60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa ben de ing. öğrt. ne hoş oldu böle

zümrelerim bakıorumda hemen kaynaştınız ozman banada sizlerden birazcık daha tecrübeli olduğum için menülerinizi yakından takip etmek kalıo. anlaştık?linguist cim bende evlendikten sonra 64 k,iloya çıkmıştım verdim şükür sende burda takılmaya devam ettiğin sürece verirsin merak etme. nerde çalışıosun merak ettim?şehir?

Evet o zaman zümrem sarılıyoruz diyete zayıflıyoruz benim hadefim 5 eylüle kadar 3 kilo daha vermek toplantıda parlayalım dimi ???
cnm size göreve başlama 5 eylülmü dendi. ben yeni atandım ya bizde 1 eylül yazıo kılavuzda 1 eylül ramazanın son günü perşembe bende kara kara düşünüorum 2 eylül cumaya denk gelio alel acele cuma bir günlül için gidecekmiyim dieyani göreve yeni başlayacağım için evraklar fln götrcem ya sıkıntım o bir anönce başlatsınlarda maaşım eksik yatmasın

hah loxiciiim ağzına sağlık bende bunu yazacaaaadım vallah billaah. dün bende dinledim o kadını. öle diince şaşırdım valla. ben sahurda çok yiiip iftarda az yiyenlerdenim düşük tansiyon problemimm var da sahurda az yersem öğleye kalmaz gözüm kararır düşerim die korkuorum daha önce çok olduda ben yinede sahurda çok yiorum yaaaa

bundan sonra burdayım takip edersen çok sewinirim canım benim ilk başlarda zor olcak akşama kadar iyi ama akşamları dayanamıyorum maşşallah iyi kilo vermişsin sende balıkesirde çalışıyodum izmite tayin istedim bakalım ilk aşama tamamlandı. 2. aşamada okullar açılcak tercih yapcakmışız hayırlısı bakalım beklemekteyim
sen nereye atandın peki? ben lisedeydim bize en son toplantıda 5 eylül denmişti ama ilköğretimle ortaöğretim farklı oluyo biraz biz sorumluluk sınawları için gidiyorduk ilköğretimde seminer warmış bende ilköğretim istiyorum bakalım şansıma neresi çıkcak :26: bu arada ataman hayırlı olsun

ben geldiiiiiiiiiiimmm
iftarda

1 kepçe şehriye çorbası
7 tane yaprak sarma ( çok büyük deildi)
3 kaşık yooort
1 dilim kadar pide
1 bardak şekersiz meyve suyu

sonra 1/2şişe maden suyu

sonra
1 nektarin
2 dal üzümm
1/2 muz

sahurda

1/2 yk yağ ile yapılmış domatesli biberli yeşil soğanlı peynirli omlet(4-5 kaşık)
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kaşık közlenmiş patlıcan
1 tk bal
2 ceviz
1 zeytin
1/2 kk peynir
domates salatalık
3 dilim kadar pide

işte bööööle.

geçmişi okudum baya kilo verenler var tebrkler yooooliciimm zümrem mevhiiibe ve başka varmıydı unuttummmm:44:tebrk ediorummm ve sallıorum sizler içinnn:92::92::92::92::92::92:
fambuuuuğum tatlı dışında herşey normal tatlıda ramazand olur okadar cnm yaww.
nilmısra çok geçmiş olsun bakalım inşallah sonuçların güzel gelir.
seksüü nugimmm hugom ve dier kızlarda iiler gibi.

belencırtılda gelmiş hoş gelmişşşşş tebrkler cnmmmm kiloları vermeye devam etmişs,innnn

fambuuuuğum tatlı dışında herşey normal tatlıda ramazand olur okadar cnm yaww.

sağol canım..
bugünlerde neyi farkettim biliyomuusn,kime ne zaman bunu yeme vs desem ertesi gün ben kendimi yerken buluyorumm:26:
sana ogün ttatlı yeme dedim ya üst üste 3 gün tatlı yedim,tulumba,dondurmalı pasta ve kadayıfff
offff 3 haftalık kaçamağımı toptan yapmışş bulunuyorumm,ramzan boyunca hiçç yemmem lazım,sütlü tatlı olursa belki(canım çok güllaç çekiyo bu arada)

tabi cnm takip ederim ne demekilk başlarda zor gelir evet ama sonra sende bu beslneme düzenini çok seveceksin istesende zararlı şeyleri yemeyceksin. çok sağlıklı hissedeceksin kendini.

