60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarcııııııımm sizii kocamn öpüorum gideyim yüryüşümü yapıyımm sonra kocişim gelir inş yemke vakti.

akşam yemeği
4 kaşık bulgurlu semizotu yemeği
3 kaşık etli kabak yemeği
cacıkk
2 dilim ekmek

yarın görüşmek üzere:80::80::80::80::80:

yoliiiiiii napiiinnnnn ben bugün msni açamiimmm nedense bi hata veriyo sürekliiiiiiii

akşam yemeğinde 4 kaşık bulgur pilavı yoğurt 6 kaşık köfteli patates yemeği ve 1 dilimde çok tahıllı ekmek yedim

yaaww çocuğu niyedürtüp duruyonuz bırakın ellemeyin yaff biri uyurken sizi dürtse iyimi delikanlı adam dürtülmez

heeee dönüp duruo garibimm dürtüldükcee yoksaa hep uyuyo benimm cocukumm masallahh kıcınıı döndü uyandırınca kızdıı bi daha da yüzünü dönmedii trip atıyo sıpamm

ecrin evin 2+1 mi yoksam 3+1 mi
küçük filan demiştin memnun değildin sanırım yanlış hatırlamıyosam :44: başkasıda demiş olabilir ben sen diye hatırlıyorum :44:
kaç metrekare evin

110 m2 falan cnm.. 2+1 ama arka odalar cok kücük.. elbise dolabı yatak odasında degil mesela.. bebege oda yapamıcaz bi tek besik alcazz su an ufukta tasınma görnmüo cünkümmm semtinii hiçç sevmioum ama ev cok havadarr öle bi evde nerden bulcazz bilmiyorumm.. sansımızz yaver gitse bari..

hugocum dogru sölüoo sıkıntıdan da vermiş olabilirimm. bide eskisi kadar iştahım yok.. ama herseyi yiyorumm kasmadann.makarna pilav da dahill.. bi kasık ondan bi kasık ondan hiçbişiden geri kalmıomm.. bide anormal su içiyorum cok susuyorumm.. ama yedigimm bebege gidio demek:44::44::44::44:

ay ne tuhaf ecrin yaa. anlatıyorsun ya dürttüler filan. kızım o kadar hissediyo mu o daa et parçası gibi minicik bişi değil mi.ne anlıyor nasıl anlıyo dürtüldüünü. ay ben acaiyp tırsardım heralde içinde bişi var kızımmmm .. yani sen çok istiyorsun ya çocuk ona güvenerek paylaştım. ben dehşete kapılıyorum bazen. ama istiyorumda çocuk

erkek adam dürtülmez valla
aynı eşim gibi konuştun eminim oda böle derdi benim karnımda bişi olsa onu dürtseler hani birde erkekse filan hahahhahha

ayy bende bilmiodum o kadar etkilendigini ama önceki kontrolde daha kücüktüü kadınn soldan bi dürttü 360 derece döndüü.. bu seferdee kadınn dürtünce kollarını oynattı önce sonra kıcını döndü.. hemm benimm coccumm bi insann 6 cm henüzz emmeee insan parmakları bilemm varr bazen bana da garip geliyo ama hareket etiigini gördüktenn sonraa cok sahiplendimm bacakları falan kraker gibi

benim taşıncam evimde 120 metrekare çok büyük değil ama kullanışlı. bebek odası küçük sadece dikdörtgen uzun ama beşik gardırobunu alır. zaten oturma grubum iki tane benim bi takımın 2 li kanepesini bebek odasına koyucam sabahlayacağımız geceler olabilir diye :97:

böle kendimi suçlu da hissetmiorum garip.Görüntü olarak kötü değilim ama kendimden biraz rahatsız oluyorum özellikle göbiş fitness a yazılacaktım ramazanda onu nasıl yapıcam diye düşünüyorum..

