60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ona çalışceem o ayrı kazanamazsam bu iş aklımda devlet yüzlerce arkeolog almiikii
hele bu sene tıkk yokk :97:

bizim ermeni evimiz varr
daha doğrusu miraslık annemler 4 kardeşş mirasları hhenüz anlaşıp bölüşemedilerr bu yüzden ev öylece duruyoo
evden tırsarsın tek başına giremezsin çok soğuk filan olmadık şeyler görüyorum o evde gece hayatta yanından bile geçemem
şimdi bu ev kültür varlıkları kapsamında devlet tarafından korumaya alınması gerekmezmii :44: arkeologum ama haberiim yokk :97: bilen varmı
yazıkk oluyo eve

arkadaşlarr bidaha cevap vermeyelim bakın uyarı alıyoruz şikayet oluyo
en güzeli hiç cevap vermeden direk kötü içerik butonuna basmak böylece konu uzamaz
sonra konu uzuyo gşdiyo atışmalar oluyo

yazık ama yani insan yeni gelenlere daha bir tepkili oluyor bu tür şeyler yüzünden.
belirli bir dostluğumuz,arkadaşlığımız var gruplaşmak da ne demek.
her geleni havad mı karşılıcaz artık.
zorraki topice mi kazndırcaz.
haksızlığa gelemem çenemi tutamıyorum işte ben

günaydın yoliciiiimmm
dübn aklıma geldide sen epeydir menülerini yazmıosun ramazan diemi yoksa dukanımsı bişiler yapıosun bura sağlıklı beslenme topiği diemiii:44:

canımcım evet epeydir yazmıyorum çünkü burada adı konmamış bir düşük kalorili diyet gelenegi var. ben dukan diyeti yaptım bir kaç kg verdim ve bir sonraki aşamaya geçtim oda düşük kalorili diyet gibi pazartesiden itibaren menülerimi paylaşabilirim bende

kız famir sen çok yaşa emi acayip komik kadınsın heee senin kocada koç yaa bence siz çok eglenceli bi çiftsiniz
kız loxiii
öyleler mi hıı onları tanıyan tek sensin

kız anlatıyorum ya biz çok didişiyoruzzz,koç boğa aslan üçü bir arada nası olur sence.
loxiye hiç sorma bütün aile sırlarımı döküveriri valla
kız loxii bak bende senin maceraları anlatırım ona göreeee
hafif tehdit her zaman işe yarar

kız ne görüyorsun evdeeeee
hayalet miiiii
ayy çok ilginçççç:26::26:
ayrıca ürpertici ayyy:18::18::18::18:

Selam kızlar tünaydın:) uzunnn aradan sonra bakim didim :)

aaa kim gelmiş
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakim
geçen ecrin seni soruyordu en küçük topik üyesi olaraktan

Çoğunuz biliyorsunuz. kardeşim kalp hastası kalp kapakçığı değişecek ilerde ameliyat olacak ama o gün uzak değil. iyice ilerlemiş günde 10 kez kalbi sıkışıyormuş. çok yoğun çalışıyor havayollarında satış bölümünde çok yoruluyor artık dayanamıyor.. sadece 2 kişi günde yüzlerce yolcuya yetişiyor kavga - gürültü kopuyor. uçaklar iptal olunca herkes saldırıyor. . çalıştığı yerde bir bölüm var oraya geçmek istiyor o zaman biraz daha rahatlayacak sağlığı açısından.. yoksa işten kaçan birisi değil aksine kazandığı paranın hakkını verir ama dayanamıyor. önünde bazı engeller var. hazırda herkese yetişen koşturan hasta bir inek var nasılsa.. yani başındakiler böyle değerlendiriyor.. lütfen sizde dua edin kardeşime. Serdar ın işi yoluna girsin dileği olsun.. ilerde sağlığına kavuşsun mutlu olsun.. ona da çok üzülüyorum. kardeş işte candan can. sanki onun sıkıntısı bana yansıyor. lütfen sizde gönülden Serdar a dua edin. canım o benim.

yolandacıım menülerini merak ediyorum bende çünkü tam bilmiyorum dukan diyetini üstün körü araştırmıştım ama neler yeniyo neler içiliyo bakarız bizde belkim alternatif hoş şeyler çıkabilir

yok hayalet değil boşver canım hiç açmayalım

evet yoliciğim tam bir kapak oldu...

