60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar Allah muhabbetinizi arttirsin..ne guzel sohbet etmissiniz.

aksam yemegim

1 tabak sebzeli somon
1 bardak uzum suyu
yarim dilim kepekli ekmek
sonrasinda nektarinle devam edecem

ve son olarakta spor gunum.hadi bana kolay gelsin:81:

sebzeli somon güzelmiydi :44:
üzüm suyu doğal bile olsa kalorisi yani meyve miktarı epey fazladır bende çok severim amaa çok içmemeye çalışıyorum
ama hafta sonları piknikte filan herkes cola içiyo bende cola yerine üzümsuyu içiyorum

1 bardak kefir icdim birinci aramda ikinci aramdada 1fincan türk kahvesi 4 tanede hurma yerim artik ama bu gün tatli istegim hicmi hic susmadi mücadele veriyorum bu saat oldu ama benim icin bu saatten sonrasi önemli ne oldu bana yaaa hatta sabah kahvaltidan sonra halleyi felan getirmistim cayin yanina son anna bi kosu mutfaga sakladim

napıyosunuz bakiiimmm ben de az önce ara öğünümde 2 kuru kayısı yedim ve süt içtim burda zaten en güzel ara öğün süt ve yoort kolay oluyo burda bunlar bir de kuru meyve işte

İstanbulluyum canım.. babamın köyü istanbul yani.. anne tarafım rizeli o da annemin dedesi bile istanbul doğumlu..
Kocam da Giresunlu...

yeecaaalee :76:
biliyordum kız
anneciine sölesene bize bi lahana çorbası aşı yapsın da yiyek. cnaım çekiyii

Napıyosunuz bakiiimmmmm, ben de ara öğünümde süt içtim ve 2 adet kuru kayısımı yedim

yeecaaalee :76:
biliyordum kız
anneciine sölesene bize bi lahana çorbası aşı yapsın da yiyek. cnaım çekiyii

Kızım annem bilmez ki öyle şeyler..
dedim ya annem istanbul doğumlu ve annesiyle değil babasının istanbullu halasıyla büyümüş..
Alakası yoktur yani...

yoliimmmmmmmm guzummmmmmmmmmmmm seni çok özledimmm napiinnnnnnnnnnn

ben de seni özledim bebeem
ama ben sana küsüm
dedim ki emesen yoksa sıkaypi var o kurulumu sende dedim iplemedin
küsüm işte küsüm
:76::76::76::76:

göğüsleriim ince ince sızlıyoo akşamları gazman gibi oluyorum çok gaz yapıyoo

senin mitahitin işi zor hugocumcum

Kızım annem bilmez ki öyle şeyler..
dedim ya annem istanbul doğumlu ve annesiyle değil babasının istanbullu halasıyla büyümüş..
Alakası yoktur yani...

kız benim anam bile biliyi. oda laz deil ama biz kasımpaşada lazların içinde büyüdükk. lahana çorbalarını etli sarmalarını pepeçuralarını hamsikolilerini mısır ekmeklerini yiyerek. annem hepiciini de bilir. abla ortama girmemiş sanırım o zaman ben ablamdan istiyim oda avcılara taşındı evlendi de of of

Son düzenleyen: Moderatör:

hee evet didinnnn ben bişey dimedimm di miiii haklısın ama küsmeeee yolim yavvv o da yok ki zaten gmailden yazışalım didiydimm hatta fambık önerdiydi ama o da yokkk yokk iletişimim koptuuuuu:84::84::84:

hee evet didinnnn ben bişey dimedimm di miiii haklısın ama küsmeeee yolim yavvv o da yok ki zaten gmailden yazışalım didiydimm hatta fambık önerdiydi ama o da yokkk yokk iletişimim koptuuuuu:84::84::84:

e al bitane gmail hesabı. benim var yıllardır. istersen davet yollim hotmailine :81:

nettinizzzz

bende oturuyomm kuzu kuzu saatin 5.30 olmasını bekliyorum iştee

bi de akşma ne yemek yapacağımı düşünüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…