:44::44::44::44:ama ama eşimn hiç kızkardeşi yokkibi erkek kardeşi var. ozman başka anlamlar mı çıkarki burdannn ama kayın pederime çekmiş demekki o da çok iyi anlar kıyafetten fln şu bununla uyar bu olmaz fln der demkki babsına çekmiş dimi. iyi düşünmek lazım
bikerem bu topiciğin en genç annesi ben olcam inş..
25 yaşındayım şimdik. 2 sene içinde olursam en geç 3. 28 olcam inşşşş....
noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinapıyosunuz bakiiimm fambıım çıkar birazdan benim mesaim 7de bitiyo biliyo musunuzzz o yüzden eve gidince ancak dış alıp yeme hazırlayıp yiyip biraz çamaşır falan uğraşıp accuk dinlenebiliyorum çünkü sabah da 9.30 gibi geliyorum ve cumartesi de çalışıyorummmm
oto için tipinde olanlardan alıcam canım
park yatak dediğin oyun park yataklarımı oluyo görmüştüm netten. onun içinde yatabiliyormuymuş aynı zamanda
sağlammıymış
canım eşin babasını örnek almış sanırım. benim eşim ise küçük yaşta babasını yitirmiş. daha 1 yaşındaymış babası ölmüşneyse fönü saç taraması filan sanıyor ama ben takmıyorum. çok beklenmedik şeyleri de farkedebiliyo zira..
canımcım sen bayaa küçükmüşsün yaa.. 25 mi ! anovvv.
bu arada topikin en genç annesi ecrinoşş olcek. daa yirmi yaşında hamile kaldı.
kızının adı eimmio ne demek :44:
cnm nie moral bozuosun hemen. ramazanda yağlı ağır tatlı kzıarmış şeyleri yemesen sebzene etine sütütüne dikkat ederek herşeyeden denegli yesen bile kilo verrisn öle yapmayı düşünüoruz hepimzdebenim ilk hafta kilo kaybım olmaması sebebiyle motivasyonum düştü belkide bunu bi bahane olarak gördüm bilmiyorum ama devam edemedim.
bu aralar yiyorum diyetim bozuldu.pek güdüleyende olmadı açıkçası..
birde ramazan geliyor falan iyice dengem bozuldu ya ramazanda diyet yapılır mı yapsam nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olacak arkadaşlar varsa
sevinirim..
valla benm kayınvalidemler flnda çok istio kayın pederim fln ama şu an olmaz yaw ben ayrı şeeeeherde ben ayrı şeherde kim birleşelim inşalllah eşimle ilk işimz olur sanırsamo mazretlerin hepsi bendede vardı ama ben doğurmuştummm
memurluğa geçmemeiştim,evimiz yoktu arabamız yoktuu.
ama şimdi çok şükür hepsine sahibizz.çocuk rızkıyla gelirmişş merak etmeyin sizler,bir gün Allah korusun istersinde olmayıverir,çocuk ertelenir mi yaww dünyanın en güzel duygusu annelik,bablalık bir an önce tadın derimm,gençken koşup oynayayınn sonra insnaın sabrı azalıyor.
bak benim ablam yıllarca erteledi sonra iki kere düşük yaptı bir türlü hamile kalamdıı,1-2 sene çabaladılar,stres vss..
hiçbirimiz çok zor şartlarda değiliz şükürrr,o size yük olmaz merak etmeyinnn.
ahh cnmm. 1 yaşındaykenmniii.
canım eşin babasını örnek almış sanırım. benim eşim ise küçük yaşta babasını yitirmiş. daha 1 yaşındaymış babası ölmüşneyse fönü saç taraması filan sanıyor ama ben takmıyorum. çok beklenmedik şeyleri de farkedebiliyo zira..
canımcım sen bayaa küçükmüşsün yaa.. 25 mi ! anovvv.
bu arada topikin en genç annesi ecrinoşş olcek. daa yirmi yaşında hamile kaldı.
