delüüüüüüüüüüüü
hani sen 7 ay matematik çalışıp kpssye gircektin:97:
daldan dala daldan...çıstak çıştakk
daldan dala dal daaaallll...çıştask çıstakkk
kaynana semra müziği
arkadaşlarr bidaha cevap vermeyelim bakın uyarı alıyoruz şikayet oluyo
en güzeli hiç cevap vermeden direk kötü içerik butonuna basmak böylece konu uzamaz
sonra konu uzuyo gşdiyo atışmalar oluyo
günaydın yoliciiiimmm
dübn aklıma geldide sen epeydir menülerini yazmıosun ramazan diemi yoksa dukanımsı bişiler yapıosun bura sağlıklı beslenme topiği diemiii:44:
delüüüüüüüüüüüü
hani sen 7 ay matematik çalışıp kpssye gircektin:97:
daldan dala daldan...çıstak çıştakk
daldan dala dal daaaallll...çıştask çıstakkk
kaynana semra müziği
Selam kızlar tünaydın:) uzunnn aradan sonra bakim didim :)
canımcım evet epeydir yazmıyorum çünkü burada adı konmamış bir düşük kalorili diyet gelenegi var. ben dukan diyeti yaptım bir kaç kg verdim ve bir sonraki aşamaya geçtim oda düşük kalorili diyet gibi pazartesiden itibaren menülerimi paylaşabilirim bende
kız famir sen çok yaşa emi acayip komik kadınsın heee senin kocada koç yaa bence siz çok eglenceli bi çiftsiniz
kız loxiii
öyleler mi hıı onları tanıyan tek sensin
bizim ermeni evimiz varr
daha doğrusu miraslık annemler 4 kardeşş mirasları hhenüz anlaşıp bölüşemedilerr bu yüzden ev öylece duruyoo
evden tırsarsın tek başına giremezsin çok soğuk filan olmadık şeyler görüyorum o evde gece hayatta yanından bile geçemem
şimdi bu ev kültür varlıkları kapsamında devlet tarafından korumaya alınması gerekmezmii :44: arkeologum ama haberiim yokk :97: bilen varmı
yazıkk oluyo eve
Selam kızlar tünaydın:) uzunnn aradan sonra bakim didim :)
kız ne görüyorsun evdeeeee
hayalet miiiii
ayy çok ilginçççç:26::26:
ayrıca ürpertici ayyy:18::18::18::18:
aaa kim gelmiş
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakim
geçen ecrin seni soruyordu en küçük topik üyesi olaraktan
sagol canımcım..
hee tam sana göre et müt.
troid sorunu arkadaşlar var çok iyi sonuçlar aldılar hatta biri 50 li yaşlarda ve 10 kg da fazla verdi ama sne bu diyeti yapamazsın tabi sen düşük kalorili diyete aynen devam canımcım
şerbetli tatlıdan iyidir bence yiyebilirsin
bendeeeeeeee
canım benim kardeşin için çok sevindim o kayınvaldesi olacak kadının çenesi de kapamnmıştır böyllece
çok güzel fikir canım umarım gerçekleştirebilirsiniz
canım kafanı başka şeylerle meşgul edeceksin ki bu düşünceler aklına gelmicek. bende de anksiyete var zaman zaman nüksediyo dün gece böle saçma sapan düşüncelerle uykuya dalmıştım gece ruyamda moskovadaymışım cebimde beş kuruş rus rublesi orda kimse ingilizce bilmez yol ortasında kala kalıyorum.yok otel rezv. yok tanıdğım kimse yokallahım çaresiz hissettim kendimi ben deliriyorum sanırımhaftasonu eşimle biraz gezeyimde kafam dagılsın
Çoğunuz biliyorsunuz. kardeşim kalp hastası kalp kapakçığı değişecek ilerde ameliyat olacak ama o gün uzak değil. iyice ilerlemiş günde 10 kez kalbi sıkışıyormuş. çok yoğun çalışıyor havayollarında satış bölümünde çok yoruluyor artık dayanamıyor.. sadece 2 kişi günde yüzlerce yolcuya yetişiyor kavga - gürültü kopuyor. uçaklar iptal olunca herkes saldırıyor. . çalıştığı yerde bir bölüm var oraya geçmek istiyor o zaman biraz daha rahatlayacak sağlığı açısından.. yoksa işten kaçan birisi değil aksine kazandığı paranın hakkını verir ama dayanamıyor. önünde bazı engeller var. hazırda herkese yetişen koşturan hasta bir inek var nasılsa.. yani başındakiler böyle değerlendiriyor.. lütfen sizde dua edin kardeşime. Serdar ın işi yoluna girsin dileği olsun.. ilerde sağlığına kavuşsun mutlu olsun.. ona da çok üzülüyorum. kardeş işte candan can. sanki onun sıkıntısı bana yansıyor. lütfen sizde gönülden Serdar a dua edin. canım o benim.
