60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben sana o zmanada dedim ya açılacağını sanmıyorum diye:44:
ama işte benim normal saç rengimde koyu kahve ben parlak olsun diye boyatmıştım ,şimdilerde dip rengimle uçlardaki aynı,yani benim asıl saç rengim koyu olduğu için mi açılmadı yoksa açıldığı belli mi olmuyor bilmiyor.
senin bir alttaki açık renkse mutlaka zamanla akar ama nekadar sürer bilememicem:44:
bence kalsın boyatma canım çok yıpranır,değişiklik olmuşş işte bir süre kullan bakalımm..

ben eşimin ne uzunlukta saç sevdiğini bilmiyorummm:26:
hiç şu model güzel olmuşşşş,yada şu uzunluk sana gidiyor falan demiyorrr..

benim saçlarım normalde iri dalgalı ünide iken genelde dalgalı gezerdimm,bigüm fön çektirdim eşimle buluşacaktık bana sen saçını mı taradın demiştiiii
o kadar ilgisiz yaniiii

Ben geldim..
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsun...

plates yaptım geldim. tam 1 saat sürdü.. hala bacaklarım titriyo.. wuuu süperdi valla ama işe çok geç kalıyorum.. bi daha gidemem sanırım...

Öğle yemeğimi de şimdi yiyorum...
1 domates, 1 kırmız biber
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
200 ml yoğurt

tabiki tahmn edebiliorum neler yiip içtiğini kilolu dönemlerindeçünkü bende yiodumm
aanlayabiliorum cnm herkes iştahın çok açık olduğunu ve çok çabuk acıkıldığını sölüo. inşallah güzel atalacağından eminm. eski kötü alışkanlıklarımınz bir tanesini bile bırakmış olsak kar.bi çoğunu bıraktığımıza göre ozman bizz süperizzzzz

vayyyyyyyyyyy güzel menü gözlerim yaşardı valaha

üst komuşuya hırsız girmişşş
ben şu setimi hemen satayım bari,evde kaydadeğer bir o varrr onuda kaybetmeyelimmm

bende seni seviom ama küsüm sanao kadar msj attım cep ten özel hayrlı olsun işin didim bana hiç bişi dimedin burdan da bişi dimedin msndende dimedinn çok kırdın beniii:95::95::95::95::95::95::95:
canım eti biraz yağda çevir düdüklüde kahveye dönüşünce üzerine su ekle üzerini gwçsin biraz sonra tuz at kapat pişsin.
sebzeli yapmak istersen et düüdklüde haşlandıktan sonra tavada sebzleri yap eti de üzerine dök karıştr karabiber koy süper olur. tabi ben kuşbaşı için sölüorum sende öle yapıcan demi?

canım normal krem boya deil şu yeni çıkan köpük boya varya onla boyadım ondan heralde akıo valla. saçımı yıkarken köpük beyaz deilde hafif grimsi akıo ondan dedim yanii .altta çikolata kahve var evet aynada baktım az önce ya boyarken her yerine eşit dağılmadı yada aktığı içinmi bilmiorum ara ara kahveler çıkmış:44:
bi süre kullancam evet hemen bişi yaptrrsam çok yazık olur saçlarıma diorum hatta 1 yıl kullanıyım eşimn yanına gelince sarıya döncem zatii yıl içinde de belki ara ara açtrmayı denerim hemen hemen deilde biraz zman koyarak araya

haaa bide fambımmm şu kaşıntı olayı bende de vardı tatilden geldiğimz ilk hafta hele her gün sırtımı kaşıtıodum eşimeben çok beyazım demiştim ya 50+ faktörlü krem çok da sık sürdüm ama sırtım çok yanmıştı gelkten sonra 3-4 gün yüz üstü yattımşimdi duştan çıktım baktım soyuluo deriler sende rahatlarsın yakında

evet canım kuşbaşı yapcam inş.
ne kadar su koyayım üstünü geçecek kadar yeter mi
bi de kaç dakika pişireyim

anladım canım boyadan kaynaklanıyor demekki,benimde ilk hafta bonyo yaptığımda havluya vs çıkıyodu ama sonrasında çıkmadı hiçç.dediğin gibi yap sen kullan bakalım biraz,hem koyu renk modaaa,yakışıyordur da sana garip gelmiştir şimdi alışırsın.

