60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN YECAALEM AFİYET OLSUN BENCE ÇOK GÜZEL YEDİKLERİN AYRICA SPORUN DA MUHHTEŞEM

GÜNAYDIN FAMBIIIMMMM YANİ ALMIŞ DA OLABİLİRSİN EVET AMA YENİ BİR KİLO OLDUĞUNDNA BENCE DİKKAT EDİNCE HEMEN GİDECEK O HEM REGLİN DE DAHA BİTMEMİŞ BİRKAÇ GÜN SONRA KESİN SONUCU GÖRÜCEKSİN BENCE SIKMA CANINI KUZUMMM GÜZEL BİR TATİL YAPTIN BİRAZ ARA VERDİN VÜCUT ŞAŞIRDI BUNDAN SONRA ESKİ DÜZENİN DE DEVAM EDİNCE BENCE ÇOK DAHA GÜZEL GİDECEK KİLOLARRR AYRICA NEDEN KEYFİN YOK BAKİMMMM KIYAMAM KUZUMAAAAAA

CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUNNNN BENCE SODAYI GÜNDE 2 TANE İÇ MİNERAL EKSİKLİĞİN OLABİLİR ÇÜNKÜ ORASI DAHA DA SICAK VE ÇOK SU İÇİYOSUN TERLİYOSUNDUR EMİNİM BİR DE İNAN BENİM DE SÜREKLİ UYKUM VAR HİÇ UYUMAMIŞ GİBİYİM SANIRIM ÇOK TERLİYORUZ VE BU SICAKLAR BİZİ HALSİZ BIRAKIYO BİR DE BU NEM ORANI YÜKSEK OLAN YERLERDE BU DURUM DAHA ÇOK KENDİNİ GÖSTERİYO İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLANIRSIN KUZUMMM

inaşallhh dediğin gibi olurrrr canım sağollll
ayyyyyy kıyamam sana kiim kuzulaştırmış famirtomu
keserim onu

ben kışın oturduğum yerden uyukluyordum meğer vitamin eksikliğindenmişti :97:
içim geçiveriyodu
vitamin kullandım geçti

sütü ısıtın içine 1 tatlı kaşığı harnup pekmezi koyun karıştırın acayip kesiyo tatlı isteğini hemde çoook faydalı çikolatalı süt gibi oluyo

herkes göbeğime takmış durumda,kilo verdikçe daha çok göze görünür olduu
Hareketde yapmadığım için mayışık bir göbeğe sahip oldumm,eferim bana

valla fambıım şu 1 ay spora ara verdiğimde resmen yumuşadığımı hissettim bak işe başladığımdan beri hergün ortalama 8000 adım atıyorum ve hala yımışım yani bir ay yapmadığım spor bana yumuşaklık olarak geri döndü artık inşallah hergün böyle merdivendi yürüyüştü devam edicem 3 gün de evde kol için dambıl çalışıcam kararlıyım başka türlü olmuyo sen de günde 10-15dk karın çalışsan düzenli inan çok faydasını görürsün yani günde 15dk ayırabiliriz sanırım ben dambıla sen karın hareketlerine hı hııı nedersinnn gerçii ramazan geliiiii emmeeeee

yokkkkk giremiimmm yolimmmmm ayran içtik ayrı düştükk guzummmmmmmmm başka bir yazışma yolu bulmamız lazımmm ama neeeee amaa neeeeeeeeeeeee

evet ramazan geliyoo zor artık benim içinn:44:

gmailin yazışma yeri varrrr,ordan görüşüverin gariii,ayrı düşmeyinn

Son düzenleme:
yokkkkk giremiimmm yolimmmmm ayran içtik ayrı düştükk guzummmmmmmmm başka bir yazışma yolu bulmamız lazımmm ama neeeee amaa neeeeeeeeeeeee

skype var mı
fambuuuk senin kızın adını bende merak ettim bana da özelden atsaaa :44::44:

yine lense 140 lira bayıldımmm
acilen lazer yaptırmma lazımm,bütçemi sarsmaya başladı artıkın:44:

BEN DE BAYILIYORUM VALLA 6 AYLIK ALIYORUM GÖZLERİMİN DERECESİ DE FARKLI 2 PAKET ALIYORUM 100TL VERİYORUM AMA 6 AYDA BİR

evettttt nugiiii sen mineralsizsin nasıl unuttuk kızz bundanda uykun gelebilir

BEN DİDİİMMM DEMEDİM Mİİİİ DİDİMMMMMMM:86::86::86:

evet ramazan geliyoo zor artık benim içinn:44:

gmailin yazışma yeri varrrr,ordan görüşüverin gariii,ayrı düşmeyinn

HEE YAVV ONU DENESEK BAREEEEE AÇILIYOSA TABEEEEE BENDE ramazanı atlat da tatlım hayırlısıyla devam edersin inşallah ama senin keyfin yokk böyle mutsuz mutsuz yazıyosunnn avatarın da içimi parçaliiiiii

merhaba arkadaşlar şimdilik her şey iyi gidiyor ama ramazan geldi.Ramazan ayı kilo kontrolünün zor olduğu bir ay sizin nasıl önerileriniz ramazanı kilo almadan geçirmek için.

nugii vitaminsizliktende olabilir mineralsizliktende o yüzden cildiyeciye filan çık tahlil yapsınlar. saç dökülmesi ciltte solgunluk filanda varmı

BENHEE YAVV ONU DENESEK BAREEEEE AÇILIYOSA TABEEEEE BENDE ramazanı atlat da tatlım hayırlısıyla devam edersin inşallah ama senin keyfin yokk böyle mutsuz mutsuz yazıyosunnn avatarın da içimi parçaliiiiii

açılırr gmaile üye olunn yeter..
haftasonuda geldi ya onun bıkkınlığı da vra üzerimde sanırsam

bu sabah tartılmam lazımdı her ne kadar 42 beden de olsam sabah aç karnına lavobaya çıkınca 59 geldim sevinmem lazım ama kıyafetler hala olmuyo
kahvaltım domates salatalık 2 kaşık yoğurt 2 dilim peynir 3 tane zeytin
midem küçülüyo heralde artık karnım acıkmıyo hiç

tatlı şeyler can sıkıntısına iyi geliyor valla,kendime geldim azcık

2 hurma
1 kuru kayııs yedim

1,5 lt suyum bitti

nugii vitaminsizliktende olabilir mineralsizliktende o yüzden cildiyeciye filan çık tahlil yapsınlar. saç dökülmesi ciltte solgunluk filanda varmı

saç dökülmem yok canım vitaminsizliği bilmiyom cilttede solgunluk yok kıyzzzz topiğin en seksü kızıyım maşşallahım var benim heç bişeyim yok arada uyku olmasa bide

tatlı şeyler can sıkıntısına iyi geliyor valla,kendime geldim azcık

2 hurma
1 kuru kayııs yedim

1,5 lt suyum bitti

famirr avatarını değiştirsene baktıkça içim parçalanıyo kötü oluyorum yanındada değilimki sevem öpem neşelendirem seniii bişey yapamıyorum canım sıkılıyo
hadii değiştir avatarını kızının tontiş resmini koyda benimkide seninki gibi olsun tombiş tombiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…