60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dana eti canım 25 dakika pişireyim inş.
çok teşekkür ederim tarif için
bu arada hangi bankada seninki ben 150 lira veriyom yıllık kazıklanıyom mu yoksaa

tek benim eşim değilmiş demekki iyi bari içime su serpildi heeee,bir insan hiç mi saçdan baştan anlamaz ya o derece yanii.
yada kadınların saç merakını hiç mi duymamış bilmşiyorum ki,bi günde su saç sana gitmiş billemm topuz sana daha çok yakışıyo falan de,tık yok adamada

kız aldığım pantolanlar sanki 100 liralık pantalon 25-35 arası alıyorum,indirimden alıyorum genelde,çünkü seneye inşallah bu pantalonlarında bol geleceğini hayal ediyorumm.
çok kaliteli değil aldıklarım bu yaz idare edecek kadar işte
ya unutmuşum kusura bakma,o kdarda dikkat ettim ama atlamışımmm:44:

beyaz tenliyim evet cnm da ne biliim hep saçlarım kahve tonlarıydı bi arada sarıydı hiç böle koyu olmamıştı ondan galiba tuhafıma gtti.
bende biraz bakım yapayım kuzenmin verdiği badem yağıyla evigen yaptım bugün. onlar bitince aktrdan alıyım bende bişiler araştryım internettende.
ben de yoliiicmm işte yıpranmasın saçlarım die yaptrmayacam bişi. neyle açılırsa açılsın yıpranıo saçlar cnm ya peritroller fln mahvedio. ben hiç açtrmadım da yapılanlardan biliorum şimdidlk böle kullanıyım bakalım. zaten bu ara çok dökülü hiç bi işlem yaptramam.
ay benm kocişim pek anlar öle saçdan kıyafetten hemen farkeder valla. ama fambığa çok güldüm ya sanada demek taradınmı demişş

dana eti canım 25 dakika pişireyim inş.
çok teşekkür ederim tarif için
bu arada hangi bankada seninki ben 150 lira veriyom yıllık kazıklanıyom mu yoksaa
rica ederim cnm.
tatlım eşimn çalıştığı banka adını vermiim istersen özelden atarım deiştrmek istersen yani ama eşim çalıştığı için personel indirimimi yaptılarki?:44:
bilmiorum valla:44:

özel mesaj atarsan çok sevinirim canım

öğle yemeğim

koca bir tabak ( 2 borcam kapağı gelir heralde) salata
ton balığı
2 dilim ekmek

anaaamm felaket doydumm vallah çok şükür elhamdülillah

nugiciiimm ben canan tanın çoğu kitabını okudum okumadığım 1-2 tane var. ayşe kulin in de bütün kitaplarını okudum nermin bezmeninde öle. canan tan ı sevdyisen ayşe kulin ve nermin bezmen i seversin mutlaka oku.şiddetle tavsiye ederim.

ben yavaştan ütüme başlıyımm size doyum olmaz pcim de soğusun acık. dönerim size tekrar öpüldünüzzz

internet gitti geldi msn de açılmıyo :97:size bide benden hiç duymadığınız bişey diyem uykumda var geçmişi okuyuverem bi

altın hesabını tavsiye etmem benim vardı her para yatırmamda çaktırmadan para kesmişler 40 lira 50 lira filan. sonra kızdık gittik hepsini çektik tam 200 llira paramızı kestiler işlem ücreti
kasa olayı tamam orda durur altınlar iyi ama altıh hesabı filan çok kazıklıyorlar

kuliiiimmmmmmmmmmmm kuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm aldım mesajını ve sana da cevap yazdım ama nasıl san ulaşmazzzzhatta yoliye de didim kuli bana mesaj atmış didimmm sonra da attığın günü akşamı sana cevap yazdım çok duygulandım çok teşekkür ederim canım benim diyeeeyaa bak çok üzüldüm şimdi eğer bendne kaynaklıysa çok özür dilerim ama anlamadım neden gitmedi sana lütfen beni affettttttt seni çok seviiimmmm datlım gıymatlımmmmm narin böcüüümmmm benimmmmm:78::78::78: msni zaten burda pek kullanamıyorum ama işte mesaja cevap yazınca tekrar bişey demedim senden de ses çıkmayınca aldın diye düşündüm ama çok üzüldüm bak şimdiii tekrar diyim bari canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah hepimizin sağlıklı mutlu huzurlu işli paralı bolluk bereket içinde uzuun bir ömrü olurrr

bilmiyorum ki arkadaşım doktor ölçüm yapmıyo ama ben 50 kğ da 38 giyiyodum şşimdi 40 sandım ama 42 beden bile çoğunda zor oluyo du dün moralim çokj bozuldu ya

ayşecik bi hata var bunda. bak bakalım dogru mu anladım
boy 168 cm
kilo 60 cm ve sana 40 beden bile olmuyor öyle mi !

