kocamann tepsim var ona koydum geçen senede öyle yapmıştım ipe hiiiç dizmedimki bu zamana kadar. bi kere dizdm ondada ip koptuu :44:
ipe d,zince dahamı iyi oliii :44: misinaya dizsem olurmiii
cnm benhiç kurutmadım kayınvalidem vermişti bana. ama komşumuz yapardı domatesleri ortadan kesip ikiye bölüosun eğer orta büyüklükteyse. yada dilim dilimde yapabilrsin sana kalmış aslında ama zaten kuruyunca çok küçük kalıolar. sonra tuzluosun her tarafını ve tepsiye dizip güneşe koyuosun kuruo öle 3-4 günde güzel güneş olursa.
cnm yeşil bibierlerin saplarını kesiceksin ama içlerini temzleme yani benm dediğim yeşil sivri bibierse. ama bide şu dolma biberimsi içi çok dolgun olanları var onları n içini temzleyebilrsn ama tasiyem ince olanlardan al ve temzleme çünkü dediğim gibi kuruyunca iiice zaten kağıt gibi oluo zaten sivrilerin içinde çok az pul var onlarda kuruo. çok küçük parçalara ayırma ikiye bölebilrsn mesela çok küçültürsün kuruyunca fındık tanesi kadar kalır .işaret parmağın boyunda olsun.
aramazanı çok seviorum iftara ne pişirsek ne yesek gibi bi sürü program oluo.
oktay ustayı izliorum. sonra 2.30 da soframız başlıo o nu izliorum .dün hatta konyadaydılar .çok güzel şeyler yaptılar. bugün de dünden reklamını vermişti bol etli köfteli bişiler yapcekler bakalım vakti olanlar kaçırmasın
tamam anladım canım çook sağol. ben hiç ipe sermiyorum gölgede kurutuyorum geçen yıll ilkkez başladım yapmaya patlıcan yaptım süper olduu domatizlerim küflendi ama hatamı anladım netten araştırınca. domatizler salçalık olcek çok sulu olmucak ve ortadan ikiye kesilecek bikaç kerede bıçak natırılcekki içi kurusun iyice
a sonra pazara gitcem biber alırım ince uzun tatlı sivribiber ve domatiiz ve kabakta alcem. dolmalık biberi haftaya alırım.
yaz başında kabağı minik minik küp küp doğraım kuruttum oldu kışın filan pilavlara renk koku versin diye
patlıcanda kurutucam o şekilde minik minik doğrucamm pilavlara koymak için kışın.
kurutma işini seviyorum
yine baş ağrım başladııı:96:
kız kuki senden başka kimse inanmirr bana,hugo dalga geçiyır benleee
selam kıslar ben geldim pazar günü .cumartesi akşamı kızım ateşlendi 40 derece oldu ateşi =...( çok gerildim ağladım titreyerek çıktı ev sıcak duşa falan soktuk neyse sabaha düştü.kızım daha önce ateşli havale geçirmişti ilaç kullanıyoruz çook korktum pazar günü yola çıktık Allahtan ateşi çıkmadı ama tatil burnumdan geldi.
aynen canım bende çaysadım yine. iftar dan sonra içeriz bi güzel heeeyine baş ağrım başladııı:96:
kız kuki senden başka kimse inanmirr bana,hugo dalga geçiyır benleee
selam kıslar ben geldim pazar günü .cumartesi akşamı kızım ateşlendi 40 derece oldu ateşi =...( çok gerildim ağladım titreyerek çıktı ev sıcak duşa falan soktuk neyse sabaha düştü.kızım daha önce ateşli havale geçirmişti ilaç kullanıyoruz çook korktum pazar günü yola çıktık Allahtan ateşi çıkmadı ama tatil burnumdan geldi.
m die moral bozma diyetsyenine anlat bi durumu.
yoliciğim evrakları hatalı yapma kızzz.
dün eşimde diodu 3 ten sonra uçtum resmen.ada yerine pafta ,pafta yerine ada yazmışım fln die
koçummmmm benimmm hangi burçtun sen yawwwww bilemedim bak şimdiii
seninde koç olduğuna inannamıyorum pek anlaşamam da koç bayanları ileeee,daha doğrusu anlaşırım ama tahammül etmek zorunda kaldığımı hissedrimmmama sende öyle olmuyorum niden acabaaa,seninde yükselenein farklı olabilirrr
bi de bayan balıkları sevmemmmmm:83::83::83:
bencede
bakıyomuşuzzz dukan diyeti veriyomuşş yecaleyeeee
sabah akşam tavuk et yumurta yer duruur artıkk
bencede
bakıyomuşuzzz dukan diyeti veriyomuşş yecaleyeeee
sabah akşam tavuk et yumurta yer duruur artıkk
sağol hugocum kızım 2 yıldır epilepsi tedavisi görüyor bizimki ateşle tetikleniyormuş ilacı azaltmaya başladık nöbet geçirmedi 2 yıldır Allaha bin şükür.
Diyetimi pek bozmadım kilo almamışım biraz vermişim sıkılaştımda ama yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?