benim bu sabahım çok kötü geçti
arada bir oluyor regl sancısı çok sancılıydı
kalkıp su içeyim dedim başım döndü gözlerim karardı
böyle kulaklarım çınladı olduğum yere çöktüm mutfakta
sonra azcık dinlenip kolonya aldım kokladım bir az iyi geldi
tam yerden kalktım yine oldu
aklıma hemen siz geldiniz kan şekerim mi düştü ne oldu
hemen 1 hurma yedim uzandım o çok iyi geldi
hem çok üşüyordum titriyordum hemde soğuk soğuk terliyordum
neyseki şimdi geçti zorla beyaz peynirli tost yedim yanına süt içtim
niye böyle oluyor?aynı şeyleri yaşayan var mı?
yılda 2 kez oluyor bu bana
aynen hepsi korboymuş ama ben bilmiyordum
ara öğün diye onları yiyordum her çeşidinden
neyseki kilo vermişim ona rağmen
şimdi hiç almıyorum sen de alma boşuna para verme
kuruyemişler çok faydalı 10 tane yenebilir gün içerisinde
hugocum spor yapıyorsan ye dediydi bana
hem de çok keyifli
ayy benide götür yoliicimm ama bende yapamamki öle dukan mognitac yok bilmem ne bend deişik topikler bulsam kendime barii
geldim canım geldimmmmmmmmm. günaydın herbikeşlere
tadım yok pek bu aralar. sizi okuyorum sadece
ay iyi ki ispiyonlamadınben aylardır oralardayım. burası dengeli beslenme topiki diye dukandan bahsetmedim, bahsetmem de. burasının amacı nedir biliyorum çünküü evet mayıs sonundan beri öyle bişiler deniyorum ee nolmuşşşşşşşşş buralar ıssızlaşınca yada hep bebek arabası bulantı vs konuşulunca bende oralarda soluklanıyorum arada. aynı senin mart annelerinde soluklandıın gibi
esw yi bende merak ediorum ama yok gelmiycek artık anlaşılan pazar günü ikmznde evlilk yıldıönümüydü aklıma geldi esw yinenerruş eswyi hiç gördünmü msnede filan konuştunmu çok oldu hiç girmiyo acaba bişeymi oldu
ben özeline mesaj attım sadece ama girmiyo siteye.
inşallah iyidir
ayy çok yiiymiş yaa bizde eşimle gitmek istemiştik çok ama çok pahalıydı sorduklarım. şimdide ramazan gelio artık gidemeyizYo yo yo Yolanda.. özledim özledim özledim seni..
Valla varken kullanamamak daha çok koyuyo adama.. o yüzden 1 kerecik gittim dün..
Bundan sonra gidemem herhalde..
Aile paketi bizimki 2 kişi 300e geliyo ayda...
geçmiş olsun cnm bende kışın grip olduğumda olmuştu.vücut direnci düşüo ya kan şekeride düşüo galiba bende de aynen habsettğin şeyler oldu masaya kahvaltılıkları koyuodum kendimi yanımdaki kanepeye zor atttım her yer karardı kulakrım tıkandı hem ter bastı hemde üşüdüm kafam karuıncalandı ayy çok kötüydübenim bu sabahım çok kötü geçti
arada bir oluyor regl sancısı çok sancılıydı
kalkıp su içeyim dedim başım döndü gözlerim karardı
böyle kulaklarım çınladı olduğum yere çöktüm mutfakta
sonra azcık dinlenip kolonya aldım kokladım bir az iyi geldi
tam yerden kalktım yine oldu
aklıma hemen siz geldiniz kan şekerim mi düştü ne oldu
hemen 1 hurma yedim uzandım o çok iyi geldi
hem çok üşüyordum titriyordum hemde soğuk soğuk terliyordum
neyseki şimdi geçti zorla beyaz peynirli tost yedim yanına süt içtim
niye böyle oluyor?aynı şeyleri yaşayan var mı?
