60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kocamann tepsim var ona koydum geçen senede öyle yapmıştım ipe hiiiç dizmedimki bu zamana kadar. bi kere dizdm ondada ip koptuu :44:
ipe d,zince dahamı iyi oliii :44: misinaya dizsem olurmiii

ipte daha güzel kuru hugocum her tarfı eşit kurur. misinaya çizsen olurda iğneden gaçermi misina. misina olmazsa biraz kalın bir ipe diz yada ipi iki kat yap kopmasın .

aramazanı çok seviorum iftara ne pişirsek ne yesek gibi bi sürü program oluo.
oktay ustayı izliorum. sonra 2.30 da soframız başlıo o nu izliorum .dün hatta konyadaydılar .çok güzel şeyler yaptılar. bugün de dünden reklamını vermişti bol etli köfteli bişiler yapcekler bakalım vakti olanlar kaçırmasın

tamam anladım canım çook sağol. ben hiç ipe sermiyorum gölgede kurutuyorum geçen yıll ilkkez başladım yapmaya patlıcan yaptım süper olduu domatizlerim küflendi ama hatamı anladım netten araştırınca. domatizler salçalık olcek çok sulu olmucak ve ortadan ikiye kesilecek bikaç kerede bıçak natırılcekki içi kurusun iyice
a sonra pazara gitcem biber alırım ince uzun tatlı sivribiber ve domatiiz ve kabakta alcem. dolmalık biberi haftaya alırım.
yaz başında kabağı minik minik küp küp doğraım kuruttum oldu kışın filan pilavlara renk koku versin diye
patlıcanda kurutucam o şekilde minik minik doğrucamm pilavlara koymak için kışın.
kurutma işini seviyorum

naylonumsu ipler varr,hani süslü püslü şeyler yapmak için kullanılıyorsa kalın oluyor biraz daha elinle kessen kopmayanlardan ancak makasla kopar onlar,onlara diz kopmazz,bide her sıraya 6-7 adet diz işte ,çok dizdizyesen kopar elbet,hem ipte çabuk kuurr içi dışı,tepside habire çevirmen lazım kurudukça

anammm bana oktay usta demeyinn,onunyemeciklerini böreciklerin yapcam diye şiştim kaldımmmmm
tek geçerim ama kendisini bir kerede şunu yaptım ama olmadı dediğim bir tarifi olmadı hem kolay hem lezzetli,kitaplarıda var bende

tuzlayackmışsın bide domatizlerii bakk bu ayrıntı olabilerrrtuzlayımda kokmasın cinsinden
tuzlada küflenmesin

yine baş ağrım başladııı:96:
kız kuki senden başka kimse inanmirr bana,hugo dalga geçiyır benleee

desene yine çayy krizin geldii :97:
ipe dizmicem geçen senede yaptım iyi oldular hiçç bozulmadılar. pazardan yeşilbiber almıştım onuda koydum şimdi.
bikere böyle kurutulmuş kabak patlıcan domatizi kavurmuşlar ama çok yağda değil üzerine sarımsaklı yoğurtta koymuşlarr süper lezzetli olmuştu tadını hala hatırlarım
dolmalık 4 kilo patlıcan kurutuyorum 2 kilo kabak ve 3 kilo filanda dolmalık biber koysam tamamdır :86:
yemeklikte yarım kilo kabak patlıcan filan kurutcemm
çok seviyorum kurutma şeylerrii
senide kurutsalar senide yeriim

selam kıslar ben geldim pazar günü .cumartesi akşamı kızım ateşlendi 40 derece oldu ateşi =...( çok gerildim ağladım titreyerek çıktı ev sıcak duşa falan soktuk neyse sabaha düştü.kızım daha önce ateşli havale geçirmişti ilaç kullanıyoruz çook korktum pazar günü yola çıktık Allahtan ateşi çıkmadı ama tatil burnumdan geldi.

ellerim karardı :97: ama deydi çok seviyorum ben
şimdilik bunlar kurusun sonra diğerlerini yaparımm
famirr sende başla kurutma işine kayınvaliden gidince napceen
insan kışın değişik şeyler arıyoo iyi oluyoo

geçmiş olsun canım
bende çocukken çok geçirirdim annem hep duş aldırırdı düşerdi ateşimm

aynen canım bende çaysadım yine. iftar dan sonra içeriz bi güzel heee

çok geçmiş olsun cnm.

loxiiiii tayin nire çıktı? eşin ne iş yapıo? eşinin tayinimi çıktı? çok sopru sordum ammaaa

ben bi işlerimi halledeyim azcıkkk

sağol hugocum kızım 2 yıldır epilepsi tedavisi görüyor bizimki ateşle tetikleniyormuş ilacı azaltmaya başladık nöbet geçirmedi 2 yıldır Allaha bin şükür.
Diyetimi pek bozmadım kilo almamışım biraz vermişim sıkılaştımda ama yoruldum.

m die moral bozma diyetsyenine anlat bi durumu.
yoliciğim evrakları hatalı yapma kızzz.
dün eşimde diodu 3 ten sonra uçtum resmen.ada yerine pafta ,pafta yerine ada yazmışım fln die

kalançocum valla bu saate kadar onlarla ugraştım inanır mısın. tam üç ihracat dosyası vardı her evrakını tek tek kontrol ettim kaç kere. allahtan niyetli değilim öyle olmadığım halde bile başım agrıyo. kociş niyetli ama dün o kadar yol gitti sabah uyumadan işbaşı yaptı sahursuz filan oruç tutmuş. saat üç gibi başı dönmüş olduu yere oturup kalmış . demiş ben gidiyorum otele. gitti iftara kadar yattı bugün de niyetlendi kocacım allah kabul etsin oralarda ne iftar hazırlayanı var ne sahur .. sizde yakında iş dolayısı ile ayrılıyorsunuz canım önemli olan fiziken ayrılık deil ki gönüller bir olsun hem ilerisi için yapıyorsunuz bunu geçici ayrılık yani. allah sabrını veriri ama sekiz dokuz ay oldu yalnızlık hala zor geliyor. inşallah eşim bi kaç hafta sonra yanımda

benim koç olduğuma da inanabiliyorsun demaaa hemidee sapppına kadar hihih :86::86::86::86:

bencede
bakıyomuşuzzz dukan diyeti veriyomuşş yecaleyeeee
sabah akşam tavuk et yumurta yer duruur artıkk

ay benim gibi. hele bu ara saf prodayım gıt gıt gıdaaak yımırtam sıcak ama epey bi hareketlendi metom azcık dikkat etsem gidiyo da edemiyorum meyvesiyorum

anladım canım inşallah şifa bulur kızın canım. evet ateş tetikliyo epilepsiyi ama duş ateşi düşürür iyi yapmışsın

ecriiin napiiin kuzu
düşük tehlikesi geçti artık değilmi sennde
3 ayı doldurdunuz diye hatırlıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…