60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben size demedim mi soluklandığınız zamanlarda ziyaretçi olarak girin nerede olduğunuzu kimseler bilmesin deyüüü
Allahım kahretmesin çok zekiyimmmm

neruş gelince yoli de geldii
bunlar ne ediyo haberleşip giriyolarrr zaharrrr:44:
yok yahuu bu sabah görmedim neruşu msn de. o benden önce girmiş zaten

bir günaydın derdi ama en kötü,bugün onuda yapmadıı,işleri yoğun bence

günaydın dedi yaw kız. geliyorum işe uykum geliyo bi gözlerimi dinlendiriim demiş ya. kullandığı ilaçlar yapıyo sanırım

Allah Allah ben görmemişim ilaç falanda kullanmıyorum ama nugiden farkım yok hee,ayakta uyuyorum bende:44:
kız sen başka yerlere takılıyon bize yazmıyon mu şincii,küstüm sana

yolanda bebek muhabbetlerinden sıkılıyo ondan kaçıyo topikten hamilelikle alakalı konuları özelden mesajlaşalım bariim
:97:

nerruş kömür napıyo alışabildimi yokluğuna
sıkılmıyomu tüm gün evde tek başına
yazık kömürcüğe

günaydınlar herkesee pek bir erkencisiniz yaw benimmi işm çok oluyor yoksam sizmi erken giriyonuzz.hep geç kalıyom konuşmalrınıza neysem kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 dilim peynir
1 tane küçücük sucuk
domates salatalık ceviz
arada gene 1 tane activa
pilatesten önce greyfurt kivi karışımı enerji versin dimi bu sıcakta çok zor spor yapmakk.

nerruş eswyi hiç gördünmü msnede filan konuştunmu çok oldu hiç girmiyo acaba bişeymi oldu
ben özeline mesaj attım sadece ama girmiyo siteye.
inşallah iyidir

yolanda gelmiş
famirde senii soruyodu
nirde diyodu
ama bennn senin dukan diyetine takıldığını ispiyonlamadım
minik sırrımız yaniii

huşgeldin sevindim inşallah hep böyle aramızda olursun

inşallah guzummm işte işler biraz oturdukça daha bi fazla buralarda olucam inşallah ama kalabalık bir iş yeri ve eleman alımları olsduğundan her an yerimde oturamıyorum

nihayet poponun üstüne oturttular mı kız seniiiii
ne eden anlat bağlımmmmmmmm

neeedeemmm fambıımmmmm popocuumun üstündeyim bugün evetttama heran kalkabilirim durumum bu yani birileri geliyo işe alım için görüşmeye başka yere geçiyorum ya da telefonda olanları gidip dinliyorum yanlış bişeyler diyolarsa müdahale ediyorum falan derken bi oturup bi kalkıyorum:86::86: ama şuan nispeten düzenim oluştu gibi inşallah da güzel devam ederr

neruş gelince yoli de geldii
bunlar ne ediyo haberleşip giriyolarrr zaharrrr:44:

hayııııııııııııırrrrrrr yani yalan deeelll gün içinde msnden sevüşüüüüüüükkkkkkfekatt bugün henüz konuşmadık msnim açılmiiiiii ben geldim direk foruma girdim vallaaaaaaaa:82::82::82:

nugi de yok piyasada:44:
vallaha bende girmicem o olacak heeeee
ramazanda girmem bendeeee

afffreee taffraaaaaaaaaa affffraaaa taffraaaaaaniye girmiyomuşsun bak ben fırsat bulur bulmaz geldim işteeee ne zamandır yumrtu yemiyosun ondan olsa gerekkkkkk bu bir ihtardır ahan da biiiiiiiiiiiiiiirrrrr

günaydın kızlar sekiz buçukta kahvaltımı yaptım. ama hala uyukluyorum dün aletlerde çalıştım akşam o yormuş olmalı.gece 1 de yattım erkende yattım ama :44:

1 katı yumurta
2 ince dilim kepek ekmeği
1,5 kk az yağlı beyaz peynir
2 light siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
1 ufak köy biberi
1 bardak yarım yağlı süt

spora öğleden sonra gidicem.bilmiyorum iyi mi yapıyorum spor saatlerim pek bir oynak oldu hep aynı saatlerde mi yapmak gerek acep :44:

ara sıra değişik saatlerde yapmak güzeldir tabikide ama sen kendini bence çok yoruyısun fazla spor metabolizmayı yavaşlatır haftada 1 günde dinlenme olsun kaslar dinlenmeden gelişemez
özellikle aynı kas gruplarını arka arkaya hergün çalıştırma birgün dinlenme payı bırakki toparlansın
faza spor ve yetersiz gelirse diyetin yine kas verirsin yağların kalır canım bizzat ben yaşadım bu durumu geçen yıll :97:

ben size demedim mi soluklandığınız zamanlarda ziyaretçi olarak girin nerede olduğunuzu kimseler bilmesin deyüüü
Allahım kahretmesin çok zekiyimmmm

hee çook zekisin fambukumdaaaaaaaaa yaa ama ziyaretçi olarak girersem yazamam ki o topikteee.