benim evde 100 m2 2+1 biz de bebişe oda yapamıcaz oturma odamda köşe takımım var oraya koycam bebişimin yatağını küçük bir dolapta sığar büyük ihtimalle çok küçük değil çünkü odaam

arkadaşlar diyetisyenden randevumu aldım yarın saat 1 e mutluyum tahlillerde 15 tutarmış 45 liraya çok uygun.bakalım memnun kalacak mıyım.ölçümlerim tahlillerim nasıl çıkacak bakalım :44: umarım çok yağım çıkmaz :18: bir diyetisyene gidip onun kontrolünde kilo vermeyi çok istiyordum.şükür denk geldi.inşallahhhh şu kadar yağım gitmiş diye yazarım size spor salonuna da devam edicem kilo verme sürecinde.en sonunda emeklerimin karşlığını alıp hayal ettiğim fiziki görünüşe sahip olucam inş.

bizim bi odaya ancak yatagımız ve 2 komidinimizz sıgdı. diger odada da elbise dolabımızla yatak olabilenn cok kulanıslı bi koltugumuz varr ütü masası falan da orda duruo.. o koltuga da kıyıp atamamm yani.. besigi tekerlekli alcam ki gece yatak odasına sabah salona gelebilsin diye. zaten bi süre yalnız yatamaz heralde. ama tabe oda yapabilsem mutlu olurdumm ne yalan söyliyimmm bizim arka odalardan calıp salonu büyütmüşler ondan kücük odalar

120 m2 bana yeterdi heralde yaaa.. cünkü odalar 5 er m2 daha büyük olurduu süper olurdu.. zaten 150 m2 bi evde gözüm yok. benim mutfagım falan genişş banyomda rahat e girişimiz de geniss.. bi odalar acıkk büyük ollsa süper olcakmıss bende salondaki tekli koltugumu sevmiorum tüy topluyo die.. onun kumasını degiştiripp bebek odasına koyardımm emzirme koltugu gibi. gerci koltuk mürdüm rengi beyaz odada mürdüm renk olarak bi patlama da yapabilirdi kumasını degiştirmeden de:97::97::97: neyse artık nasip bakalımm belki cıkar gönlümüze göre bi yer

ben de isterdim oda yapabilmeyi taşınma gibi bir durum yok şu anda ortada birkaç yıl içinde belki ozamna kadar da büyür park yatağa sığamaz hale gelir ve bir oda döşeriz meleğime

ben de isterdim oda yapabilmeyi taşınma gibi bir durum yok şu anda ortada birkaç yıl içinde belki ozamna kadar da büyür park yatağa sığamaz hale gelir ve bir oda döşeriz meleğime

olur yaa bizde 1 yıldan önce tasınamıcaz zaten en az.. cok zorda kalırsam mecburen koltugu birine bagıslarım napimm tek odalı bi evde salonda yatıp salondada kalkabilirdik hep birlikte. sükürr bunadaa.. a aaa cok anlayıslı gördüm kendimi yahuuu

bizim kızlara kalırsa hemmen yapalım çocuk nolcak ki. koyarım mamasını suyunu yolinin yanına kendi kendine bakar çocuk :76::76::76:
ay ben 1 yazmışım bitane 1 daha olucaktı 11 yşaındaymış canım bir yaşında değil. ama yine de küçük bi yaş. babama baba diyemedi bi süre canım aşkım ya.. şimdi geçen ablam evlendiinde babam bize geldi o zaman baba dedi çok sevindim. sanırım ölen babasına hakszılık olcak diye düşünerek baba demek istemiyordu

azcık daha koyayımda şu yoliyle kukininde niyetini bozayım bariiiiiiiii

gelinlik fotoları koyupp,neruşu yoldan çıkaralım sonrada
kız sen fotoları yine koy, ben yine severim çocukları çok severim kokularını ama altlarına yaptıkları zaman ki kokularını değil severim severim analarına veririm ben :76::76::76:

yolandam tabii senin kararın böyle ama birde şöyle düşün ; çocuğun 20 yaşındayken kaç yaşında olacaksın ? ya da evlendiğinde.... fazla geç kalmasan derim ben