allah kardeşini en kısa sürede sağlığına kavuştursun işinde rahat etsinn mutlu olsun mübarek ramazan ayında allah tüm duaları kabul eder yeterki inanarak dua edelimm kalpten yğrekten dua edeliim

offf canım benim erkek kardeşde bir başka oluyor dimi,annesi gibi hissediyorum bende kendimi erkek kardeşimin,kız kardeşime o kadar değilim ama erkke kardeşim bir başka.
Allah şifasnı versin inşallah,dertlerden sıkıntılardan kurtarsın bir an önce.
aklıma geldikçe dua edicem canımm..

hatırladımm senii papağanından hatırladıım nerlelerdeydinn

Hoşbuldummm :) yurtdışındydım dil öğrenmeye gitmiştim geldimmm :)))) bakim dedimmmm ne var ne yokkkkk nasılsınız kızlar :))) bu arada 10 kilo verdim 55 oldum amadaha 5 kilo fazlam var

Hoşbuldummm :) yurtdışındydım dil öğrenmeye gitmiştim geldimmm :)))) bakim dedimmmm ne var ne yokkkkk nasılsınız kızlar :))) bu arada 10 kilo verdim 55 oldum amadaha 5 kilo fazlam var

çok iyi yapmışsıın canıım
çoğu gitmiş azı kalmış o beş kilocukta uçar gider ama son kalan kilolar inat ediyoo canımm sabredecek pes etmeyeceksin

günaydınnnn kızlarrrr.. aksam misafir var yinee pazara gidiorumm hemencikk.. ordann peynirli kumru alıpp yiyycimm cok cnm cektiii sabahh 64.1 cıktımm. inssan bi günde 600 gr alırmı yaffff:26::26::26: neysee gelince bakarım size tekrarrrr.. öptttttt

çok iyi yapmışsıın canıım
çoğu gitmiş azı kalmış o beş kilocukta uçar gider ama son kalan kilolar inat ediyoo canımm sabredecek pes etmeyeceksin

Valla canım göbek kalmadı azcık bacaklarım kalın ve kollarım kalın onları nasıl vericem bilmiyorum step almıştım 1 ay önce onu yaptım fitness yaptım yok kaldılar öyle bacaklar neysede kollardan vermem lazım

hoşgeldin canımm..
ecrin seni çok sordu.
dil öğerene bildin mi barii..
kilo vermenede çok sevindim
bu kadare kısa sürede nası verebildin.
oranın yemeklerini yiyemedin mi yoksa.

o zaman sizin ev tam şenlik
bir adet koç
bitane aslan
bide boga heee
allaaah çok eglenceli demiştim ben sana işte öyledir öyleee. ben çünkü bir koç olarak ve aslan abisi olan bi kız olarak ikisi arasındaki ilişkiyi iyi bilirim. boğa hakkında pek bilgim yok ama sen kızını anlatıyorsun ya tanıyor gibiyim onu. demin karnında yaptıklarını anlatıyorsun ya ben yine dehşet oldum gerçi .. tekma tokat popo filan.. anovv bu hamilelik harbiden farklı bi deneyimmiş. bu arada eşim 2012 yazında çalışmalara başlarız diyo bende okey dedim

canım benim çok üzüldüm dua edeceğim kardeşin için eminim bu mesajı okuyan tüm kızlar edeceklerdir.

tamam bitanem aslında belirli bir liste yok aynı düşük kalorili diyet gibi ama bol bol et yiyorsun sebze yiyorsun günde iki dilim ekmek bir porsiyon meyve filan veriyor dukan. normalde meyve ve tüm karbolar yasak biliyorsun.kitabın o bölümünü iyice bi okuyayım hatmedeyim öyle başlıcam o zamanda bakarsınız menüme aslında pekte farklı bişi yok sadece fındık fıstık yasak onuda napçam bilmiyorum yemeden duramam da bayılırım

yok hayalet değil boşver canım hiç açmayalım

o zaman mekan bulamayan aşıklar
yada bali filan çeken sokak serserileri geliyor aklıma napim o boşluk dolacakkkk

evet yoliciğim tam bir kapak oldu...

ohhhhhhhh kız içimin yagları eridi valla ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…