famirr avatarını değiştirsene baktıkça içim parçalanıyokötü oluyorum yanındada değilimki sevem öpem neşelendirem seniii bişey yapamıyorum canım sıkılıyo
hadii değiştir avatarını kızının tontiş resmini koyda benimkide seninki gibi olsun tombiş tombiş
çok ısrar ettinizzz
ben geldimmm kızlarrrrr
dün akşam üzeri 45 dk yürüdüm. akşam yemekten sonra 2 top dondurma yedim
sonra 1 armut
1 şeftali
6-7 kiraz yedim
sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
dereotu
2 yk yoort
2 tk pekmez
1 fincan çay
geçmişi okudum.
famirciğim kasevtlere bürünmüşş. üzülme sıkıntı her ne ise çabucak geçer nasılsa hangi dert bize kalıokieşinle flnmı tartıştınız yoksam:44:
nugim geçmiş olsun. kansızlıkta olabilr cnm. ben kansız kaldığım zmanlarda Allah ım sürwkli uyurdum okulda otobüste evde orda burda sürekli yorgunluk ve uyku hali olurdu.hatta bi kere hatrlıorum eve zor gttim yolda oturup uyuyacaktım nerdeysebir kan tahlili yaptır bence .
yclm yoli neruşum hugomm sizlere de günaydınnnn..
az soona dambılla bacak çaılşcam ramazaanda da akşamalrı yapmayı düşünüorum inş.soonra kuzenime gitcem yine.komşuculuk oynuoruz bi gün o bana bigün ben onabebiş sevicem yine.
işte bööle
heeehuşşgeldinn
bebekii pek sevdin ayrılamıyosun değilmii
afiyet olsunn kukicimm,sporunda çok güzelll tebriklerrr
ramazanda bende akşamalrı yemek sonrası hafif tempoda yürüsem o bile yeter aslında bana,bakalımm geçen ramazan mecalimiz oluyodu gezmeye umarım bu snede olur,hayırlısı bakalım
heee
kuzenimle evlerimz çok yakın dolmuşla 10 dk fln sürüo. dışarı çıksak çok sıcak birbirimzden başka kimsemzde yok beraber yuvarlanıp gidioruz işte.yarında o gelcek beraber bizim pazara gtcez inş.
saol cnm.
ramazanda normal insanların bile hali olmuo cnm kaldıki siz akşama kadar çalışıosunuz çok zor olacağından eminm.
olsun yılda bi kere gelio mübarek ay nolcak sayılı gün birden geçer.sanki hergün spor yapmaktan ölüoruzda 1 ay yapamasak keşkede 11 ay boyunca düzenli yapsak
tebrikler canımmmmmmmmben geldim nihayet ev temizliği bitti.sıcakta hergün temizlik çekilmiyor yaw
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 katı haşlama yumurta
2 tane ceviz
1 dilim peynir
1,5 light ekmek
2 çy kaşığı pekmez tahin
domates salatalık
ara
activa
1lt suyumu içtim.birazdan oğluşalrım uyunca pilates yapıcam
ha bu arada 60.4 olmuşumçok deil ama şükür bunada
afiyet olsun hugommmm ben de yemeğimi bekliyorum tooklu salata ve ayran olucak yanımda da yine yoordum sütüm kuru meyvem var arada da onları götürürüm artıkk
kuli kulim ben de dün akşam 25-30dk kol çalıştım dambılla inşallah haftada 3-4gün akşamları yapmayı planlıyorum. gündüz zaten git gel yürüyüş olmuş oluyo haftada 3-4 akşam da dambıl çalışırsam süper olucakk
ben geldim nihayet ev temizliği bitti.sıcakta hergün temizlik çekilmiyor yaw
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 katı haşlama yumurta
2 tane ceviz
1 dilim peynir
1,5 light ekmek
2 çy kaşığı pekmez tahin
domates salatalık
ara
activa
ben geldim nihayet ev temizliği bitti.sıcakta hergün temizlik çekilmiyor yaw
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 katı haşlama yumurta
2 tane ceviz
1 dilim peynir
1,5 light ekmek
2 çy kaşığı pekmez tahin
domates salatalık
ara
activa
afiyet olsun hugommmm ben de yemeğimi bekliyorum tooklu salata ve ayran olucak yanımda da yine yoordum sütüm kuru meyvem var arada da onları götürürüm artıkk
kuli kulim ben de dün akşam 25-30dk kol çalıştım dambılla inşallah haftada 3-4gün akşamları yapmayı planlıyorum. gündüz zaten git gel yürüyüş olmuş oluyo haftada 3-4 akşam da dambıl çalışırsam süper olucakk
tebrikler canımmmmmmmm:92: :92:
kaçtan kaça indin takip edemiyoruzzz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?