Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek
ne çok yemişim ya...
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay
gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım yine aynı kilodyaımm,demmeki ben o 1 kiloyu almışımmm,gitmek bilmedi çünkü,regliminde son gününü yaşıyorum çünkü bugün ama kilomda bir değişiklik yokkkk offff canım sıkıldı bak şimdi
akşam
3 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
1,5 dlm kepek ekmeği
1,5 kase yeşilmercimek yemeği yedimm
2 dlm karpuz,az biraz peynir yedimm
7-8 tane badem
2 çizi kraker yedimm(azcık canım sıkkındı akşam erken uyudumm)
akşam iyice tozuuttum anlayacağınızz
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk light beyaz peynir yedim apar topar çıktım evden
günaydın kızlar anlamadığım bi konu bugün dördüncü gün akşamda 10:30 ta yattım ama baş ağrısı ve uykum var yine 4 gündür ilacın yan etkisinde yazıyo ama 2. aydayım etki için geç kalmadımı bu:97: ve şuda dikkatimi çekti hiçbir iş yapmıyorum evde yapıyosamda zorundan yapıyorum aslında evi bi güzel elden geçirmem lazım yada süpürmem lazım ama canım hiç istemiyo şimdi uyku nasılda dökülüyo benden.
GÜNAYDIN FAMBIIIMMMM YANİ ALMIŞ DA OLABİLİRSİN EVET AMA YENİ BİR KİLO OLDUĞUNDNA BENCE DİKKAT EDİNCE HEMEN GİDECEK O HEM REGLİN DE DAHA BİTMEMİŞ BİRKAÇ GÜN SONRA KESİN SONUCU GÖRÜCEKSİN BENCE SIKMA CANINI KUZUMMM GÜZEL BİR TATİL YAPTIN BİRAZ ARA VERDİN VÜCUT ŞAŞIRDI BUNDAN SONRA ESKİ DÜZENİN DE DEVAM EDİNCE BENCE ÇOK DAHA GÜZEL GİDECEK KİLOLARRR AYRICA NEDEN KEYFİN YOK BAKİMMMM KIYAMAM KUZUMAAAAAA
ayyyyyy kıyamam sana kiim kuzulaştırmış famirtomu
keserim onu
evetttttnugiiii sen mineralsizsin nasıl unuttuk kızz bundanda uykun gelebilir
famirtomu üzmüşlerkalbini kırmışlar kalbi kırık yaralı aslanım
herkes göbeğime takmış durumda,kilo verdikçe daha çok göze görünür olduu
Hareketde yapmadığım için mayışık bir göbeğe sahip oldumm,eferim bana
günaydın canlarımmmmmmmmmmmm
oyy neruşum canım benim özledim kız seniii. Bu sabahta geldim yoksun umutla bekliyorum beybiiiiiiii.... :26::26::26:
Işyerindeki sorunlara gelince. Bitmez bitmiyorlarda. Ama inan bana hiç işe gelesim yok canım tatil yapmak istiyor. Eşim ertelemese şimdi denizin dadunu çıkarıcaktım ondan mı oldu ne hiç iş yapasım yok oysaki bugün ihracatım da var. Neyse zorliim kendimii.
Dileklerine katılmamak elde değil canım anca bunu diyorum.. Amin..
yok canım senin karakterin bu değişmez bide aslında aynı zamanda deli dolusun bu halinide seviyoruz.bide sanırım görmüş geçirmişliklerin var yaşına ragmen oda seni olgunlaştırmış buda daha çok sempatik kılıyor seni bana göre
ay bendeeeeee.. Valal dizi film gibi arkası yarın gibi. çikosu da kendine benziyo bu kızın ya
eveeeeeeeet neruş teyzesi gibi dansçı olcek
ecrinoşun çikosu ve sonsuz maceraları. ömrünüzde böyle tatlı macera dolu geçsin tatlım
ben herşey mükemmel olsun öyle çocuk yapacam demedim ki ama bu durumda da yapamam. Ayşeciğim benim içinde istediğim çocuk filan yok ayrıca. Yani milletin bebegine bakım ahh ah diye iç geçirmiyorum benim için üzülmeYani tamam ne güzel erken anne olmuşsun ama senin şartlarınla benimkisi aynı değil.ben asla o kadar erken anne olmak istemezdim mesela sen ise onu tercih etmişsin. Her kadın aynı değil. Benim öyle prensim prenseslerim olsun arzusu hiç bir zaman olmadı. Eşim çok istiyor o işte beni heveslendiren. Nasipse olur. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
canım iki topu geçmediysen bence korkma hiç bi zararı yok
günaydın fambukum bence canını sıkma haftasonuna kadar bekle. Reglin bitsin üç gün sonra tartıda ne görürsen odur. Kg aldıysanda salla gtsin be her zaman mı tatile çıkıyorsun. Harika bir tatil geçirmişsin anılarının tadını çıkar boşveer
evet ramazan geliyoo zor artık benim içinn:44:valla fambıım şu 1 ay spora ara verdiğimde resmen yumuşadığımı hissettim bak işe başladığımdan beri hergün ortalama 8000 adım atıyorum ve hala yımışım yani bir ay yapmadığım spor bana yumuşaklık olarak geri döndü artık inşallah hergün böyle merdivendi yürüyüştü devam edicem 3 gün de evde kol için dambıl çalışıcam kararlıyım başka türlü olmuyo sen de günde 10-15dk karın çalışsan düzenli inan çok faydasını görürsün yani günde 15dk ayırabiliriz sanırım ben dambıla sen karın hareketlerine hı hııı nedersinnn gerçii ramazan geliiiii emmeeeee
yokkkkk giremiimmm yolimmmmm ayran içtik ayrı düştükk guzummmmmmmmm başka bir yazışma yolu bulmamız lazımmm ama neeeee amaa neeeeeeeeeeeee
yokkkkk giremiimmm yolimmmmm ayran içtik ayrı düştükk guzummmmmmmmm başka bir yazışma yolu bulmamız lazımmm ama neeeee amaa neeeeeeeeeeeee
yine lense 140 lira bayıldımmm
acilen lazer yaptırmma lazımm,bütçemi sarsmaya başladı artıkın:44:
evetttttnugiiii sen mineralsizsin nasıl unuttuk kızz bundanda uykun gelebilir
evet ramazan geliyoo zor artık benim içinn:44:
gmailin yazışma yeri varrrr,ordan görüşüverin gariii,ayrı düşmeyinn
yorgun savaşçıyım ben yaaa,o bana daha çok uyuyorrr,her daim yorgun ama her daimmm çabalayıpp duruyorummm
BENHEE YAVV ONU DENESEK BAREEEEE AÇILIYOSA TABEEEEE BENDEramazanı atlat da tatlım hayırlısıyla devam edersin inşallah ama senin keyfin yokk böyle mutsuz mutsuz yazıyosunnn avatarın da içimi parçaliiiiii
nugii vitaminsizliktende olabilir mineralsizliktende o yüzden cildiyeciye filan çık tahlil yapsınlar. saç dökülmesi ciltte solgunluk filanda varmı
tatlı şeyler can sıkıntısına iyi geliyor valla,kendime geldim azcık
2 hurma
1 kuru kayııs yedim
1,5 lt suyum bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?