Çoğunuz biliyorsunuz. kardeşim kalp hastası kalp kapakçığı değişecek ilerde ameliyat olacak ama o gün uzak değil. iyice ilerlemiş günde 10 kez kalbi sıkışıyormuş. çok yoğun çalışıyor havayollarında satış bölümünde çok yoruluyor artık dayanamıyor.. sadece 2 kişi günde yüzlerce yolcuya yetişiyor kavga - gürültü kopuyor. uçaklar iptal olunca herkes saldırıyor. . çalıştığı yerde bir bölüm var oraya geçmek istiyor o zaman biraz daha rahatlayacak sağlığı açısından.. yoksa işten kaçan birisi değil aksine kazandığı paranın hakkını verir ama dayanamıyor. önünde bazı engeller var. hazırda herkese yetişen koşturan hasta bir inek var nasılsa.. yani başındakiler böyle değerlendiriyor.. lütfen sizde dua edin kardeşime. Serdar ın işi yoluna girsin dileği olsun.. ilerde sağlığına kavuşsun mutlu olsun.. ona da çok üzülüyorum. kardeş işte candan can. sanki onun sıkıntısı bana yansıyor. lütfen sizde gönülden Serdar a dua edin. canım o benim.
hatırladımm senii papağanından hatırladıımnerlelerdeydinn
kız ne görüyorsun evdeeeee
hayalet miiiii
ayy çok ilginçççç:26::26:
ayrıca ürpertici ayyy:18::18::18::18:
aaa kim gelmiş
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakim
geçen ecrin seni soruyordu en küçük topik üyesi olaraktan
Hoşbuldummm :) yurtdışındydım dil öğrenmeye gitmiştim geldimmm :)))) bakim dedimmmm ne var ne yokkkkk nasılsınız kızlar :))) bu arada 10 kilo verdim55 oldum amadaha 5 kilo fazlam var
çok iyi yapmışsıın canıım
çoğu gitmiş azı kalmış o beş kilocukta uçar gider ama son kalan kilolar inat ediyoo canımm sabredecek pes etmeyeceksin
Hoşbuldummm :) yurtdışındydım dil öğrenmeye gitmiştim geldimmm :)))) bakim dedimmmm ne var ne yokkkkk nasılsınız kızlar :))) bu arada 10 kilo verdim55 oldum amadaha 5 kilo fazlam var
kız anlatıyorum ya biz çok didişiyoruzzz,koç boğa aslan üçü bir arada nası olur sence.
loxiye hiç sorma bütün aile sırlarımı döküveriri valla
kız loxii bak bende senin maceraları anlatırım ona göreeee
hafif tehdit her zaman işe yarar
yolandacıım menülerini merak ediyorum bende çünkü tam bilmiyorum dukan diyetini üstün körü araştırmıştım ama neler yeniyo neler içiliyo bakarız bizde belkim alternatif hoş şeyler çıkabilir
yok hayalet değil boşver canım hiç açmayalım
evet yoliciğim tam bir kapak oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?