60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm ya bi getirip bi kaldrıolr yasa hep değişio valla. çok can sıkıcı bi durum ama napalım kadrolu atandım ya 1 seneliğine razıyım yani

aaa kadrolu hemde çook sevindim canım
haklısın 1 sene bu çile çekilir
öğretmenlik bölümünü okuyorum bazen neler neler yaşayanlar var
çok şükür yine de
sen seneye istanbula gelince ben de yanına gelirim belkim

yolanda ben o makaleyi famir sorduğu için yayınladım seni eleştirmek veya yargılamak için değildi.
loxiye gelince pişmanlık duyduğunu sanmam onu seviyorum famirden dolayı seviyorum dostumun dostu diye seviyorum
esprili neşeli eğlenceli diye seviyorum vs..
sevdiğim için ilgilendim
diyete kötü demedim uygulaması çok zor dedim o zamanda. ekmek olayı işi bozuyo ömür boyu uygulanmaz dedim
dukan diyetiyle alakalıda fikrimi söyledim. bu diyeti biliyodum kafama yatmamıştı inanmamıştım zaten kendi fikrim diyede söyledim
elbette yapan yapar
benim gözümde ömürlüktür sağlıklı beslenme ve insan hayatı boyunca çok dönemler atlatıyo üzüntü sıkıntı vs.. şahsen mesela şu dönemimde bu diyeti yapamam ben çünkü karbonhidrat ,htiyacım çok oluyo ve sebzelerden filan yeterli olmuyo. o yüzden bana göre değil.
makaleyide famire zaten özelden yazmıştım makale buldum oku az çok fikrin oluşur demiştim. o yüzden yazdım senle alakası yoktu

canım ben bi yere gitmiyorum ki. bu diyeti yaptığım için oralara takılıyorum ama ben burayı sadece zayıflama topiki olarak görmüyorum arkadaşlarımı özlerim ben
[/COLOR

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95:sen bişi dedin ben bişi dedim olay oldu yawww...

bende gitmiorum zaten canım yaw. aralarda bakmak için dedim .ayrıca zaten gitmek istesem sessizce çeker giderim kimseye bişi de demem. bi gurubada katılırım kimsenin getirip götürmesine de gerek yok ölesine yazdım yawwsen öle diince hani ağzından çıkıveriir ya klavyeden çıkıverdi bi ann yoliicimmm
giden gelen yok kızlarr. ben zaten ara ara başka konulara da bakıorum ev dekorasyon el işleri vs. gibi.
burayı bırakmaya hi. niyetimde yok. neyse çok uzadı bu mevzuu kapatalımmı?
kimse bi yere gitmio

inşlaaahhh cnm ya allah gönlüne göre versinnn

kafama maske yapmıştım gidiymde onu yıkayımm

inşlaaahhh cnm ya allah gönlüne göre versinnn

kafama maske yapmıştım gidiymde onu yıkayımm

aminnnnnnnnnnnnnnn hepimizin inş

öğle yemeğim
3 yk semizotu yemeği
3 yk sebzeli sulu köfte
3 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek

kızlar yarın akşama kadar giremiycem
hepinizi çook öpüyorum kendinize iyi bakın

kızlar eşim izne ayrıldı 21 gün evde dün doktora çocukları götürdük gelirken de üstüme pantolon gömlek aldım çok moralim bozuldu doğumdan sonra 65 tim 40 ımdan sonra dikkat etmeye başladım 9 haftada 60 kilo oldum boyum 168 ama hala 42 beden pantolon L yada XL gömlek çok kötüyüm beden inmiyo anlamadım ne yapmalıyım siz bu kilo da kaç beden giyyonuz

kahvaltım 1 bardak tarçınlı süt
domates salatalık 3 ince dilim peynir 3 zeytin

çok mantıklııı işte ben de kömüre öyle anlattımmmm

saol neruşcum nasıl gidiyor iş?alışabildinmi.yoksun eskisi gibi masnde de .

canım benim sağol çokşükür iyiyim alışmaya çalışıyorum işler yoğun olduğundan msne girme fırsatım olmuyo maalesef herzaman

ben d eburda hem çok şey öğrendimmm hem de elimden geleni yaptım faydalı olabilmek için herkese çok teşekkür ederiyorummm

demek öyle
ben yokum burda
peki famir hanım. artık sana fambuktan demem.

