60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr burda kimlerr ingilizce yada baska bir dili biliyor iyi seviyede??? ve nerde ögrendiniz??? madem cocuk palazlanana kadar yani 2 yasına kadar falann calısamıycam o arada kendime yatırım yapayım da iş bulmak kolay olsun.. ot saman denklemine döncem yoksa.. kursa mı gitmek ii acaba birebir ders mi?? yoksa netten videoları mı takip edeyim bilemedimm.. her kafadan bi sess. :44::44::44:

ara öğünde 2 hurma 2soda 1.5 litre su içtim
akşam yemekte biber dolması fakat yarısını yedim yoğurt
1 tanecikte lokum yedim herkese iii akşamlar

ecrinoş kız çok iyi düşünmüşsün valla. ingilizce için bence özel ders en iyisi imkanın varsa. ama kursta olur ben kursta ögrendim. sonra kitap okudum bol bol müzik dinledim alt yzılı film dizi izledim bol bol. hiç dublajlı film izlemem sinemada hala .

bu konu tam kalonce ve benlik :) :)
canım en iyisi özel ders oluyor tabii
ama grupla öğrenmek pek bi keyiflidir
kişi sayısı iyiyse ve kaliteli bi grup ve öğretmen varsa çok çok iyi olur
ama şartlara dikkat etmen gerekir
diğer soruların için online özel ders verebilim :) :)
takıldığın şeyleri de burda anlatmaya çalışırım tabii :94:
ek olarak bol bol kitap okumanı,kelime çalışmanı
film izlemeni tavsiye ederim

ben geldim ama pek kimse kalmamışyeşil çayımı içiyorum daha akşam yemeğine biraz daha var.bugün malesef dükkandayım geç yiycez artık.
akşam yemeğinde
sarma ve yoğurt var.ama kaç tane yerim bilmiyorum artıkk:26:çok seviyorum sarmayı ama ipin ucunu kaçaırmıycam tabe.

kursta ögrendgin işe yaradı mı??? yani söylenilenleri anlıyo musun film izlerken falan?? yaa esiminn yegenleri kolejde okuyor hele amerikanda okuyan bi tane var anormal konusuo bacak kadarr cocukkk.. rahatsızz oluyorum cünkü benim kocamda cok ii konusuyor maalesef.. ey kolejj sen ne nelere kadirsinn:97::97: kurss fiyatlarını arastırıyımm cok güzel kurslar var ama görünürde gidip memnun olan birilerini bulmak lazım:97::97::97:

özel ders ne kadara mal olur ki? bi kur 350_400 civarı galiba kurslarda.. ama özel ders in saati hakkında hiçbi fikrim yok az daha kurcuklayayım benn internetii.. baya kelime ezberlemiştim okul zamanı ama lise 1 den sonra ingilizce dersi bitincee zamanla bicogunu unuttumm basit kelimeler dısında:26::26::26::26:

bir kere benim robert kolej mezunu rahmetli hocam şöyle derdi : dil ögretilmez ögrenilir. yani onu sen ögreniceksin. tabi ki alt -yapın saglam olacak. hocadan iyi bir altyapı aldıktan sonra üstünü sen inşa ediceksin.
benim ingilizcem oldukça akıcı canım. özel bir firmadan dış tic. mdr yüm. yurtdışında benim türk olduğuma inanmıyorlar çünkü türk aksanı ile konuşmuyorum. burada da amerikadaki bir üni den mezun olduğumu sananlar oldu. hatta geçen bi müşterim iran gezimde bogazici mezunu dış ticaret müdüründen daha iyi inglizce konuştugumu söledi hem sevindim hem şaşırdım. yani demem o ki bunu inşa edicek olan sensin. eski patronumun ogulları da italyada okumuşlardı ama benim italyancam daha akıcı idi o zaman inanamıyorlardı. gerçi italyancam köreldi şimdi neyse
e birazda yetenek ve sevgi işi. seversen çok güzel ögrenirsin canım yaşında müsait fazla geç kalma. benim yaş oldu 33 şimdi de rsça ögrenmeye başladım gerçi çok zorluyor ama allahın izni ile biticek

ayyyyyy ne hosssss... o zaman aynı anda üiversite mezunusun??? asla dıss ticaret müdürü olammm heralde artık ama satıs ta cok işime yararr.. en azından hızlıca magaza müdürü oluum bendee cok hoss evett kurss arıyorum hemenn

evet canım iki yıllık dış ticaret . ama mdr deyince aklına büyük bişi gelmesin kurumsal ama ufak bi firma bizimkisi :) bi asistanım bile yok hala mesela :) evet sen hemen kurs bak. dediklerimi de sakın unutma. bi yardım gerekirse yaz her aman yardımcı olmak isterim sana

saol balımm.. tombul kelabak mac izlemeye gittii. sanırım bugün benle konusmaz atıstık yine cünküm..kahveye gidip izlicem dedi annesine gidiomus.. galiba oraya gitmek istemiyorum diede kızdı:44::44:burdada kimsecikler yok:5 0: ben accık derdim var topicine gideyim bari.. dertlilerin arasına gireyim derdimi anlatayımm:97::97:

spora kadar nektarinlerimi yedim..

