60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç yaşamadım.geçmiş olsun canım.bi doktora gözüktün mü peki :44:

doğru valla canım boşuna para vermicem onlara.
kuruyemişleri düşüneyim bi :44: salona gitmesem yiyemezdim korkumdan ama şimdi farklı.
sen şimdi kaç kilodasın canım ne kadar zamanda kaç kilo verdin :44:

ayy benide götür yoliicimm ama bende yapamamki öle dukan mognitac yok bilmem ne bend deişik topikler bulsam kendime barii

nerruş eswyi hiç gördünmü msnede filan konuştunmu çok oldu hiç girmiyo acaba bişeymi oldu
ben özeline mesaj attım sadece ama girmiyo siteye.
inşallah iyidir
esw yi bende merak ediorum ama yok gelmiycek artık anlaşılan pazar günü ikmznde evlilk yıldıönümüydü aklıma geldi esw yine

Yo yo yo Yolanda.. özledim özledim özledim seni..
Valla varken kullanamamak daha çok koyuyo adama.. o yüzden 1 kerecik gittim dün..
Bundan sonra gidemem herhalde..
Aile paketi bizimki 2 kişi 300e geliyo ayda...
ayy çok yiiymiş yaa bizde eşimle gitmek istemiştik çok ama çok pahalıydı sorduklarım. şimdide ramazan gelio artık gidemeyiz
geçmiş olsun cnm bende kışın grip olduğumda olmuştu.vücut direnci düşüo ya kan şekeride düşüo galiba bende de aynen habsettğin şeyler oldu masaya kahvaltılıkları koyuodum kendimi yanımdaki kanepeye zor atttım her yer karardı kulakrım tıkandı hem ter bastı hemde üşüdüm kafam karuıncalandı ayy çok kötüydügeçio ama yedklerine dkkat et kuru üzümleri ,ncirleri ihmal etme tarçınıda kullanki kan şekerin dengede kalsın

kızlar burdaki bir özel hastanede sordum diyetisyenin vizite ücreti 30 liraymış babam ameliyat olduğunda acıbademe sormuştum 160 lira demişlerdi.bu sorduğum niye bu kadar düşük ki gitsem mi acep :44:

cnm çok iyiymiş kuzenmde gitmeyi düşünüo dün 2 özel hastaneyi aradı biri 150 lira dedi biride 175 dedi.
hatta bi tanede taksmde varmış hem yaşam koçu hem diyetsyenmiş 250 liraymış
bence çok iyi 30 ama neden öle ucuzkiii:44::44::44::44::44:

tirabizon bileziğimii ben takı kullanmam bilir herkes o yüzden takı alırlarsa satarım diye almazlar :97: bütüün düğün takılarımı bozdurup motor almıştık eşimle evlendiğimiz sene

kızlar burdaki bir özel hastanede sordum diyetisyenin vizite ücreti 30 liraymış babam ameliyat olduğunda acıbademe sormuştum 160 lira demişlerdi.bu sorduğum niye bu kadar düşük ki gitsem mi acep :44:

ben de gitsem mi diye düşünüyordum
ama burda zaten diyetisyene giden arkadaşlar var
herkes çok yardımcı oluyor
diyetisyende aynı şeyi dicek :)
orda 1 diyetisyen var burda 10 tane hepsi tatlı dilli

O hep mkilo vermek ister zaten.. Verdi de... hem de benden daha çok belli onda.. Bizi gören ona ne kadar zayıflamışsın diyo, bana bişi diyen yok..
gıcık oluyorum valla...

ahh ahh bu erkekler çok şanslı
biz kaç ay uğraşıp veriyoruz
sevgilim 10 günde aç kalarak zayıflıyor
sonra yine alıyor canı istediğinde yine veriyor

aa benimde öyle bi kolyem varrr
toplam 3 kalp iç içe 3.de taş var öyle mi seninki de?

