herkese günaydınn....
günaydın cicişlerr
dün akşam çok belim ağrıdı
dün pazara gitmiştim poşetler ağır geldi sanırım ev yakın diye önemsememiiştim
akşam çok ağrıdı belimkarayip korsanlarını izliyoduk ama ağrım çok olunca erkenden yattım
şimdi iyiyim ağrım yok
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakayım ben malum gene bel ağrısı var...ama genel anlamda iyiyim...
dün akşam menüm.,
2 kaşık kurutulmuş sebze yemeğinin kavrulmuşu.
1 kibrit kurutusu peynir,
1 bardak ta lezo,
2-3 dilim pide ekmeği,
sabah kahvaltım:
2 kaşık akşamki sebze yemeğimden,
2-3 kaşık yoğurt,
3-4 dilim ekmek,
menülerimi yazıp kaçim hemen ,çok yidim yine çünkü
iftar
1,5 kase kesme çorba
3 yk patlıcan güveç
2 yk pilav
4-5 yk zeytinyağlı bamya
salata
1 dlm pide
1 hurma
sonraaaa
1 dlm dondurmali pasta
10 fındık
sahurda
7-8 yk bamya
2 dlm tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
sahuru yatarken yaptım saat 1.30 falandı.
gecede kalkıp 1 bardak sütle su içecektim ancak uyanamadımm.
bugün akşamı zor ederim artıkın:97:
Günaydın herkese
Dün başıma neler geldi bilseniz
Dişlerime tel taktırmaya karar verdim dün bir doktorla randevum vardı ama çok pahalı.En son 3200e düştüler.Bugün başka bir yere daha gideceğim,başka yerlere de.En sonunda karar verip en uygun neresi olursa büyük ihtimalle orada başlayacağız tedaviye.
Neyse oradan da salona gittim.Nisan ayında aldığım bir kupon vardı.12 seans Power Plate(şimdiki adıyla Fat Burn) 59 tl mi neydi?Ona 1 seans gitmiştim sonra hamilelik olunca devam edemedim.Ama Şu anda bebek de yok hazır diyet de spor da yapıyorum tekrar aletlere de gideyim dedim.Kabul ettiler devam edebileceğim(normalde kuponların belli bir sürede kullanılması gerek)
Neyse ordan çıktım eve geliyorum.Telefonda eşimle biraz sert bir konuşma yaşadık.Üstgeçide varmak üzereyim.Geçide çıktım telefonu kapattık.Kaldırımda karşıya geçmeye çalışan kadınlar vardı.İçimden dalga geçtim onlarla "Tam videoluk sahne.Üstgeçidin altında karşıya geçen Yurdum İnsanı" diye dalga geçtim bir de içimden.Ben çok medeni bir şekilde üstgeçidi kullanıyorum ya :) Birazdan başıma geleceklerden habersiz :)
Ama kafam o kadar dalmış ki ne oldu nasıl oldu anlayamadan üst gecidin kenarlardaki ayaklarını birbirine bağlayan direğe kafa attım :)))
öyle vurmuşum ki Tannnnnnnnn sesini hatırlıyorum.
