60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyodum zati ısrarıma dayanamıcanı ondan öle çok çok gönderdidimnapalım kısmet cnm.kaç aylık oldu şimdi bebişin?

biliyodum zati ısrarıma dayanamıcanı ondan öle çok çok gönderdidimnapalım kısmet cnm.kaç aylık oldu şimdi bebişin?

cok midem bulanıyo yafffff aslında bulanmak da degil garip bişi ... sabahtan beri ne yesem ne yesem die dolanıyorum.. dünde böyleydi. aksam binbir hevess yemege gittim.. önce tavuk yicem dedimm.. aadam gitti geldi ayıp olcak ama vazgectim adana dedimm.. bayılırım ama nedensee hiçç cnm istemedii zorla bitirdimm ufacık seyi.. kociş kendi etinden bana verdii ayy onu da yiyemedimmm sabahtan beri simit mi alsam ekmek mi yesem corba mı içsem yumurta mı haslasamm derkn azcık müsli yedim meyvelii.. içim kalktı onu bıraktım corba ısıtıp etimekle oturdum basına...corbanın tadı bocuk gibi geldii.. daha kötü oldum.. onu bıraktımm 2 ısırık peynirli sandvic aldım.. olmadıı 1 peksimete salca sürdüm.. yiyemiyorummmmmm:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95: acımmm canım bişii istiyoo ama agzıma ne atsammm içim kalkıyoo domates peynir zeytini hiçç görmek istemiyorummmm

slm kızlar sbah girdim geçmişi okuayyım die internet bi gtti aradım fln yeni geldi. kuzenmle oturuorz şimdi.geçmişi okuyamadım.
dün önceki günle aynı şeyleri yedim .işte böle herkes iyidir umarımmm
öpüldünzzz

hoşgeldin kuki iyiyiz canım kuzeninle iyi oturmalar iki lafın belini kırın bakalım

Nööörüyonuz gombiriklerrrrr Sakın sizi unuttummm zannetmeyin ama burası gerçekten çok yoğun o yüzden hiç fırsatım olmuyo ama fırsat olunca ahanda böyle hemencik damlıyorummmm veee sizi çokkk özledimmmmm dün geçmişi azcık okumuştum bugün onu da yapamadımmm zatiiii Biri bana özet geçsinnnn liitttfeeennnnnn fambıııkkkkkkk

neruş hoşgeldin kelebemmmmm bende dün öğleden sonra fazla burda değildim özeti fambık geçsin ama yok galiba :26:

hemen geçiyorum sana bir özet...

bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ahanda bu kadar:86:

ecrinim sağol canım benimmmmmmmmmmmmmmm...
seni ben pek çok pek çok severimmmmmmmmm
bu iyi dileklerine katılammak elde değil hakketen sağol tatlımmmmm

Iyiki doğdun famiiiiiir Selam kızlar uzun zamandır gelemedim ama aklım hep burda.herkesler iyidir umarım.hemen dün akşamki iftarımı yazıym bariii
2 kepçe soğuk çorba
2 yk pirinç pilavı
4 yk taze fasülye
2 bardak su
1 çatal barbunya
1 çatal beyaz peynir
1 çatal tahin helvası
1 siyah zetin
ara öğün yok
sahur kocişe sinirlendim.inadına kalkamadım.

hemen geçiyorum sana bir özet...

bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....
ahanda bu kadar:86:

canım beniiiimmmmm nice nice yıllara yaşlara sağlıkla,mutluluklahuzurla,sevdiklerinle innşallahhhh seni çokkk seviyorummmm iyi ki tanımışım fambııımııııııı

hugocuk nerde famırrr nerdeeeeee yolandaaa nerdeeee neruda nugyaaa nerdeeeeeeee kalanchoe nirdeeeeee hepinizinn burnunuu mıncırcammmmmmmm canım sıkıldı

canım beniiiimmmmm nice nice yıllara yaşlara sağlıkla,mutluluklahuzurla,sevdiklerinle innşallahhhh seni çokkk seviyorummmm iyi ki tanımışım fambııımııııııı

ben de seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum neruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,gözümün nuru,topiğimizin meleğiii,motivasyonn makinesiiiiii ttatlışımmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de iyi ki seni iyi ki tanımışımmmm,inşalalhh görüşeceğimiz günlerimiz de olurrrrrrr
öperim seni guzummmm,balımmmmm,çalışkan arımm benimmmmmmmm

:125::125::125::125::125::125::125::125:

famir dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara

kalktigimda;

1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 tatli kasigi bal,pekmez
3 ceviz
maydonoz ve dereotu
2 bardak yesil cay
sonrasinda sekersiz turk kahvesi..

aksam yemegine hala karar veremedim(( ne yapsam bilmiyorum..

yag yuzdelerine baktimm..benim 70 kusur kiloluk halim %25 gibiydi..suan %21-22 gibi olabilirim..

kizlar birsey danismak istiyorum..ben power plate yapmayi dusunuyorum..
power plateye giden yada bilgisi olan arkadaslardan fikir alabilir miyiim??

İyi ki doğdun Fambık..İyi ki doğdun Fambık...
Mutlu yıllar Mutlı yıllar
Mutlu yıllar FAMBIK

famircim nice yıllara sağlıkla huzurla ailenle sevdiklerinle beraber İnşallah güzel yaşlar gör torunlarını da gör İnşallah güzelim..

nugicim kolay gelsin. kardeşimde hava yollarında çalışıyor çok yoğun diyor. çocuğun kafasında saç kalmadı millete dert anlatmaktan.

Kızlar sabah kalkınca acayip başım dönüyor midem bulanıyor. hamileyim sandım test aldım negatif çıktı. başım öyle çok ağrıyor ki zor taşıyorum.. tansiyonum 10 / 6 düşük.. offff sinirim bozuldu yine ne yesem içsem yükseltemedim. yarın yine dahiliye yolu gözükecek bana orucuda bu yüzden tutamıyorum :97: :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…