60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yecaleeeciimmm mesela dooum günü pastası yediğin için akşam yemeği yememişsin yaaa.o yanlışmış cnm kaçamak yapsan nile öğün atlanmamamlıymış düşündüğün
zman doğru aslında hem pastayla fazladan yağ şeker alıosun hemde akşam yemeği ile alman gereken vitamin minarel vs. yi almıosun.geçen bi diyatesyen söledi tv de .

yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm fambıkkkkkkkkkk
ben uçtummmkızzz tavana değdi kafammmmm
canım benimmm tebrikk ederim valla. ,mkansız gibi geliodu sana bak oldu işte Allah devamını nasip etsin:26:

fam bııığım asıl öle çok kasmayınca gidiyor kilollar valla bende okadar çok kaçamak yaptımki yinede verdim yaniii ama sporumuda unutmamak lazım. ama bak sende vermişsin işte.

cnm valla o kadar çok izledimki film adı tnıdık ama anımsayamadım nasıl bişi olduğunu. belkide izlememişimdir adını duymuşumdurrrsen izle bakalım nasılmışş

yemek yaptım duş aldım kayfemi pişirdim şimdi oturdum
saat 2 de arkadaşla buluşup parka gitcez o da 5 aylık hamile aynı doktora gidiyoruz aynı gün kontrole gidiyoruz
hamile kaldığımdan beri hiç evde durasım yok :97: hep gezmek dışarda olmak istiyorum :97:
famirtomun bile dikkatini çekmiş
şşbenim çocuk çok gezmek isteyecek sanırım
şimdidenn gezmeye başladık
öncesinde hiç yoktu böyle huyum

ben geldiiimmm

nasılsınız bakalım maşallah kilo verenler çoğunlukta herkesi tebrk diorum beril nazende fambık neruşşşş başka varmı varsa onuda tebrk ediorum sallıorumm:92::92::92::92::92::92:

hafta sonu paso tembiiil yaptık valla mayışık mayışık yuvarlandık film ilzedik oyun oynadık.cumarttesi akşam dışarı çıktık yazdım hatta burayada 2 fincan çayla koca bir dilim yaşpastayı götrdüm
dünde evdeydik.
iftarda yine
4-5 kaşıksalçalı makarna
üzerine 4-5 kaşık mantarlı sebzeli sos
3 kaşık baharatlı tavuk sote
1.5 kepçe bamya çorbası
çorbayla bir ikide pide tırtıkladım.
1 bardak şekersiz meyve suyu
1 kaşık yoort

soona 2 fincan şekersiz çay
yanında 5-6 kremalı büsküvi
( geçen bi dizide yiolardı cnm çekti eşime dedim bana marketten çaya batırılabilcek bi büsküvi al dedimm )

soona 1/2 şişe maden suyu

sona 1 şeftali
bayaaa bi yeşilve siyah üzümm

sahurda

tost makinesinde köfte kızarttım domates bibier kızarttım hamburger yaptım.
1 tane ondan yedim.
sonra 1.5 dilim kadar pide
2 zeytin
1 dal marul
domates
2 kk peynir
1 tk bal
1 ceviz
1/2 tk pekmez
1 yk yooort
1 fincan süt

işte böööle.

afiyet olsun ve de ii tatiller canım

hoş geldin kuzum maşallah götürmüşsünn ohh afiyet olsun yaramasın

cnm valla o kadar çok izledimki film adı tnıdık ama anımsayamadım nasıl bişi olduğunu. belkide izlememişimdir adını duymuşumdurrrsen izle bakalım nasılmışş

kadın kocası için baska bi kadın tutuyoms galiba denemkk için mi ne.. sanıyorum sonrada adam elden gidiyyyy tabee senn ilah ibi kızı kendi ellerinlenn kocanın üstüne salarsann giderr neyse aksam izlicem görcemm...

demek kii sürekli gezme istegi bi bende degilmişşş yalnızz olmadıgıma sevindimmm

ahhhhhhhhhh canım ne güzel ben ise yerimden kalkamıyorum öyleki kızım evde su istese mutfaktan ona su getirmek dahi büyükbir eziyet yürüyecek takati bulamıyorum.hem bel ağrım var hemde bir halsizlik sürekli ama sen süpersin.buralardada havalar biraz serilese bira daha toparlanırım ozaman kadar son ayları inşallah yürüyerek geçiririm...
canım benim teşekkür ederim...bende bu son zaten bir daha allah araştırma vede devlet hastanelerine düşürmesin insanı bayağı eziyet durumu olmayanlara allah yardım etsin...bende normalde c.tesi özelde kan verecektim fakat eşimi acil çağırdıkları için bugünde izin alamam diye heman bizim hastaneden yaptırayım dedim ama sonuç işkence resmen..
canım hayırlısı olsun. çok sevindim. 2 kız kardeş ne güzel birbirlerine hep destek olurlar. hem ilerde seni de yanlız bırakmazlar.. sağlıklı doğsun İnşallah.
canım benim teşekkür ederim çok güzel olacak gerçekten de...

