60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm annemde kabızlık problemi yaşoyor ama iftardan önce biraz yaş incir birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor istersen sende bi dene bakemm belkim faydası olur:97:

annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.

annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.

anladık yawww
bende kurusunu yiyorum ama fayda etmiyor,pek su da içmiyorummm,ondan sanıırm dün 3 bardak ya içtim ya içmedim,bolca çay içtiğim için su ihtiyacı hissetmiyorum yatana kadar,bugün bolca içeyim barii

belkim görmessinde cvp vermessin diye bukadan çok yazdımmmdoğru haklısın cnm su az içtiğindede oluyor.su baya biçalıştırıyo sen yatana kaadr su iç bu sefer

nugi iş filan diyoda nasıl iş anlamadım
sabahtan günaydın deyip gidiyo o kadar
yavaş yavaş çekiliyo aramızdan

çokk geçmiş olsun canım tüm aksilikler üstüste gelmiş

Çok sağol hugocuk.Salı sallandı dün

Kabızlığa karşı bende işe yaramış olan bir yol diyeyim size.
Kuru inciri zeytinyağında bekletin ve yiyin.Her sabah tuvalete çıkıyorum bu sayede.

nugi iş filan diyoda nasıl iş anlamadım
sabahtan günaydın deyip gidiyo o kadar
yavaş yavaş çekiliyo aramızdan

bugün üzerimde bişey var anlamadım valla hiç girip yazasım gelmedi buraya nedense bugünden itibarende pazartesi gününe kadar yokum misafirlerim gelecek akşam izinliyim bende

loxii tebrik ederim seni sen 1 ayda 5 kilo vermişin ben 5 ayda bi kilo veremedim daha

ben çıkıyorum kızlar zati pek kimse kalmamış gene.gidyim benim oğluşlar uyudu onlar uyurken pilatesimi yapıp geleyim hadi görüşürüz öptüm hepiciniz

[QUOTE=famir;20445721]beyazcım hoşgeldinn....
nugi yok ortalarda.
arzuhalimde yazmıyor ne zmandr nerde bu kızlar[/QUOTE]

hoşbulduk famir
arada girip bakıyorum size,9.cuma takımındayım orda fazla sohbet olmuyo,hepsini toptan cevaplıyorum,pc hep açık özlüyorum sizi bi bakıyorum,hepsini koumam mümkün değil zati,almış başını gidiyo sayfalarçocuklar hiç fırsat vermiyo,iftarlar falan derken gün bitiyo işte,

hayalet olarak gezsem burda olur mu,hep cevap yazamam amayoksa özlerim sizi bennn

merhaba kızlar tünaydın

loxicim çok tebrik ederim canımcım
darısı başımıza

Huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu napıyosunuzzz bakiiimmmmmmmm

ben geldimmm
pilatesimi yaptım şincik bergamotlu yeşil çay içiyorum.ardınan greyfurt az önce arada içemedim greyfurt.ardından öğle yemeğim
4 kaşık taze fasülye 2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
4,5 dal roka
bukadn sonra görüşürüz.

QUOTE=neruda;20447123]Huuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu napıyosunuzzz bakiiimmmmmmmm[/QUOTE]

Neruda gelmiş, hoşgelmiş...
Çaloşkan neruş.. Çalış çalış bi hal oldun yahu.. şirketi yeniden yapılandırıyorsun herhalde.

Bne de salona gittim. Plates dersine girdim ama sadece yarım saatcik..
İşe anca yetiştim ama böyle olmadı, hiç bişi anlamadım..
Yoruldum acayip ama.. şimdi de öğle yemeği vakti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…