geçmiş olsun canımm..
bir dr görün istersen belirli zmanlarda oluyorsa başka birşeyin göstergesi olabilir ALlah korusun

sağol tatlım
annem diyo bekarken bana her ay olurdu iğne bile olurdum diyor
benimki hafif kalıyor onun yanında
genetik olarak ona çekmişim anlaşılan
evlenmemiz gerek

valla mesleğimi yapıyor olsaydım o paraya değecek bir diyetisyene verirdim hiç acımazdım.ama işte öğrencilik malum:78:
o yaşam koçlarının iyisi de iyi oluyormuş ama ücreti yüksekmiş.
evet canım ucuz olması da akılda soru işareti bıraktırıyor.30 liram boşa gitmesin ne etsem bi fikir verin kızlar :44:

ben geldimm kızlarrrr
dün eşim yine yorgun olsuğu için yürüyüş yapamadık. ben ikindinleri kendim yapıcam artıkdün bol bol bebişi öptüm kokladım muncıkladım
ayy çok şeker b igörsenz.
kuzenimide kk ya üye yaptım 89-80 topiğine takılmaya başladı.diyetsyen araştrması yapıobakalım deneyecek biraz topicte olmazsa diyetsyene gtcek. spor yapamam do ama haklıda.
bebiş çok küçük hiç uyumuo sürekli ilgi istio anammmmm zor işbeeee:44::44::44::44:

dün yediğim içtiğim bana kalsın. gayet ölçülü yedim. kuzenm sağlıklı şeyler yapmıştı bize.
bugünde her zmankinden kahvaltımı yaptım
saçlarım çok dökülmeye başladı.kuzenmde badem yağı ve e vitamini verdi bana. eczacı kendisi bakalım onu yapcam saçıma bugün.
ütüm var bolca. bide banyo temzliycem.
üüff çok sıcak ya akşam 12.20 de yattım 1.25 de wc ye kalktım hala uyumamıştım. gecede sürekli uyanıp duruorum hiç rahat yatamıorum sabahta çok zor kalkıorum zorla yaniiii.

işte böööleee

ben de gitsem mi diye düşünüyordum
ama burda zaten diyetisyene giden arkadaşlar var
herkes çok yardımcı oluyor
diyetisyende aynı şeyi dicek :)
orda 1 diyetisyen var burda 10 tane hepsi tatlı dilli

hehe elbette öyle canım benim gitmek isteyişimdeki asıl amaç ölçümlerimin yapılması vücudumda ne kadar yağ var ne kadar kas var vs.. kilo veriyorum ama yağım mı gidiyor kasım mı gidiyor.yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrendim şükür burdaki arkadaşlarında katkıları yadsınamaz diyetisyenleri sırayla gezen insanlarda var sağlıklı beslenme bilincini kendin oturtamayınca diyetisyen napsın.

Son düzenleme:

ayy sana da geçmiş olsun canım
yiyorum incir,hurma ama iştahım yoktu yemeği az yedim ondan mı oldu acep
annemin tezi de yıkıldı anlaşılan sadece bekarlarda olmuyor bu

canım senin eşin bankada mı çalışıyor?
birde şeyi sorcam eş durumu olayı ne olacak?

valla cnm işe yarayacağını bilsen verrsinde kendi işin olsa haklısın.
ne okuosun cnm öğretmenlikmi die sormuştum ama kaynadı heralde arada?

:44::44::44::44::44:

kalançoo niye yoliye benide götür dedin
başka topiklere niye gitmek istiyosun

ayyy yerimm ben siziiii yawwww
sizi üzmek istemedim yawww:26:yasizi bırakıp gitmwem bi yere. ama demiştm ya bebk muhabbeti olduğu zmanlar sıkılıorum die ozmanlar mesela yada topicke kimse yokken oralara takılabiirim die dedimm.
yoksam burayı boşlamam hiç bi zmannnnn sizlerden ayrılmammmmmm

ben de ilk böyle diyordum :)
sonra ne oldu anlamadım vazgeçtim
yolda görsem ücretsiz vücut yağı ölçüm yapanlar var yaptıracağım :)

tirabizon bileziğimii ben takı kullanmam bilir herkes o yüzden takı alırlarsa satarım diye almazlar :97: bütüün düğün takılarımı bozdurup motor almıştık eşimle evlendiğimiz sene
valla ben çok severim altını düğün takılarım şimdi kasada. benim eşim de motor dedi tutturdu yaw ne yapcam ben bu adamla isteği bitmiyo bi türlü araba dedi aldık şimdi de motor diyo. benim gönlüm razı değil dedim kapattım dün konuyu kesin bugün de açar
yok tatlım bir kalp var o kalbin yan üstünde kiçicük bir kalp var o bebeğimiziin kalbiymiş

ben de uyuyamıyorum ya gece kaç kere kalkıyorum bir klima şart bizim bu eve

evet cnm bankada. ilk yık olmuo zatengörevi ne olurs olsun. adaylığım kalkınca yani yaz tatilinde eş durumu tayini istycem cnm. eşim kalcak istanbulda ben gitcem . hafta sonları uçak var gidip gelcem inş.ilk yıl maaaşı uçak biletlerine yatrcam

ayy ne güzelll
bundan 6 yıl önce aynı cümleyi ben de duymuştum
daha bebeğin olmasına 4 sene vardır en az :) :) :)

off ya hani böyle bişey kalkmıştı ya?
aile birliği bozulmasın diye hemen eşinin yanına geliyordun
üzüldüm tatlım yaa

Dukan diyetine dikkat edin

Prof.Dr. Osman MÜFTÜOĞLU - Fransız beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan’ın geliştirdiği beslenme planı, ‘Dukan diyeti’ olarak biliniyor. Bu popüler diyetin zararlı olabileceği yönünde bazı kuşkular var.