yılda 2 kez oluyor bu bana
kızlar burdaki bir özel hastanede sordum diyetisyenin vizite ücreti 30 liraymışbabam ameliyat olduğunda acıbademe sormuştum 160 lira demişlerdi.bu sorduğum niye bu kadar düşük ki gitsem mi acep :44:
ben de ne yesem ne yesem diyodun kalkıp menemn yapıp yiyim bari
kızlar bu arada yeni kalktım gece çok rahat uyuyamıyorum çok sıcak burası diye hiç örtünmüyorum sabaha karşı karnım şişiyor.
bu gün tartılayım dedim 63,6 çıktım 64 kilo ile hamile kalmıştım. memleketten 65,5 ile dönmüştüm. ilk hafta fazlalılığı vermiştim. şimdi 63,6 kiloyum hamileyken verdiğim ilk gramlar 400 gram yaşasınnnnnn
benim koçiş de bana trabzon bilezik alacakmış hamiş kaldığım içinmemleketten dönüşte bir kolye almış bir kalp var içinde de küçücük bir kalp var yavrum benim çok duygusaldır ya özledim bak şimdiden . bugün iş görüşmeleri var yarın da var inş. çok güzel geçer
kızlar burdaki bir özel hastanede sordum diyetisyenin vizite ücreti 30 liraymışbabam ameliyat olduğunda acıbademe sormuştum 160 lira demişlerdi.bu sorduğum niye bu kadar düşük ki gitsem mi acep :44:
O hep mkilo vermek ister zaten.. Verdi de... hem de benden daha çok belli onda.. Bizi gören ona ne kadar zayıflamışsın diyo, bana bişi diyen yok..
gıcık oluyorum valla...
ben de ne yesem ne yesem diyodun kalkıp menemn yapıp yiyim bari
kızlar bu arada yeni kalktım gece çok rahat uyuyamıyorum çok sıcak burası diye hiç örtünmüyorum sabaha karşı karnım şişiyor.
bu gün tartılayım dedim 63,6 çıktım 64 kilo ile hamile kalmıştım. memleketten 65,5 ile dönmüştüm. ilk hafta fazlalılığı vermiştim. şimdi 63,6 kiloyum hamileyken verdiğim ilk gramlar 400 gram yaşasınnnnnn
benim koçiş de bana trabzon bilezik alacakmış hamiş kaldığım içinmemleketten dönüşte bir kolye almış bir kalp var içinde de küçücük bir kalp var yavrum benim çok duygusaldır ya özledim bak şimdiden . bugün iş görüşmeleri var yarın da var inş. çok güzel geçer
geçmiş olsun canımm..
bir dr görün istersen belirli zmanlarda oluyorsa başka birşeyin göstergesi olabilir ALlah korusun
ayy benide götür yoliicimm ama bende yapamamki öle dukan mognitac yok bilmem ne bend deişik topikler bulsam kendime barii
cnm çok iyiymiş kuzenmde gitmeyi düşünüo dün 2 özel hastaneyi aradı biri 150 lira dedi biride 175 dedi.
hatta bi tanede taksmde varmış hem yaşam koçu hem diyetsyenmiş 250 liraymış
bence çok iyi 30 ama neden öle ucuzkiii:44::44::44::44::44:
ben de gitsem mi diye düşünüyordum
ama burda zaten diyetisyene giden arkadaşlar var
herkes çok yardımcı oluyor
diyetisyende aynı şeyi dicek :)
orda 1 diyetisyen var burda 10 tane hepsi tatlı dilli
esw yi bende merak ediorum ama yok gelmiycek artık anlaşılan pazar günü ikmznde evlilk yıldıönümüydü aklıma geldi esw yine
ayy çok yiiymiş yaa bizde eşimle gitmek istemiştik çok ama çok pahalıydı sorduklarım. şimdide ramazan gelio artık gidemeyiz
geçmiş olsun cnm bende kışın grip olduğumda olmuştu.vücut direnci düşüo ya kan şekeride düşüo galiba bende de aynen habsettğin şeyler oldu masaya kahvaltılıkları koyuodum kendimi yanımdaki kanepeye zor atttım her yer karardı kulakrım tıkandı hem ter bastı hemde üşüdüm kafam karuıncalandı ayy çok kötüydügeçio ama yedklerine dkkat et kuru üzümleri ,ncirleri ihmal etme tarçınıda kullanki kan şekerin dengede kalsın
cnm çok iyiymiş kuzenmde gitmeyi düşünüo dün 2 özel hastaneyi aradı biri 150 lira dedi biride 175 dedi.
