kızlarr burda kimlerr ingilizce yada baska bir dili biliyor iyi seviyede??? ve nerde ögrendiniz??? madem cocuk palazlanana kadar yani 2 yasına kadar falann calısamıycam o arada kendime yatırım yapayım da iş bulmak kolay olsun.. ot saman denklemine döncem yoksa.. kursa mı gitmek ii acaba birebir ders mi?? yoksa netten videoları mı takip edeyim bilemedimm.. her kafadan bi sess. :44::44::44:
kızlarr burda kimlerr ingilizce yada baska bir dili biliyor iyi seviyede??? ve nerde ögrendiniz??? madem cocuk palazlanana kadar yani 2 yasına kadar falann calısamıycam o arada kendime yatırım yapayım da iş bulmak kolay olsun.. ot saman denklemine döncem yoksa.. kursa mı gitmek ii acaba birebir ders mi?? yoksa netten videoları mı takip edeyim bilemedimm.. her kafadan bi sess. :44::44::44:
ecrinoş kız çok iyi düşünmüşsün valla. ingilizce için bence özel ders en iyisi imkanın varsa. ama kursta olur ben kursta ögrendim. sonra kitap okudum bol bol müzik dinledim alt yzılı film dizi izledim bol bol. hiç dublajlı film izlemem sinemada hala .
bu konu tam kalonce ve benlik :) :)
canım en iyisi özel ders oluyor tabii
ama grupla öğrenmek pek bi keyiflidir
kişi sayısı iyiyse ve kaliteli bi grup ve öğretmen varsa çok çok iyi olur
ama şartlara dikkat etmen gerekir
diğer soruların için online özel ders verebilim :) :)
takıldığın şeyleri de burda anlatmaya çalışırım tabii :94:
ek olarak bol bol kitap okumanı,kelime çalışmanı
film izlemeni tavsiye ederim
kursta ögrendgin işe yaradı mı??? yani söylenilenleri anlıyo musun film izlerken falan?? yaa esiminn yegenleri kolejde okuyor hele amerikanda okuyan bi tane var anormal konusuo bacak kadarr cocukkk.. rahatsızz oluyorum cünkü benim kocamda cok ii konusuyor maalesef.. ey kolejj sen ne nelere kadirsinn:97::97: kurss fiyatlarını arastırıyımm cok güzel kurslar var ama görünürde gidip memnun olan birilerini bulmak lazım:97::97::97:
bir kere benim robert kolej mezunu rahmetli hocam şöyle derdi : dil ögretilmez ögrenilir. yani onu sen ögreniceksin. tabi ki alt -yapın saglam olacak. hocadan iyi bir altyapı aldıktan sonra üstünü sen inşa ediceksin.
benim ingilizcem oldukça akıcı canım. özel bir firmadan dış tic. mdr yüm. yurtdışında benim türk olduğuma inanmıyorlar çünkü türk aksanı ile konuşmuyorum. burada da amerikadaki bir üni den mezun olduğumu sananlar oldu. hatta geçen bi müşterim iran gezimde bogazici mezunu dış ticaret müdüründen daha iyi inglizce konuştugumu söledi hem sevindim hem şaşırdım. yani demem o ki bunu inşa edicek olan sensin. eski patronumun ogulları da italyada okumuşlardı ama benim italyancam daha akıcı idi o zaman inanamıyorlardı. gerçi italyancam köreldi şimdi neyse
e birazda yetenek ve sevgi işi. seversen çok güzel ögrenirsin canım yaşında müsait fazla geç kalma. benim yaş oldu 33 şimdi de rsça ögrenmeye başladım gerçi çok zorluyor ama allahın izni ile biticek
ayyyyyy ne hosssss... o zaman aynı anda üiversite mezunusun??? asla dıss ticaret müdürü olammm heralde artık ama satıs ta cok işime yararr.. en azından hızlıca magaza müdürü oluum bendeecok hoss evett kurss arıyorum hemenn
evet canım iki yıllık dış ticaret . ama mdr deyince aklına büyük bişi gelmesin kurumsal ama ufak bi firma bizimkisi :) bi asistanım bile yok hala mesela :) evet sen hemen kurs bak. dediklerimi de sakın unutma. bi yardım gerekirse yaz her aman yardımcı olmak isterim sana
saol balımm.. tombul kelabak mac izlemeye gittii. sanırım bugün benle konusmaz atıstık yine cünküm..kahveye gidip izlicem dedi annesine gidiomus.. galiba oraya gitmek istemiyorum diede kızdı:44::44:burdada kimsecikler yok:5 0:ben accık derdim var topicine gideyim bari.. dertlilerin arasına gireyim derdimi anlatayımm:97::97:
ayol o kadar dert kadı kızında da olur. atışmışlarmış. :76::76::76:kzı benim atışcakkocam bile yok yanımda.neyse iyi geceler sana da dertli dolap
arzu bi ara girdin çıktın bizde kg nu yazcen diye merak ettimmmm:44::44:
noldu noldu:44::44:
diyetisyen ne dedi:44:
hadi anlat çatlicaz .:44:.
size sıpamı göstereyim de mutlu olayım accıkkk... iştee cikommm sehzade III. nihatparmakları bilem görünüo amaa makinem kötü cekioo maaleseff.
Eki Görüntüle 231704
anovvvvvvvv çikoya da bakınnnnnvallaa da başa aşağı duruyooo ecrin kesin dansçı olucak bak söyliyimmm ya da akrobat falan maşallah boncuuumaaa çok güzellll
bu sinirlenipp dönmüşş haliiii.. bende düz görünsün die diger acıdan cektimm.. kızz olsadıı jimnastige yazdırcaktım onuu .. yeni bi nadya komanaci yaratcaktıkk ondann emme doktor teyzesi erkek didi.. neyse degişmez erkek olursa danscı yaparızz bütün gün kafa üstü dönerr r&b ciler gibiiio incecikk kolları ve bacaklarıylaa böcük gibi yürüdü icerde valla. biraz korkutucuydu ama sevimliydii
erkekse deee joaquın cortesss olurrr ecriinnnnn ayyy ben bayılırım o adama google kankiden bakabilirsin hemencik flamenkocu canım yaa hakikaten demek kollar bacaklar daha sonra gelişiyo göbüşlü çırpı bacaklı kollu bi çiko görüyorum ben ama çokk minnak veçokk güzelllll
senin koooon üsssümm dien dillerini yirimmmm bennnnfambıııııııııııııııkkkkk nee ooooo rahatsız mı oldun mesajlarımdannn ne vaarrr 2 kere gitmişş alla allaaaaa
ben memnunum yaa kuru meyve yoort süt yetiyo zaten ara öğün için amaaaaaaaaaaaaaaaaaann eskiden ara öğün mü vardı buna da şükürrrakşam evde de accuk karpuz kooonnn üssüüümm falan kemiriyorum zatennnn:86::86::86:
yaz günü kuru fasülyeee,nohut,barbunya yiyemem hayattaadüşününce bile kaşıntı tuttu
erkekse deee joaquın cortesss olurrr ecriinnnnn ayyy ben bayılırım o adama google kankiden bakabilirsin hemencik flamenkocu canım yaa hakikaten demek kollar bacaklar daha sonra gelişiyo göbüşlü çırpı bacaklı kollu bi çiko görüyorum ben ama çokk minnak veçokk güzelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?