evet cnm ya bi getirip bi kaldrıolr yasa hep değişio valla. çok can sıkıcı bi durum ama napalım kadrolu atandım ya 1 seneliğine razıyım yani
canım ben bi yere gitmiyorum ki. bu diyeti yaptığım için oralara takılıyorum ama ben burayı sadece zayıflama topiki olarak görmüyorum arkadaşlarımı özlerim ben[/COLOR
aaa kadrolu hemde çook sevindim canım
haklısın 1 sene bu çile çekilir
öğretmenlik bölümünü okuyorum bazen neler neler yaşayanlar var
çok şükür yine de
sen seneye istanbula gelince ben de yanına gelirim belkim
inşlaaahhh cnm ya allah gönlüne göre versinnn
kafama maske yapmıştım gidiymde onu yıkayımm
aman da aman kediciğini karşısına alıpp konuşurmuşşş bideeee,benimmmmm nazikk sevgi dolu neruşummm
bende kızım 1,5 yaşında iken işe başlamıştım sokaktan geçen kedileriş gösteriyodum bak onların anneside işe gidiyo görüyomuuzn bütün anneler işe gider ,falan diyodum.
şimdilerde de sana elbise almak için,tatile gidebilmemiz için çalışmam lazım diyorumm
saol neruşcum nasıl gidiyor iş?alışabildinmi.yoksun eskisi gibi masnde de .
bende neruşştann eğer birgün kzımın kedisi olursa ve okula gittiğinde kedi evde yalnız kalacağından kesidiyle nasıl konuşması gerktiğini
hügomdan tek çocuk olmanın danılmazz hafifiliğnini
kukimden ev temizliğinin ve kocaya sınırsız hizzmetin nasıl yapıldığını
nugimden akşamları istediğini elde etmek adına kocişin nelerle ikna edilmesi gerktiğini
yecalemden vejeteryanlığın ne kadar zor bir yaşam tarzı olduğu:44:
hügomdan sporun ve diyetinn inceliklerini..
yine neruşumdannnn yemek tariflerii,sabrı,hoşgörüyüü,tatlı dilii
ve daha sayaamadığım birçok şeyiiiii...
seviyorum sizi
ekmeği tuza banıp yer gibi:86:
bende neruşştann eğer birgün kzımın kedisi olursa ve okula gittiğinde kedi evde yalnız kalacağından kesidiyle nasıl konuşması gerktiğini
hügomdan tek çocuk olmanın danılmazz hafifiliğnini
kukimden ev temizliğinin ve kocaya sınırsız hizzmetin nasıl yapıldığını
nugimden akşamları istediğini elde etmek adına kocişin nelerle ikna edilmesi gerktiğini
yecalemden vejeteryanlığın ne kadar zor bir yaşam tarzı olduğu:44:
hügomdan sporun ve diyetinn inceliklerini..
yine neruşumdannnn yemek tariflerii,sabrı,hoşgörüyüü,tatlı dilii
ve daha sayaamadığım birçok şeyiiiii...
seviyorum sizi
ekmeği tuza banıp yer gibi:86:
yolanda ben o makaleyi famir sorduğu için yayınladım seni eleştirmek veya yargılamak için değildi.
loxiye gelince pişmanlık duyduğunu sanmam onu seviyorum famirden dolayı seviyorum dostumun dostu diye seviyorum
esprili neşeli eğlenceli diye seviyorum vs..
sevdiğim için ilgilendim
diyete kötü demedim uygulaması çok zor dedim o zamanda. ekmek olayı işi bozuyo ömür boyu uygulanmaz dedim
dukan diyetiyle alakalıda fikrimi söyledim. bu diyeti biliyodum kafama yatmamıştı inanmamıştım zaten kendi fikrim diyede söyledim
elbette yapan yapar
benim gözümde ömürlüktür sağlıklı beslenme ve insan hayatı boyunca çok dönemler atlatıyo üzüntü sıkıntı vs.. şahsen mesela şu dönemimde bu diyeti yapamam ben çünkü karbonhidrat ,htiyacım çok oluyo ve sebzelerden filan yeterli olmuyo. o yüzden bana göre değil.