hatta bi tanede taksmde varmış hem yaşam koçu hem diyetsyenmiş 250 liraymış
bence çok iyi 30 ama neden öle ucuzkiii:44::44::44::44::44:
ben geldimm kızlarrrr
dün eşim yine yorgun olsuğu için yürüyüş yapamadık. ben ikindinleri kendim yapıcam artıkdün bol bol bebişi öptüm kokladım muncıkladım
ayy çok şeker b igörsenz.
kuzenimide kk ya üye yaptım 89-80 topiğine takılmaya başladı.diyetsyen araştrması yapıobakalım deneyecek biraz topicte olmazsa diyetsyene gtcek. spor yapamam do ama haklıda.
bebiş çok küçük hiç uyumuo sürekli ilgi istio anammmmm zor işbeeee:44::44::44::44:
dün yediğim içtiğim bana kalsın.gayet ölçülü yedim. kuzenm sağlıklı şeyler yapmıştı bize.
bugünde her zmankinden kahvaltımı yaptım
saçlarım çok dökülmeye başladı.kuzenmde badem yağı ve e vitamini verdi bana. eczacı kendisi bakalım onu yapcam saçıma bugün.
ütüm var bolca. bide banyo temzliycem.
üüff çok sıcak ya akşam 12.20 de yattım 1.25 de wc ye kalktım hala uyumamıştım. gecede sürekli uyanıp duruorum hiç rahat yatamıorum sabahta çok zor kalkıorum zorla yaniiii.
işte böööleee
valla cnm işe yarayacağını bilsen verrsinde kendi işin olsa haklısın.
valla mesleğimi yapıyor olsaydım o paraya değecek bir diyetisyene verirdim hiç acımazdım.ama işte öğrencilik malum:78:
o yaşam koçlarının iyisi de iyi oluyormuş ama ücreti yüksekmiş.
evet canım ucuz olması da akılda soru işareti bıraktırıyor.30 liram boşa gitmesin ne etsem bi fikir verin kızlar :44:
:44::44::44::44::44:
kalançoo niye yoliye benide götür dedin
başka topiklere niye gitmek istiyosun
hehe elbette öylecanım benim gitmek isteyişimdeki asıl amaç ölçümlerimin yapılması vücudumda ne kadar yağ var ne kadar kas var vs.. kilo veriyorum ama yağım mı gidiyor kasım mı gidiyor.yoksa sağlıklı beslenmeyi öğrendim şükür burdaki arkadaşlarında katkıları yadsınamaz diyetisyenleri sırayla gezen insanlarda var sağlıklı beslenme bilincini kendin oturtamayınca diyetisyen napsın.
valla ben çok severim altınıtirabizon bileziğimiiben takı kullanmam bilir herkes o yüzden takı alırlarsa satarım diye almazlar :97: bütüün düğün takılarımı bozdurup motor almıştık eşimle evlendiğimiz sene
yok tatlım bir kalp var o kalbin yan üstünde kiçicük bir kalp var o bebeğimiziin kalbiymişben de gitsem mi diye düşünüyordum
ama burda zaten diyetisyene giden arkadaşlar var
herkes çok yardımcı oluyor
diyetisyende aynı şeyi dicek :)
orda 1 diyetisyen var burda 10 tane hepsi tatlı dilli
ahh ahh bu erkekler çok şanslı
biz kaç ay uğraşıp veriyoruz
sevgilim 10 günde aç kalarak zayıflıyor
sonra yine alıyor canı istediğinde yine veriyor
aa benimde öyle bi kolyem varrr
toplam 3 kalp iç içe 3.de taş var öyle mi seninki de?
