yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaffbiri uyurken sizi dürtse iyimi delikanlı adam dürtülmez
ecrin evin 2+1 mi yoksam 3+1 mi
küçük filan demiştin memnun değildin sanırım yanlış hatırlamıyosam :44: başkasıda demiş olabilir ben sen diye hatırlıyorum :44:
kaç metrekare evin
canım ilk 3 ayda 2 kilo vermişsin çook güzel bu diyetisyenim ilk 6 ay her ay bir kilo olmak üzere verebilirsin demişti. bence sen de verebilirsin. sen kilo vereceksin ama göbüşün büyücek bu normal ama doğum yapınca birden küçülüverecek o göbüş inş.
çok özendim sana yaaa
benim taşıncam evimde 120 metrekare çok büyük değil ama kullanışlı. bebek odası küçük sadece dikdörtgen uzun ama beşik gardırobunu alır. zaten oturma grubum iki tane benim bi takımın 2 li kanepesini bebek odasına koyucam sabahlayacağımız geceler olabilir diye :97:
benim evde 100 m2 2+1 biz de bebişe oda yapamıcaz oturma odamda köşe takımım var oraya koycam bebişimin yatağını küçük bir dolapta sığar büyük ihtimalle çok küçük değil çünkü odaam
benim taşıncam evimde 120 metrekare çok büyük değil ama kullanışlı. bebek odası küçük sadece dikdörtgen uzun ama beşik gardırobunu alır. zaten oturma grubum iki tane benim bi takımın 2 li kanepesini bebek odasına koyucam sabahlayacağımız geceler olabilir diye :97:
bizim bi odaya ancak yatagımız ve 2 komidinimizz sıgdı. diger odada da elbise dolabımızla yatak olabilenn cok kulanıslı bi koltugumuz varr ütü masası falan da orda duruo.. o koltuga da kıyıp atamamm yani.. besigi tekerlekli alcam ki gece yatak odasına sabah salona gelebilsin diye. zaten bi süre yalnız yatamaz heralde. ama tabe oda yapabilsem mutlu olurdumm ne yalan söyliyimmmbizim arka odalardan calıp salonu büyütmüşler ondan kücük odalar
ben de isterdim oda yapabilmeyi taşınma gibi bir durum yok şu anda ortada birkaç yıl içinde belki ozamna kadar da büyür park yatağa sığamaz hale gelir ve bir oda döşeriz meleğime
a çok istio kayın pederim fln ama şu an olmaz yaw ben ayrı şeeeeherde ben ayrı şeherde kim birleşelim inşalllah eşimle ilk işimz olur sanırsam
ahh cnmm. 1 yaşındaykenmniii.
bilmio ozman şimdi babasını ancak fotoğrafları vardır çok zor
evet cicim ben dedimya hızlıyım die 3. sınıfta nişanlandım 1 sene nişanlı kaldım. okul btti kpss den 2 hafta sonra evlendim 1 yıl oldu işte öğrencilikten önce ev hanımlığına şimdide öğretmenliğe terfi ettimm:):)
kız sen fotoları yine koy, ben yine severim çocukları çok severim kokularını ama altlarına yaptıkları zaman ki kokularını değilazcık daha koyayımda şu yoliyle kukininde niyetini bozayım bariiiiiiiii
gelinlik fotoları koyupp,neruşu yoldan çıkaralım sonrada
yolandam tabii senin kararın böyle ama birde şöyle düşün ; çocuğun 20 yaşındayken kaç yaşında olacaksın ? ya da evlendiğinde.... fazla geç kalmasan derim ben
bilmem ki. şortlu bi hatun aradım nette güzel vicutluuu. bu çıktı. senin avatardaki kim ? bliyonnu ki. sanki ceyda düvencinin eski hali gibi geldi bana
ben hamilelik,çocuk,evlilikle ilgili konuşulanları okumasam iyi olacak sanırım.:44:ister istemez insan etkiliyor galiba :44: gelmemesini istediğim halde aklıma geliyorbüyükte konuşmayım ama uzun süre istemiyorum ben evliliği ve çocuğu.önce arzu ettiğim hayatı yaşamak istiyorum. ve yolanda nın yazdıklarına aynen katılıyorum. ecrinde 20 yaşında mıymış ben 23 üm.aramızda en küçük o sanırım
markete yürüyerek gittim geldim 1 saati buldu.
akşam yemeğimi yedim öğlenki menüyle aynı gibi gibi yemek yapsam geç yiyecektim acıkmıştım.
7 yk taze fasulye
semizotlu yoğurt
çoban salata
1,5 dilim kepek ekmek
gece de meyve yerim.
yarın sabah tartılıcam bakalım kaç çıkıcam :44::44::44: temmuz 1 den beri tartılmıyorum.hastanede şimdi aç karnına olmayacağımdan fazla çıkarım.çizelgemi de değiştiririm sağa çok kaymıştır inş. gerçi spora başladığımdan bu yana kasta oldu bende az kilo kaybına da kafayı takmamam gerek kas su iyi çıksın yağımı iyi bi düşereyim yeter
manken falan sanmıştımdabenim avatardakini bende bilmiyorum benimki de netten
ben hamilelik,çocuk,evlilikle ilgili konuşulanları okumasam iyi olacak sanırım.:44:ister istemez insan etkiliyor galiba :44: gelmemesini istediğim halde aklıma geliyorbüyükte konuşmayım ama uzun süre istemiyorum ben evliliği ve çocuğu.önce arzu ettiğim hayatı yaşamak istiyorum. ve yolanda nın yazdıklarına aynen katılıyorum. ecrinde 20 yaşında mıymış ben 23 üm.aramızda en küçük o sanırım
aa yolanda ticker larımız aynı mıymış daha yeni farkediyorumyarın güzel bir ticker yapayım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?