makaleyide famire zaten özelden yazmıştım makale buldum oku az çok fikrin oluşur demiştim. o yüzden yazdım senle alakası yoktu
canım boyun benden uzun. kilon da 60 diyorsun. bu kg da 38 beden giymen lazım neden öyle ki ? yag oranın mı yüksek acaba ?kızlar eşim izne ayrıldı 21 gün evde dün doktora çocukları götürdük gelirken de üstüme pantolon gömlek aldım çok moralim bozuldu doğumdan sonra 65 tim 40 ımdan sonra dikkat etmeye başladım 9 haftada 60 kilo oldum boyum 168 ama hala 42 beden pantolon L yada XL gömlek çok kötüyüm beden inmiyo anlamadım ne yapmalıyım siz bu kilo da kaç beden giyyonuz
kahvaltım 1 bardak tarçınlı süt
domates salatalık 3 ince dilim peynir 3 zeytin
kuzura bakma cnm görmemişim atanırsın inş. ben yeni atandım ya şükür merak ediorum herkesi inşallah sende güzel ce atanırsın.
demek öyle
ben yokum burda
peki famir hanım. artık sana fambuktan demem.
ama şimdi hugocuk benim dukan diyetinde yazdığımı yazmasa idin bunların hiçbirine gerek kalmıcaktı. ben mayıs sonundan beri oralardayım zaman zaman yeni değil ki. ama sizi de hiç terketmedim biliyorsunuz. ben bu topikte 10 kg dan fazla kg verdim. senden diyetisyenin tavsiyeleri üzerine ve spor ile ilgili engin bilgilerinden çok şey ögrendim. bunları inkar edemem ki. ama öyle de bir şey yapıyorum yani artık bilen biliyorhugocuk ben zaten yapabilen var yapamayan var dedim. dengeli beslenme ve sporlada zayıflanıyor ama buda bir alternatif yani. saglıklı kg verme şekillleri vardır ve hepsi bize kg verir. önemli olan birini kendine alıp uygulamak o kadar. küsmeye de gerek yok cici cici konuşuyoruz burda. sen şimdi hamilesin ya duygusalsın. hadi gel sarılim kıyamam kız
canım boyun benden uzun. kilon da 60 diyorsun. bu kg da 38 beden giymen lazım neden öyle ki ? yag oranın mı yüksek acaba ?
Merhaba kızlar.. uçuk konusuna takıldım kaldım. dudağım burnum feci durumda iki kaşımın ortasına kadar uçuk dış tarafta korkunç yani.. apikobal diye bir ilaçtan bahsetmişler vitamin. birde ayrı bir uçuk kremi. anneme söyledim aldı geldi az önce. yüzüm yüzünden dışarı çıkmak bile istemiyorum. 10 saat çocukla uykusuz yolculuk yaptım yola çıkmadan önce geceden de hiç uyumadım stres oldum. gedikten sonra da alışveriş yaptım hemen ardından havuza gittim hiç dinlenemedim. sonunda patladı her yerim.. kızlar geldiğimden beri çok kaçamak yapmaya başladım. geçen gün hayvanat bahçesine gittik çıkınca da koca bir ekmek kokoreç yedim. dondurmanın haddi hesabı yok. dünde mangaldaydık dünyanın tavuğunu yedim hep kanattartıldım Allah tan kilo almamışım. ne olcak sonum böyle.. :44:
gel öpüşek
valla tam küsmüştüm gidiyordum..
muuuuuuuuaaaaaah
kokulu öptüm
şehzade mi geliyo yaaaa çok sevindimmmmm. çok dikkat et kendine kanaman falan olmasın. sabahları kaç kilo çıkıyosun tatlım. ben demiştim ilk 6 ay kilo verilebilir diye bak en güzel örnek sensin canım benim. sevindim kilo verdiğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?