60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Napıyosunuz bakiiimmmmm, ben de ara öğünümde süt içtim ve 2 adet kuru kayısımı yedim

napıyosunuz bakiiimmm ben de az önce ara öğünümde 2 kuru kayısı yedim ve süt içtim burda zaten en güzel ara öğün süt ve yoort kolay oluyo burda bunlar bir de kuru meyve işte

anladık yawww, ara öğün yapmışın

evet canım iş yerinde en uygunu onlar oluyor
karpuzz,şeftali,üzüm yisek şöle süper olurdu ama napalım bunada şükür.
afiyet olsun canımm

pilatesimi yaptım tarçınlı karanfilli yeşil çayımı da içtim.şincik
şekersiz türk kahvemi ve yanında sade sodamı içicem.daha sonra dışarı çıkıp gelicem

fambıııııııııııııııkkkkk nee ooooo rahatsız mı oldun mesajlarımdannn ne vaarrr 2 kere gitmişş alla allaaaaa
ben memnunum yaa kuru meyve yoort süt yetiyo zaten ara öğün için amaaaaaaaaaaaaaaaaaann eskiden ara öğün mü vardı buna da şükürrr akşam evde de accuk karpuz kooonnn üssüüümm falan kemiriyorum zatennnn:86::86::86:

yoliiiiiiiiiiiiiiiiiii yolladımmmmmmmmmmmmmmm

sebzeli somon sogan,maydonoz,domates,sarmisak,az soya sosu ve cesitli baharatlardan olusuyor..bunlarla araniz iyiyse tadi muhtesem.tavsiye ederim.siyah uzum suyunu da arada bir iciyorum(ozellikle bagirsaklarim calismadigi zamanlarda),proteinle aldigim ve gunluk kalori miktarimi asmadiigim icin problem teskil etmiyor.zaten yogun bir spor programim var.bunlar az bile kaliyor.baligi mutlaka dene.

Son düzenleme:
hügoşum neruşummmmmmmm ve fazicimm öperimm sizlerii
hadin iyi akşamlarr
yarın daha iyi bir gün olsun inşallahhhh

hügoşum neruşummmmmmmm ve fazicimm öperimm sizlerii
hadin iyi akşamlarr
yarın daha iyi bir gün olsun inşallahhhh

iyi akşamlar kuzucumm inşallah hepimiz için daha huzurlu mutlu sağlıklı ve hafiflediğimiz bir gün olurrr

Bugün arzu diyetisyene gidicekti nooldu acabaa inşallah güzel haberlerle dönerr

çok güzel kilo vermişsiniz .tebrik ederim :) acaba ne kadar sürede verdiniz :)

Teşekkür ederimmmazimle devam ediyorumm benim sağlıklı beslenmeye başlayalı 7,5 ay oldu ilk aylar tabii daha hızlı veriyodum ama çokşükür şimdi de yavaş da olsa vermeye ediyorum inşallah kalanlar da gidecekkkdarısı emek veren isteyen herkesin başına :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…