Anam noluyo diyemeden geri sırt üstü düştüm yere.Yerde ne var? Dikenli Çalı :)))))))))))
Üzerimde incecik eşofman :))) Düşünün totonun halini.Ellerime de battı dikenler
kalkmaya çalışıyorum ne mümkün.Ne kafaymış bendeki de debeleniyorum yerde dengemi sağlayıp ayağa kalamadım yaaaa
Neyse kalktım.Üstümü başımı çırpıp temizleneyim derken,yüzümde sıcak birşey:KANNNNN
Elimle sildim.Anaaaaaaaa heryer kan oldu.Üstümde de beyaz tshirt :)))
Ağlamaya başladım çocuk gibi :))))) ama görseniz nasıl ııııııııııııııııııııııı diye ağlıyorum. :))))
Elimde şeftali incir vardı ama sadece vardı çünkü marmelat olmuşlar :)))
apartmana girdim asansöre bindim bastım 6ya.ayna var asansörde.Anammmmmm neye dönmüşüm.Kamyon çarpmış sanki.4.kattan çağırmışlar.Genç bir çocuk açtı kapıyı ben de başımı ayndan kapıya çevirdim.Çocuk "pardon pardon" dedi ama kendimi kurbanını yerken yakalanan vampir gibi hissettim.Tırstı çocuk :)))) yüz göz kan içinde tabi
Evin dış kapısını açtım ama iç kapısının anahtarı yok!!!! vardı ama yok işte.Sen telefonu aç kocişe.Ağla ağla ağlaaaa
Adam delirdi eli ayağına dolaştı noluo nerdesin noluooo diye bağırıo yavrum kıyamam..anlattım ama anlatana kadar 1 saat geçti ağlama arası anlatı :))
kapıda da kaldım içeri giremiyorum ya oturdum yere deli gibi öyle ağlıyorum.Zaten moralim de bozuktu.Adet de olmuşum.Bir de kafayı gömmüşüm koca direğe.Bahane çok yaniii :))))
Yavrum adamcağızım Manisadan Çiğliye 20 dakikada geldi..beni gördü gülüyo ben de gülmeye başladım :))
Yaaaa böyle salaklık olmaz demeyin olur.Oldu işte :))
Günaydın herkese
Dişlerime tel taktırmaya karar verdim dün bir doktorla randevum vardı ama çok pahalı.En son 3200e düştüler.Bugün başka bir yere daha gideceğim,başka yerlere de.En sonunda karar verip en uygun neresi olursa büyük ihtimalle orada başlayacağız tedaviye.
Neyse oradan da salona gittim.Nisan ayında aldığım bir kupon vardı.12 seans Power Plate(şimdiki adıyla Fat Burn) 59 tl mi neydi?Ona 1 seans gitmiştim sonra hamilelik olunca devam edemedim.Ama Şu anda bebek de yok hazır diyet de spor da yapıyorum tekrar aletlere de gideyim dedim.Kabul ettiler devam edebileceğim(normalde kuponların belli bir sürede kullanılması gerek)
Neyse ordan çıktım eve geliyorum.Telefonda eşimle biraz sert bir konuşma yaşadık.Üstgeçide varmak üzereyim.Geçide çıktım telefonu kapattık.Kaldırımda karşıya geçmeye çalışan kadınlar vardı.İçimden dalga geçtim onlarla "Tam videoluk sahne.Üstgeçidin altında karşıya geçen Yurdum İnsanı" diye dalga geçtim bir de içimden.Ben çok medeni bir şekilde üstgeçidi kullanıyorum ya :) Birazdan başıma geleceklerden habersiz :)
Ama kafam o kadar dalmış ki ne oldu nasıl oldu anlayamadan üst gecidin kenarlardaki ayaklarını birbirine bağlayan direğe kafa attım :)))
Anam noluyo diyemeden geri sırt üstü düştüm yere.Yerde ne var? Dikenli Çalı :)))))))))))
kalkmaya çalışıyorum ne mümkün.Ne kafaymış bendeki de debeleniyorum yerde dengemi sağlayıp ayağa kalamadım yaaaa
Neyse kalktım.Üstümü başımı çırpıp temizleneyim derken,yüzümde sıcak birşey:KANNNNN
Ağlamaya başladım çocuk gibi :))))) ama görseniz nasıl ııııııııııııııııııııııı diye ağlıyorum. :))))
apartmana girdim asansöre bindim bastım 6ya.ayna var asansörde.Anammmmmm neye dönmüşüm.Kamyon çarpmış sanki.4.kattan çağırmışlar.Genç bir çocuk açtı kapıyı ben de başımı ayndan kapıya çevirdim.Çocuk "pardon pardon" dedi ama kendimi kurbanını yerken yakalanan vampir gibi hissettim.Tırstı çocuk :)))) yüz göz kan içinde tabi
Evin dış kapısını açtım ama iç kapısının anahtarı yok!!!! vardı ama yok işte.Sen telefonu aç kocişe.Ağla ağla ağlaaaa
Adam delirdi eli ayağına dolaştı noluo nerdesin noluooo diye bağırıo yavrum kıyamam..anlattım ama anlatana kadar 1 saat geçti ağlama arası anlatı :))
kapıda da kaldım içeri giremiyorum ya oturdum yere deli gibi öyle ağlıyorum.Zaten moralim de bozuktu.Adet de olmuşum.Bir de kafayı gömmüşüm koca direğe.Bahane çok yaniii :))))
Yavrum adamcağızım Manisadan Çiğliye 20 dakikada geldi..beni gördü gülüyo ben de gülmeye başladım :))
Günaydın Bugza çok geçmiş olsun.. İyisin di mi şimdi..