Allah Allah ben görmemişim ilaç falanda kullanmıyorum ama nugiden farkım yok hee,ayakta uyuyorum bende:44:
kız sen başka yerlere takılıyon bize yazmıyon mu şincii,küstüm sana

yaa bende öyleyim inan. devamlı uyku modundayım havalar ısınalı. akşam uyuyamıyorum sabahta kışın olduu gibi erken kalkıyorum. kışın 10 da yatıyorum şimdi 11 den önce uyuyamıyorum ama kalkma saatim aynı. dolayısı ile uykumu pek alamıyorum.
ayrıca ben burayı hiç ihmal etmiyorum kii. yeni başlamadım ben oraya girmeyeee. mays ortasından beri ara sıra giriyorum

nerruş eswyi hiç gördünmü msnede filan konuştunmu çok oldu hiç girmiyo acaba bişeymi oldu
ben özeline mesaj attım sadece ama girmiyo siteye.
inşallah iyidir

yok hugomm ben de hiç görmedim valla inşallah herşey yolundadır.

nerruş kömür napıyo alışabildimi yokluğuna
sıkılmıyomu tüm gün evde tek başına
yazık kömürcüğe

yaa sorma hugom aklım onda valla o abmdeyken zaten hep evde yalnızdı ama bana geldiğindne beri özellikle son 1 yıldır hep beraberdik şimdi aklım onda kalıyo ama ben de ona daha kaliteli mamalar almak için çalışmak zorundayım:86::86:anlattımmm güzel güzell arada ödül olarak ıslak mama vericem yeni bir tırmalama çubuu alıcam biraz teselli olur umarımmm ayrıca yaz olduğundna zaten hep camın dışında bir yeri var orda oturuyo dışarıyı izliyo bayılır dışarıyı izlemeye allahtan evd ekapalı değil o beni biraz rahatlatıyo çünkü ben evdeyken de genelde orda oturur zaten

afiyet olsun cınımmmmmmm

ooooo ye yecaleee
ne bakıyon kız alttan alttan
yazsana bişi ...
demek havuz güneş ha süpermiş.
ne kadar veriyorsun o salona? ne güelmiş yaa. ben daa ayaamı sokmadın suya .. yeni pikinlerimi bile giyemedim

:44::44::26: anladım canım pazar günleri dinlenme günü yapayım o halde.hergün yaptığım üç beş egzersiz vardı onları hergün yapmayım o zaman.umarım yavaşlamamıştır metabolizmam of canım sıkıldı şimdi

Son düzenleme:

yok yok sıkılacak bişey yok dinlenme günleri olsun bişeycik olmaz merak etme sen

evet yazıyormuşsun baktım şimdi inceledim biraz gizli gizli
enterasan şeyler var:44:tarifler falan havada uçuşuyorrr,dün akşam loxide bahsetmişti biraz bu diyetten bana ,ama henüzz bişey anlamadım tabi kitabı varmış sanıırm onu mu okumak lazımmm,okumadan olmiyy miiii
kitap okummak için elimden geleni yapabilirmmm

ooooo ye yecaleee
ne bakıyon kız alttan alttan
yazsana bişi ...
demek havuz güneş ha süpermiş.
ne kadar veriyorsun o salona? ne güelmiş yaa. ben daa ayaamı sokmadın suya .. yeni pikinlerimi bile giyemedim

Yo yo yo Yolanda.. özledim özledim özledim seni..
Valla varken kullanamamak daha çok koyuyo adama.. o yüzden 1 kerecik gittim dün..
Bundan sonra gidemem herhalde..
Aile paketi bizimki 2 kişi 300e geliyo ayda...

akşamları kömürle ilgilen o zaman daha çok ilgi gösterirsin akşamları gündüzde dışarıyı izliyo dedin o zaman sıkılmaz yakında alışır bu rutinede
evet ödül ver sevinsin kömürcük

sen özeline bak bakalım bii
loxii karatay diyodu bıraktımı onu. ddukan diyetinemi başlamayı düşünüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…