geçmiş olsun canım strese girince agzın burnun patlamıştır gayet normal.kendini çok sıkma rahat olmaya bak. zor sanırım ama en azından dene.
kaçamakları da dert etme. ama böyle devam edersen kg almaya başlarsın .hareketi bari artır.
ay iyi ki bi konuştukk dukan mukan azıcık kendimizi ifade ettik herkes kaçmış.
iyi bende giderim o zaman hıh
altın olsa dert olmasa dert.. bende de var bilezikler falan birkaç takı. ordan oraya taşımaya sinir oldum. bu sefer gelirken evde bıraktım daha doğrusu resmen ortada unuttum geldim. bir yere de saklamadım. eşim şu an evde görevden gelmiş. bana çok kızdı haklı olarak tabiinapiyim yaa çantada taşıyordum sıkıldım artık. bizim orda da hırsızlar geziyor. kasa işini bizde düşünüyoruz.
ana kucağı alcektim ama eşim onu ben alcem dedi :97:
annem 100 lira vermişti ama eşim öğrendi ağzımdan kaçırdım :97: hemen şimdi ver bana arabanın vergisini yatırayım sonra verim ben dedi :97: gitti paracıklarım :97:
şeker tatlı hamurişinden uzak dur sağlıklı beslen tempolu yürüyüş yap toparlanması içinde pilates yap gider ama uzun zaman alıyo :97:
altın hesabını tavsiye etmem benim vardı her para yatırmamda çaktırmadan para kesmişler 40 lira 50 lira filan. sonra kızdık gittik hepsini çektik tam 200 llira paramızı kestiler işlem ücreti
kasa olayı tamam orda durur altınlar iyi ama altıh hesabı filan çok kazıklıyorlar
Bebekken de aynılar valla Yoli.. Ağlarken gülmeye, gülerken ağlamaya başlıyor mannak...
Sağol canım link için.. utorrent var olması lazım evdeki pc de..
hey dostum sabah 10 dk akşam 40 dk spor yapıyorum günde 200 mekik çekiyorum daha ne yapayım yaaa(
sağlık ocağına gidip aile hekimi kaydımı yaptırdım ve de gebelik kaydımı tansiyonumu vs ölçtüler bilgilerimi girdiler doğuma kadar4 kere geleceksin dediler.
26 ağustosta gidicem kontrole iyi oldu hep aklımdaydı hallettim.
ardından markete gittim alış veriş yaptım eve geldim canım çıkmıştı ne sıcak bu böyle öldüm resmen sırılsıklam oldumhemen üstümü değiştirip uzandım şimdi
biraz dinleneyim yemeğimi yapıcam
vay mannak vaay. sen böyle anlatınca çok sevimli geliyor. ama başeden sensin tabi en iyi sen bilirisn. bide geç anne olmuşsun o yüzden seni daha yakın görüyorum kendime. ben senden de geç anne olucam sanırım allah nasip ederse tabi
sen zeki kadınsın anlarsın böle şeylerden biliyorum. bu sadece bi alternatif. btjunkie sitesinden o link. pilates diye aratınca bir sürü link çıkıyor. bitanesi 3 cd likti. ben onuda indirdim. komple dvd seti. bence onuda indir ;WINSOR PILATES ACCELERATED BODY SCULPTING DVD3 of winsor multilanguage2 Torrent - btjunkie
buda 20 dk lık kısa versiyon bence daha da iyi Mari Winsor Pilates 20 Minute Workout Torrent - btjunkie
neden aile hekimliğine kaydını yaptırdınkine :44:
benimde yaptırmam gerekiyomu
canımcım ana kucağı nasıl bir ana kucağı alcaksın ? oto koltuğu tipindekiler güzel. benim oğlan 8. aya kadar içinde durdu sallandı gittiğim her odaya onuda götürüyordum. çamaşır asıyordum koltuk siliyordum oğluş yanımdaydı hep.. ama her çocuk içinde durmuyor.. bide beşik aldığıma çok pişmanım. şu park yataklar çok kullanışlıymış. çocuk 5 - 6 yaşına kadar içinde yatıyormuş. bideeee salıncak çok güzel. benim oğlan baya sallandı durdu uyudu kaldı içinde.
oo sen o paranın üstüne bi bardak su iç:86: geri verir mi acaba ?
vay mannak vaay. sen böyle anlatınca çok sevimli geliyor. ama başeden sensin tabi en iyi sen bilirisn. bide geç anne olmuşsun o yüzden seni daha yakın görüyorum kendime. ben senden de geç anne olucam sanırım allah nasip ederse tabi
sen zeki kadınsın anlarsın böle şeylerden biliyorum. bu sadece bi alternatif. btjunkie sitesinden o link. pilates diye aratınca bir sürü link çıkıyor. bitanesi 3 cd likti. ben onuda indirdim. komple dvd seti. bence onuda indir ;WINSOR PILATES ACCELERATED BODY SCULPTING DVD3 of winsor multilanguage2 Torrent - btjunkie
buda 20 dk lık kısa versiyon bence daha da iyi Mari Winsor Pilates 20 Minute Workout Torrent - btjunkie
oo sen o paranın üstüne bi bardak su iç:86: geri verir mi acaba ?
benimki bzim sağlık ocağında değildi o yüzden yaptırdım ama gebelik kaydı yaptırsan iyi olur sağlık ocağına gidip
oto için tipinde olanlardan alıcam canım
park yatak dediğin oyun park yataklarımı oluyo görmüştüm netten. onun içinde yatabiliyormuymuş aynı zamanda
sağlammıymış
biz taşınıciiz buraya yaptırmam artıkın
şart değilse yaptırmam sıcakta tansiyonum düşüyooohiç dışarı çıkasım yokk
iyi bir park yatak olursa kullanır.. benim oğlum hala park yatakta yatıyo.. başka yatak almadım ben...
