60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilk zamanlar ben de yiyordum ama çok gereksizmiş
herkesin içinde elma yememek için yapıyordum ama alternatifler çokmuş
sağolsun burdaki kızlar bunu öğretti artık hiçç almıyorum
fındık,badem,kuru üzüm,kuru incir,gün kurusu,süt...vs
taşınacak o kadar çok şey varmış kii

ooooo ye yecaleee
ne bakıyon kız alttan alttan
yazsana bişi ...
demek havuz güneş ha süpermiş.
ne kadar veriyorsun o salona? ne güelmiş yaa. ben daa ayaamı sokmadın suya .. yeni pikinlerimi bile giyemedim

ben dee ben dee

aman da aman kediciğini karşısına alıpp konuşurmuşşş bideeee,benimmmmm nazikk sevgi dolu neruşummm
bende kızım 1,5 yaşında iken işe başlamıştım sokaktan geçen kedileriş gösteriyodum bak onların anneside işe gidiyo görüyomuuzn bütün anneler işe gider ,falan diyodum.
şimdilerde de sana elbise almak için,tatile gidebilmemiz için çalışmam lazım diyorumm

bi diyetisyene gidemedim zaten :85::85: yaptığım spora göre bir liste verirdi.ölçümlerim olurdu.tıp fakültesinde beni yönlendirmezlermiş.genelde az fazlalığı olanları yürüyüş yap dikkat et verirsin deyip yolluyorlarmış.özellerinde vizite ücretleri malum.
ara öğünüm 5 kırmızı erik

Son düzenleme:
Kişinin vücut hacmine göre kilosu, günlük 3kg kadar artıp azalabilirmiş kızlar

evet belirli yiyecekleri yiyebildiğin için belirli tariflerle yemekler yapmak zorundasın. mesela her türlü karbo kg verimin bitinceye kadar yasak. protein agırlıklı bi diyet. ben fazla bahsetmek istemiyorum çünkü burası dengeli beslenme topigi.

ayrıca sen bu diyeti yapamazsın kitabı alıp okuman lazım onu da yapamicana göre boşver hahahha

Yo yo yo Yolanda.. özledim özledim özledim seni..
Valla varken kullanamamak daha çok koyuyo adama.. o yüzden 1 kerecik gittim dün..
Bundan sonra gidemem herhalde..
Aile paketi bizimki 2 kişi 300e geliyo ayda...

ayyy canım bende seni özledimmmmm ya aslında havuzunu filan kullansan iki kişi 300 iyiymiş. alın oglanı gidin haftasonları güneşlenin havuza girin. hatta snein cuma günleride tatil. o kadar para veriyon degerlendirsene. gidemedikten sonra verdiin para adamların yanına kar kalır ya
yaa benim canım birden laz usulu lahana çorbası çekti hani miss gibi kuyruk yagı kokar ya. noluyo bana yaa :44::44::44:

evet yoli haklısın

yok yok sıkılacak bişey yok dinlenme günleri olsun bişeycik olmaz merak etme sen

inşallah canım

evet sadece kırk yılda bir yenilebilir canın bisküvi falan çekerse yoksa herzamana hiç iyi değil. ne iyi etmişsin
öyle canım sağlıklı alternatif seçenekleri çok ben o saydıklarını kalorili diye yemiyordum.:78: yazın taze meyve yiyin diye okumuştum.:44:
galeta,diyet bisküviler hep karbonhidrat yedim durdum kaç ay

benim bu sabahım çok kötü geçti
arada bir oluyor regl sancısı çok sancılıydı
kalkıp su içeyim dedim başım döndü gözlerim karardı
böyle kulaklarım çınladı olduğum yere çöktüm mutfakta
sonra azcık dinlenip kolonya aldım kokladım bir az iyi geldi
tam yerden kalktım yine oldu
aklıma hemen siz geldiniz kan şekerim mi düştü ne oldu
hemen 1 hurma yedim uzandım o çok iyi geldi
hem çok üşüyordum titriyordum hemde soğuk soğuk terliyordum
neyseki şimdi geçti zorla beyaz peynirli tost yedim yanına süt içtim
niye böyle oluyor?aynı şeyleri yaşayan var mı?
yılda 2 kez oluyor bu bana

aynen hepsi korboymuş ama ben bilmiyordum
ara öğün diye onları yiyordum her çeşidinden
neyseki kilo vermişim ona rağmen
şimdi hiç almıyorum sen de alma boşuna para verme
kuruyemişler çok faydalı 10 tane yenebilir gün içerisinde
hugocum spor yapıyorsan ye dediydi bana
hem de çok keyifli

Tüm nimetlerinden sevgili kocam yararlanıyor valla.. 1 gün spor yapıyoo, 1 gün havuza gidiyor.. Akşam işe gidiyor ya gündüzleri hep salonda..
haftasonları çok kalabalık oluyomuş, çocukla zor olur diye gitmiyorum..
Biraz yerinde duramayan bi bebe de benimkisi..
Ortalığı birbirine katar valla...

karıcığını kıskandı demek o da artık zayıf olcak
ne güzelll

kızlar burdaki bir özel hastanede sordum diyetisyenin vizite ücreti 30 liraymış babam ameliyat olduğunda acıbademe sormuştum 160 lira demişlerdi.bu sorduğum niye bu kadar düşük ki gitsem mi acep :44:

selam ramazan pidelerim
kayfaltımı demincek yaptım
sekizbuçukta uyandığım için :97:
şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum
kayfaltıda menemen peynir bir dilimde çavdar ekmeği yedim
ben de ne yesem ne yesem diyodun kalkıp menemn yapıp yiyim bari
kızlar bu arada yeni kalktım gece çok rahat uyuyamıyorum çok sıcak burası diye hiç örtünmüyorum sabaha karşı karnım şişiyor.
bu gün tartılayım dedim 63,6 çıktım 64 kilo ile hamile kalmıştım. memleketten 65,5 ile dönmüştüm. ilk hafta fazlalılığı vermiştim. şimdi 63,6 kiloyum hamileyken verdiğim ilk gramlar 400 gram yaşasınnnnnn

benim koçiş de bana trabzon bilezik alacakmış hamiş kaldığım için memleketten dönüşte bir kolye almış bir kalp var içinde de küçücük bir kalp var yavrum benim çok duygusaldır ya özledim bak şimdiden. bugün iş görüşmeleri var yarın da var inş. çok güzel geçer

geçmiş olsun canımm..
bir dr görün istersen belirli zmanlarda oluyorsa başka birşeyin göstergesi olabilir ALlah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…