennet olsun yattıgı yer nur gölü olsun inşalah ve cümle geçmişlerimize cuma vakti hürmetine.. amin ...

bu arada kızlar haftaya tatil yan yattı suya battı
eşimin patronu geliyormuş alamanyadan. bu hafta bekliyorlardı gelmeyince gelecek haftaya kaydı
benim de izin yattı. nabak canımız sagolsun. eylül sonu gibi kullanırım iznimi nabam:26:

bugun yediklerim:

1 activia kahvalti zamani, 2 kasik yogurt

210 kalorilik ton balikli salata

1.5 lahmacun ((

arada da bol su....

ben geldimmm benim için güzel bir akşam

ikinci ara öğünde bir büyük yeşil elma yedim.
evdeyken bir litreye yakın su içmişimdir.bugün 3 litreyi geçer

sporda yaptıklarım ;
30 dk açık havada yürüdüm püfür püfür esiyordu hava
salonda yarım saat karışık çalıştım dünden kalan aletleri yaptım bel çevresi için..ip atladım az dumbell çalıştım asıl yarın çalışıcam dumbellarla.
sonra 25 dk bantta tempolu yürüdüm.
10 dk da eliptik yaptım

sporda öncesi ve sonrasıyla 1,830 litre su içtim.

akşam yemeğimi 8 de yedim.

3 yk bezelye
4 yk patlıcan yemeği
bir kaseye yakın yoğurtla gece közlediğim kırmızı biberlerle sarımsak ilave ettim onu yedim birde maydonoz salatası ile bir salatalık yedim.
bir dilimde ekmek yedim.

evde kalanlarla yaptım birşeyler.acil alışveriş yapmam lazım :44:

11 gibi de ara öğünümü yapıcam yatmadan yazarım onu da.şimdi geçmişi okuyayım

Son düzenleme:
20 haziranda 70 kiloydum kızlar 22temmuzdayız kilom 65 evet 5 kilo verim 1 ayda

il kez bu kadar hızlı kilo veriyorum. bundan sonra daha zor gidecek kilolarım sizlere destek olmaya ve destek almaya geldim hedef kilom 58
her gün düzenli olarak spor yapıyorum. sizerede şiddetle öneriyorum.

sporsuz asla olmaz... olsa bıle çok zor veririsinız ve etinizde sarkmalar olur

doktor böyle için dedi gazlı içecekler yasak

hımm bende asitli içemiyorum da ona sordum bekletip içeyim bende.maden suyu acıktırıyor daha çabuk acıkılmasını sağlıyor ama sakızın mantığı ondaki de.

açlık kriine karşı leblebi çok iyi geliyo canım. çok tok tutuyo bulantıyada iyi geliyo tavsiye ederim

ah o sarı tuzsuz leblebi beni hiç tok tutmamıştı :44: daha bir krize sokmuştu hatta