Sağlık ocağı kaydını da yaptırmak lazım sanırım..
ben yaptırmamıştım beni aradılar, kayıt dışı hamilesiniz diye ..
Çok gülmüştüm..
Hadi ben kaçtım kızlar...
bebişin aşıları için gerekliymiş canım
kuliiiimmmmmmmmmmmm kuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm aldım mesajını ve sana da cevap yazdım ama nasıl san ulaşmazzzzhatta yoliye de didim kuli bana mesaj atmış didimmm sonra da attığın günü akşamı sana cevap yazdım çok duygulandım çok teşekkür ederim canım benim diyeee yaa bak çok üzüldüm şimdi eğer bendne kaynaklıysa çok özür dilerim ama anlamadım neden gitmedi sana lütfen beni affettttttt seni çok seviiimmmm datlım gıymatlımmmmm narin böcüüümmmm benimmmmm :78::78::78: msni zaten burda pek kullanamıyorum ama işte mesaja cevap yazınca tekrar bişey demedim senden de ses çıkmayınca aldın diye düşündüm ama çok üzüldüm bak şimdiii tekrar diyim bari canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah hepimizin sağlıklı mutlu huzurlu işli paralı bolluk bereket içinde uzuun bir ömrü olurrr
ayşecik bi hata var bunda. bak bakalım dogru mu anladım
boy 168 cm
kilo 60 cm ve sana 40 beden bile olmuyor öyle mi !
benim boy 165 kiloda 59-60 civarı. 38 beden giyiyorum bazı markalarda 36 beden bile giyiyorum. hatta geçen ay ikitane 36 beden elbise aldım bu ayda bitane 38 beden etek aldım bol geliyor. bi markadan da 36 beden etek aldım tam oturuyor. anlamadım ben. ölçülerini yazsana ? mesela benim
gögüs : 85 cm
bel : 69 cm
kalça : 97 cm
son bir ayda kg vermedim ama toplamda iki cm incelmişim. demek ki yag gidiyo belki de kas geliyo. ama yetmiyor daha da vermem lazım biliyrum
anoooooov ikizler mi
allah sabır versin
bide değişken olur onlar. bi üzgün bi mutlu . ikisi de uçlarda.. bebekken de öyleler mi
canım bu torrent linki. utorrent diye minik bi program var onu indirmen ve bu linkteki minik anahtarcıkları ( torrent dosyalarını ) o programla açman lazım işte . yeni başlayanlar için pilates.
Pilates For Dummies Torrent - btjunkie
benim koca farkeder yaa . ama işte fönü filan bilmiyo erkek olduundan .. taradınmı diyo. bence farketmemelerinin sebebi anlamadıkları için yoksa karılarını çok seviyor onlar . ben çok mecbur kalmadıkça ve 36 beden olmadıkça bişi almıyorum. 36 a girersem onu alıyorum ama 38 almıyorum. seneye iskartaya çıkmasınlar diye
yaa senin kocanın çok kızkardeşi var sanırım. bizim kocalar kadın şeylerinden anlamadıklarıdan böle diyorlar. yoksa farkediyor benim eşim. hele bu ara her hafta gelişince çok g verdin sen incelmişsin diyip duruyor. oysaki hala aynı kg dayım. bide bi kıskançlaştı sorma. konuşmaya çalışıyorum ama en son itiraf ediyor işte. kıskanıyorum napim diyo. sanırım izmirde olmasının da etkisi var. merak ediyor adam benibi gitti izmire ben 16 kg verdim ee adam haklı kıskanmakta
cnm valla hepimzde aynı dert bende güya 56 kiloyum benmde göbeğim var sindi tabiki ilk zamnalrki gibi deil ama pilates daha etkili cnm mekik hugonun dediği gibi üst karın çalıştırıo alt karın çapraz karın kasları için değişk hareketleri dene cnm.bide duşta msj sıcak soğuk duşu da unutmaya kızlar hiç kimse derdime çare olmayacakmı,
o kadar kilo verdim göbiş hala gitmiyo dedim yokmu öneriniz...
bikerem bu topiciğin en genç annesi ben olcam inş..Teşekkür ederim Yo Yo Yo...
Anlatırken bana da çok sevimli geliyoo..Bazen yaşarken de çok gülüyorum mannak bebeme ama çileden çıktığım, saçımı başımı yolduğum da oluyo tabi
sen kaç yaşındaydın ki Yoli..
Ben 34 yaşında doordum işte..
bazen genç olsaydım diyorum ama ben sanırım anca hazır oldum anneliğe, belki de hazır olamadım bile..
Daha genç olsam kaldıramazdım gibi.. zamanıymış yani..
Geç olsun da güç olmasın Yolicim...
oto için tipinde olanlardan alıcam canım
park yatak dediğin oyun park yataklarımı oluyo görmüştüm netten. onun içinde yatabiliyormuymuş aynı zamanda
sağlammıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?