ama şimdi hugocuk benim dukan diyetinde yazdığımı yazmasa idin bunların hiçbirine gerek kalmıcaktı. ben mayıs sonundan beri oralardayım zaman zaman yeni değil ki. ama sizi de hiç terketmedim biliyorsunuz. ben bu topikte 10 kg dan fazla kg verdim. senden diyetisyenin tavsiyeleri üzerine ve spor ile ilgili engin bilgilerinden çok şey ögrendim. bunları inkar edemem ki. ama öyle de bir şey yapıyorum yani artık bilen biliyor hugocuk ben zaten yapabilen var yapamayan var dedim. dengeli beslenme ve sporlada zayıflanıyor ama buda bir alternatif yani. saglıklı kg verme şekillleri vardır ve hepsi bize kg verir. önemli olan birini kendine alıp uygulamak o kadar. küsmeye de gerek yok cici cici konuşuyoruz burda. sen şimdi hamilesin ya duygusalsın. hadi gel sarılim kıyamam kız

canım boyun benden uzun. kilon da 60 diyorsun. bu kg da 38 beden giymen lazım neden öyle ki ? yag oranın mı yüksek acaba ?

Merhaba kızlar.. uçuk konusuna takıldım kaldım. dudağım burnum feci durumda iki kaşımın ortasına kadar uçuk dış tarafta korkunç yani.. apikobal diye bir ilaçtan bahsetmişler vitamin. birde ayrı bir uçuk kremi. anneme söyledim aldı geldi az önce. yüzüm yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyorum. 10 saat çocukla uykusuz yolculuk yaptım yola çıkmadan önce geceden de hiç uyumadım stres oldum. gedikten sonra da alışveriş yaptım hemen ardından havuza gittim hiç dinlenemedim. sonunda patladı her yerim.. kızlar geldiğimden beri çok kaçamak yapmaya başladım. geçen gün hayvanat bahçesine gittik çıkınca da koca bir ekmek kokoreç yedim. dondurmanın haddi hesabı yok. dünde mangaldaydık dünyanın tavuğunu yedim hep kanat tartıldım Allah tan kilo almamışım. ne olcak sonum böyle.. :44:

kızlar şu diyetisyene gitmeye karar verdim..25 liraymış zam gelmiş haliymiş 30.tetkikler ölçümler dahilmiş o fiyata.bakalım memnun kalırım inş..randevu alıcam bugün yarın.

öğlen yemeğim ;

7 yk taze fasulye
yarım kase yarım yağlı dereotlu yoğurt
3 parça marul
2 badem salatalık
2 dilim kepek ekmeği

kuzura bakma cnm görmemişim atanırsın inş. ben yeni atandım ya şükür merak ediorum herkesi inşallah sende güzel ce atanırsın.

önemli değil canım tebrikler sağolasın inşallah darısı başıma. senin branşın ne

Son düzenleme:

gel öpüşek

geçmiş olsun canım strese girince agzın burnun patlamıştır gayet normal.kendini çok sıkma rahat olmaya bak. zor sanırım ama en azından dene.
kaçamakları da dert etme. ama böyle devam edersen kg almaya başlarsın .hareketi bari artır.

ay iyi ki bi konuştukk dukan mukan azıcık kendimizi ifade ettik herkes kaçmış.
iyi bende giderim o zaman hıh

benn geldiiimm
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:

6 ayy veremicem heralde balım.. neyse cnmm 4 e hiç almadann girdimm bu da bi basarıı yanii 64.7 falan geliodum bazen 65.2 oluodu.. simdi bazı sabah 62.7 falan görüorumm.. ama göbügümm top kiminn 1 ayy sonra degişmezsee sehzade evett.. zaten ya parmakla ya kordonla karıstırılıo.. cikomunn kolları yana dogru acıkk oyunuodu bacaklarıda ölee.. parmak olamaz ama kordonla karıstırdıysa bilemem tabe.. bana fındık gibi minnacık bi cıkıntı gösterdi fekat tecrübeli olmadıgım için anlamam mümkün deell kanamamm daha cumartesi oldu ona ne yapsam fayda yokk.. hareketlenmeye basladım mıı ya agrım baslıyo ya kanamam.. doktur da yat işin ne didi.. yatıom bende

canım çok sevindim demek erkek olacak. valla içimden geçiyordu hep erkek. allah analı babalı büyütsün sıhhatle dogsun da cinsiyeti önemli değil. aman da aman yerim ben onuuu

aminn cnmm insallahhhhh.. bende yicem onuu.. uyuyodu uyandırdı doktorr.. dürtülüncede arkasını döndüü.. ama bi dönüsü varr kolları bacakları actı iki yana böcek gibi yürüyüpp döndü resmenn bi daha da önünü dönmedi zatenn. resmide arkadan verdiler bu sefer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…