21 imm cnm ekimde 21 i bitiriciimm artıkkın bendeevett enn kücük bendimm emmee sonadann sineray geldii o daha kücüktüüü.. gerci yokk simdi nie girmio acepp:44::44::44::44::44::44:
ecrinimm yaşın küçük olabilir ama bence çok olgun bir kızsın sen. vallahi ben snei çok takdir ediyorum ve seviyorum be
ayy cok tesekür ederimm balım bende senii seviyorummmherkess olgunsun dio bana ama benn cocukkende böyle diolardıı o zaman da bi degişikmişim demekk:44::44::44: ama bazen keskee benim de aklım bi karıss havada olabilse diorumm..:97::97::97: cok ugrasıyorum ama aklım havaya cıkmıyooo :97:
evet ben de yaşına göre çok olgun olduğunu düşünüyorum ayrıca çiko hikayelerine de bayılıyorum bugün yine dürtme dönme maceralarınızı okudukça gül gül öldümmm allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt tatlımmm
hehe evett maceracıı cikom benimmmcocuk normal degil benn napimm.. cumartesi kafa üstü duruoduu dün baktım hala kafa üstüü duruoo.. doktor kafası asagıda duruo dedii.. hee evet cumartesiden beri öle duruoo dedimm.. sonra nie böle duruoo bu cocuk bebek kafa üstü dururr mu hiç didimm.. rahat demekk ki dedii... o kadar ultrason resmi gördüm kafa üstü durann cocuk görmedimm.. beynine kann toplancakk
yolanda canım bence daha olumlu düşün herşey yoluna girsin ondan sonra çocuk sahibi oluyum dersen hiç bişey tam istediğin gibi olup yoluna girmiyecek ve sen hep o içinden istediğin çocuğunu geç kucağına alacaksın oysa evlenince olmuş olsaydı şartlar ne olursa olsun kocaman bi delikanlın ya da prensesinn olucaktı yanında bazı şeyleri ertelememek gerekiyo eminimki arkadaşlarının yanında çocuklarını görünce keşkelerin oluyodur kızıma hamile kaldığımda 17-18 arasıydım oğlumda 23-24 oğlan kazara oldu ama o da keşke daha evvel olaymış şimdi ben 24
ben 33 yaşındayım canım. 6 nisan 1978. işte benim de 34 te dogurmam için hemen hamile kalmam lazım ama şuanda yapamam. eşim izmirde .. işyerimle evim birbrine uzak. firmamızın istanbula taşınma ihtimalı var o ihtimal netleşince düşünüyorum. böyle gebzeden istanbula bebek işi çok zor olur. eşimde bi geleydi. borçlarda daha bitmeid. hala kiradayız .bide arabamız olsun istiyorum bebekle otobüs filan çok zor olur. anlican anca hazırlıyorum kendimi bu fikre. şimdiye kadar hep soguktumbide zayıfliim accık tadını çkariim zayıflıın sonra burdaki kızlar gibi bilinçli anne adayı olmak istiyorum. bi tek gobeem çıksın popişim büyümesin istiyorum.. inşalla
bütün gün sadece bunlarımı yedinnnnnnnnnnherkese merhaba
kalktigimda:
5 dilim karpuz
4 nektarin
sekersiz kahve
aksama dogru:
disarida oldugum icin 250 gr salata
1.5 bardak ayran
bugun spor yok.yorgundum.biraz yuruyus.
ögle yemeğim bisküvi
ayran
akşam yemeğim gevre sütlü tarçınlı
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
ara öğün 1 dilim kavun
incecik 1 dilim pide
3.5 litre su
1.5 litre bitki çayı
yarım saat yürüyüş
arkadaşlar diyetisyenden randevumu aldım yarın saat 1 e mutluyumtahlillerde 15 tutarmış 45 liraya çok uygun.bakalım memnun kalacak mıyım.ölçümlerim tahlillerim nasıl çıkacak bakalım :44: umarım çok yağım çıkmaz :18: bir diyetisyene gidip onun kontrolünde kilo vermeyi çok istiyordum.şükür denk geldi.inşallahhhh şu kadar yağım gitmiş diye yazarım size spor salonuna da devam edicem kilo verme sürecinde.en sonunda emeklerimin karşlığını alıp hayal ettiğim fiziki görünüşe sahip olucam inş.
hadi yaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:benii çokk etkiledinspor sağlıklı yaşam derken bianda isteklerim değişiverdi neye uğradığımı bende anlamadığım gibi huyum suyumda değişiverdi
böyle değildim ben hatta daha kışın erken diyodum istemiyodum :44:
nasıki senin bebekin resimlerini koydun hep gözüm takıldııistemeye başladım hemde çoook
feleğimi şaşırttın hayatta bişey biri daha çok etkilemişti çok istemiştim alamamıştım içimde ukte kalmıştı
bu sefer kalmadı
kızının resmine o kadar çok bakmıştımki şuan gözümün önünde o derece etkilenmişim
yarın erkenden araştırma hastanesine gidicem kalp atışlarını dinlemek bebikimi görmek için
merak etmeyin benii
yeeecaalee sen neden geç anne oldun okul filanmı vardı :44:
günaydın kızlarrr
kayfaltım: 1 tatlı kaşığı harnup pekmezli süt 1 yımırta 1 dilim peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek
bugün gidecektim kontrole fekat yarın git dedi eşim akşama o da gelecek birde arkaşım memleketine dönecek sonkez onunla görüşeceğiz
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım yine aynı kilodyaımm,demmeki ben o 1 kiloyu almışımmm,gitmek bilmedi çünkü,regliminde son gününü yaşıyorum çünkü bugün ama kilomda bir değişiklik yokkkk offff canım sıkıldı bak şimdi
akşam
3 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
1,5 dlm kepek ekmeği
1,5 kase yeşilmercimek yemeği yedimm
2 dlm karpuz,az biraz peynir yedimm
7-8 tane badem
2 çizi kraker yedimm(azcık canım sıkkındı akşam erken uyudumm)
akşam iyice tozuuttum anlayacağınızz
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk light beyaz peynir yedim apar topar çıktım evden
günaydın kızlar anlamadığım bi konu bugün dördüncü gün akşamda 10:30 ta yattım ama baş ağrısı ve uykum var yine 4 gündür ilacın yan etkisinde yazıyo ama 2. aydayım etki için geç kalmadımı bu:97: ve şuda dikkatimi çekti hiçbir iş yapmıyorum evde yapıyosamda zorundan yapıyorum aslında evi bi güzel elden geçirmem lazım yada süpürmem lazım ama canım hiç istemiyo şimdi uyku nasılda dökülüyo benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?