60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim neruşum çalışıyorum bugün 2 ye kadar yalnızları oynuyom burda kim gelirse ona takılıyom bugün napimm vakit geçmii

günaydın herkese güzel hafta sonları...
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim içi qalınmış kepek ekmeği
1 dilim peynir
ceviz
domates salatalık
activa
greyfurt suyu

öğle yemeğim
akşam yapıp getirdiğim fırında patlıcan kabak üstünede yoğurt döktüm 2 dilim kepek ekmeğiyle yidim

merhaba :)

dun cok az yemistim ve bu sabah tartildigimda yine 60 kiloydum tam; ben de bir gun kendime vereyim dedim ve kahvaltida beyaz ekmek, findik ezmesi, patates kizartmasi.. yedim de yedim bir de baklava yedim sonra bir tane ama napayim insan arada diyeti bozmali ki vucut alismasin az kaloriye degil mi:)

ivett aynı anda hem mart annelerinde hemde burdayım

Bende hamileyken döner ekmek - pide çok yedim. insanın canı hamileyken neden böyle şeyler çeker ki garip değil mi bebeğin Mart ta mı doğacak ? benim oğlan mart doğumlu Koç burcu.

sabah kahvaltım
1 haşlanmış yunurta
1 dilim denge ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 tane sıcak suda beklemiş zeytin
1 bardak tarçınlı süt
öğle yemeğim
semizotlu yoğurt
5 kaşık şehriye çorbası
3 kaşık taze fasulte
4 dilim kavun
2.5 litre su da içtim
ara öğün soda vardı
regli de oldum tatlı diyom da başka demiyom ama yemiycem tarçınlı süt içicem

Bende hamileyken döner ekmek - pide çok yedim. insanın canı hamileyken neden böyle şeyler çeker ki garip değil mi bebeğin Mart ta mı doğacak ? benim oğlan mart doğumlu Koç burcu.

amanın yoli ablaları gibi koçç gibi olacaklarr

ben geldim selamlar gittim gideli 1 sayfa ilerlemiş sadece

spordan geldim.bugün sıkılaşma günümdü.yaptıklarım ;

30 dk band
1 saat aletlerde çalıştım.bel bölgemi de iyi çalıştırdım bugün.yan yağlarım erimiş midir ki
ip atladım,dumbella kol çalıştım,topla karnımı çalıştırdım çok az.
10 dk eliptik yaptım.

sporda 1830 litre su içtim.
1 maden suyunu bekletip içtim.

saat 2 de hala dışardaydım o sebeple 3 tanecik limonlu diyet bisküvi yedim.
2 buçukta ise öğlen yemeğimi yedim.

1 orta boy biber dolması patlıcan azdı mecburen yedim normalde dolma yemiyorum ben..ekmekten kıstım bende..)
4,5 yk patlıcan yemeği (dünden kalan)
1,5 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
1 tanede büyük salatalık (marul maydonoz kalmış bi tek ama onları da canım istemedi.)

Son düzenleme:

afiyet olsun canım,zeytini sıcak suda niye bekletiyorsun tuzu gitsin diye mi.hiç duymadım da.
öğlen yemeğinde taze fasulye az sanki :44: sebze yemeklerini 7 -8 yk yememiz gerekiyor. çorbayı da kaşıkla ölçeni hiç duymamıştım ekmek yememişsin
tarçınlı süt kesiyor diyorlar ben pek içemedim de içecem ama umarım istediğini keser de girmezsin krize fena oluyor o tatlı krizleri

Son düzenleme:

merhaba canım,valla o yedimde yedim kelimesinden sonra yorum yapamıcam şaka bir yana keşke miktarlı yeseydin mesela 3 tane patates gibi.atıyorum kocaman patates tabağından üç tane koyup yersen ne kadar yediğini görüyorsun o iyi birşey..ama kocaman tabağı önüne koyup yersen ha babam yenir tabi ki az kaloriye de alıştırmak iyi değil belki ama bu süreçte belli yiyecek ve içeceklerle aramıza mesafe koymamız şart. yoksa ipin ucu kaçtı mı kaçıyor arada kaçamaklar olacak ama onunda ayarını tutturmak lazım.bir zamanlar benim yaptığım gibi yedikçe yiyesin gelebilir :26: söylemeden geçemedim..afiyet olsun

Son düzenleme:
biraz dinleneyim,ev işi yapıcam.alışverişe de gitmem lazım.akşam ne yiyeceğim belli değil sıcaklarda da hiç yiyesi gelmiyor insanın

kahvaltım
1 yumurta
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim ruşeymli ekmek
1 ceviz 1 çay kaşığı bal
2 bardak rize çayı :) :)

ara öğün
1 şekersiz sütlü türk kahvesi
2 hurma
3 fındık

öğle yemeğim
6yk semizotu yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ruşeymli ekmek

sabah: 1 elma
kahvaltı: az yaglı melemen 3 dilim tambugday ekmegı yeşillık çay

öğlen: mantar kavurması yanında ayran yeşillık
ara: meyve

akşam: kıymalı yumurta yeşillık çay

ara: meyve

2 lt su
45 dk yürüyüş

menünn çok güzel tebrikler vucuduna hiç kötü şeker almamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…