cnm annemde kabızlık problemi yaşoyor ama iftardan önce biraz yaş incir birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor istersen sende bi dene bakemm belkim faydası olur:97:
annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.
annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.
miden doluyken ölçmüşündür sen ondan çok çıkmıştır
yemekten sonra ölçtüm:44:
ama o kadar farkeder mi yaa,hadi 1 cm falan olsa niyseee,yanlışş ölçmüştür o tospik beni
tüm gün boş olduğu için iftarda bianda şişiyo canım
anladık yawww
bende kurusunu yiyorum ama fayda etmiyor,pek su da içmiyorummm,ondan sanıırm dün 3 bardak ya içtim ya içmedim,bolca çay içtiğim için su ihtiyacı hissetmiyorum yatana kadar,bugün bolca içeyim barii
çokk geçmiş olsun canımtüm aksilikler üstüste gelmiş
anladık yawww
bende kurusunu yiyorum ama fayda etmiyor,pek su da içmiyorummm,ondan sanıırm dün 3 bardak ya içtim ya içmedim,bolca çay içtiğim için su ihtiyacı hissetmiyorum yatana kadar,bugün bolca içeyim barii
nugi iş filan diyoda nasıl iş anlamadım
sabahtan günaydın deyip gidiyo o kadar
yavaş yavaş çekiliyo aramızdan
slm kızlar napıyonuz?
tasınma hazırlıkları son sürat devam ediyor bende.birkaç gündür de 80.3 çıkıyorum iftardan önce. 1,2 kg daha gitmiş kayıtlara geçiyorum artık.1 ayda 5 kg vermiş oldum böylece,fena değil dimi?tickerımı da değiştireyim
slm kızlar napıyonuz?
tasınma hazırlıkları son sürat devam ediyor bende.birkaç gündür de 80.3 çıkıyorum iftardan önce. 1,2 kg daha gitmiş kayıtlara geçiyorum artık.1 ayda 5 kg vermiş oldum böylece,fena değil dimi?tickerımı da değiştireyim
dondurmayı hüplettim ama,birde malum fındıklarımı
afiyet olsunnnnn..
oh be böyle menüler görmek ne güzel sendennn....
ben geldimmm
pilatesimi yaptım şincik bergamotlu yeşil çay içiyorum.ardınan greyfurt az önce arada içemedim greyfurt.ardından öğle yemeğim
4 kaşık taze fasülye 2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
4,5 dal roka
bukadn sonra görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?