benim boy 165 kiloda 59-60 civarı. 38 beden giyiyorum bazı markalarda 36 beden bile giyiyorum. hatta geçen ay ikitane 36 beden elbise aldım bu ayda bitane 38 beden etek aldım bol geliyor. bi markadan da 36 beden etek aldım tam oturuyor. anlamadım ben. ölçülerini yazsana ? mesela benim
gögüs : 85 cm
bel : 69 cm
kalça : 97 cm
son bir ayda kg vermedim ama toplamda iki cm incelmişim. demek ki yag gidiyo belki de kas geliyo. ama yetmiyor daha da vermem lazım biliyrum

Daha da çılgın.. İkizler benim oğlum... Bildiğin deli..

anoooooov ikizler mi
allah sabır versin
bide değişken olur onlar. bi üzgün bi mutlu . ikisi de uçlarda.. bebekken de öyleler mi

pıt pıtın ötesinde valla.. bide işe geç kaldı diye 10 dakika da koştum.. iyice bitti bacaklar...
at linkleri süper olar...

canım bu torrent linki. utorrent diye minik bi program var onu indirmen ve bu linkteki minik anahtarcıkları ( torrent dosyalarını ) o programla açman lazım işte . yeni başlayanlar için pilates.

Pilates For Dummies Torrent - btjunkie

benim koca farkeder yaa . ama işte fönü filan bilmiyo erkek olduundan .. taradınmı diyo. bence farketmemelerinin sebebi anlamadıkları için yoksa karılarını çok seviyor onlar . ben çok mecbur kalmadıkça ve 36 beden olmadıkça bişi almıyorum. 36 a girersem onu alıyorum ama 38 almıyorum. seneye iskartaya çıkmasınlar diye

yaa senin kocanın çok kızkardeşi var sanırım. bizim kocalar kadın şeylerinden anlamadıklarıdan böle diyorlar. yoksa farkediyor benim eşim. hele bu ara her hafta gelişince çok g verdin sen incelmişsin diyip duruyor. oysaki hala aynı kg dayım. bide bi kıskançlaştı sorma. konuşmaya çalışıyorum ama en son itiraf ediyor işte. kıskanıyorum napim diyo. sanırım izmirde olmasının da etkisi var. merak ediyor adam beni bi gitti izmire ben 16 kg verdim ee adam haklı kıskanmakta

Bebekken de aynılar valla Yoli.. Ağlarken gülmeye, gülerken ağlamaya başlıyor mannak...

Sağol canım link için.. utorrent var olması lazım evdeki pc de..

üst komuşuya hırsız girmişşş
ben şu setimi hemen satayım bari,evde kaydadeğer bir o varrr onuda kaybetmeyelimmm

altın olsa dert olmasa dert.. bende de var bilezikler falan birkaç takı. ordan oraya taşımaya sinir oldum. bu sefer gelirken evde bıraktım daha doğrusu resmen ortada unuttum geldim. bir yere de saklamadım. eşim şu an evde görevden gelmiş. bana çok kızdı haklı olarak tabii napiyim yaa çantada taşıyordum sıkıldım artık. bizim orda da hırsızlar geziyor. kasa işini bizde düşünüyoruz.

öğle yemeğinde sadece 4 kepçe mercimek çorbası içtim
ardından şekersiz türk kahvesi ve 1 ,5 hurma
sade soda
pilatesimi yaptım şimdi bergamotlu yeşil çayımı içcem
bişy sorucam şincik ben 2 hurma yedim ara öğünde kahveyle birlikte daha sonraki ara öğünümde incir ve kayısıda yiyebilirmiyim yoıksam limitimi hurmayla doldurdummu?:26:

ana kucağı alcektim ama eşim onu ben alcem dedi :97:
annem 100 lira vermişti ama eşim öğrendi ağzımdan kaçırdım :97: hemen şimdi ver bana arabanın vergisini yatırayım sonra verim ben dedi :97: gitti paracıklarım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…