anov neruşum hani paydos zamanı 18.00 di. ileri mi attılar. cumartesi de çalışıyorsun. off işin çok zor be canım. olsun mutlu olda sen orda. ödemeleri düzenli olsun sigortan tam yatsın huzurun olsunda bence o da yeter
ben bebeklerii çoook severim öyle böyle değil bayılırım
famir kızının resimlerini koymuştu avatarına topacıkk tam ısırmalıktı o zaman iyice arttı bebik isteğimkısmet şimdiyeymiş allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin yeterki
aynen yaa yolada sokakta markette nerde bi bbek görsem sarılıp öpüp koklayasım gelio tuttamıorum kendimi dün kuzeninmn kızını nasıl öptüm kokladım anlatamam bacaklarını fln nasıl ıskıştrdım ben sıkıştrdıkça o da gülüo eşşekkk( benm sevme tarım bi raz değişkde eşşek derken sevmli anlamında )
famir kızının resimlerini koymuştu avatarına topacıkk tam ısırmalıktı o zaman iyice arttı bebik isteğimkısmet şimdiyeymiş allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin yeterki
azcık daha koyayımda şu yoliyle kukininde niyetini bozayım bariiiiiiiii
gelinlik fotoları koyupp,neruşu yoldan çıkaralım sonrada
aynen. ağzına vurdukça gülüo ya kapkara zeytn gözlü çok şeker işi nasılda güzel kokuoo ohh misss miissssen sıkıştırdıkça mıncıkladıkça hoşuna gidiyodur ondan seviniyodur sıpa
benim ilk hafta kilo kaybım olmaması sebebiyle motivasyonum düştü belkide bunu bi bahane olarak gördüm bilmiyorum ama devam edemedim.
bu aralar yiyorum diyetim bozuldu.pek güdüleyende olmadı açıkçası..
birde ramazan geliyor falan iyice dengem bozuldu ya ramazanda diyet yapılır mı yapsam nasıl bişey yapacağımı bilmiyorum.yardımcı olacak arkadaşlar varsa
sevinirim..
kızının adı eimmio ne demek :44:
hemn konuya balıklamam dalıyor ve sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn beşik almayın diyorummmm,
bencede park yatak en iyisi,
ben şimdi o beşiği nereye koyacağımı şaşırıyorum katladım koydum evin bodrum katına,bi dünya para saymıştık bi de
ben 33 yaşındayım canım. 6 nisan 1978. işte benim de 34 te dogurmam için hemen hamile kalmam lazım ama şuanda yapamam. eşim izmirde .. işyerimle evim birbrine uzak. firmamızın istanbula taşınma ihtimalı var o ihtimal netleşince düşünüyorum. böyle gebzeden istanbula bebek işi çok zor olur. eşimde bi geleydi. borçlarda daha bitmeid. hala kiradayız .bide arabamız olsun istiyorum bebekle otobüs filan çok zor olur. anlican anca hazırlıyorum kendimi bu fikre. şimdiye kadar hep soguktumbide zayıfliim accık tadını çkariim zayıflıın sonra burdaki kızlar gibi bilinçli anne adayı olmak istiyorum. bi tek gobeem çıksın popişim büyümesin istiyorum.. inşalla
bende o zaman park yatak alıcam diyorum eşim arıza çıkartmazsa tabee
çocuk istemem deyip durdu şimdide benden hevesli çıktı herşeyi o alacak :97:
bebeğin adınıda ben koycem diye tutturdu şimdi :97:
en genç anne nirden sen oluyormuşsun bakimmmm,kıdem denen bişey var heraldingg
bende 25 yaşımda anne oldumm,4 yıllık kıdemim varrrr ,hizmetim var yaniiii
ayy evet temilzmeside pek rahat olurrr,çocuk odasında yatmak istemiyomu hopp taşı kendi odana ,yada akşam siz oturuken salona taşı orda uyusun süper bişey yawwwww.
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eskiden gireydim bu topiğeeee ben de almazdımmmm.
bak bide açtığımız konuları beğenmiyonuzzzz
yolicim iş eş durumunda haklısın ama para konusunda filan düşünme hiç. eksikler hiç bitmez isteklerde öyle. bebek nasibiyle gelir. yaşın ilerledikçe zor gelebilir sen eşin gelir gelmez hemen yap. hamileykende zayıflığın tadını çıkartırsın merak etme
o mazretlerin hepsi bendede vardı ama ben doğurmuştummm
memurluğa geçmemeiştim,evimiz yoktu arabamız yoktuu.
ama şimdi çok şükür hepsine sahibizz.çocuk rızkıyla gelirmişş merak etmeyin sizler,bir gün Allah korusun istersinde olmayıverir,çocuk ertelenir mi yaww dünyanın en güzel duygusu annelik,bablalık bir an önce tadın derimm,gençken koşup oynayayınn sonra insnaın sabrı azalıyor.
bak benim ablam yıllarca erteledi sonra iki kere düşük yaptı bir türlü hamile kalamdıı,1-2 sene çabaladılar,stres vss..
hiçbirimiz çok zor şartlarda değiliz şükürrr,o size yük olmaz merak etmeyinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?