yecaleeeciimmm mesela dooum günü pastası yediğin için akşam yemeği yememişsin yaaa.o yanlışmış cnm kaçamak yapsan nile öğün atlanmamamlıymış düşündüğünPerşembe doom günüsü dolayısıyla kaçamaklıydı ama abartmadım tabi ki..
akşam yemeği yemedim onun yerine ince bi dilim pasta yedim mesela...
Cuma, cumartesiyi hiç söylemeyeyim.. neredeyse hiç bişi yemedim.. evde bişi kalmamış, alışveriş de yapamadım...
Pazar günü de sabah öğle akşam tost yiyerek ekmeğin dibine vurdum...
Hala alışveriş yapmadığımdan, bugün de evden bişiler getiremedim..
Bu akşamdan itibaren normal beslenme düzenime dönüyorum..
cuma diyetisyen randevum var..
sanırım kilo aldım ya...
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm fambıkkkkkkkkkkyeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
fam bııığım asıl öle çok kasmayınca gidiyor kilollar valla bende okadar çok kaçamak yaptımki yinede verdim yaniii ama sporumuda unutmamak lazım. ama bak sende vermişsin işte.sağol canımm,sende en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inşallahh ttalımmmmmm
sağol yolicimmm,teşekkür ederimm..
vallahi bende inanmadım gözlerime.
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
pazarda 59,9 hatta 59,8ide gördümm
ramazan münasebetiyle ne bulsam yiyorum bi de.
sahurda dondurma bilenem yidimm:26:
evet sekilden sekile sokuo beni valla. neyse cnm 3.5 oldu bilemmm az kaldı azbenn bayıldım filme ama sonu kötü bitince üzüldüm bizde izlenmemişş filmler tv ninn kenarında duruo.. sayı tuttma durumu olmuo o yüzden. bide ben her zaman dvd modunda olmuorumm sinemaya kapatmak lazım beni.. ama kocişş hepp izler dururr..:97: bugün aksilik olmassa chloe yi izlicezz.. sen izledin mii güzel mi?????
hayırlıı osssun balımmmm bide kızımızz olduuuu... evet gercektenn özel gibisi yok.. parası olmayanın sucu ne dicekler de yanii heryer sgk ile anlasmalı ya artık.. herkesin kenara koyabilecegi paralar oldu muayene artık.. kendini paraladıgına degmezz. hele ki hamişkennn
Kızlarrr merhaba herkese
3 gündür tartılmıyorum yazlıktayız ama diyetime devam merak ediyorum inşallah vermişimdir çarşamba sabahı tartılmayı planlıyorum.
Bu sabah;
2 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 köy biberi
4 zeytin
2tk bal
1 dilim ekmek
Ara öğün;
yarım şeftali
bol bol suuuuu
Yarın tatile çıkıyoruz inşallah devam edebilirim sevgiler kilo veren herkesi tebrik ederim
ben geldiiimmm
nasılsınız bakalım maşallah kilo verenler çoğunlukta herkesi tebrk diorum beril nazende fambık neruşşşş başka varmı varsa onuda tebrk ediorum sallıorumm:92::92::92::92::92::92:
hafta sonu paso tembiiil yaptık valla mayışık mayışık yuvarlandık film ilzedik oyun oynadık.cumarttesi akşam dışarı çıktık yazdım hatta burayada 2 fincan çayla koca bir dilim yaşpastayı götrdüm
dünde evdeydik.
iftarda yine
4-5 kaşıksalçalı makarna
üzerine 4-5 kaşık mantarlı sebzeli sos
3 kaşık baharatlı tavuk sote
1.5 kepçe bamya çorbası
çorbayla bir ikide pide tırtıkladım.
1 bardak şekersiz meyve suyu
1 kaşık yoort
soona 2 fincan şekersiz çay
yanında 5-6 kremalı büsküvi
( geçen bi dizide yiolardı cnm çekti eşime dedim bana marketten çaya batırılabilcek bi büsküvi al dedimm)
soona 1/2 şişe maden suyu
sona 1 şeftali
bayaaa bi yeşilve siyah üzümm
sahurda
tost makinesinde köfte kızarttım domates bibier kızarttım hamburger yaptım.
1 tane ondan yedim.
sonra 1.5 dilim kadar pide
2 zeytin
1 dal marul
domates
2 kk peynir
1 tk bal
1 ceviz
1/2 tk pekmez
1 yk yooort
1 fincan süt
işte böööle.
