hazır duşa grecekken banyoyuda temzleyiverdimohh misss.
ara yaptım bi bardak ayran
1 armut
az soona yemek yiicem ne ysem bilmem :44::44:ton balııısı olabiler sankiii:44:
fambıkkkk sana sorcaklarım var sen demiştinya bende bi ara boyamıştım koyu kahveye die.
herkes çok beğenio ama bana çok siyah gelio saçlarımm...şu an hep topluorum hani balerin topuzu varya hep öle tepemde toplu ama açınca çok siyah gelio
gerçi ilk günkü gibi deil aktı sanki ama mesela netten araştrdım ben bu rengin üzerine hiç bi boya yaptramazmışım önce açtırmam gerekirmiş
ama açtrrsamda saçlarım yıpranır die çok korkuorum yaw. o saç açıcı kimyasallar çok yıpartıo netten araştrdım açtıranlar hep dio çok yıprandı dökülmeye başladı fln die.
bende bitkisel çözümlee baktım papatya suyu sürüp güneşte bekletenler var açılıomuş ama her tarafı deil dalga dalga olmuş limon suyu ile yapanlarda var.
sen nasıl yapmıştın açtrdınmı saçlarını yoksa hala siyahmı?
bide geçmişi okudumda dün bende aynen sen gibi karasızım kestrsemmi saçlarımı die ama sonra bende üzülürüm sen gibi ondan topluorum hep.
bide eşim sevmio kısa saçı ondan pek kestresim yokk
ben sana o zmanada dedim ya açılacağını sanmıyorum diye:44:
ama işte benim normal saç rengimde koyu kahve ben parlak olsun diye boyatmıştım ,şimdilerde dip rengimle uçlardaki aynı,yani benim asıl saç rengim koyu olduğu için mi açılmadı yoksa açıldığı belli mi olmuyor bilmiyor.
senin bir alttaki açık renkse mutlaka zamanla akar ama nekadar sürer bilememicem:44:
bence kalsın boyatma canım çok yıpranır,değişiklik olmuşş işte bir süre kullan bakalımm..
ben eşimin ne uzunlukta saç sevdiğini bilmiyorummm:26:
hiç şu model güzel olmuşşşş,yada şu uzunluk sana gidiyor falan demiyorrr..
benim saçlarım normalde iri dalgalı ünide iken genelde dalgalı gezerdimm,bigüm fön çektirdim eşimle buluşacaktık bana sen saçını mı taradın demiştiiii
o kadar ilgisiz yaniiii
ben kilo aldığım dönemde bunların kaç katını yiyordum şimdi çok çok iyiyim en güzelide 1 litre cola içerdim onu bıraktım zaten bu cola en büyük etkendi kilolu olmamda o yok şimdi. işte böyle canım çekiveriyo arada. birde içim yanıyo meyve filan çok seviyorum iyi geliyo
yemeye çok düşkünlüğüm yokta işte meyve serinletici şeyler filan iyi geliyo :97:
iştahım zatii açık kısss ben tutuyorumyoksam seni ham diye yerim dişimin kovucuğunu doldurmazsın
karnım belli :97: regl dönemi şişti kaldı :97: başka bi sorun yok karnım şiş hamile olduğum belli :97: öne doğru gidecek :97:
Ben geldim..
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsun...
plates yaptım geldim. tam 1 saat sürdü.. hala bacaklarım titriyo.. wuuu süperdi valla ama işe çok geç kalıyorum.. bi daha gidemem sanırım...
Öğle yemeğimi de şimdi yiyorum...
1 domates, 1 kırmız biber
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
200 ml yoğurt
demek öyle
ben yokum burda
peki famir hanım. artık sana fambuktan demem.
ama şimdi hugocuk benim dukan diyetinde yazdığımı yazmasa idin bunların hiçbirine gerek kalmıcaktı. ben mayıs sonundan beri oralardayım zaman zaman yeni değil ki. ama sizi de hiç terketmedim biliyorsunuz. ben bu topikte 10 kg dan fazla kg verdim. senden diyetisyenin tavsiyeleri üzerine ve spor ile ilgili engin bilgilerinden çok şey ögrendim. bunları inkar edemem ki. ama öyle de bir şey yapıyorum yani artık bilen biliyorhugocuk ben zaten yapabilen var yapamayan var dedim. dengeli beslenme ve sporlada zayıflanıyor ama buda bir alternatif yani. saglıklı kg verme şekillleri vardır ve hepsi bize kg verir. önemli olan birini kendine alıp uygulamak o kadar. küsmeye de gerek yok cici cici konuşuyoruz burda. sen şimdi hamilesin ya duygusalsın. hadi gel sarılim kıyamam kız
canım boyun benden uzun. kilon da 60 diyorsun. bu kg da 38 beden giymen lazım neden öyle ki ? yag oranın mı yüksek acaba ?