iyi dersin güzel dersin de nilcim geç kaldım bile ben
eşimle tanıştım yaş olmuştu otuz!
evlendim 31
borç öde iş bul, işe ilk girdim patron ilk sene çocuk yok dedi gerçi niyetimde yoktu. birseneyi aştım. bir sürü borç ödedik , koca yolu bekliyorum şimdi de sağolsun eşim pek sagı solu tartmadan hareket eder atladı gitti izmire. ben burda herşeyimle tek başınayım.
şimdi oldum 33
e anca be bacım. geçen geçmiş zaten benden ya

neruşum bütün gün emesende seni bekledim gelemedin ama. neyse canın sagolsun yarın denersin. ben napim hep aynı şey. işyerindekilerle ugraşıyorum. geçenlerde farkettim ki herkes mükemmel bi ben arızaymışım. herkes birbirine mok atmakla meşgul iş yapmakla değil. bu haftam çok ama çok kötü geçti. demin de tek türk müşterim olan y.a bir sürü laf etti. sinir oldum bende altta kalmadım bu sefer. türk milleti ile ugraşmak zor. yabancılarla daha kolay be

markete yürüyerek gittim geldim 1 saati buldu.
akşam yemeğimi yedim öğlenki menüyle aynı gibi gibi yemek yapsam geç yiyecektim acıkmıştım.

7 yk taze fasulye
semizotlu yoğurt
çoban salata
1,5 dilim kepek ekmek

gece de meyve yerim.
yarın sabah tartılıcam bakalım kaç çıkıcam :44::44::44: temmuz 1 den beri tartılmıyorum. hastanede şimdi aç karnına olmayacağımdan fazla çıkarım.çizelgemi de değiştiririm sağa çok kaymıştır inş. gerçi spora başladığımdan bu yana kasta oldu bende az kilo kaybına da kafayı takmamam gerek kas su iyi çıksın yağımı iyi bi düşereyim yeter

bilmem ki. şortlu bi hatun aradım nette güzel vicutluuu. bu çıktı. senin avatardaki kim ? bliyonnu ki. sanki ceyda düvencinin eski hali gibi geldi bana

manken falan sanmıştımda benim avatardakini bende bilmiyorum benimki de netten

aa yolanda ticker larımız aynı mıymış daha yeni farkediyorum yarın güzel bir ticker yapayım kendime

ben hamilelik,çocuk,evlilikle ilgili konuşulanları okumasam iyi olacak sanırım.:44:ister istemez insan etkiliyor galiba :44: gelmemesini istediğim halde aklıma geliyor büyükte konuşmayım ama uzun süre istemiyorum ben evliliği ve çocuğu.önce arzu ettiğim hayatı yaşamak istiyorum. ve yolanda nın yazdıklarına aynen katılıyorum. ecrinde 20 yaşında mıymış ben 23 üm.aramızda en küçük o sanırım

Son düzenleme:
herkese merhaba

kalktigimda:

5 dilim karpuz
4 nektarin
sekersiz kahve

aksama dogru:
disarida oldugum icin 250 gr salata
1.5 bardak ayran

bugun spor yok.yorgundum.biraz yuruyus.

21 imm cnm ekimde 21 i bitiriciimm artıkkın bendeevett enn kücük bendimm emmee sonadann sineray geldii o daha kücüktüüü.. gerci yokk simdi nie girmio acepp:44::44::44::44::44::44:

arzucum canını sıkma sakın istediğin gibi kg veremediysek. hazır diyetn başındasın hemmen ölçülerini al. kg yu değil onları rehber edin. mesela ben bu ay tartıya göre hiç kg veremedim ama incelmişim nabeer benimkide mankendir kesin. motive olsun diye koydum istediim incelikte bu kız çünküüüü

canımcım hakikaten çok gençsin daha bunları düşünmek için. genç evlenenlere sözüm yok ama bana göre 25 ten öncesi erken. annelik için de 27-28 ideal. ben geç kalmışım napim. hayat bu. hayatımın aşkını 25 imde bulamadım bu benim suçum mu :44:

aa yolanda ticker larımız aynı mıymış daha yeni farkediyorum yarın güzel bir ticker yapayım kendime

ay olsun ayol benim içn sorun değil. kiloarımız aynı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…