60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahurda ceyrek pideli 1kk peynirli tost domates 1 çy bardagı yy süt

naber kıslar cimcime senın ne zman dogcak

hugocm senın ne zman dogcak bebıslerınız
canım benim benimki 22 ocak olarak bekleniyor bakalım hayırlısı...

genişleme varsa kız olma olasılıı çok yüksek.tabi herşey nasip.ayyyyyy senin de bebişin olacak ne güzel ilkler her zaman başka heyecan verirler...

Son düzenleme:

erken gelmezse koç olacak

pepetooş o zaman tatlı yemiceksin yok sayacaksın mesela ben ağzıma bitterden başka tatlı sürmem seninde hayatından çıkarttığın şeyler olacak
bunları ayda yılda bir yiyeceksin sadece
hamur işlerinide esmer un alcenn az yağlı filan yapıcaksın

nugii sen sağlıklı beslenmeyi bıraktın sporu bıraktın bizide bıraktın misafirlerin gelicekmiş onlar geldimi bi gideceksin gidiş o gidiş bidaha gelmezsin
sıkıldın yeni arayışlar içindesin anlıyorum :97:
özlücem senii

cnm benm anlıorum seni o sıcak da çok kötü olur insan ne bulsa içer valla. cnm illa meyve suyu içmek istiosan % 100 meyve suları var ya onlardan al.ben hep onlardan içiorum şekersiz noramlde aramam meyve suyu ama ramazanda şnsan istio.

cnm hoşgeldin.çok mikemmmeeelll nbi karar vermşsin bize takıl menülerini yaz bşzlerşn menülerinide takip zamanla hanhgi yiyecek den ne kadar yiyeceğini sendeöğrenirsin ve sonrada korumaya geçersin almazsın kilolarını ben 8kilo verdim ve 6-7 aydırda almadım şükür hep devam sağlıklı beslenme spora devam...

cnm ya kişiye göre değişio inan.ben kilo yaparken o kadar çok kaçamak yaptımki bunun doğru olduğunu savunnmuorum ama bunlara rağmen kilo verdim şükür.birde benm sürekli takip ettiğim bloglar var moda blogları onlardan biri bi kız yani 9 kilo vermiş diyetsyen kontrolünde. menüsü nnü yazmış okuduğumda mesela biz çok dikkat edioruz aman peynir az yağlı olsun yoğurt az yağlı olsun beyaz hamurdan börek yapmayalım kepekli undan yapalım fln bi sürü şeye dikkat ediorz ama o kızın listesinde peynirler yoğurtlar yağlı yada yağszı farketmez demez diyetsyen diğer yiyip içtikleri bizim gibi hatta biz kadar meyve yoğurt da yok sebze et tavuk var ama ekmekde var. neyse bu kız bu listeyi yapmış ve 9 kilo vermiş ve yağ vermiş hepsinide yani ölüçülü yiyip sporunu yaptıktan sonra verilio cnm.
asıl çok kastığın zman aman veremeiorum edemiorum dediğin zman veremiosun.
geçen de bi manken ne mi ne biri yaş pasta yiodu muhabir dedi siz hem yaşpasta yiyip hem nasıl bu kadar inncesiniz fln a geldi muhabbet o da dedi sporla yakıorum dedi ölçülü yiorum ayarlıorum dedi.
işte böle cnm

slm kızlarrr bugün evde giremedimn sabah. kuzenime geldim otuoruz. neler yedim içtim işte herzmanki gibi dün akşam dondurma yedim ama bir kase çikolatalı ve çikolta parçalı . ınun dışında kaçamak yok
ee daha ne olsun dimi
işte böle görüşrüz tekrar öpüorummm siziiiii

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, daha önce günlüğümde l- carnitin adlı desteğe başladığımı belirtmiştim, bununla ilgilenen ve detaylı bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için birkaç yazı derledim. ve sizinle paylaşmak istedim.öncelikle daha önce nette gezinirken bulduğum ve yap yakıcılar ile ilgili olan bir yazıyı paylaşayım.
Yaklaşık 1 yıldır yağ yakıcılar ile ilgili araştırmalarda bulunuyorum,birçok bilimsel makaleyi ve analizi okudum ve

2 kür Cla
3 kür lipotropic factors
2 kür l-carnitine
1 kür chromium picolinate
1 kür chitosan plus

kullandım.Bir nevi kendi kendimin kobayı oldum.Bu arada da 1 yılda sadece 2 ay bodye gidip diyet yapmadan (yalnızca aşırılıkları bırakarak) yaklaşık 20 kilo verdim.
Değerlendirmelerimi dikkate alanlar için,

CLA-Kilo vermeye ve yağ yakımına en ufacık bir katkısını göremedim.Fakat kan değerlerimde (kötü kolestrol vs) mükemmeli yakaladım.Daha önceden ufak tefek yükseklikler vardı.Diyebilirim ki CLA kalp ve damar sağlığı açısından faydalı,kilo vermek açısından son derece faydasız ve gereksiz bir yağ asitidir.5 üzerinden 2