Ben de bu “aşırı protein yüklü” diyetin önceki benzerleri gibi başarısız ve zararlı olabileceğini düşünen hekimlerden biriyim. Nedeni şu...

FORMÜL DİYETLER BAŞARISIZDIR

DUKAN diyeti her şeyden önce “formül diyetler”den biri. Bu nedenle uzun vadede başarısız olabileceği kesin bir beslenme planı. Bildiğiniz gibi herkesin kilo alma nedeni farklıdır. Eğer kilo almaya neden olan sağlık problemini çözmez, genetik kusuru, metabolik sorunu, hormonal problemi doğru belirleyip ona uygun bir “kişiye özel beslenme planı” üretemezseniz adı ne olursa olsun hiçbir “formül diyet”in kalıcı bir faydası olmaz.

REÇETE DİYETLER KALICI FAYDA SAĞLAMAZ

Ben popüler beslenme planlarına “reçete diyetler” diyorum. Kimin önüne koysanız, kime uygularsanız başlangıçta mutlaka kilo verdiren ama problemi çözemedikleri için, bırakıldıkları zaman verilen kiloları hızla geri aldıran beslenme planlarıdır bunlar. Tıpkı reçetenizdeki baş ağrısı ilaçları gibi: Kullanırsanız başınızın ağrısı geçer, ama kesince yeniden başlar!

KETOZA SOKAR!

Dukan diyetine üçüncü ve en önemli eleştirim ise şu: Bu diyetinin başlangıç döneminde –üreticisi bu döneme “atak veya saldırı dönemi” adını veriyor- sadece protein tüketimine izin veriliyor.

Yani yalnızca et, balık, yumurta ve yağsız süt ürünlerini hem de sınırsız miktarda yiyip içiyorsunuz. Böyle “protein bombası” bir diyetin metabolizmayı hızlandırdığı, karbonhidrat alımını sıfırladığı, yağ kazanımını minimuma indirdiği için depolanmış yağları harekete geçireceği doğru ama bu uygulamanın sizi son derece tehlikeli “ketoz” hali ile baş başa bırakacağını da bilmeniz lazım.

İştah zaten kesilir

Ketoz hali, bedenin metabolik olarak iflasa sürüklendiği bir süreçtir. Aşırı proteinli besinlerin ciddi bir kas kaybına neden olabileceğini de unutmamanız lazım. Ayrıca bu dönemde ortaya çıkan ketoz hali zaten iştahınızı da neredeyse sıfıra indiriyor. Yani artık tamamen gündemden düşen ünlü “Atkins diyeti” ile bu diyet arasında ciddi bir fark yok. Belki azıcık hafifletilmiş, kıyafet değiştirmiş bir şekli ama özü, hemen hemen aynı. Diğer taraftan bu diyeti uzun süre yapmanız ya da sık sık tekrarlamanızın da riski var.

- Dukan Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır?

KALP RİSKİ VAR!

Mesela koroner kalp hastalığına yakalanma riskini arttıracağı kesin. Gut hastalığını tetikleyeceği hatta akut gut krizlerine yol açacağı yüksek ihtimal.Kısacası bu diyeti hiç kimsenin özellikle de böbrek, kalp, karaciğer problemi bulunanların, elli yaşını geçenlerin, şeker hastalarının, hamilelerin uygulamalarını asla tavsiye etmem.Son bir hatırlatma daha: Artık bu tür reçete diyetlerden vazgeçmenin zamanı çoktan geldi, geçiyor. Formül veya reçete diyetler zayıflatsa bile ya hasta ediyor ya da metabolizmayı bozarak daha sonra yeniden ve de fazlasıyla kilo aldırıyor. İlle de bir reçete istiyorsanız tavsiyem şu: Yediklerinizi azaltın, fiziksel aktivitenizi çoğaltın!

Cep telefonları karsinojenik mi?

