canım benim benimki 22 ocak olarak bekleniyor bakalım hayırlısı...sahurda ceyrek pideli 1kk peynirli tost domates 1 çy bardagı yy süt
naber kıslar cimcime senın ne zman dogcak
hugocm senın ne zman dogcak bebıslerınız
genişleme varsa kız olma olasılıı çok yüksek.tabi herşey nasip.ayyyyyy senin de bebişin olacak ne güzel ilkler her zaman başka heyecan verirler...karnımdada şişlik var ama gaz problemi çok yaşıyorum biliyosun
bugün farkettim karnımda yana doğru azcık şişlik olmuş. kilo değil olsa yağ olurdu yağ yok yanlarımda zaten
şişlik olmuş
banada öyle geliyo sanırım kız olcek :44:
hugoomm bunların hepiciniii bilyorum ki bennn:84::84::84::84:ınsulin dırencımde yokmuşşş:84::84:ben sunu dıyorum bı 15 gun agzıma tatlı vs surmuyorum sonra ya bı sey olmaz zaten ne zmandır yemedım dıyorum 1 gun olsa iyi 1hafta dadanıyorm tatlıyaa yerımde saymıs gıbı oluyorum. tabıkı sporda duzenli olamıyo ufff:84:
bebısın balık mı olcek koç mu balıkları cok severım yaa
nugi nereye gidiyor:44::44:neden bırakmış herseyı:44::44:
cnm benm anlıorum seni o sıcak da çok kötü olur insan ne bulsa içer valla. cnm illa meyve suyu içmek istiosan % 100 meyve suları var ya onlardan al.ben hep onlardan içiorum şekersiz noramlde aramam meyve suyu ama ramazanda şnsan istio.canım benim iyiyim biraz belim ağrıyor sadece...canım buralar çok güzelde birde sıcak olmasa bu kadar daha süper olacak...bende içmemeye çalışıyorum ama eşim alıyor ona yapıyorum.souk soğuk buzla içiyor dayanamıyorum 1 bardak içiveriyorum...içmemeye çalışacağım ama buralar okadar sıcakki serinlik olsunda nerden geldiği önemli değil diyip içiyoruz...
cnm hoşgeldin.çok mikemmmeeelll nbi karar vermşsin bize takıl menülerini yaz bşzlerşn menülerinide takip zamanla hanhgi yiyecek den ne kadar yiyeceğini sendeöğrenirsin ve sonrada korumaya geçersin almazsın kilolarını ben 8kilo verdim ve 6-7 aydırda almadım şükür hep devam sağlıklı beslenme spora devam...Herkese selam..
İnternette diyet listeleri ararken burayı buldum. Yazılanları okuyunca da yalnız olmadığımı gördüm.Zaten balık etliydim ama bir aylık tatil dönüşünde 4 kilo daha adığımı görünce moralim iyice bozuldu. Şuan 66 kiloyum bir de çocuk planları yapınca geleceğimin hiç de parlak olmadığını gördüm.etrafımda da doğumda aldıkları kilolarla başı dertte olan bir sürü insan var. Hamilelik öncesi ne kadar kilo verirsem o kadar kar diye düşünüyorum.Yaşadığım yerde spor yapma imkanı da yok. Nasıl olacak bilmiyorum ama ben de zayıflamak istiyorumm..(
cnm ya kişiye göre değişio inan.ben kilo yaparken o kadar çok kaçamak yaptımki bunun doğru olduğunu savunnmuorum ama bunlara rağmen kilo verdim şükür.birde benm sürekli takip ettiğim bloglar var moda blogları onlardan biri bi kız yani 9 kilo vermiş diyetsyen kontrolünde. menüsü nnü yazmış okuduğumda mesela biz çok dikkat edioruz aman peynir az yağlı olsun yoğurt az yağlı olsun beyaz hamurdan börek yapmayalım kepekli undan yapalım fln bi sürü şeye dikkat ediorz ama o kızın listesinde peynirler yoğurtlar yağlı yada yağszı farketmez demez diyetsyen diğer yiyip içtikleri bizim gibi hatta biz kadar meyve yoğurt da yok sebze et tavuk var ama ekmekde var. neyse bu kız bu listeyi yapmış ve 9 kilo vermiş ve yağ vermiş hepsinide yani ölüçülü yiyip sporunu yaptıktan sonra verilio cnm.ay cok sıkıldım artık kacamk yapıp yapıp kılo verememekten düşünüyorum 1 hafta ıyıyım 2 gun kacamk yıyorum az ama kacamak tatlı hamurısı oluyo yanı ben suna ınanıyorum kesınlıkle kılo veremıyo bırılerı alıyosa kacamak yapıyodur sızce :44::44: kızlar ne dıyonuz dıyete tam uyan bırı gr gr da olsa verebılıyor amam yanlış bı syeler yapan bırı veremıyo
akşama arkadaşlar menü olarak ,
karnı yarık,
ayran çorbası,
salata,pilav var nasıl...
süpperrrrrrrrrrrr
ancak karnıyarığı kızartmadan yapaydın
fırında yani
nörüyon hügoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
neruşta gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yecalede öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
bıktım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:
disene bana kaldııınnn
nerdeydin bunca zaaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?