canım benim çok geçmiş olsun tüm aksilikler seni bulmuş desene...üzüldüm yaaaa....geçmiş olsun tatlım benim..
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakayım ben malum gene bel ağrısı var...ama genel anlamda iyiyim...
dün akşam menüm.,
2 kaşık kurutulmuş sebze yemeğinin kavrulmuşu.
1 kibrit kurutusu peynir,
1 bardak ta lezo,
2-3 dilim pide ekmeği,
sabah kahvaltım:
2 kaşık akşamki sebze yemeğimden,
2-3 kaşık yoğurt,
3-4 dilim ekmek,
cimcimecim nasılsın bugun balıklı gölü izledik gece sen geldın aklıma ve cok guzel bır yermıscok begendım
bu lezo içiyosunya dıkkat edıyorum hep içiyosun ilk aylardasınya katkılı bisey degılmı o canım
günaydın arkadaşlar.... kahvaltımı yaptım. ne yediğimi söylemeyeceğimdün akşam 20 günün sonunda nihayet yürüyüş yaptım. biraz spor aletlerinde çalıştım. hemen hamlamışım yaa
bu konuda gruplaşma olmuş yeni katılmak isteyenleri aranıza almıyorsunuz sürekli aranızda konuşuyorsunuz konu başlaığınıza isimlerinizi yazın onlar haricinde kimse konuşmasın ben iki kere yazdım bu sabag baktım iki kişi daha yazdı kimse merahab demiyor bile konuyu açan lütfen grubunuzun ismini yazsın60-69 diye geçmesin bizde girmeyelim
Günaydın herkese
buraya yazan herkes bir şekilde konunun içine dahil oluyor.
yediklerini paylaşabilirsinn,sorular sorabilirsin bir şekilde konuşmaya dahil olursun.
gün içinde oakdar çok kişi girip çıkıyorki hangi birini kızmızı halı ile karşılayalım.
şimdiye kadar kimseden böyle bir tavır gelmemişti.
bu nedenle söylediklerine katılmıyorum.
zaman zaman bizde kendi yazıklarımıza cevap almıyoruz,
çünkü sabahtan akşama kadar bilgya kilitlenmiş değiliz
çoğumuz çalışıyor,ev hanımı,öğrenci vs.
herkesin belirli yoğunlukta işleri var.
her mesajı görüp her birine cevap vermemiz mümkün değil.
iki mesajına iki kişiden cevap almışsın zaten.
bu kadar sert bir tavır hoş değil.
slm kızlar napıyonuz?
tasınma hazırlıkları son sürat devam ediyor bende.birkaç gündür de 80.3 çıkıyorum iftardan önce. 1,2 kg daha gitmiş kayıtlara geçiyorum artık.1 ayda 5 kg vermiş oldum böylece,fena değil dimi?tickerımı da değiştireyim
kimse sizden kırmızı halı beklemio bir iki görülmemiş olabilir bu gün bana sadece 2 kişi denk geldi yazıp gittiler siz kendi aranızda konuşmaktan cevap veremiyorsunuz geriye dönük bütün arkadaşlarınızın yazılarını alıntıyla cevaplıyorsunuz yani görülmemesi imkansız
bu konuda gruplaşma olmuş yeni katılmak isteyenleri aranıza almıyorsunuz sürekli aranızda konuşuyorsunuz konu başlaığınıza isimlerinizi yazın onlar haricinde kimse konuşmasın ben iki kere yazdım bu sabag baktım iki kişi daha yazdı kimse merahab demiyor bile konuyu açan lütfen grubunuzun ismini yazsın60-69 diye geçmesin bizde girmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?