BENZETME son derece can sıkıcı ama pek de yanlış da sayılmaz! Benzetmeyi yapan ünlü ve tecrübeli bir hekim. Üstelik kanser konusunda uzman. Diyor ki; “Mikrodalga fırınlar yemeği, cep telefonları ise beyninizi pişirir!” Cep telefonlarını dikkatsiz kullanmanın sağlığımızı olumsuz yönde etkilediği, kanser oluşumunu tetikleyebildiği yönünde uzun süredir bir tereddüt hatta ciddi bir endişe var. Bu yöndeki endişelerini sık sık gündeme getiren hekimlerden biri de benim. Üç yıl kadar önce Star Tv ana haberde Sevgili Uğur Dündar’la yaptığımız bir söyleşide bu konudaki endişelerimi açık ve net bir şekilde anlattım.
Bana göre, “cep telefonları özellikle kanser riski bakımından dikkatle izlenmesi gereken yeni teknolojilerden biri, hatta birincisidir. Oluşturduğu elektromagnetik alan ve yaydığı elektromagnetik radyasyonun (EMR) özellikle beyin ve kulak ile ilgili bazı sorunlar yapabilmesi mümkün olabilir”.

Ne yapmalı?

CEP telefonu kullanmaktan vazgeçmek yerine EMR zararlarını en aza indirecek bazı önlemler almak zorundayız. Mesela daha az EMR yayan cep telefonlarını kullanabiliriz. Konuşmak yerine SMS mesajlarından yararlanabiliriz. Daha da kolayı “kulaklık”la EMR’nin beyin üzerinde tahribatını ciddi ölçüde azaltmaya çalışabiliriz. Yatarken başucumuzdan uzak tutabiliriz. Cebimizde, kalbimizin üstünde taşımayabiliriz! Benim önerim en azından on yaşından daha küçük çocuklara, özellikle de hamilelere cep telefonu kullanımında kısıtlama getirilmesidir. Mesela ilköğretim okullarında cep telefonu kullanımı pekâlâ yasaklanabilir. Aileler ve okullar eğitilebilir. Ayrıca sabit telefonlar kullanmak da faydalı olabilir.

Dünya Sağlık Örgütü endişeli

SON durum şu: Dünya Sağlık Örgütü’nün yaptırdığı yeni bir çalışma cep telefonu kullanımının beyin kanseri yapabileceği yönünde bulgulara ulaşıldı. Örgüte bağlı kanser araştırma merkezinin bir yöneticisi geçen hafta düzenlenen uluslararası bir toplantıda “cep telefonunun kanser yapma riski olduğunu ve cep telefonu-kanser ilişkisinin yakından izlenmesi gerektiğini” açıkladı. Bunu da “çok sayıda kanser uzmanının ortak fikri” olarak açıkladı.

aslında her konuda konuşuluyor burda,bir ara evet çok sık geçiyordu hamilleikk muhabbeti ama o dmnem 2-3 arkadaş aynı anda hamile kalmışlardı hamilleiklerinde problemnler oluştu bu nedenle paylaşımlar fazla oldu.
ama şimdilerde herkesin şükür hamileliği rayına oturdu,çok sık muhabbeti olmuyor.
birde diyet hakkında konuşacaklarımız azaldı birçok şeyi konuştuk artık günlük şeylerden konuşur olduk.
çok iyi arkadaşlıklar edindimm,sadece kilo verme yeri olaark görmüyorum ben burayı,
amacıma hitap etmiyorsa artık başka yerde takılayım diyemiyorum ben.
haaa böyle düşünmekde garip anormal değil tabiki,hala hedefine ulaşmış değilizz yolumuz uzun .farklı şeyler denemk istemekde çok normal.
ama sırf bu nedenle bırakmayı anlayamıyorum,
sevdilklerimi görmek istiyorum sanırım ondan:44:

valla cnm işe yarayacağını bilsen verrsinde kendi işin olsa haklısın.
ne okuosun cnm öğretmenlikmi die sormuştum ama kaynadı heralde arada?

yok canım yazmıştım birdaha yazim okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.son sınıfa geçtim.algıda seçiciliği zaten biliyordum ama kpss de yer alan bir kavram.inşallah seneye atanırım da kendi paramı kazanırım.

ben de ilk böyle diyordum :)
sonra ne oldu anlamadım vazgeçtim
yolda görsem ücretsiz vücut yağı ölçüm yapanlar var yaptıracağım :)

ben yaptırdım canım iki kez ama ne kadar güvenilir o da var :44:sürekli aynı yere gidip ne kadar vermişsin durumun ne öylesi sağlıklı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…