benim ilk defa böle bişey oldu kukicim yawww,bende acayip yanıyorum kömür gibi oluyorum,hiç güneşlenmediğim halde,esmerlere bronz teni hiç yakıştırmma beyaz tenlilerde çok tatlı duruyor,esmere gitmiyorr
bir an önce kabuk değiştirsem pek memnun olucam

benn geldiiimm
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:

afiyet olsun balımm yarasın sizee ( nügücük yok ben balım diyim baareeeeee )

kandırdıım :76: markete gitmiştim geldim
küsmüş filan değildimm

ne bilem bi baktım fambuk sen nügü gitmşşşşşşşşş.. küsüyodum bendee. hamile deelim ama reglolucam. çok duygusalım nen :86::86:

ay ne tuhaf ecrin yaa. anlatıyorsun ya dürttüler filan. kızım o kadar hissediyo mu o daa et parçası gibi minicik bişi değil mi.ne anlıyor nasıl anlıyo dürtüldüünü. ay ben acaiyp tırsardım heralde içinde bişi var kızımmmm .. yani sen çok istiyorsun ya çocuk ona güvenerek paylaştım. ben dehşete kapılıyorum bazen. ama istiyorumda çocuk

yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaff biri uyurken sizi dürtse iyimi delikanlı adam dürtülmez

erkek adam dürtülmez valla
aynı eşim gibi konuştun eminim oda böle derdi benim karnımda bişi olsa onu dürtseler hani birde erkekse filan hahahhahha

yolanda avatarındaki hatun kim

bilmem ki. şortlu bi hatun aradım nette güzel vicutluuu. bu çıktı. senin avatardaki kim ? bliyonnu ki. sanki ceyda düvencinin eski hali gibi geldi bana

buraya gelen dostluklardan kopamaz. bende ellidokuz kg yum ama hala burdayım. gerçi haftasonları hala altmışları görüyorum ama görmesem bile kopmam.
ay bende sizi seviyorummm. fikir ayrılıkları olsa da önemli değil. kızkardeşlerim benimmmm sanal kızkardeşlerim... ben hugocuumu tanıyorum o beni dargınlık kırgınlık yok olmazda..

hee şimdi ben yazınca hatırladın
unuttun işte beni unuttun öyle hemmen affetmem eccük naz edicem
küstüm işte küstüm.
şarkı değil şarkıcı. dalida nın dogum ismi. yolanda hıh

evden ekmek getirmeişimm koydum sanıyodum ama bir baktım yok
ekmeksiz bir menü oldu.
alışveriş yaptım yine bir pantalon aldım kendime geldim:26:

hatun tatilden geldi hala harcıyo
kız ben kredi kartlarımı nasıl ödicem diye kara kara düşünüyorum bea... bugün birini daa kapadım çok olmaya başlamışlardı. ayol bundan sonra kartla bişi alırsam. bu ne yahuu. bataciiz

kalançocum beyaz tenli isen siyah saç harika olur. neden siyah olması dert olsun ki. benim saçlarım seyrek olmasa bende kendi renginde kalırdım. ama işte koyu kaldırmıyo. bende şimdi irandan gelirken yılan yagı aldım iki üç hafta sık sık sürdüm yattım sabah yıkadım resmen kalınlaşıyo saçlarım. ama bu ara çok sıcak sürüp yatamıyorum da. off yine düzenli yapmam lazım. bide içine sarmısak dogruyoruö bi gece bekletip yıkıyorum. bepanten- evigen - bemiks ampulde kırıyorum. düzenli olsa daha çok fayda görürdüm. benim saçları açıcı ile açıyorlar bide dip boyamda bile uçlarına bulaştırıyorlar bende salak gibi itiraz etmedim. geçen sefer saçlarımı mahvettiler dipleri zaten açık bide saçlarımı yaktılar resmen kel gibi olmuştum.moralim çok bozulmuştu neruşumlada paylaşmıştım resmen saç ektirmeyi düşünmüştüm ama allahtanşimdi saçlarım diplerden uzadıkça kalınlaştıkça şimdi düzeldi. ama bi daa o salak kuafore gitmem. bide bana açıcı değil bu diyorlardı. kavga çıkmasın diye bişi demedim ama artyık gitmem onlara beni kaybettiler. internetten dogal boya alıp boyatmak istiyorum planlarım arasında buda var ama bu yaglar çok işe yarıyo. düzenli olarak yaparasan
benim kocişte kısa saç seviyo ama ben sevmiyorum artık. saçlarım zayıf diye hep orta uzunluktaydı şimdi bu bakımlar çok işe yaradı uzatıcam nen. zaten zayıfladım kıskaniiyii bide sarışınsın hepten dikkat çekiyon diyo

