canım iki ay olmak üzere hiçbir yan etkisi yoktu aslında ama dediğim gibi 4 gündür böyleyim .akşam hususi erken yattım sabah kalktığımda bişey yok pek ama buraya gelince uyku birden bastırıyo şimdi göz kapaklarımı zor kaldırıyorum yazıyı bile zor yazıyorumGünaydın Nugim.. Bazen ilaçları yan etkileri geç çıkabiliyor ama seni çok sarsıyor bu ilaç.. dr. u bi arasan ya da gitsen..
belki bi çözümü olur...
canım iki ay olmak üzere hiçbir yan etkisi yoktu aslında ama dediğim gibi 4 gündür böyleyim .akşam hususi erken yattım sabah kalktığımda bişey yok pek ama buraya gelince uyku birden bastırıyo şimdi göz kapaklarımı zor kaldırıyorum yazıyı bile zor yazıyorum
Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek
ne çok yemişim ya...
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay
gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..
yoliiiiiiiiiiiii kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcanım beni valla benim msnd de bi sorun oldu açılmadı bugün bakalım açılmazsa başka bi çzüm bulmam gerekicek bugün daha rahattım hevelenmiştim senle iki muhabbet ederiz kafamız dağılır diye ama msn yüzünden olmadı inşalah yarın açılır sen de sıkma canını kuzum yaa valla heryer ve herkes hemen hemen aynı insan elbette geriliyor takmamak kolay değil ama iki günlük dünyada en önemlisi sevdiklerimizin ve bizim sağlıklı mutlu huzurlu olmamız inşallah işte de herşey yoluna girer de huzurun da tam olur allah hepimize huzurlu bir iş ortamı nasip etsinn
ayy cok tesekür ederimm balım bende senii seviyorummmherkess olgunsun dio bana ama benn cocukkende böyle diolardıı o zaman da bi degişikmişim demekk:44::44::44: ama bazen keskee benim de aklım bi karıss havada olabilse diorumm..:97::97::97: cok ugrasıyorum ama aklım havaya cıkmıyooo :97:
evet ben de yaşına göre çok olgun olduğunu düşünüyorum ayrıca çiko hikayelerine de bayılıyorum bugün yine dürtme dönme maceralarınızı okudukça gül gül öldümmm allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüt tatlımmm
belkim akrobat olucaktır ya da dansçı olucak kafa üstü dnücek falan
hehe evett maceracıı cikom benimmmcocuk normal degil benn napimm.. cumartesi kafa üstü duruoduu dün baktım hala kafa üstüü duruoo.. doktor kafası asagıda duruo dedii.. hee evet cumartesiden beri öle duruoo dedimm.. sonra nie böle duruoo bu cocuk bebek kafa üstü dururr mu hiç didimm.. rahat demekk ki dedii... o kadar ultrason resmi gördüm kafa üstü durann cocuk görmedimm.. beynine kann toplancakk
yolanda canım bence daha olumlu düşün herşey yoluna girsin ondan sonra çocuk sahibi oluyum dersen hiç bişey tam istediğin gibi olup yoluna girmiyecek ve sen hep o içinden istediğin çocuğunu geç kucağına alacaksın oysa evlenince olmuş olsaydı şartlar ne olursa olsun kocaman bi delikanlın ya da prensesinn olucaktı yanında bazı şeyleri ertelememek gerekiyo eminimki arkadaşlarının yanında çocuklarını görünce keşkelerin oluyodur kızıma hamile kaldığımda 17-18 arasıydım oğlumda 23-24 oğlan kazara oldu ama o da keşke daha evvel olaymış şimdi ben 24
kızım 6 yaşında 35 yaşıma geldiğimde 17 yaşında kızım olucak yaş ilerledikce bakması katlanması daha zor oluyom
ben bugün yediklerimi yazmayayım.yarından itibaren başlarım.bugün küçük bi kaçamak yaptımda
sıcaklardan bunaldığım için dondurma yedim.
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım yine aynı kilodyaımm,demmeki ben o 1 kiloyu almışımmm,gitmek bilmedi çünkü,regliminde son gününü yaşıyorum çünkü bugün ama kilomda bir değişiklik yokkkk offff canım sıkıldı bak şimdi
toplamda 6 yk kaşığı sebze yemişsin gayet uygun!!afiyet olsun canımmmm
Hayır bi kerem öğle değil.. 5 yk sebze, 1 yk et yerine.. akşam aslında protein olması gerekiyordu, öğlen sebze yediğim için ama canım istemedi ben de sebzelere 1 yk et(barbunya) koydum..
Nasılım ama...
herkes göbeğime takmış durumda,kilo verdikçe daha çok göze görünür olduu
hareketde yapmadığım için mayışık bir göbeğe sahip oldumm,eferim bana
iyi bakılım öyle olsun..
bugün pek mülayimim herşeyi kabaullenir ayardayımm
napiyonuzz neeenn
nugii yivrum sen bi doktora git böyle olmaz hayatını etkilemeye başladı devamlı uyku devamlı uyku
biraz daha bekliyeyim bence devam ederse öyle giderim.belkide kilo veremiyorumya ne zamandır ilaçtan olabilir yan etkisinde kilo artımı yada kilo azalması görülebilir diyo.belki kilo aldırıyo bu bana ama az ve sık yediğim ve spor yaptığım için dengeliyo olabilir kilomu.baş ağrısından sporda yapamadım kaç gündür.kayınvalidemede vardı 4 gündür bugün gidiyor .cumartesi günüde teyzemin kızı geliyor ailecek 3 çocuk eşi kendisi 4-5 gün kalıcaklar bende sonra bir hafta fethiyeye otele gidecekler dönüşte tekrar 3-4 yine bende kalıp annesiglin yanına geçecekler.konuyu nerden nereye atlattım bende
ne oldu sana :44: kuzu gibi olmuşun famir kuzu
fambıkk senin kızının ismi ne merak şey ettim şimdi
birazda böyle takılayımm bakalımm neler oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?