cnm valla o kadar çok izledimki film adı tnıdık ama anımsayamadım nasıl bişi olduğunu. belkide izlememişimdir adını duymuşumdurrrsen izle bakalım nasılmışş
yemek yaptım duş aldım kayfemi pişirdim şimdi oturdum
saat 2 de arkadaşla buluşup parka gitcez o da 5 aylık hamile aynı doktora gidiyoruz aynı gün kontrole gidiyoruz
hamile kaldığımdan beri hiç evde durasım yok :97: hep gezmek dışarda olmak istiyorum :97:
famirtomun bile dikkatini çekmiş
şşbenim çocuk çok gezmek isteyecek sanırım
şimdidenn gezmeye başladık
öncesinde hiç yoktu böyle huyum
ahhhhhhhhhh canım ne güzel ben ise yerimden kalkamıyorum öyleki kızım evde su istese mutfaktan ona su getirmek dahi büyükbir eziyet yürüyecek takati bulamıyorum.hem bel ağrım var hemde bir halsizlik sürekli ama sen süpersin.buralardada havalar biraz serilese bira daha toparlanırım ozaman kadar son ayları inşallah yürüyerek geçiririm...yemek yaptım duş aldım kayfemi pişirdim şimdi oturdum
saat 2 de arkadaşla buluşup parka gitcez o da 5 aylık hamile aynı doktora gidiyoruz aynı gün kontrole gidiyoruz
hamile kaldığımdan beri hiç evde durasım yok :97: hep gezmek dışarda olmak istiyorum :97:
famirtomun bile dikkatini çekmiş
şşbenim çocuk çok gezmek isteyecek sanırım
şimdidenn gezmeye başladık
öncesinde hiç yoktu böyle huyum
canım benim teşekkür ederim...bende bu son zaten bir daha allah araştırma vede devlet hastanelerine düşürmesin insanı bayağı eziyet durumu olmayanlara allah yardım etsin...bende normalde c.tesi özelde kan verecektim fakat eşimi acil çağırdıkları için bugünde izin alamam diye heman bizim hastaneden yaptırayım dedim ama sonuç işkence resmen..hayırlıı osssun balımmmm bide kızımızz olduuuu... evet gercektenn özel gibisi yok.. parası olmayanın sucu ne dicekler de yanii heryer sgk ile anlasmalı ya artık.. herkesin kenara koyabilecegi paralar oldu muayene artık.. kendini paraladıgına degmezz. hele ki hamişkennn
canım benim teşekkür ederim çok güzel olacak gerçekten de...canım hayırlısı olsun. çok sevindim. 2 kız kardeş ne güzel birbirlerine hep destek olurlar. hem ilerde seni de yanlız bırakmazlar.. sağlıklı doğsun İnşallah.
ahhhhhhhhhh canım ne güzel ben ise yerimden kalkamıyorum öyleki kızım evde su istese mutfaktan ona su getirmek dahi büyükbir eziyet yürüyecek takati bulamıyorum.hem bel ağrım var hemde bir halsizlik sürekli ama sen süpersin.buralardada havalar biraz serilese bira daha toparlanırım ozaman kadar son ayları inşallah yürüyerek geçiririm...
canım benim teşekkür ederim...bende bu son zaten bir daha allah araştırma vede devlet hastanelerine düşürmesin insanı bayağı eziyet durumu olmayanlara allah yardım etsin...bende normalde c.tesi özelde kan verecektim fakat eşimi acil çağırdıkları için bugünde izin alamam diye heman bizim hastaneden yaptırayım dedim ama sonuç işkence resmen..
canım benim teşekkür ederim çok güzel olacak gerçekten de...
tünaydınnn kızcelerrrrr..... az önce öglen yemegimi yedimm taze fasulye ve 2 kasık makarna
dün aksam da
yarım kase ezogelin
yarım tabak taze fasule
2 kasık makarna (yogurtlu)
bol bol salataa
gece de 2 muz bi seftali yedimm..(oburuss demeinn kocişş yemedi kestim die onunn muzunu da ben yedimm) gündüzde 2 can erik yemiştimm
su anda ütü yapıorumm.. cumartesii kayınvalidemlri iftara cagırdıydımm.. emme birininn işi oldugunu duydum pazartesi olsun dedimm.. bugünde digeri cesmeye gidicekti o zaman carsamba aksamı olsun geri gelcek dedim.. ama digerlerinin haberi yoktu. ay bugün aradı cesmeye gitmiomus.. ne biliim ben.. ii yarın olsun dedim. digerlerini de aradım ay yine mi degişti dediler.. birii kızım hamilesin cagırma kimseyi dedi. ama olsun bi kere toplanmak lazım. simdi sorarım size canlar.. kayınvalidemin canı yaprak istemişş e benimde istiodu korukluu teyzem koruk buldu getirdi banayarım kg yaprak sarıcam yarına.. toplammmmm 11 kişiyizz.. ben ana yemek ne yapayım.. orman kebabı falan yapardım ama 1 kg et piştimi kus kadar oluo.. gecen sefer 6 kişiye yetmedi. 2 kg et de alınmaz yanii. tavuk da ben istemiyorum emme bilemedim:97::97: domatesli bulgur pilavı yanına ne olurr iftara dein bakamm ablalarrrr bacılarrrrrr bi ell atın bana yaffff
matematik çalışmaya karar verdim :97: 1 yıl kpss için matematik çalışıcam
eşim çalıştırcak tabee
matematik çalışmaya karar verdim :97: 1 yıl kpss için matematik çalışıcam
eşim çalıştırcak tabee
yecaleeeciimmm mesela dooum günü pastası yediğin için akşam yemeği yememişsin yaaa.o yanlışmış cnm kaçamak yapsan nile öğün atlanmamamlıymış düşündüğün
zman doğru aslında hem pastayla fazladan yağ şeker alıosun hemde akşam yemeği ile alman gereken vitamin minarel vs. yi almıosun.geçen bi diyatesyen söledi tv de .
kız hügoooooooooooooooooooo sana bişey sorcam de bakem bana
geçen ramazan ne ettin de kilo almadın,neler yedin içtin,bilgilendir bizi bakemmm:97:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm fambıkkkkkkkkkk
ben uçtummmkızzz tavana değdi kafammmmm
canım benimmm tebrikk ederim valla. ,mkansız gibi geliodu sana bak oldu işte Allah devamını nasip etsin:26:
ş
hamile kalınca mı karar verdin.
Allahım ya çocuk olmadan önce aklın nirdeydi acaba.
naı yapcan kız çocukla bu işi çok zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?