60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım geldim.
start it up yaptım ve ardından gene karın videosu yaptım
şimdi yeşil çayımı tarçınlı karanfilli yeşil çayımı içiyorum
ara
greyfurt suyu ve 1 bardak light süt içicem

tmm canım msj atıorum sana şimdi .tabiki kaydet ne demek

afiyet olsun cnm sporunda çok güzel gidio tebrk ler. bu mevsimde greyfurt u nerden buldun merak ettim doğrusu:44::44:

arkadaşlar cuma diyemi bilmiyorum hiç hareketlilik yok nerde mu millet eskiden geçmişi okumaya vakit bulamzdık şimdi kimseler yokkkneyse canlarım hepiciğinize iyi tatiller.yarın bebişimi görmeye gideceğim inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim.eğer öğrenirsem kız erkek fark etmez hemen bebişim için bir hediye alacağım.çok heyecanlıyım...öpüyorum kendinize iyi bakın...

tmm canım msj atıorum sana şimdi .tabiki kaydet ne demek

afiyet olsun cnm sporunda çok güzel gidio tebrk ler. bu mevsimde greyfurt u nerden buldun merak ettim doğrusu:44::44:

teşekkür ederim cnm.sıcakta işte bişiler yapmaya çalışıyorum.greyfurt tu migrostan alıyorum cnm orda istemediğin kadr var.sürekli oluyor orda yaz kış.:86:

hadi bakalım canım hayırlısıyla öğren bakalım. ilk içime doğanı söyleyeyim kız diye içimden geçti :86:

Kızlar merhaba. sonuçlarım çıktı herşey normal gayet iyi. Veeeeeeeeeeeeee Hamile değiliiiiiiiiiiiiiiiiM İnsan hamile olmadığına bu kadar mı sevinir yaw vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyormuş. supradyn aldım bir süre kullanıcam. doktor bol sıvı al dedi soda ayran iç dedi. tansiyonum 12 / 8 gayet iyi çıktı. ama hala başım ağrıyor ne zaman düzelecek acaba :44:

canım selam. Allah işlerinde kolaylık versin bu sıcakta. bütün çalışan arkadaşlara aynı dilekte bulunuyorum.. kilo vermişsin ne güzel tebrik ederim. ne kadar sık uğrayamasan da bu sayfanın ruhundan bişey kaybetme sen tam gaz devam gitsin kilolar

sen yinede dikkatli ol benimde sonuçlar negatifti. regl bekle bakalım. bugün yarın olurum diyodun bekle sonuca göre ilaç vitamin alırsın
madem herşey normal niye bulantı baş ağrısı vs.. var :44:
aynı belirtilerle gittim herşey normal çıktı dahiliye kadın doğum ürolojiye çıktım 3 doktorda gebelik yok dedi
2 hafta sonra hamile olduğum çıktı
doktorda şaşırdı sen yinede bekle

sen yinede dikkatli ol benimde sonuçlar negatifti. regl bekle bakalım. bugün yarın olurum diyodun bekle sonuca göre ilaç vitamin alırsın
madem herşey normal niye bulantı baş ağrısı vs.. var :44:
aynı belirtilerle gittim herşey normal çıktı dahiliye kadın doğum ürolojiye çıktım 3 doktorda gebelik yok dedi
2 hafta sonra hamile olduğum çıktı
doktorda şaşırdı sen yinede bekle

SELAM CİCİŞLERİMMMM,

NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM

BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600 :92::92::92::92:

AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRR GERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMMDARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN

merve sevide kim.
çinli bir kadın sandım ben onu yaa

Allah biliyor ya bu Merve Sevi yi bende bilmiyordum. bir sanatçı vardı barış Akarsu vefat etti onunla dizi çeviriyormuş bu kadın. ben izlemedim sonra doktorlar dizisi varmış onda oynamış. o kadar çok benzeten oldu ki bende netten baktım kıza. evet malesef birbirimize çok benziyoruz mimikler gülüş özellikle dudak yüz yapısı saçlar gür ve düz. niyyyse güzel fotosunu bulamadım yoksa çoktan koyacaktım ama bunu koyam bari dedim. ee nasıl bu kıza bakarak çirkin değilim değül mü :86: :86:

tabee ben hamilesin demiyorum ama kendi başıma geldi ondan diyorum. artık bişey bulamayınca en son narkozla uyutup kamerayla gireceklerdi
hatta eşimde ol demişti ilerde ciddi bişey olur muhakkak ol deemişti hergün ne zaman hastaneye gitceksin diyodu
allahtan kabul etmemişim

evet çok özlüyorum...
Neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
Nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm

delüüü manyahhhh allah korusunnnnn burdayız işte hep sizinleyim valla fırsat bulur bulmaz yazıyorum ve de çokk özlüyorummmm siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…