[/Q
bilmiyorum ki arkadaşım doktor ölçüm yapmıyo ama ben 50 kğ da 38 giyiyodum şşimdi 40 sandım ama 42 beden bile çoğunda zor oluyo du dün moralim çokj bozuldu ya
bende seni seviom ama küsüm sanaBen bugün öğlen boll miktarda salata yedim tooklu salata idi yanında da 1 kocaman ayran içtim ara için yanımda yoordum var sütüm var kepekli sandööviçim var ama onu bitiremiyorum minnak ısırklar alıyorum ondan:86::86: az sonra bir sütlü türk kayfesi içmeyi planlıyorummmm bu arada sizi de çok sevdiğimi tekrar belirtmek istedimmmmmm iyi ki hepimiz de burdayızzzz
canım eti biraz yağda çevir düdüklüde kahveye dönüşünce üzerine su ekle üzerini gwçsin biraz sonra tuz at kapat pişsin.arkadaşlar eşim akşam için et yapmamı istedi kendim çok yemediğim için çok fazla bilmiyorum yapma şekli
bir arkadaşım düdüklüde yapıyormuş çok güzel oluyor diyodu
nasıldı unuttum nasıl yapabilirim düdüklüde:26::26::26::26:
ama işte benim normal saç rengimde koyu kahve ben parlak olsun diye boyatmıştım ,şimdilerde dip rengimle uçlardaki aynı,yani benim asıl saç rengim koyu olduğu için mi açılmadı yoksa açıldığı belli mi olmuyor bilmiyor.
senin bir alttaki açık renkse mutlaka zamanla akar ama nekadar sürer bilememicem:44:
bence kalsın boyatma canım çok yıpranır,değişiklik olmuşş işte bir süre kullan bakalımm..
benim saçlarım normalde iri dalgalı ünide iken genelde dalgalı gezerdimm,bigüm fön çektirdim eşimle buluşacaktık bana sen saçını mı taradın demiştiiii
o kadar ilgisiz yaniiii
üst komuşuya hırsız girmişşş
ben şu setimi hemen satayım bari,evde kaydadeğer bir o varrr onuda kaybetmeyelimmm
bende seni seviom ama küsüm sanao kadar msj attım cep ten özel hayrlı olsun işin didim bana hiç bişi dimedin burdan da bişi dimedin msndende dimedinn çok kırdın beniii:95::95::95::95::95::95::95:
canım eti biraz yağda çevir düdüklüde kahveye dönüşünce üzerine su ekle üzerini gwçsin biraz sonra tuz at kapat pişsin.
sebzeli yapmak istersen et düüdklüde haşlandıktan sonra tavada sebzleri yap eti de üzerine dök karıştr karabiber koy süper olur. tabi ben kuşbaşı için sölüorum sende öle yapıcan demi?
canım normal krem boya deil şu yeni çıkan köpük boya varya onla boyadım ondan heralde akıo valla. saçımı yıkarken köpük beyaz deilde hafif grimsi akıo ondan dedim yanii .altta çikolata kahve var evet aynada baktım az önce ya boyarken her yerine eşit dağılmadı yada aktığı içinmi bilmiorum ara ara kahveler çıkmış:44:
bi süre kullancam evet hemen bişi yaptrrsam çok yazık olur saçlarıma diorum hatta 1 yıl kullanıyım eşimn yanına gelince sarıya döncem zatii yıl içinde de belki ara ara açtrmayı denerim hemen hemen deilde biraz zman koyarak araya
haaa bide fambımmm şu kaşıntı olayı bende de vardı tatilden geldiğimz ilk hafta hele her gün sırtımı kaşıtıodum eşimeben çok beyazım demiştim ya 50+ faktörlü krem çok da sık sürdüm ama sırtım çok yanmıştı gelkten sonra 3-4 gün yüz üstü yattım şimdi duştan çıktım baktım soyuluo deriler sende rahatlarsın yakında
evde tutma kızzzne cesarettt bankaya fln koy kasaya satma.
