geldim canım geldimmmmmmmmm. günaydın herbikeşlere
tadım yok pek bu aralar. sizi okuyorum sadece
ay iyi ki ispiyonlamadınben aylardır oralardayım. burası dengeli beslenme topiki diye dukandan bahsetmedim, bahsetmem de. burasının amacı nedir biliyorum çünküü evet mayıs sonundan beri öyle bişiler deniyorum ee nolmuşşşşşşşşş buralar ıssızlaşınca yada hep bebek arabası bulantı vs konuşulunca bende oralarda soluklanıyorum arada. aynı senin mart annelerinde soluklandıın gibi
yok yahuu bu sabah görmedim neruşu msn de. o benden önce girmiş zatenneruş gelince yoli de geldii
bunlar ne ediyo haberleşip giriyolarrr zaharrrr:44:
bir günaydın derdi ama en kötü,bugün onuda yapmadıı,işleri yoğun bence
yok yahuu bu sabah görmedim neruşu msn de. o benden önce girmiş zaten
günaydın dedi yaw kız. geliyorum işe uykum geliyo bi gözlerimi dinlendiriim demiş ya. kullandığı ilaçlar yapıyo sanırım
yolanda gelmiş
famirde senii soruyodu
nirde diyodu
ama bennn senin dukan diyetine takıldığını ispiyonlamadım
minik sırrımız yaniii
huşgeldinsevindim inşallah hep böyle aramızda olursun
nihayet poponun üstüne oturttular mı kız seniiiii
ne eden anlat bağlımmmmmmmm
neruş gelince yoli de geldii
bunlar ne ediyo haberleşip giriyolarrr zaharrrr:44:
nugi de yok piyasada:44:
vallaha bende girmicem o olacak heeeee
ramazanda girmem bendeeee
günaydın kızlarsekiz buçukta kahvaltımı yaptım. ama hala uyukluyorum dün aletlerde çalıştım akşam o yormuş olmalı.gece 1 de yattım erkende yattım ama :44:
1 katı yumurta
2 ince dilim kepek ekmeği
1,5 kk az yağlı beyaz peynir
2 light siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
1 ufak köy biberi
1 bardak yarım yağlı süt
spora öğleden sonra gidicem.bilmiyorum iyi mi yapıyorum spor saatlerim pek bir oynak olduhep aynı saatlerde mi yapmak gerek acep :44:
ben size demedim mi soluklandığınız zamanlarda ziyaretçi olarak girin nerede olduğunuzu kimseler bilmesin deyüüü
Allahım kahretmesin çok zekiyimmmm
Allah Allah ben görmemişim ilaç falanda kullanmıyorum ama nugiden farkım yok hee,ayakta uyuyorum bende:44:
kız sen başka yerlere takılıyon bize yazmıyon mu şincii,küstüm sana
nerruş eswyi hiç gördünmü msnede filan konuştunmu çok oldu hiç girmiyo acaba bişeymi oldu
ben özeline mesaj attım sadece ama girmiyo siteye.
inşallah iyidir
nerruş kömür napıyo alışabildimi yokluğuna
sıkılmıyomu tüm gün evde tek başına
yazık kömürcüğe
günaydınlar herkesee pek bir erkencisiniz yaw benimmi işm çok oluyor yoksam sizmi erken giriyonuzz.hep geç kalıyom konuşmalrınıza neysem kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
1 tane küçücük sucuk
domates salatalık ceviz
arada gene 1 tane activa
pilatesten önce greyfurt kivi karışımı enerji versin dimi bu sıcakta çok zor spor yapmakk.
ara sıra değişik saatlerde yapmak güzeldir tabikide ama sen kendini bence çok yoruyısun fazla spor metabolizmayı yavaşlatır haftada 1 günde dinlenme olsun kaslar dinlenmeden gelişemez
özellikle aynı kas gruplarını arka arkaya hergün çalıştırma birgün dinlenme payı bırakki toparlansın
faza spor ve yetersiz gelirse diyetin yine kas verirsin yağların kalır canım bizzat ben yaşadım bu durumu geçen yıll :97:
:44::44::26: anladım canım pazar günleri dinlenme günü yapayım o halde.hergün yaptığım üç beş egzersiz vardı onları hergün yapmayım o zaman.umarım yavaşlamamıştır metabolizmam of canım sıkıldı şimdi
hee çook zekisin fambukumdaaaaaaaaayaa ama ziyaretçi olarak girersem yazamam ki o topikteee.
yaa bende öyleyim inan. devamlı uyku modundayım havalar ısınalı. akşam uyuyamıyorum sabahta kışın olduu gibi erken kalkıyorum. kışın 10 da yatıyorum şimdi 11 den önce uyuyamıyorum ama kalkma saatim aynı. dolayısı ile uykumu pek alamıyorum.
ayrıca ben burayı hiç ihmal etmiyorum kii. yeni başlamadım ben oraya girmeyeee. mays ortasından beri ara sıra giriyorum
ooooo ye yecaleee
ne bakıyon kız alttan alttan
yazsana bişi ...
demek havuz güneş ha süpermiş.
ne kadar veriyorsun o salona? ne güelmiş yaa. ben daa ayaamı sokmadın suya .. yeni pikinlerimi bile giyemedim
evet yazıyormuşsun baktım şimdi inceledim biraz gizli gizli
enterasan şeyler var:44:tarifler falan havada uçuşuyorrr,dün akşam loxide bahsetmişti biraz bu diyetten bana ,ama henüzz bişey anlamadım tabi kitabı varmış sanıırm onu mu okumak lazımmm,okumadan olmiyy miiii
kitap okummak için elimden geleni yapabilirmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?