60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok ısrar ettinizzz

naapıyosunuzzz bakiiimmmmmmmmmmmmmm:82::82::82:

ben geldimmm kızlarrrrr

dün akşam üzeri 45 dk yürüdüm. akşam yemekten sonra 2 top dondurma yedim
sonra 1 armut
1 şeftali
6-7 kiraz yedim

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 kk peynir
1 yumurta
dereotu
2 yk yoort
2 tk pekmez
1 fincan çay

geçmişi okudum.

famirciğim kasevtlere bürünmüşş. üzülme sıkıntı her ne ise çabucak geçer nasılsa hangi dert bize kalıoki eşinle flnmı tartıştınız yoksam:44:

nugim geçmiş olsun. kansızlıkta olabilr cnm. ben kansız kaldığım zmanlarda Allah ım sürwkli uyurdum okulda otobüste evde orda burda sürekli yorgunluk ve uyku hali olurdu.hatta bi kere hatrlıorum eve zor gttim yolda oturup uyuyacaktım nerdeysebir kan tahlili yaptır bence .

yclm yoli neruşum hugomm sizlere de günaydınnnn..

az soona dambılla bacak çaılşcam ramazaanda da akşamalrı yapmayı düşünüorum inş.soonra kuzenime gitcem yine.komşuculuk oynuoruz bi gün o bana bigün ben onabebiş sevicem yine.

işte bööle

huşşgeldinn
bebekii pek sevdin ayrılamıyosun değilmii

afiyet olsunn kukicimm,sporunda çok güzelll tebriklerrr
ramazanda bende akşamalrı yemek sonrası hafif tempoda yürüsem o bile yeter aslında bana,bakalımm geçen ramazan mecalimiz oluyodu gezmeye umarım bu snede olur,hayırlısı bakalım

huşşgeldinn
bebekii pek sevdin ayrılamıyosun değilmii
heee

kuzenimle evlerimz çok yakın dolmuşla 10 dk fln sürüo. dışarı çıksak çok sıcak birbirimzden başka kimsemzde yok beraber yuvarlanıp gidioruz işte.yarında o gelcek beraber bizim pazara gtcez inş.

saol cnm.
ramazanda normal insanların bile hali olmuo cnm kaldıki siz akşama kadar çalışıosunuz çok zor olacağından eminm.
olsun yılda bi kere gelio mübarek ay nolcak sayılı gün birden geçer.sanki hergün spor yapmaktan ölüoruzda 1 ay yapamasak keşkede 11 ay boyunca düzenli yapsak

öğlen yemeğimi yedim 1 dilim çok tahıllı ekmekle tavuk sote
akşam içinde kıymalı patlıcan yemeği yapıyorum

afiyet olsun hugommmm ben de yemeğimi bekliyorum tooklu salata ve ayran olucak yanımda da yine yoordum sütüm kuru meyvem var arada da onları götürürüm artıkk

kuli kulim ben de dün akşam 25-30dk kol çalıştım dambılla inşallah haftada 3-4gün akşamları yapmayı planlıyorum. gündüz zaten git gel yürüyüş olmuş oluyo haftada 3-4 akşam da dambıl çalışırsam süper olucakk

ben geldim nihayet ev temizliği bitti.sıcakta hergün temizlik çekilmiyor yaw
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 katı haşlama yumurta
2 tane ceviz
1 dilim peynir
1,5 light ekmek
2 çy kaşığı pekmez tahin
domates salatalık
ara
activa
1lt suyumu içtim.birazdan oğluşalrım uyunca pilates yapıcam
ha bu arada 60.4 olmuşumçok deil ama şükür bunada

evet öyle hhakkatenn,şölee dolu dolu geçirelin inaşlahhh,bir dahakine kavuşmak ya mümkün olur ya olmazzz Allah korusunn ,enerjimizi ibadete harcamak lazımm

tebrikler canımmmmmmmm:92::92:
kaçtan kaça indin takip edemiyoruzzz ama

oh ne güzel canım
çalışmak lazım valla.
sende hedefine az kaldı. bende geldim zaten verecek kilom kalmadı ama bacakların toparlanması sıkılaşması lazım bunun yoluda ancak bölgesel çalışmadır
.bende ne zmandır tam düzenli yapamıodum ama artık yapıcam inş. pilates yapamıorum zaten çok sıcak olmuo valla sıcakta yaz bitene kadar dışarda yürüyüş ve dambıl çalışmak en mantıklısı geldi banada.

4 farklı hareket yapıorum 2 si dambılla 2 si dambılsız
2*12 yapıorum .aslında yazarken az gibi gelio ama acaip çalıştıran hareketler valla bacaklarım titirio şu an

afiyet olsun ve tebrk ederim cnm:92::92::92::92::92:arkası gelsin inşallahhh

afiyet olsun ve tebrk ederim cnm:92::92::92::92::92:arkası gelsin inşallahhh

bulgurlu yeşil mercimek yemeğim var 1 kepçe kadar onu yicem öğlene.
230 ml ayranımı içtim bile.
ekmeğim yine yokk,evde kepek ekmeğim kalmamışş,alışveriş yapmak lazımm:44:

günaydınnn kızlarrrrrrrrr

sabah kahvaltıda:

2 dilim lorlu börek
10 tane zeytin
bir büyük domatesin yarısını yedim
1 fincan cay içtim

sonrada sekersiz meyve sularından içtimmm. börek kalorili oldu eccük emmee 2 dilim yedigim içünn kendimi affettim zaten loru yufkadan fazldaydıı

pazartesi de oruc baslıyomusss.. tutacaklara simdidenn sabırrrlar diliyorumm.. aclık tamam da susuzluk nasıl olucak bilmiyorum.. yazık kocişimde kavrulcakk tombul kurbaaaam bende garanti 1 ay daha denize giremicem demektir bu.. bayramda kayınvalidem için edirneye gidicezz.. zaten sonrada su sogumaya baslarr bu yazımda rezil bitiyo yaa sen gelme ben su aqua park a gideyim bari kızlardan birini alıpp didimm.. 2 kız havuza mı gidilir didi

deprsssyondaımmmm göbügümmleee bi basınayımmmmm
iyice evee kapandımmm sıkıntılardayımmmm
kimseyee kızamadımmmm, kocişeee küsemedimmmm
sonunda yine koltugaa yapıstımmm,, sonundaaa yine kapandımm odayaaaa

halbukiiiiiiiiiii

ben bu yazzzz bronzlasmaaaaakkkkk
kendimleee uzlasmakkk
yer yerr yozlasmakkk, uzaklasmaaaakkkk
istiyodummmmmmmmmm:44::44::44::44::44::44:

tavuklu salata güzelmi içinde neler var nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…