bu ara altın daha da yükselcekmiş grmı 90 lira olmuş geçen sen benm düğün zmanı 60 liraydı
canım normal krem boya deil şu yeni çıkan köpük boya varya onla boyadım ondan heralde akıo valla. saçımı yıkarken köpük beyaz deilde hafif grimsi akıo ondan dedim yanii .altta çikolata kahve var evet aynada baktım az önce ya boyarken her yerine eşit dağılmadı yada aktığı içinmi bilmiorum ara ara kahveler çıkmış:44:
bi süre kullancam evet hemen bişi yaptrrsam çok yazık olur saçlarıma diorum hatta 1 yıl kullanıyım eşimn yanına gelince sarıya döncem zatii yıl içinde de belki ara ara açtrmayı denerim hemen hemen deilde biraz zman koyarak araya
haaa bide fambımmm şu kaşıntı olayı bende de vardı tatilden geldiğimz ilk hafta hele her gün sırtımı kaşıtıodum eşimeben çok beyazım demiştim ya 50+ faktörlü krem çok da sık sürdüm ama sırtım çok yanmıştı gelkten sonra 3-4 gün yüz üstü yattım şimdi duştan çıktım baktım soyuluo deriler sende rahatlarsın yakında
evde tutma kızzzne cesarettt bankaya fln koy kasaya satma.
bu ara altın daha da yükselcekmiş grmı 90 lira olmuş geçen sen benm düğün zmanı 60 liraydı
benn geldiiimm
markete gittim geldim kuruyemişçi ablaya uğradım dondurma verdi bana :97: canın çeker dedi. 4 top dondurma verdi yedim :97:
kandırdıım:76: markete gitmiştim geldim
küsmüş filan değildimm
ay ne tuhaf ecrin yaa. anlatıyorsun ya dürttüler filan. kızım o kadar hissediyo mu o daa et parçası gibi minicik bişi değil mi.ne anlıyor nasıl anlıyo dürtüldüünü. ay ben acaiyp tırsardım heralde içinde bişi var kızımmmm .. yani sen çok istiyorsun ya çocuk ona güvenerek paylaştım. ben dehşete kapılıyorum bazen. ama istiyorumda çocukaminn cnmm insallahhhhh.. bende yicem onuu.. uyuyodu uyandırdı doktorr.. dürtülüncede arkasını döndüü.. ama bi dönüsü varr kolları bacakları actı iki yana böcek gibi yürüyüpp döndü resmennbi daha da önünü dönmedi zatenn. resmide arkadan verdiler bu sefer
yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaff biri uyurken sizi dürtse iyimidelikanlı adam dürtülmez
yolanda avatarındaki hatun kim
hoşgeldin cnm aramıza alırız tabikide. alt başlığa geçmek istersen kendin geçersin bizde transfer yok.yada biz gibi 50 li kilolar da olsanda kalırsın seçim senin
tatlım moral bozmak yok. olsun bedene takılma bak bende 56 kiloyum ama 38 giyiorum çoğunlukla bazen 36 oluo benden daha kilolu olanlar bile 38 giyio numaralara takılma aynadaki görüntü önemli yağların gitsin 38 beden ol nolurkii yeterki fit görün
yok yoliim öğle yemeği vaktii ya ondan hem biz güzel güzel konuştuk kimse birbirini kırmazki burda herkes birbirini tanıo artık
yolandadan da şey öğrendim ne dönemiydi kız o unuttum bak valla,ovulasyon döenmimiydi neydi onu
birde yolandanın bir şarkı olduğunu,yoksa şarkıcımıydı:44:
nerudanın bir şair olduğunu..
hügonun bir oyun kahramanı olduğunu..
nuyanın uyuyan güzel olduğunu..
kalonçanın bir çiçek olduğunu vs işte:86:
evden ekmek getirmeişimm koydum sanıyodum ama bir baktım yok
ekmeksiz bir menü oldu.
alışveriş yaptım yine bir pantalon aldım kendime geldim:26:
herkes çok beğenio ama bana çok siyah gelio saçlarımm...şu an hep topluorum hani balerin topuzu varya hep öle tepemde toplu ama açınca çok siyah gelio
gerçi ilk günkü gibi deil aktı sanki ama mesela netten araştrdım ben bu rengin üzerine hiç bi boya yaptramazmışım önce açtırmam gerekirmiş
ama açtrrsamda saçlarım yıpranır die çok korkuorum yaw. o saç açıcı kimyasallar çok yıpartıo netten araştrdım açtıranlar hep dio çok yıprandı dökülmeye başladı fln die.
bide eşim sevmio kısa saçı ondan pek kestresim yokk
Ben bugün öğlen boll miktarda salata yedim tooklu salata idi yanında da 1 kocaman ayran içtim ara için yanımda yoordum var sütüm var kepekli sandööviçim var ama onu bitiremiyorum minnak ısırklar alıyorum ondan:86::86: az sonra bir sütlü türk kayfesi içmeyi planlıyorummmm bu arada sizi de çok sevdiğimi tekrar belirtmek istedimmmmmm iyi ki hepimiz de burdayızzzz
o kadar ilgisiz yaniiii
Ben geldim..