saol teşekkrüler cnm. ben istanbulda oturorum cnm.tayinim erzincana çıktı 1 yıllık evliyim eşim kalıcak istanbulda ben gidicem bende adaylığım kalkınca eş durumu tayini istycem bakalım inşaalllah hakkımızda hayrlısı olur. benmki ilköğretim cnm. seminerler ne zman başlıycak hiç bi fikrim yok ramazan olunca da okulda kimse olmaz galiba arasam sorsam yada ilçe memi arayım diorum şööle ayın 20 sinden sonra fln.
sen kaç yıldır çalışıosun? geçen yılmı atandın sende? nerden mezunsun?yeni evlisin bebek yok heralde dimi?
( amma çok soru sorudm yawww.meraklı gördümmm kendimiiii)

afiyet olsun canımmm...menülerin çok güzel vallahi teprikler
sarmaya bayılırım 7 tane sana yetti mi,1 tabak yerdim heralde,bayramda bol bol yerim korkarım kayınvalidem ve eşimin tüm akrabaları bayram ziyaterinde ikram ederler.
yandım ki ne yandım

afiyet olsun canımmm...menülerin çok güzel vallahi teprikler
sarmaya bayılırım 7 tane sana yetti mi,1 tabak yerdim heralde,bayramda bol bol yerim korkarım kayınvalidem ve eşimin tüm akrabaları bayram ziyaterinde ikram ederler.
yandım ki ne yandım

olsun fambııığım yaw sıkma canını ramazan geçsin eski düzenine dönersin eminm ben.güllaç yersin cnm evde kendin yap şekerini az koyyada şeker koyma süt le ıslat hurma ve yaban mersini koyyy

geçen tv de bir diyetsyen söööledi raamazanda yenilebilcek en uygun ve zararsız tatlı güllaç dedi hafta 2 kere bile yenebilir dedi.
bende bayılırım yapıcam en kısamanda ama regl olmayı bekliorum tadına bakarak yapabileyim die ayın 8i 9 u gibi regl olmam lazım inşallah ozman yaparım. bende şekerini az koycam.

öyle bişey yaparsam eşim ne der artık bilmiyorum,az şekerli yapılabilir,ayıırm kendi tarafımı az onlarınkine normal şeker koyarım yada
bol cevizz ilen süper olur valla

canım okulda müdür ve mdr yardımcıları wardır mutlaka araryıp öğrenebilirsin...1 yıl çabuk geçer nasılsa tatildi falan derken hemen kawuşursunuz yeniden inş. 4,5 yıl bitti benim 2006 ta mezundum şubat döneminde atamam olmuştu... gazi üni.den mezunum.sen nerden mezunsun? henüz çok yeniyiz 15 ağutosta ilk düğünüm 18 ağustostada 2. düğünüm oldu :)) ama düğünöncesi bi ailemin yanına bi eşimin yanına bi balıkesire derken düzensiz bi hayatım oldu ve ne bulursam onu yiyodum sporda yapamayınca büleee şiştim işte neysem kısaca bebek yok henüz sizde warmı peki

ben geldimm
öğle yemeğim
4 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim denge ekmeği
ardından limonlı sade soda
1,5 lt suyumu içtim.
arada da
1 hurma
1 yeşil elma
1 kuru incir yemeği düşünüyorum

saollll bebişimmmm
aynen bende öööle sarmaya bayılırımmm.dün üşenmedim oturdum sardım valla zati iki kişiyiz küçük bi tencerem hepsini dolduramadım ama yarısını geçti. dün yedik bugünde yeriz belkim biraz artar yarınada kalır accuk.
7 tane yetti fambııığım yawww. patlayacaktım vallaaa. normalde bende daha çok yerim gibime gelio amma dedimya ben iftarda çok çabuk tıkanıorumm.olsun fambıkcımmm ekmek yemezsin ye sarmalardan hergün yemiosun ya bayramda da ye. bayramdan sonra eski düzenine dönersin.
valla sarmada yenir beeeee
hele annem bide üzerine tereyağlı salçalı sos yapar dökerrrmiiss gibi koklar tereyağğ.ben koymadım valla
üzerine
1 yk z.yağı
1/2 yk nar ekşisi
1/2 biber salçası
ve su koydum valla güzel oldu.

