60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın geçmiş olsun canım, dikkat et.. Aynı şeyleri ben de yaptım sonra hep ağrılarla uğraştım..

Günaydın afiyet olsun cimcime..

Günaydın fambığım.. Çok olmamış ki ya..
Ama sahur olayı kötü olmuş, bugün biraz zorlanırsın sanırsam..

Günaydın Bugza çok geçmiş olsun.. İyisin di mi şimdi..

Günaydın herkese... ben de dünü yazayım...
sabah
1 domates,1 çarliston,1 kk beyaz peynir, 1 dilim denge ekmek,1 fincan yeşil çay.
öğlen
1 domates,1 çarliston, 5 yk kabak-patlıcan kızartma(fırında),1 dilim denge ekmek
ara 1 fincan yeşil çay
akşam
1 yt salata, 2 yk pilav, 6 yk mercimek yemeği, 1 dilim kadar pide...
(pideyi yememek lazımdı )
ara: 1 minik magnum

canım benim çok geçmiş olsun tüm aksilikler seni bulmuş desene...üzüldüm yaaaa....geçmiş olsun tatlım benim..

bende katılıp yazmaya karar vermiş bulunmaktayım
sabah 2 tane yumusta
3 dilim kepek ekmek
4 5 tane salatalık
ve labne peynir ekmekle yumurtayla beraber:/
çokmu yemişim napmalıyımmm

cimcimecim nasılsın bugun balıklı gölü izledik gece sen geldın aklıma ve cok guzel bır yermıscok begendım

bu lezo içiyosunya dıkkat edıyorum hep içiyosun ilk aylardasınya katkılı bisey degılmı o canım

canım benim iyiyim biraz belim ağrıyor sadece...canım buralar çok güzelde birde sıcak olmasa bu kadar daha süper olacak...bende içmemeye çalışıyorum ama eşim alıyor ona yapıyorum.souk soğuk buzla içiyor dayanamıyorum 1 bardak içiveriyorum...içmemeye çalışacağım ama buralar okadar sıcakki serinlik olsunda nerden geldiği önemli değil diyip içiyoruz...

günydın arkadaşlar çok yoğunum iş yerinde o yüzden yazamadım birkaç gündür..
hiç doğru dürüst yemek yiyemiyorum meyve kahvaltılık emek diyince midem bulanıyor

günaydın arkadaşlar.... kahvaltımı yaptım. ne yediğimi söylemeyeceğim dün akşam 20 günün sonunda nihayet yürüyüş yaptım. biraz spor aletlerinde çalıştım. hemen hamlamışım yaa

nılıcım nasılsın oh ne guzel spor a baslamısın evıne dondunmu artık ya bende bugun baslıycam yurumeye oruc oruc nasıl olcak bılmem ama cok saldım şişmeye basladım hıssedıyorum ve vermem lazım su yağcıkları artıkk:84::84::84::84::84:

bu konuda gruplaşma olmuş yeni katılmak isteyenleri aranıza almıyorsunuz sürekli aranızda konuşuyorsunuz konu başlaığınıza isimlerinizi yazın onlar haricinde kimse konuşmasın ben iki kere yazdım bu sabag baktım iki kişi daha yazdı kimse merahab demiyor bile konuyu açan lütfen grubunuzun ismini yazsın60-69 diye geçmesin bizde girmeyelim

buraya yazan herkes bir şekilde konunun içine dahil oluyor.
yediklerini paylaşabilirsinn,sorular sorabilirsin bir şekilde konuşmaya dahil olursun.
gün içinde oakdar çok kişi girip çıkıyorki hangi birini kızmızı halı ile karşılayalım.
şimdiye kadar kimseden böyle bir tavır gelmemişti.
bu nedenle söylediklerine katılmıyorum.
zaman zaman bizde kendi yazıklarımıza cevap almıyoruz,
çünkü sabahtan akşama kadar bilgya kilitlenmiş değiliz
çoğumuz çalışıyor,ev hanımı,öğrenci vs.
herkesin belirli yoğunlukta işleri var.
her mesajı görüp her birine cevap vermemiz mümkün değil.

iki mesajına iki kişiden cevap almışsın zaten.
bu kadar sert bir tavır hoş değil.

slm kızlar napıyonuz?

tasınma hazırlıkları son sürat devam ediyor bende.birkaç gündür de 80.3 çıkıyorum iftardan önce. 1,2 kg daha gitmiş kayıtlara geçiyorum artık.1 ayda 5 kg vermiş oldum böylece,fena değil dimi?tickerımı da değiştireyim

geçmiş olsunnn...
aksiliklerde bu kadar mı üst üste gelirr..
bir şeyinin olmamsına sevindimm..

kimse sizden kırmızı halı beklemio bir iki görülmemiş olabilir bu gün bana sadece 2 kişi denk geldi yazıp gittiler siz kendi aranızda konuşmaktan cevap veremiyorsunuz geriye dönük bütün arkadaşlarınızın yazılarını alıntıyla cevaplıyorsunuz yani görülmemesi imkansız

tepriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
çok da farkediliyor zatenn,pek gözel olmuşunn maşşlahh,ama biraz da garippppp
hadin öyleyse durmak yok yola devammmmmmm

çoğu yazıyı özellikle yoğun mesajlarda kendime adıma alıntı yapılmışsa okuyorumm.
ister inan ister inanma,
seni hatırlamıyorum bile....
sırf bu tavrınn sana 2 kişi dışında kimsenin merhaba dememiş olması mı...
bende bugün herkese günaydınnnnnn... idye emsaj attım ama sadece 2 arkadaşım günaydınla karşılık verdi.
üzülme yalnız değilsinn....

Son düzenleme:
günaydınnn ciciçlerrr napıyonuz bakem muhabbeti koyulaştırmışınız..famircimm tartıldınmı kaç çıktı?iftardan öncemi tartıldın?:97:bugzacım çok geçmiş olsun bişiyin yoktur umarım aksilikler geldimi üstüste gelir zatii.neysem kahvaltımı yazem bakem
1 dilim denge ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir dommtiz salatalık aynı şeyler işte
ara
activa ve grayfurt

amacın kilo vermekse yazmaaya başlamalısın
ben ilk foruma kayıt olduğumda in cin top oynayan 70-79 topiğinde 10 gün boyunca kendi kendime menülerimi paylaşıp,rapor verip çıkıyordum
sonra baktım kimse yok topicte
buraya geldim.
hiç gruplaşma ile karşılaşmadım çünkü diğer topicte olduğu gibi kendi kendime rapor vermeye devam ettim,sorular sordum,muhabbet ettim ve kaynaştık.
her gelende aynı şeyi yapıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…