öğle yemeğini yiyen herkese afiyet olsun...
plates yaptım geldim. tam 1 saat sürdü.. hala bacaklarım titriyo.. wuuu süperdi valla ama işe çok geç kalıyorum.. bi daha gidemem sanırım...
Öğle yemeğimi de şimdi yiyorum...
1 domates, 1 kırmız biber
5 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
200 ml yoğurt
ben geldim nasıl göz dinlendirmek olduysa kitabımı bitirdimçok güzeldi
bende neruşştann eğer birgün kzımın kedisi olursa ve okula gittiğinde kedi evde yalnız kalacağından kesidiyle nasıl konuşması gerktiğini
hügomdan tek çocuk olmanın danılmazz hafifiliğnini
kukimden ev temizliğinin ve kocaya sınırsız hizzmetin nasıl yapıldığını
nugimden akşamları istediğini elde etmek adına kocişin nelerle ikna edilmesi gerktiğini
yecalemden vejeteryanlığın ne kadar zor bir yaşam tarzı olduğu:44:
hügomdan sporun ve diyetinn inceliklerini..
yine neruşumdannnn yemek tariflerii,sabrı,hoşgörüyüü,tatlı dilii
ve daha sayaamadığım birçok şeyiiiii...
seviyorum sizi
ekmeği tuza banıp yer gibi:86:
oo ne güzel senin koca süper faydalanıyormuş. senin oglan koçtu sanırım. koç burcu ve erkek kelimeleri bir arada. tam bir çılgın olmalı
[/B][/COLOR]
o kadar ilgisiz yaniiii
vayyyyyyyyyyy güzel menü gözlerim yaşardı valaha
evet canım kuşbaşı yapcam inş.
ne kadar su koyayım üstünü geçecek kadar yeter mi
bi de kaç dakika pişireyim
ayy bende tam tersine beyazlara esmerliği hiç yakıştrmıorum yaw çok hoşuma gidio böle esmer olnalar yanınca çok ttalı oluolar ben kendime hiç yakıştrmam ama eşimde dio sana yakışıo yanınca çok seksü oluon deyoooanladım canım boyadan kaynaklanıyor demekki,benimde ilk hafta bonyo yaptığımda havluya vs çıkıyodu ama sonrasında çıkmadı hiçç.dediğin gibi yap sen kullan bakalım biraz,hem koyu renk modaaa,yakışıyordur da sana garip gelmiştir şimdi alışırsın.
benim ilk defa böle bişey oldu kukicim yawww,bende acayip yanıyorum kömür gibi oluyorum,hiç güneşlenmediğim halde,esmerlere bronz teni hiç yakıştırmma beyaz tenlilerde çok tatlı duruyor,esmere gitmiyorr
bir an önce kabuk değiştirsem pek memnun olucam
fambığım biz 50 lira ya koyduk senelik. bu sene tammuzda yeniliycez kirayı inş..çok rahat oluo kasa hem eşim hem benm üstüme ortak ben istersem gidip alıorum alacağımı takıorum sonra koyuorum bazende eşim alıp getirio. iyi oluo içim rahat en azındankasaya mııı:44:kasa için ayrı ücret ne kadar alıyolar peki,de bakim bana:44:
kasaya mııı:44:kasa için ayrı ücret ne kadar alıyolar peki,de bakim bana:44:
wuuuuuuuuu yeeecale süper kız. pıt pıt atıyor mu bacaklar bende başlicim platesee. ellileri görmeyi bekliyordum ama hala başlıyamadım. birzda o ebru şallı ile yapmak istemediim için yapmadım. ama başka alternatiflerde buldum. netten indirdim bi kaç pilates vidyosu oleeeey. torrent ten anlayan varsa linklerini atabilirim
Sözünü dinliyorum fambığım evden getiriyorum yemeklerimi, sağlıklıca yiyorum.. sporumu da yapıyorum ama kilo vermiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?