kayınvalidemde yapıyoo salçalı sos

şimdiden ağzım sulandı
ya evet ben bide yapmaya fırsat bulamıyorum vallahi o nedenle buldum mu afetmiyorum,1 tencere kadarda sardırıp buzluğa koyuyorum her geldiğindesöliyimde bayramda sararkene 1 tencerede bana sarsınn di mi
nasıl gelinim ama dimi
ne edem yawwww,vikit olsa nasıl lezzetli olurdu sarmma benim emme6 yılık evliliğimde 1 kere falan sardım sanırsam

canım bi ara aradım kimse çıkmamıştı bi daha da aramadım birde açıkcası şeye güveniorum tayinimn çıktığı okul abimn 1 yıl önce çalıştığı okul.abimde o okuldaydı tayin isteyip memelkete gtti doğu görevini tamamladı. orda ilçe mem de de formatör olarak çalışı hem ilçe mem dekileri hemde okul müdürünü fln tandığı için ona güveniorum bakalım şööle 1 hafta fln geçsinde bi daha yoklayayım ben.

aramızda yaş farkı var o zman.25 yaşındayım ben. sen mezun olduğun sene grdim ben 2006da. 2010 mezunuyum geçen yıl atnamadım. bu yılki hazirandaki ek atamada atandım. selçuk üni.den mezunum ben.bizimde bebk yok cnm temmuzda 1 yıl oldu bizimde. tekrar bir araya gelelimde inaşşalh ondan sonra çok uzatmadan istioruz bebeği inşallahh
bizim asıl hedefimiz eşimde bende konyalıyız konyaya dönmek bakalım inaşşah bi başarabilrsek süper olucak. bu arada sen zorunlu hizmeti yaptınmı?
ben ondan muafım Allah tan eşimden dolayı. bide o olaydı yanmıştım Allah korusunnn:26:

Şubat'tan beri 2 aşamalı yapılıyor tayin işlemleri.Boş kadrolar ve muhtemelen boşalacak olan kadrolar görünebiliyor ve kim ne kadar şansı olduğunu daha rahat takip edebiliyor.Ama her zaman olduğu gibi bakanlığın hataları ve beceriksizlikleri ortaya çıkıyor.Ben de Şubat döneminde tayin oldum.8 yıl Anadolu Lisesi'nde çalıştıktan sonra en iyi ilköğretimlerden birine geldim ama en iyisi de olsa alışmak zor oluyor.Umarım çabuk atlatırsın adaptasyon dönemini.

Şubat'tan beri 2 aşamalı yapılıyor tayin işlemleri.Boş kadrolar ve muhtemelen boşalacak olan kadrolar görünebiliyor ve kim ne kadar şansı olduğunu daha rahat takip edebiliyor.Ama her zaman olduğu gibi bakanlığın hataları ve beceriksizlikleri ortaya çıkıyor.Ben de Şubat döneminde tayin oldum.8 yıl Anadolu Lisesi'nde çalıştıktan sonra en iyi ilköğretimlerden birine geldim ama en iyisi de olsa alışmak zor oluyor.Umarım çabuk atlatırsın adaptasyon dönemini.

he yapsın tabii nolcek elindemi kalcak. bide sevio zaten yemek yapmayı sarıversin. sen hatta eşinin üstüne at anne çok sevio oğlun sen sarda ben evde ymek olmadığında pişiriveriim iyi olur fln de.ozman kesin sarar hatta 2 tencere sararoğluna dayanamaz
tabi cnm sen zaten sabah çıkıp akşam geliosun eve hafta sonu başla işlerin olur ne zman sarcan. ancak öğretmen olunca yaparsın bol bol vaktin olur inşallah.kim bilir belki aynı yerlerde oluruz karşılıklı hem sarar hem yeriz

valla fambığım bende 1 sene içinde bu ya 3. yada 4. yapışım bende okadar sık saramıorum yani.senin yapamaman gayet normal yani.

iyiymiş senin iş :))yaban ellere gitmiyosun demek tanıdık çoksa kasma bi şekilde ulaşırsın nasılsa...
canım bende 26 yım ama bi yıl erken başlamışım ben okula .. ara mı werdin liseden sora yada üni.de hazırlık falanmı okudun?
bebek konusundada hayırlısı olsun bizde benim okulum belli olsun ona göre ew düşünüyoruz esya falan almadık henüz
şuan öğrenci ewi gibi
eşinde devlet memuru sanırım ? bizim öle bi şansımız yok ikimizde egeliyiz fakat eşim özel sektörde buralarda olucas mecburen ... inş. gidersiniz memleketinize :) zorunlu hizmeti bende aftan dolayı muaf oldum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…