60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canın eşinin görevi nedeniyle böle düşünüyor olabilirsin,
ancak alnımızda yazılan ne ise o,sen buna inanırmısın bilmiyorum ama.
sonuçta hiç gideceğin yokken bir yere gidiyorsun orada başına birşey geliyor ve ölüveriyosun.
yani illa asker,polis vs olmak gerekmiyor.
aklına böle şeyler getirme,çünkü ölüm hepimiizin başında,her an herkesin başına gelebilir.
Allah gecinden versin,size ailesine bağışlasın inşallahh.
Allahım korusun tüm askerleri,polisleri..
o duygunu hissedebiliyorum benim babmda polis çünkü.
doğuda görev yaparken biz küçüktük ortaokuldaydım ben ,biz bir köşeye sinerken babam o çatışmanın içine girerdi,ertesi gün lojmandan şehit haberleri gelirdi falan.tamda 93-94 senesi.
seni çok iyi anlıyorum,
Allaha şükür sağ sağlim geldi bişeycikte olmadı.
Alnımıza yazılanı yaşıyoruz canım

allah gönlüne göre verir inşallah canım benim...

canım benim sen bu kadar kafana takma istersen evladını düşün ona babasının şuan için yokluğunu hissettirmemeye çalış.birde kafandan bu kirleri çıkar.hani derlerya birşeyi 40 defa söylersen olur diye....vesveseler bazengerçek oluyor.lütfen kendini üzme eşinde keyfinden orda değil sonuçta onada destek ol oda yanlız size hasret.moral olsun dalgın olmasın aklı sizde kamasın anlıyorsun değilmi bitanem...

evet canım. eylül de oğlum anaokuluna başlayacak. bende halk eğitime yazılayım diyorum. yada başka bişey.. hayırlısı bakalım..

cimcimem insan sürekli kendisini motive edemiyor bir yerde kopabiliyorsun. bu kötü düşünceleri içimde tutuyorum dışarıya söylemiyorum hiç.. Allah korusun dediğin gibi 40 defa söylersen olur çünkü.

İnşallah dileğin gerçekleşir.. 4 yıl sonra çocuğunda büyümüş olur. bekarken babam bir arkadaşının kızıyla dükkan açmamı istemişti yani ortak olcaktık. ama ben kabul etmedim. dükkan işletmek zor olur diye düşünüyorum. yani ben bu işi kıvıramam

Arkadaşlar lütfen paylaşımlarınızı yaparken saygı çerçevesinde yapınız. Diğer gruplar hakkında ya da arkadaşlarınızın arkasından kırıcı yazılar yazmayın.Ve unutmayın ki bu topik herkese açık bir topiktir.Herkesin bu gruba gelip paylaşım yapmaya hakkı vardır. Lütfen gruplaşma yapmayalım....

Eğer sizi rahatsız eden birşey olursa karşı cevap vermek yerine lütfen,lütfen kötü içerik butonunu kullanalım.
Keyifli Paylaşımlar:)

o zamaaaaaaan illa okucam öğretmen olcem diyede çok takmamak lazımm hemen ikinci çoçuk çalışmalarına başlamak lazıım
o işler öle değil işteee..
ilim ,irfan nerde ise gidip bulup öğreneceksin cicimm.
kur'an oku ile başlarrrr,naberrrrrrrrrrrrrrr...
kandıramazsın beniiii okulum bitmeden yapmıcammm

güllaç güllaç deyip duruyosunuzya bişey sorceem bu güllaç bu kadar güzelmi yaww hiç yemedim daha önce ben :44:
harikaaaaaaaaaaaa.dün akşam yaptım ve yapar yapmaz 2 tane hüplettimmmmmm

gayet güzel cnm aynen devam ara öğüblerini unutma süt yoğurt unutma meyve yemeyi unutma

ahhhh cnmmm. ya ben sana diycektim biliomusun ama yanlış falan anlarsın belki die söyleyemedim psikiyatra git diycektimn. yazdıklarından anladm senin. sürekli bunalım halincesin normalde hiç takılmayaak şeyleri kafana takıosun sanki dünyanın en büyük derdi sendeymiş gibi konuşuosun bazen eleştrmiorum seni yanlış anlama ama tespitlerim bunlar sen en iyisi bi dr.a git cnm. haifif ilaçlar verir belki iyi gelir.