sağol tatlım
annem diyo bekarken bana her ay olurdu iğne bile olurdum diyor
benimki hafif kalıyor onun yanında
genetik olarak ona çekmişim anlaşılan
evlenmemiz gerek
ben geldimm kızlarrrr
dün eşim yine yorgun olsuğu için yürüyüş yapamadık. ben ikindinleri kendim yapıcam artıkdün bol bol bebişi öptüm kokladım muncıkladım
ayy çok şeker b igörsenz.
kuzenimide kk ya üye yaptım 89-80 topiğine takılmaya başladı.diyetsyen araştrması yapıobakalım deneyecek biraz topicte olmazsa diyetsyene gtcek. spor yapamam do ama haklıda.
bebiş çok küçük hiç uyumuo sürekli ilgi istio anammmmm zor işbeeee:44::44::44::44:
dün yediğim içtiğim bana kalsın.gayet ölçülü yedim. kuzenm sağlıklı şeyler yapmıştı bize.
bugünde her zmankinden kahvaltımı yaptım
saçlarım çok dökülmeye başladı.kuzenmde badem yağı ve e vitamini verdi bana. eczacı kendisi bakalım onu yapcam saçıma bugün.
ütüm var bolca. bide banyo temzliycem.
üüff çok sıcak ya akşam 12.20 de yattım 1.25 de wc ye kalktım hala uyumamıştım. gecede sürekli uyanıp duruorum hiç rahat yatamıorum sabahta çok zor kalkıorum zorla yaniiii.
işte böööleee
ayy sana da geçmiş olsun canım
yiyorum incir,hurma ama iştahım yoktu yemeği az yedim ondan mı oldu acep
annemin tezi de yıkıldı anlaşılan sadece bekarlarda olmuyor bu
canım senin eşin bankada mı çalışıyor?
birde şeyi sorcam eş durumu olayı ne olacak?
valla ben çok severim altınıdüğün takılarım şimdi kasada. benim eşim de motor dedi tutturdu yaw ne yapcam ben bu adamla isteği bitmiyo bi türlü araba dedi aldık şimdi de motor diyo. benim gönlüm razı değil dedim kapattım dün konuyu kesin bugün de açar
yok tatlım bir kalp var o kalbin yan üstünde kiçicük bir kalp var o bebeğimiziin kalbiymiş
ben de uyuyamıyorum ya gece kaç kere kalkıyorum bir klima şart bizim bu eve
evet cnm bankada. ilk yık olmuo zaten görevi ne olurs olsun. adaylığım kalkınca yani yaz tatilinde eş durumu tayini istycem cnm. eşim kalcak istanbulda ben gitcem . hafta sonları uçak var gidip gelcem inş.ilk yıl maaaşı uçak biletlerine yatrcam
ayyy yerimm ben siziiii yawwww
sizi üzmek istemedim yawww:26:yasizi bırakıp gitmwem bi yere. ama demiştm ya bebk muhabbeti olduğu zmanlar sıkılıorum die ozmanlar mesela yada topicke kimse yokken oralara takılabiirim die dedimm.
yoksam burayı boşlamam hiç bi zmannnnn sizlerden ayrılmammmmmm
valla cnm işe yarayacağını bilsen verrsinde kendi işin olsa haklısın.
ne okuosun cnm öğretmenlikmi die sormuştum ama kaynadı heralde arada?
ben de ilk böyle diyordum :)
sonra ne oldu anlamadım vazgeçtim
yolda görsem ücretsiz vücut yağı ölçüm yapanlar var yaptıracağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?