ayyyy canım bende sizi seviyorum valla. neruş msn bozuk mu kız niye girmiin.

bende geçen fön çektirdim
aynısını dedi
saçlarını mı taradın
öküz bu erkekler yaa
sanki normalde delikız gibi saçlarımızı taramadan geziyoruz

wuuuuuuuuu yeeecale süper kız. pıt pıt atıyor mu bacaklar bende başlicim platesee. ellileri görmeyi bekliyordum ama hala başlıyamadım. birzda o ebru şallı ile yapmak istemediim için yapmadım. ama başka alternatiflerde buldum. netten indirdim bi kaç pilates vidyosu oleeeey. torrent ten anlayan varsa linklerini atabilirim

Ne çok yazmışsınız maşallah.. uzun zamandır bu kadar uzun geçmiş okumamıştım.. mutlu oldum valla...

ben geldim nasıl göz dinlendirmek olduysa kitabımı bitirdim çok güzeldi

Canan tan sevdiysen, en son yürekler ölürü de tavsiye ederim..

muck muck muck

oo ne güzel senin koca süper faydalanıyormuş. senin oglan koçtu sanırım. koç burcu ve erkek kelimeleri bir arada. tam bir çılgın olmalı

[/B][/COLOR]

Daha da çılgın.. İkizler benim oğlum... Bildiğin deli..

ay çok güldürdün beni fambığım yaaa..

vayyyyyyyyyyy güzel menü gözlerim yaşardı valaha

Sözünü dinliyorum fambığım evden getiriyorum yemeklerimi, sağlıklıca yiyorum.. sporumu da yapıyorum ama kilo vermiyorum...

evet canım kuşbaşı yapcam inş.
ne kadar su koyayım üstünü geçecek kadar yeter mi
bi de kaç dakika pişireyim

cnm ne eti koyun eti daha geç pişer her düdüklüye göre değişr dana eti ise daha çabuk pişer üstünü geçsin 2 parmak fln benm düdüklüm suyu çok harcamaz o ndan neredeyse koyduğum kadarıyla kalır sennki nasıl bilemicem. benmki 25 dk da pişirr ama sende bi dene istersen 20-25 dk. sonra açar bakarsın olmazsa bi 10-15 dk daha pişirrsin.
ayy bende tam tersine beyazlara esmerliği hiç yakıştrmıorum yaw çok hoşuma gidio böle esmer olnalar yanınca çok ttalı oluolar ben kendime hiç yakıştrmam ama eşimde dio sana yakışıo yanınca çok seksü oluon deyooo
haftaya soyulmaya başlarsın cnm rahatlarsın

kasaya mııı:44:kasa için ayrı ücret ne kadar alıyolar peki,de bakim bana:44:
fambığım biz 50 lira ya koyduk senelik. bu sene tammuzda yeniliycez kirayı inş..çok rahat oluo kasa hem eşim hem benm üstüme ortak ben istersem gidip alıorum alacağımı takıorum sonra koyuorum bazende eşim alıp getirio. iyi oluo içim rahat en azından

kasaya mııı:44:kasa için ayrı ücret ne kadar alıyolar peki,de bakim bana:44:

kasaya değil canım kasaya koyacak kadar çok değil altının bozdur ne kadar tuttu 2000 liramı bankaya git altın hesabı açtırcam de yatr o orda dursun hep kötü günler içinde kenarda paranız olmuş olur

pıt pıtın ötesinde valla.. bide işe geç kaldı diye 10 dakika da koştum.. iyice bitti bacaklar...
at linkleri süper olar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…