sporda

1 km yuruyus
1 km kosu
10 dakika eliptik
agirlik calismalari

ve simdi yesil cay zamani.

ayol o kadar dert kadı kızında da olur. atışmışlarmış. :76::76::76:kzı benim atışcakkocam bile yok yanımda. neyse iyi geceler sana da dertli dolap
arzu bi ara girdin çıktın bizde kg nu yazcen diye merak ettimmmm:44::44:
noldu noldu:44::44:
diyetisyen ne dedi:44:
hadi anlat çatlicaz .:44:.

hee dertlii dolap oldum valla işte sizz uzak oldugunuzz içinn askınız eskimioo bizde acık uzak kalsak ii gelir mi acep :44::44: ama nasıl uzak kalcaz biz. iş seyahatine mi cıkayım bende geleceteki işimin seyahatine sorunu cözmk içinn hangimizde oldugunu bulmamm lazım o zaman bi derdim kalmıcak o nedenlenn kurs tan önce psikolog bulmaya kararr verdimm. bana tarafsız bi göz lazımm

size sıpamı göstereyim de mutlu olayım accıkkk... iştee cikommm sehzade III. nihat parmakları bilem görünüo amaa makinem kötü cekioo maaleseff.

Eki Görüntüle 231704

anovvvvvvvv çikoya da bakınnnnnvallaa da başa aşağı duruyooo ecrin kesin dansçı olucak bak söyliyimmm ya da akrobat falan maşallah boncuuumaaa çok güzellll şimdi tekrar baktım da düz mü duruyo neeee yok yokk düz duruyooo di miii bakıp bakıp duruyorum ama düzz sanırım evet evet düzzzzgün duruyo çikomuzz yavvv sen dün başaşağı diyince ben şarlandım nce yle grdüm sanırsam

Son düzenleme:
anovvvvvvvv çikoya da bakınnnnnvallaa da başa aşağı duruyooo ecrin kesin dansçı olucak bak söyliyimmm ya da akrobat falan maşallah boncuuumaaa çok güzellll

bu sinirlenipp dönmüşş haliiii.. bende düz görünsün die diger acıdan cektimm.. kızz olsadıı jimnastige yazdırcaktım onuu .. yeni bi nadya komanaci yaratcaktıkk ondann emme doktor teyzesi erkek didi.. neyse degişmez erkek olursa danscı yaparızz bütün gün kafa üstü dönerr r&b ciler gibiii o incecikk kolları ve bacaklarıylaa böcük gibi yürüdü icerde valla. biraz korkutucuydu ama sevimliydii

erkekse deee joaquın cortesss olurrr ecriinnnnn ayyy ben bayılırım o adama google kankiden bakabilirsin hemencik flamenkocu canım yaa hakikaten demek kollar bacaklar daha sonra gelişiyo göbüşlü çırpı bacaklı kollu bi çiko görüyorum ben ama çokk minnak veçokk güzelllll

Son düzenleme:

evett kafasıda kocimannn demiii evett pekk yakısıklıı ve cool imişş.. benzeyebilirrr nazarr degmesinn bide cimcimeninkini görsedikk hiç girmiyo artıkk

senin koooon üsssümm dien dillerini yirimmmm bennnn
yaz günü kuru fasülyeee,nohut,barbunya yiyemem hayattaadüşününce bile kaşıntı tuttu

ıhhhmmm ıhmmm ıhmm....buyrun benimmmm:82:
tatlım ben english teacher ım canımcım biliosan da hatrlatmış oldum özel ders fiyatları şehrlere hocalar ders verilecek ailelere göre çok fazla değişkenlik gösteriri 15-20 liradan başlar 250 liraya kadar çıkar saat ücreti tabiki özel ders çok iyi dir ama masraflıdır lakin güzel bir kurs bulunursa ve azimle gayrtele çalılışılırsa o da işe yarar ama unutmaki herşey sende bitio.
kimse kimsenin kafasına bilgi ışınlayamaz.
bunlarında dışında axcık olsun bişiler biliosan sana kendi kendine çalışabileceğin kitaplar önerebilirim.evde çalışabilirim dersen.
yada büyük şehr belebiyelerinn kursları oluo ya mesela istanbulda ismek var izmir de de varsa onları hiç kaçırma beleşşş

evet neruşcuuum gelişim içten dışadır .önce iç organlar oluşur sonra dışa doğru oluşum başlar.
gelişim baştan ayağa dır. önce baş oluşuru sonra ayağa doğru gelişmeye başlar.
gelişim genelden özele doğrudur.
gelişim sürekli ve birikimli olarak ilerler.gelişim bir bütündür. gelişim....

ders:gelişim psikolojisi
konu gelişimin temel ilkeleri

beleşe kpss kursu verdim bakın ne kaaaaaaa paylaşımcı bi insanım amme hizmeti yaptım burda.öğretmen adaylarına hediyem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…