tünaydınnn kızcelerrrrr..... az önce öglen yemegimi yedimm taze fasulye ve 2 kasık makarna

dün aksam da

yarım kase ezogelin
yarım tabak taze fasule
2 kasık makarna (yogurtlu)
bol bol salataa

gece de 2 muz bi seftali yedimm..(oburuss demeinn kocişş yemedi kestim die onunn muzunu da ben yedimm) gündüzde 2 can erik yemiştimm

su anda ütü yapıorumm.. cumartesii kayınvalidemlri iftara cagırdıydımm.. emme birininn işi oldugunu duydum pazartesi olsun dedimm.. bugünde digeri cesmeye gidicekti o zaman carsamba aksamı olsun geri gelcek dedim.. ama digerlerinin haberi yoktu. ay bugün aradı cesmeye gitmiomus.. ne biliim ben.. ii yarın olsun dedim. digerlerini de aradım ay yine mi degişti dediler.. birii kızım hamilesin cagırma kimseyi dedi. ama olsun bi kere toplanmak lazım. simdi sorarım size canlar.. kayınvalidemin canı yaprak istemişş e benimde istiodu korukluu teyzem koruk buldu getirdi bana yarım kg yaprak sarıcam yarına.. toplammmmm 11 kişiyizz.. ben ana yemek ne yapayım.. orman kebabı falan yapardım ama 1 kg et piştimi kus kadar oluo.. gecen sefer 6 kişiye yetmedi. 2 kg et de alınmaz yanii. tavuk da ben istemiyorum emme bilemedim:97::97: domatesli bulgur pilavı yanına ne olurr iftara dein bakamm ablalarrrr bacılarrrrrr bi ell atın bana yaffff

matematik çalışmaya karar verdim :97: 1 yıl kpss için matematik çalışıcam
eşim çalıştırcak tabee

aslında bişi diim mii ben burdaki devlet hastanesinde hiç beklemedim.. kucalarken sms ile randevu die bişi vardı cokk sasırdım. msj attım 2 gün sonraya randevu geldi. gittimm sabahh nasıl kalabalıktı anlatamamm ama muayene basladı ilk ben girdimm.. cok rahattı o yüzden tüm işlerim hızlı bitti 45 dk sonra evdeydim bayada devlet hastanesi ama insanlar bilmioo belki 20 kişiyle konustum arada söledim ben randevuyla gittim cok cabuk oldu die.. aaa devlet hastanesinde randevu mu varmıs dediler hiç haberleri yokk:26::26::26::26:

sebzen varsa türlü tarzı bişey yapsan etli.
veya bezelye patates etli bi yemek yapsan veya fırında patates yapsan tavuk butlu filan :44:

kız hügoooooooooooooooooooo sana bişey sorcam de bakem bana
geçen ramazan ne ettin de kilo almadın,neler yedin içtin,bilgilendir bizi bakemmm:97:

Doğru söylüyorsun kukuleta..
ama pasta için akşam yemeği yememezlik yapmadım.. dışardaydık zaten yiyecek bişi bulamadım yemedim..
sonra da pasta yedim.. yalnış her türlü yaptığım ama tabi..
zaten haftasonu yalnışlarla dolu...

Sporumu yaptım geldim...Ben gene evden yemek getirmediğimden ne yapcam diye düşünüyorum kara kara
Fambığım kızacak bana şimdi...
çıkıp bişiler yiyeyim.. bu akşam da gene yemek yapayım sabahlara kadar..

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm fambıkkkkkkkkkk
ben uçtummmkızzz tavana değdi kafammmmm
canım benimmm tebrikk ederim valla. ,mkansız gibi geliodu sana bak oldu işte Allah devamını nasip etsin:26:
ş

sağol canım benimmmmmmmmmmmmmm
evet çok şükür gidiyo yvaş da olsa,aslında şu an tek yapmam gerken spor ama inşallah ramazan sonrası bir el atıcam bu kouya,şekillenmeye ihtiyacım var

hamile kalınca mı karar verdin.
Allahım ya çocuk olmadan önce aklın nirdeydi acaba.
naı yapcan kız çocukla bu işi çok zor valla

ivitt :86: :86:
ancak aklım başıma geldii
daha 1 yıl var kpssye
7 ay var bebikin gelmesine. 7 ay matematik çalışsam profesör olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…