60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün tartılcam ,yaklaşık olarak 18 saat aç olmuş olucam çünküü

bende katılıp yazmaya karar vermiş bulunmaktayım
sabah 2 tane yumusta
3 dilim kepek ekmek
4 5 tane salatalık
ve labne peynir ekmekle yumurtayla beraber:/
çokmu yemişim napmalıyımmm

aramıza hoşgeldiniz.. 2 yumurta fazla olmuş. haftada 2 - 3 kez 1 yumurta kafi. gün içinde en fazla 4 - 5 - 6 dilim ekmek yiyin

günaydın ycl. afiyet olsun. yediklerin bana göre fazla olmamış. ben bazen daha fazla cozutuyorum da o yüzden

canım günaydın. afiyet olsun. akşam menün güzelmiş.

canım günaydın. dikkatli olman lazım artık yüklenme kendine fazla..

Günaydın fambığım.. Çok olmamış ki ya..
Ama sahur olayı kötü olmuş, bugün biraz zorlanırsın sanırsam..

dondurmayı hüplettim ama,birde malum fındıklarımı

afiyet olsunnnnn..
oh be böyle menüler görmek ne güzel sendennn....

cnm hoşgeldin önce daha sonracıma bu kadar kafana takma ben ne zamadır burdayım yeri geliyor benimde sorularıma cvp gelmiyor aynı soruyu kaç kere sormuşumdur bazen cvp veririler bazen vermezle görmemişlerdir denk gelmemiştir cvp vermek için yeri geliyor kilo verdimizi yazıyoruz onu bile görüp tebrik edilmiyor famirimin dediği gibi herkesin işi oluyor çalışan var anne olup çocukla işle uğraşan var bazen sayfaları kaçırıyoruz takılma bu kadar sen yazmaya devam et nasılsa bi cvp veren olur

çokk geçmiş olsun canım tüm aksilikler üstüste gelmiş

cnm annemde iftardan önce tartılıyo baya kg az çıkıyor ee okadar açlık susuzluktan sonra tabe az çıkar benceee:97:

yok kız şaka yapıyorum tartılmıyorum tabiki,daha doğrusu tartılsam bile onu baz almıyorum kilo olarak tabiki.
ama az çıkılacağı fikrine bir katılıp bir katılmıyorum,çünkü oruç kabızlık yapıyor bende 2 gündür wcye çıkamıyorum,tüm yediklerim midemde anlayacağın,giden su olsada yemekler duruyor

tebrikler tebriklerr tebrikleerrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.

annemde kabız oluyor ama annem iftardan önce yaş incir yiyor birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor.sende bi dene istersen belkim bi faydası olur.

cnm annemde kabızlık problemi yaşoyor ama iftardan önce biraz yaş incir birazda yaş kayısı yiyor onun faydası oluyor istersen sende bi dene bakemm belkim faydası olur:97:

benim pcde hatlarda bi sorun var yazdıklarım bi gitmiyor gitmedi diye bidene daha yazıyom bu sefer arka arkaya sıralıyor allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…