evet canım oğlumda değişti. evde hiç babam diye ağlamazdı burda babama gidicem diyor , babamı gerçekten çok özledim diyor. bazen öyle kötü etkiliyor ki hemen valizimi hazırlayıp evime gitmek istiyorum.. eşimde ankara da kal diyor yakınımda kimse yok komşumda memleketine gitti. aklım sizde kalıyor diyor. ya kendimi nasıl tarif edeyim Allah vermesin evimden çıktım geldim sanki dul kalmış gibi hissettim. abuk subuk şeyler geliyor aklıma. yanlız kalsam halim ne olur küçük çocukla ne yaparım ben gibi şeyler düşünüyorum. ama evimde böyle değildim
sağol canım. bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hepiniz ne güzel destek oluyorsunuz.. çok sağolun.
allah gönlüne göre verir inşallah canım benim...dün akşam eşimle konuştum şöyle az bi sermaye ile 10-15 bin lira gibi
kendime minnak bi butik açmayı istiyoruz
ilerde yapıciiz şu an kriz var diye eşim kredi çekmeye yanaşmıyii
babamda ticarette başarılı olduğunu görmeden beş kuruş yatırım yapmam sana diyii :97:
dükkanda hazır eşimin dayısının merkezi yerde dükkanı varr
herşey hazır anlayacağınız bi param yok :97:
inşallah 4 sene sonra eşimin kredisi bitince bana tükkan aççek
evet canım oğlumda değişti. evde hiç babam diye ağlamazdı burda babama gidicem diyor , babamı gerçekten çok özledim diyor. bazen öyle kötü etkiliyor ki hemen valizimi hazırlayıp evime gitmek istiyorum.. eşimde ankara da kal diyor yakınımda kimse yok komşumda memleketine gitti. aklım sizde kalıyor diyor. ya kendimi nasıl tarif edeyim Allah vermesin evimden çıktım geldim sanki dul kalmış gibi hissettim. abuk subuk şeyler geliyor aklıma. yanlız kalsam halim ne olur küçük çocukla ne yaparım ben gibi şeyler düşünüyorum. ama evimde böyle değildim
sağol canım. bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. hepiniz ne güzel destek oluyorsunuz.. çok sağolun.
heh işteeee
canım lütfen o kadar sıkma kendini. sanırım eşinden uzak olmak onun asker olması seni bunaltıyo. kendine başka ugraşlar bulsan? ne bileyim bi kursa gitsen bi kafanı daatçak bişi. böle kafan hep dolu olur .. üzülme yaa nolur
evet ya bu ara hiç denk gelemedik.:44::44:
ya benim yaptıklarımla düzelmez ama bizim gibi 1000 firma yapsa bişiler değişir belki :) gerçi benim derdim cari açık filan değil satışları geçen yıla göre artırayım da zam zamanı patrona karşı kullancak bi şeyim olsun.
şimdilik iyi gdiyo
evet ya tarifler sayfasında diyette iken bile rahatça yenebilecek tatlısından tuzlusuna süper tarifler var iki tarifte ben eklemiştim . bence iki gün protein günü yapıp kalan günler normal beslenbilirsin . devamlı yapmak zor. meyve yemediğin için vitamin hapı filan almak gerekiyor ama hugom kızıcak reklam yapmış gibi olmiim ama direkt yagdan veriliyor bu diyette. ben eskisi kadar sıkı yapmıyorum ama dabe
allah gönlüne göre verir inşallah canım benim...
canım benim sen bu kadar kafana takma istersen evladını düşün ona babasının şuan için yokluğunu hissettirmemeye çalış.birde kafandan bu kirleri çıkar.hani derlerya birşeyi 40 defa söylersen olur diye....vesveseler bazengerçek oluyor.lütfen kendini üzme eşinde keyfinden orda değil sonuçta onada destek ol oda yanlız size hasret.moral olsun dalgın olmasın aklı sizde kamasın anlıyorsun değilmi bitanem...
dün akşam eşimle konuştum şöyle az bi sermaye ile 10-15 bin lira gibi
babamda ticarette başarılı olduğunu görmeden beş kuruş yatırım yapmam sana diyii :97:
evet canım. eylül de oğlum anaokuluna başlayacak. bende halk eğitime yazılayım diyorum. yada başka bişey.. hayırlısı bakalım..