Lipotropic Factors-Aşırı alkol tüketimi sonucunda aşırı kilo almış ve karaciğer yağlanması sorunuyla karşı karşıya kalmıştım.Lipotropic factors özellikle alkole bağlı kilo problemi çekenler için çok etkili.Özellikle karaciğer çevresindeki yağlanmaları eritiyor.Fakat lipotropic factors ü çok fazla abartmamalısınız.Çünkü doğrudan karaciğere etki ettiği için şakası olmaz.Senede 3-4 kürden fazla kullanmayınız.5 üzerinden 3

L-Carnitine-L-carnitineden gördüğüm faydayı hiçbirşeyden görmedim.Kardiyoya girmezden 30 dk. önce alıyorsun.Placebo etkisi değil,hissedilebilir bir enerji sağlıyor.Nefesini açıyor.Yağları enerjiye çevirdiği için spor esnasında 2-3 saatte yakabileceğin kaloriyi 1 saatte yakabiliyorsun ve de yorulmak bilmiyorsun.20-22 kg. verdim ve bunun 5 kilosunu spora,3-4 kilosunu beslenmeye,7-8 kilosunu l-carnitine e,4-5 kilosunu da diğer yağ yakıcılara borçluyum.Kilo verecek adamın olmazsa olmazı l-carnitinedir.5 üzerinden 4

Chromium Picolanite:Sporun yanı sıra diyete başlayacak olanlar için de chromium picolanite 1 numaralı yardımcıdır.Özellikle makarna,pilav,hamur işleri,tatlılar ve çikolata gibi besinleri sevenler ve iştahlarını kontrol edemeyenler için.Şöyle söyleyebilirim ki chromium picolanite yukarıda saydığım besinler ve benzerlerini yeme istediğinizi %50 azaltabiliyor.Ayrıca açlığa bağlı baş dönmesi ve iştah krizlerini de önleyebiliyor.Sabah ve akşam 1 hap almanız yeterli.Fazlası yarar getirmez.Öyle 3-4 kilo vermek isteyenlerin chromium picolanite e gerekleri yok.Daha çok 1-2 ay diyet yapacaklar için öneriyorum.5 üzerinden 3

Chitosan Plus:Yağları emdiği doğru,fakat bu öylesine düşük miktarlarda ki ayda 500 gram-1 kiloyu geçemez.Ayda 500 gram vermek için kutusuna 60 milyon verecekseniz siz bilirsiniz.5 üzerinden 1

Gördüğünüz gibi hiçbir yağ yakıcıya 5 te 5 vermedim.Çünkü hiçbir yağ yakıcıdan mucize beklemeyin.Herşey sizde bitiyor.Ben yalnızca yasal markaların,yasal ürünlerini kullandım.Yasa dışı bazı ilaçları kullanarak oturduğunuz yerde 10 kilo verebilirsiniz,bu doğrudur.Ama aynı ilaçlar yüzünden kalp krizi,karaciğer yetmezliği ve kanser de yaşayabilirsiniz.Unutmayın!

Bitki çaylarına da değinmek istiyorum.Hiçbir çay yağ yakamaz.Bu mümkün değildir.Fakat düzenli kullanımda vücudunuzdaki su ödemlerinin çözülmesini sağlayarak 1-2 kilo vermenizi ve 3-4 kilo zayıf görünmenizi sağlarlar.Şu 4 bitki çok önemlidir:Mısır püskülü,kiraz sapı,avokado yaprağı ve mate.Aktarlardan bu dördünü bulun ve hergün 3-4 fincan demleyip için.

Son düzenleme:
ne var ne yokk bakalmmm.
pepeti yazdıklarını okudum.
canım sen diyete başladın mı çok az yiyor,kaçamak yaptın mıda miktarı fazla kaçırıyorsun bence sendeki sıkıntı bu.
gün gün menülerini paylaş
yanlışı bulalaım.
her zman yazmadığın için net birşey söylemek zor.

Hoş buldum kalanchoe, :) inşallah sağlıklı bi süreç olur. Akşama misafirim var. Dakika bir gol bir, neyse hayırlısı.. Mutfak beni bekliyor.. Görüşürüz yine.

nörüyon hügoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
neruşta gelmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yecalede öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
bıktım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:

lynne burda hiçkimse senin yazdığın veya başkasının yazdığı mesajı silemez böyle bir yetkimiz yok
site yönetimi silmiştir
bahsettiğin maddeyi biliyoruz ama aramızda kullanan yok
zaten düzenli spor ve definasyonla yağlar yanıyo gerek duymuyoruz

disene bana kaldııınnn
nerdeydin bunca zaaman sen

sahura kalkmadığım zaman yani bugünkü gibi yiyip yattığım vakit yani bugün pek açlık hisetmedim,neden kü acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…