nilmısracım çok üzüldüm neden öylesinki burdada herkes kendi için bişey yazıyor kimse cvp bile vermiyor
cnm sen nasıl girdin ne zman girdin ne yazdınki cvp verelim .daha gruba girmeden gurptan ayrılmanın planını yapmışsın zaten ne diyelim yolun açık olsun

ahh ahh çok istiyorum çokk ben kıvırırım bende çene çok ağzım laf yapar ikna gücüm iyidiir
müziğide açtımmı tıstak tıstakk
gelsin müşterilerrr :86:

Son düzenleme:
cimcimem insan sürekli kendisini motive edemiyor bir yerde kopabiliyorsun. bu kötü düşünceleri içimde tutuyorum dışarıya söylemiyorum hiç.. Allah korusun dediğin gibi 40 defa söylersen olur çünkü.

canım benim haklısın eşin asker sonuçta zor yani.şimdi ne durumda olduğunu sen hepimizden iyi bilirsin ama genede sen kendini dik tutki herşey daha güzel olsun.içindende çıkarmaya çalış rahatlarsın.bak böyle devam edersen gerçekten piskolojin alt üst olur...oğluşunu ala geçmeye git..ailenle birşeyler yap bir hareken bir uğraş emi,n ol unutturur herşeyi...

o işler öle değil işteee..
ilim ,irfan nerde ise gidip bulup öğreneceksin cicimm.
kur'an oku ile başlarrrr,naberrrrrrrrrrrrrrr...
kandıramazsın beniiii okulum bitmeden yapmıcammm

bu gidişle profesör olceeen
niyse bu sefer kandıramadık ama bi yerden kandırırız nasılsaa :86:

ahh ahh çok istiyorum çokk ben kıvırırım bende çene çok ağzım laf yapar ikna gücüm iyidiir
müziğide açtımmı tıstak tıstakk
gelsin müşterilerrr :86:

delüüüüüüüüüüüü

hani sen 7 ay matematik çalışıp kpssye gircektin:97:
daldan dala daldan...çıstak çıştakk
daldan dala dal daaaallll...çıştask çıstakkk
kaynana semra müziği

Hee o zaman bol ihracatlar dilerim sana...
Ben de şimdi baktım neymiş diye..
Tam da bana göreymiş.. Dana et, sığır eti falan..

sagol canımcım..
hee tam sana göre et müt.
troid sorunu arkadaşlar var çok iyi sonuçlar aldılar hatta biri 50 li yaşlarda ve 10 kg da fazla verdi ama sne bu diyeti yapamazsın tabi sen düşük kalorili diyete aynen devam canımcım

şerbetli tatlıdan iyidir bence yiyebilirsin

eski rum veya ermeni evlerini tadilat yaptırıp orda oturmak istiyoruum
iyice tırlattım :97:

bendeeeeeeee

canım benim kardeşin için çok sevindim o kayınvaldesi olacak kadının çenesi de kapamnmıştır böyllece

çok güzel fikir canım umarım gerçekleştirebilirsiniz

evet canım. eylül de oğlum anaokuluna başlayacak. bende halk eğitime yazılayım diyorum. yada başka bişey.. hayırlısı bakalım..

canım kafanı başka şeylerle meşgul edeceksin ki bu düşünceler aklına gelmicek. bende de anksiyete var zaman zaman nüksediyo dün gece böle saçma sapan düşüncelerle uykuya dalmıştım gece ruyamda moskovadaymışım cebimde beş kuruş rus rublesi orda kimse ingilizce bilmez yol ortasında kala kalıyorum.yok otel rezv. yok tanıdğım kimse yokallahım çaresiz hissettim kendimi ben deliriyorum sanırım haftasonu eşimle biraz gezeyimde kafam dagılsın

arkadaşlarr bidaha cevap vermeyelim bakın uyarı alıyoruz şikayet oluyo
en güzeli hiç cevap vermeden direk kötü içerik butonuna basmak böylece konu uzamaz
sonra konu uzuyo gşdiyo atışmalar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…