evet öyle hhakkatenn,şölee dolu dolu geçirelin inaşlahhh,bir dahakine kavuşmak ya mümkün olur ya olmazzz Allah korusunn ,enerjimizi ibadete harcamak lazımm
afiyet olsun ve tebrk ederim cnm:92::92::92::92::92:arkası gelsin inşallahhh
günaydınnn kızlarrrrrrrrr
sabah kahvaltıda:
2 dilim lorlu börek
10 tane zeytin
bir büyük domatesin yarısını yedim
1 fincan cay içtim
sonrada sekersiz meyve sularından içtimmm. börek kalorili oldu eccük emmee 2 dilim yedigim içünn kendimi affettimzaten loru yufkadan fazldaydıı
pazartesi de oruc baslıyomusss.. tutacaklara simdidenn sabırrrlar diliyorumm.. aclık tamam da susuzluk nasıl olucak bilmiyorum.. yazık kocişimde kavrulcakk tombul kurbaaaambende garanti 1 ay daha denize giremicem demektir bu.. bayramda kayınvalidem için edirneye gidicezz.. zaten sonrada su sogumaya baslarr bu yazımda rezil bitiyo yaa sen gelme ben su aqua park a gideyim bari kızlardan birini alıpp didimm.. 2 kız havuza mı gidilir didi
deprsssyondaımmmm göbügümmleee bi basınayımmmmm
iyice evee kapandımmm sıkıntılardayımmmm
kimseyee kızamadımmmm, kocişeee küsemedimmmm
sonunda yine koltugaa yapıstımmm,, sonundaaa yine kapandımm odayaaaa
halbukiiiiiiiiiii
ben bu yazzzz bronzlasmaaaaakkkkk
kendimleee uzlasmakkk
yer yerr yozlasmakkk, uzaklasmaaaakkkk
istiyodummmmmmmmmm:44::44::44::44::44::44:
annem bana hamileyken sıcaklarda oruç tutmuş
bende çok istedim dua ettim ramazanda tutayım hamile kalayım diye. hamile kaldım şimdi çok tutmak istiyorum ama su olayı korkutuyo beni. susuzluktan bayılıverecek gibi oluyorum çok su içiyorum bazı günler daha az istiyorum ama dünden beri yine su içme isteğim çok arttı. napıcam bilmiyorum doktora yarın sorucam sakıncası yoksa en azından tutabildiğim kadar tutayım diyorum
bndee cok susuyorummmzaten doktor da gün boyu 3 lt diyo. tutulmaz yani cnm bence :44::44::44:
eee anne olmak kolay değil
kız nasıl kayfaltı buu hani yumurtan pekmezin heee
çok yaramazsın çoook
yav ben jinekologdayken konuşuyodu doktor birine denize girme mikrop kapabilirsin şansa bırakmamak lazım hamileler girmesin diyodu. havuza sakın girme bak famirin kızı bile havuzdan mikrop kapmış kulağı sancımış bütün gece.
benim arkadaşımda kulak mantarı olmuştu havuzda devamlı olur olmadık zamanda kulağı kanardı bazen toplum içinde hemde
hugom tavuklu salata güzel oluyo benim burda dışarıdan yemek söylemem gerekiyo ya tavuk şiş köz biber domates falan söyleyip yanında da ayran içiyorum ya da tavuklu-ton balıklı salata söylüyorum yine yanında ayran içiyorum yani ızgara tavuk göğüs oluyo salatanın üzerinde salatanın içinde de kırmızı lahana havuç roka ve göbek var çok az da z.yağı oluyo oldukça büyük bir tabak burda maalesef borcam kapaaa yok eksikliğini hissediyorum tabii ama idare ediyorum plastik salata tabağıyla:82::82: yani güzel işte doyuyorum çok şükür yanımda da yine yoordum sütüm kuur meyvem de var öğleden sonra aramda onlardan yer içerim artık
eccrinn senin bebik oldu olalı hep hamurişi yiyosun karbonhidrata düştün
benimde öyle ama tutuyorum kendimi :97: yoksam pide canım istiyo şöyle kuşbaşılı kaşarlıı
öğlen yemeğimi yedim 1 dilim çok tahıllı ekmekle tavuk sote
akşam içinde kıymalı patlıcan yemeği yapıyorum
bulgurlu yeşil mercimek yemeğim var 1 kepçe kadar onu yicem öğlene.
230 ml ayranımı içtim bile.
ekmeğim yine yokk,evde kepek ekmeğim kalmamışş,alışveriş yapmak lazımm:44:
yok havuzu sevmemm ben zatenn.. yav en ii spor yüzmek dio doktor.. emmme daha ayagımı suya sokamadım.. denize otobüsle gidemicegim içinn havuza gideyim didimdi bendee tabe kocişin bana bu cevabı vericiini de biliodum:97::97: ölsem kalsamm gözüm acık gitcek yaa 2 senedir denize hasretimm yaaa:84::84::84::84::84::84: pekmezi gün içinde yutuyorum bi kasık. yumurtayı da bi dolu bi boss yapıyorumm.. cnm hiçbişi istemiyo cünkümm. neyse ben cıkıyorumm simdilikk ikili test sonucu cıkmıss bi kosu hastahaneye gidiim de geliyimmm
afferim sana bilinçli akıllı sıpam
hadi bakem hayırlı haberlerle dön kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?