çok mu az :44::44::44: hımmm anladım canım doğru söylüyorsun ama şöyle birşey ben spora gitmediğim gün kendimi pek iyi hissetmiyorum.asabi oluyorum çok huzursuz oluyorum.biliyorum 6 gün çok önerilen belli.benimki de böyle oluyor işte:78: ben ya iyi spor yapıyorum yada hiç yapamıyorum ya iyi besleniyorum güzel gidiyorum ya da fena besleniyorum:78: zaten kilo aldım dedim ya ondan aldım işte..sporda saldım kendimi yediğime içtiğime dikkat etmedim.bir sıkıntılı dönemler geçerdim kısacası..anlayacağın iki uç durumum var benim ortasını bulsam bi...
tabi ki 60 yaşına gelince yapamam bu sporları ama benim şurda bu düzende bu tempoda gidebileceğim zaman sınırlı.13 ay. atama vs ile kimbilir nerde olucam..ondan bu süreyi iyi değerlendirmek istiyorum.sporuma tabi devam edicem uzun seneler ama bu kadar yoğunlukta yapmam her zaman.hugocuğa da demiştim bu listeye dayanıyor benim menüler ama bence 1200 kaloriliğin üzerinde besleniyorum kesin.
süt ve yoğurt konusunda haklısın ona daha dikkat edicem. ama diyet bisküvilerin bazısı çok güzel ama mesela tahıllı yulaflı
kuru meyveler ve kuruyemişe hiç girmedim ben hem verilmemişti hemde birkeresinde yedim leblebiyi maşallah nasıl abartmışsam fena gaz yaptı bende..e kuruyemişlerinde kalorisi malum.kuru meyvelere geçen gün araöğünde yedim alışık olmadığım için hiç bir galeta gibi gelmedi.bilmiyorum ara öğünleri napıcam :26:
bitki çaylarını içerim ben hep ama yazmayı atlıyorum galiba :44: ayrıca hergün yeşil çay mutlaka içerim.
süt içinse bakıyorum şimdi kutuya p...r marka light süt ( %0.1 yağlı) diyor.pembe olan bu diğeri mavi olansa light süt ( % 1,5 yağlı) normal sütü ise 3.4 yağlı imiş.
bundan sonra maviden içeyim o iyiydi hem ilgilendiğin için teşekkürler canım listemle ilgili kafam karıştı şimdi :44: iyi bir gözden geçireyim bakim.

Nörüyonuzzzzzzzzzz

Hoşgeldin famircim geçmiş olsun kızın çabuk atlatır umarım.biri beni mi andı demişin hemde nasıl anmışlar seni ay çok güldüm ilahi kızlar iyi muhabbet olmuş

hoigeldin canım. burda aynı dertten muzdarip bi arkadaşımız var ama o diyetini sporunu aksatmıyo kilo veriyo sende başarabilirsin canım

o arkadaş ben miyim ben değilsem kim :44:
ayrıca başın sağolsun canım

akşam yemeğim

4yk mantar yemeği
dereotlu semizotu salatası
1 dilim ruşeymli ekmek

afiyett olsun jean hoşuma gitti menün bayılırım mantara

cnm harikasin ya ne zaman basladin ve kac kilo verdin simdiye kadar

ay teşekkür ederim bakalım daha çok yolum var benim yapacaklarım hiç bitmez canım başka bir arkadaşa yazmıştım aşağıda .2 sene önce falan 96 idim.78,5 dan 63.9 a ekim ortasında başlamıştım mayıs başına kadar 6,5 ay falan 14,6 kiloyu vermişim. bi o kadara yakın daha versem taş gibi olacam

Son düzenleme:

tabi ki katılabilirsin hoşgeldin.benim nacizane tavsiyem bir sil baştan yapman sürekli tekrar aldığın kiloları düşünmek zarar veriyor insana kendimden biliyorum..25 kilo veren 10 kiloyu haydi haydi verir o potansiyel varmış çünkü..ki sen benden daha iyi durumdaymışsın bir senede korumuşsun üstelik tebrik ediyorum ayrıca geçmiş olsun.buraya katıl ne yiyorsan ne içiyorsan yaz sporunu da yaz verirsin o 10 kiloyu da.ben diyorum ki kendime 32 kilo vermişim 10 küsür kilo ne ben hep böyle motive ederim kendimi. biliyorum zor ama kafayı rahatlatmak lazım ilk başta 27:

bugun yediklerim:

1 activia kahvalti zamani, 2 kasik yogurt

210 kalorilik ton balikli salata

1.5 lahmacun ((

arada da bol su....

tüm gün sadece bunları mı yedin :44::44:

hoşgeldin kujum,tebrik ederim iyi gitmişsin evet aynı hızda gitmez artık ama 8 kilo birşey kalmış sporunu da yapıyormuşsun düzenli onu da verirsin spor olarak neler yapıyorsun merak ettim.
evet aynen bende şiddetle öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…