ben geldimbugün azcık karışık beslendim:44: bende kendime şaşırdım azcık sanırım stres yaptım biraz :97: şu diyet bisküvilerden de nasıl yakamı kurtaracam ben bir tahıllı paketi yedim bir baktım çörekotlu da bitmiş gün sonunda.iki paket diyet yapmaya yeni başlayan herkese tavsiyem yemeyin yemeyin yemeyin alışınca kötü ya abur cuburdan tamamen kurtulmak istiyorum. çörekotlusu tuzlu diye alıyordum onu da nadir alıcam artık olmuyo böyle
bugünkü sporum;
açık havada 35 dk yürüyüş
ip atladım ısınma egzersizleri yaptım.
20 dk band
20 dk eliptik
45 dk ya yakın aletlerde çalıştım.yarında bel bölgesinin icabına bakıcam.
evde de 10 dk great body karın çalışmıştım sabah.
şimdi bergamotlu yeşil çayımı içiyorum.bir meyve yerim geceye doğru.
ooooo ye yecaleee
ne bakıyon kız alttan alttan
yazsana bişi ...
demek havuz güneş ha süpermiş.
ne kadar veriyorsun o salona? ne güelmiş yaa. ben daa ayaamı sokmadın suya .. yeni pikinlerimi bile giyemedim
evet yazıyormuşsun baktım şimdi inceledim biraz gizli gizli
enterasan şeyler var:44:tarifler falan havada uçuşuyorrr,dün akşam loxide bahsetmişti biraz bu diyetten bana ,ama henüzz bişey anlamadım tabi kitabı varmış sanıırm onu mu okumak lazımmm,okumadan olmiyy miiii
kitap okummak için elimden geleni yapabilirmmm
Yo yo yo Yolanda.. özledim özledim özledim seni..
Valla varken kullanamamak daha çok koyuyo adama.. o yüzden 1 kerecik gittim dün..
Bundan sonra gidemem herhalde..
Aile paketi bizimki 2 kişi 300e geliyo ayda...
evet belirli yiyecekleri yiyebildiğin için belirli tariflerle yemekler yapmak zorundasın. mesela her türlü karbo kg verimin bitinceye kadar yasak. protein agırlıklı bi diyet. ben fazla bahsetmek istemiyorum çünkü burası dengeli beslenme topigi.
ayrıca sen bu diyeti yapamazsın kitabı alıp okuman lazım onu da yapamicana göre boşver hahahha
sen özeline bak bakalım bii
loxii karatay diyodu bıraktımı onu. ddukan diyetinemi başlamayı düşünüyomuş
yok yok sıkılacak bişey yok dinlenme günleri olsun bişeycik olmaz merak etme sen
ilk zamanlar ben de yiyordum ama çok gereksizmiş
herkesin içinde elma yememek için yapıyordum ama alternatifler çokmuş
sağolsun burdaki kızlar bunu öğretti artık hiçç almıyorum
fındık,badem,kuru üzüm,kuru incir,gün kurusu,süt...vs
taşınacak o kadar çok şey varmış kii
inşallah canım
evet sadece kırk yılda bir yenilebilir canın bisküvi falan çekerse yoksa herzamana hiç iyi değil.ne iyi etmişsin
öyle canım sağlıklı alternatif seçenekleri çok ben o saydıklarını kalorili diye yemiyordum.:78: yazın taze meyve yiyin diye okumuştum.:44:
galeta,diyet bisküviler hep karbonhidrat yedim durdum kaç ay
loxi 3 kilo verdi
yapıyor birşeyler,bundan sonra daha düzenli yapar,kısmen belirsizlikleri sıkıntıları gitti
ayyy canım bende seni özledimmmmmya aslında havuzunu filan kullansan iki kişi 300 iyiymiş. alın oglanı gidin haftasonları güneşlenin havuza girin. hatta snein cuma günleride tatil. o kadar para veriyon degerlendirsene. gidemedikten sonra verdiin para adamların yanına kar kalır ya
yaa benim canım birden laz usulu lahana çorbası çekti hani miss gibi kuyruk yagı kokar ya. noluyo bana yaa :44::44::44:
Tüm nimetlerinden sevgili kocam yararlanıyor valla.. 1 gün spor yapıyoo, 1 gün havuza gidiyor.. Akşam işe gidiyor ya gündüzleri hep salonda..
haftasonları çok kalabalık oluyomuş, çocukla zor olur diye gitmiyorum..
Biraz yerinde duramayan bi bebe de benimkisi..
Ortalığı birbirine katar valla...
karıcığını kıskandı demek o da artık zayıf olcak
ne güzelll
ben de ne yesem ne yesem diyodun kalkıp menemn yapıp yiyim bariselam ramazan pidelerim
kayfaltımı demincek yaptım
sekizbuçukta uyandığım için :97:
şimdide şekersiz türk kahvesi içiyorum
kayfaltıda menemen peynir bir dilimde çavdar ekmeği yedim
izindeymiş ne zaman döner belli değil :97:
sen merak etme ben yine diyet yapıyorum. nettende hamile diyeti diye araştırdım listeye baktım. nazendenin listeside var onada baktım miktarlarına baktım yoksa yemeklerim zaten az yağlı filan oluyo biliyorsun
ara ara oluyo iştah açılması hergün değil yanii
evet elbette dikkat etmezsem şişerim. şimdi cuma günü kalp atışlarını bi dinleyeyim rahatlayayım sonra yürüyüşede başlıcam böyle oturmucam elbette
bana göre değil şimdiden sıkıldım :97: koşu bandını özledim.
hamile pilatesi yapıcam ilerleyen dönemde ayrıyetten kol göğüs çalışmaya devam
özellikle göğüsler bianda şişti filan şimdi 9 ay düzenli çalıştırırsam sonra çoooj rahat ederim. nasılsa artık karın eritecek karın günü yapacak halim yokk :97:
9 ay zararlı olmayan çalıştırabildiğim kas gruplarını çalıştırırım
zatii 1 aydır spor yapmadım ayak bileklerim şiişdi bile :97: ödemdir heryanım şimdi :97:
işte cumayı bekliyorumki doktora gideyim bebişimi göreyim
doktora sorayım üçer kilo ağırlıkla çalışmak zararlımı filan diye sorayım başlıcam inşallah çalışmalara
eşim bebeğe bişey olur diye yürüme dedi cumayı bekle dedi yoksa bugün koşu bandına bincektimde sözünü dinledim
kalp atışlarını bi dinleyelimde öyle yaparım artık
hee kociş bana hediye cep telefonu almış
2 hafta sonra gelecek
benimki eskiydi filan dediki kulaklıkla kullan bebişe zararı olmasın dedii
hamileyimya bebek zarar görür diye almış sanırım :44:
benim bu sabahım çok kötü geçti
arada bir oluyor regl sancısı çok sancılıydı
kalkıp su içeyim dedim başım döndü gözlerim karardı
böyle kulaklarım çınladı olduğum yere çöktüm mutfakta
sonra azcık dinlenip kolonya aldım kokladım bir az iyi geldi
tam yerden kalktım yine oldu
aklıma hemen siz geldiniz kan şekerim mi düştü ne oldu
hemen 1 hurma yedim uzandım o çok iyi geldi
hem çok üşüyordum titriyordum hemde soğuk soğuk terliyordum
neyseki şimdi geçti zorla beyaz peynirli tost yedim yanına süt içtim
niye böyle oluyor?aynı şeyleri yaşayan var mı?
yılda 2 kez oluyor bu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?