60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Nugim.. Bazen ilaçları yan etkileri geç çıkabiliyor ama seni çok sarsıyor bu ilaç.. dr. u bi arasan ya da gitsen..
belki bi çözümü olur...
canım iki ay olmak üzere hiçbir yan etkisi yoktu aslında ama dediğim gibi 4 gündür böyleyim .akşam hususi erken yattım sabah kalktığımda bişey yok pek ama buraya gelince uyku birden bastırıyo şimdi göz kapaklarımı zor kaldırıyorum yazıyı bile zor yazıyorum

Belki de ilaçtan değildir canım..
Sen bi dr. git bence.. Böyle nasıl yaşayacaksın ki...sürekli uyku hali çok zor...

Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek

ne çok yemişim ya...

sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay

gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..

napiyonuzz neeenn
nugii yivrum sen bi doktora git böyle olmaz hayatını etkilemeye başladı devamlı uyku devamlı uyku

toplamda 6 yk kaşığı sebze yemişsin gayet uygun!!afiyet olsun canımmmm

herkes göbeğime takmış durumda,kilo verdikçe daha çok göze görünür olduu
hareketde yapmadığım için mayışık bir göbeğe sahip oldumm,eferim bana

günaydın canlarımmmmmmmmmmmm

oyy neruşum canım benim özledim kız seniii. bu sabahta geldim yoksun umutla bekliyorum beybiiiiiiii.... :26::26::26:
işyerindeki sorunlara gelince. bitmez bitmiyorlarda. ama inan bana hiç işe gelesim yok canım tatil yapmak istiyor. eşim ertelemese şimdi denizin dadunu çıkarıcaktım ondan mı oldu ne hiç iş yapasım yok oysaki bugün ihracatım da var. neyse zorliim kendimii.
dileklerine katılmamak elde değil canım anca bunu diyorum.. amin..

yok canım senin karakterin bu değişmez bide aslında aynı zamanda deli dolusun bu halinide seviyoruz.bide sanırım görmüş geçirmişliklerin var yaşına ragmen oda seni olgunlaştırmış buda daha çok sempatik kılıyor seni bana göre

ay bendeeeeee.. valal dizi film gibi arkası yarın gibi. çikosu da kendine benziyo bu kızın ya

belkim akrobat olucaktır ya da dansçı olucak kafa üstü dnücek falan

eveeeeeeeet neruş teyzesi gibi dansçı olcek

ecrinoşun çikosu ve sonsuz maceraları. ömrünüzde böyle tatlı macera dolu geçsin tatlım

ben herşey mükemmel olsun öyle çocuk yapacam demedim ki ama bu durumda da yapamam. ayşeciğim benim içinde istediğim çocuk filan yok ayrıca. yani milletin bebegine bakım ahh ah diye iç geçirmiyorum benim için üzülme yani tamam ne güzel erken anne olmuşsun ama senin şartlarınla benimkisi aynı değil.ben asla o kadar erken anne olmak istemezdim mesela sen ise onu tercih etmişsin. her kadın aynı değil. benim öyle prensim prenseslerim olsun arzusu hiç bir zaman olmadı. eşim çok istiyor o işte beni heveslendiren. nasipse olur. allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

ben bugün yediklerimi yazmayayım.yarından itibaren başlarım.bugün küçük bi kaçamak yaptımda
sıcaklardan bunaldığım için dondurma yedim.

canım iki topu geçmediysen bence korkma hiç bi zararı yok

günaydın fambukum bence canını sıkma haftasonuna kadar bekle. reglin bitsin üç gün sonra tartıda ne görürsen odur. kg aldıysanda salla gtsin be her zaman mı tatile çıkıyorsun. harika bir tatil geçirmişsin anılarının tadını çıkar boşveer

toplamda 6 yk kaşığı sebze yemişsin gayet uygun!!afiyet olsun canımmmm

Hayır bi kerem öğle değil.. 5 yk sebze, 1 yk et yerine.. akşam aslında protein olması gerekiyordu, öğlen sebze yediğim için ama canım istemedi ben de sebzelere 1 yk et(barbunya) koydum..
Nasılım ama...

Hayır bi kerem öğle değil.. 5 yk sebze, 1 yk et yerine.. akşam aslında protein olması gerekiyordu, öğlen sebze yediğim için ama canım istemedi ben de sebzelere 1 yk et(barbunya) koydum..
Nasılım ama...

iyi bakılım öyle olsun..
bugün pek mülayimim herşeyi kabaullenir ayardayımm

napiyonuzz neeenn
nugii yivrum sen bi doktora git böyle olmaz hayatını etkilemeye başladı devamlı uyku devamlı uyku

biraz daha bekliyeyim bence devam ederse öyle giderim.belkide kilo veremiyorumya ne zamandır ilaçtan olabilir yan etkisinde kilo artımı yada kilo azalması görülebilir diyo.belki kilo aldırıyo bu bana ama az ve sık yediğim ve spor yaptığım için dengeliyo olabilir kilomu.baş ağrısından sporda yapamadım kaç gündür.kayınvalidemede vardı 4 gündür bugün gidiyor .cumartesi günüde teyzemin kızı geliyor ailecek 3 çocuk eşi kendisi 4-5 gün kalıcaklar bende sonra bir hafta fethiyeye otele gidecekler dönüşte tekrar 3-4 yine bende kalıp annesiglin yanına geçecekler.konuyu nerden nereye atlattım bende

metabolizman devamlı uyku halşnde kilo verememen normal canım

yine lense 140 lira bayıldımmm
acilen lazer yaptırmma lazımm,bütçemi sarsmaya başladı artıkın:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…