o işler öle değil işteee..o zamaaaaaaan illa okucam öğretmen olcem diyede çok takmamak lazımmhemen ikinci çoçuk çalışmalarına başlamak lazıım
harikaaaaaaaaaaaa.dün akşam yaptım ve yapar yapmaz 2 tane hüplettimmmmmmgüllaç güllaç deyip duruyosunuzya bişey sorceem bu güllaç bu kadar güzelmi yaww hiç yemedim daha önce ben :44:
gayet güzel cnm aynen devam ara öğüblerini unutma süt yoğurt unutma meyve yemeyi unutmaGünaydın arkadaşlar, :) diyetin ikinci günündeyim ama düne dair yorgunluktan başka aklımda kalan bir şey yok. Bugün kahvaltıda:
1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
domates ve salatalık
vardı. diyete uygun bi kahvaltıydı galiba...
ahhhh cnmmm. ya ben sana diycektim biliomusun ama yanlış falan anlarsın belki die söyleyemedimgünaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamamkalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..
cnm sen nasıl girdin ne zman girdin ne yazdınki cvp verelim .daha gruba girmeden gurptan ayrılmanın planını yapmışsın zaten ne diyelim yolun açık olsunnilmısracım çok üzüldüm neden öylesinki burdada herkes kendi için bişey yazıyor kimse cvp bile vermiyor
cnm sen neden girip güzel şeyler yazmak yerine sürekli didişmeye çalışıosun asıl sen rahat ol çok fena taktın laf yetştrmeyerahat ol be güzelim süreli bişey ispt etmeye çalışma anlamadımki ben ne den bu kadar taktın
ölemiydiii:86:
herkesi takipteyim merak etme özellikle jasmini kontrol ediyorumamaaaaaaaa nneb nçok korktum fambıkkkkk benide takip edermi acabüüüüüüü
günaydın yoliciiiimmmnapanzi beybiler
ihracatlarımı yaptım memleketin cari açığını düzeltmeden bir nebzede olsa payım olduğundan mutluyum huzurluyum eccükte kafa daatak demmüüüüüü
bi bakim geçmişe ben geliyoruuuuuum.
dübn aklıma geldide sen epeydir menülerini yazmıosun ramazan diemi yoksa dukanımsı bişiler yapıosun bura sağlıklı beslenme topiği diemiii:44:
cnm afiyet olsun 5 zeytn çok biraz 2-3 yeterli. zeytn yağlı bi şey ve 5 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçioSabah Kahvaltı
-1 kk peynir
-5 zeytin
-1 haşlanmış yumurta
-1 dilim köy ekmeği
-Şekersiz çay
11:00 ara
-Corn flakes
-Zeytinyağında beklemiş 1/3 kuru incir
aynen katılıorum. regl olmadım bende .şartlar önemli işte hügocum.
ben şimdi hamile olsam bende bunalımda olurdum.
okulum var,kıızzım daha küçük,hazır olmama durumu,her iki çocuğa da yetebilcekmiyim düşüncesi,maddi olarak istediğim imkanı sunabilecekmiiyim şu anda vs.
ilk gebelik gibi olmaz 2. insan pek çok şeyi düşünüyor,duygudan çok mantık giriyor artık
ikinci evilik gibi bişey bence
ilk evlilğini aşkla yaparsın neyin ne olduğunu bilmezsin çünkü,ama 2. evlliğini yapacak olsan kırk kere düşünürsün:97:
tarihini karıştırdım aslında ama olmam lazım dı sanki:44:
düşünmek bile istemiorummmm
bişy sorcam kızçelerr kuru incir sarması oluyo cevizlisi var bide antep fıstıklısı ondan ara öğünde 1 tane yesem zaralımı tatlıya biraz hani ondan.yoksam zararsızmı kuru incirden diye ben bilemedim size soram bi dedim:97:
normal şişrme incir tatlısı ise olur bende yapıcam hatta güllacım bitsin süper olur şekerde koymam ben rahatca yernir.
slm kızlar ben bugün gene yokum beni merak etmeyin kuzene gidiyorum yine ordan fırsatım olursa girerim öpüldünüzzzzz
İnşallah dileğin gerçekleşir.. 4 yıl sonra çocuğunda büyümüş olur. bekarken babam bir arkadaşının kızıyla dükkan açmamı istemişti yani ortak olcaktık. ama ben kabul etmedim. dükkan işletmek zor olur diye düşünüyorum. yani ben bu işi kıvıramam
cimcimem insan sürekli kendisini motive edemiyor bir yerde kopabiliyorsun. bu kötü düşünceleri içimde tutuyorum dışarıya söylemiyorum hiç.. Allah korusun dediğin gibi 40 defa söylersen olur çünkü.
o işler öle değil işteee..
ilim ,irfan nerde ise gidip bulup öğreneceksin cicimm.
kur'an oku ile başlarrrr,naberrrrrrrrrrrrrrr...
kandıramazsın beniiii okulum bitmeden yapmıcammm
ahh ahh çok istiyorum çokk ben kıvırırım bende çene çok ağzım laf yapar ikna gücüm iyidiir
müziğide açtımmı tıstak tıstakk
gelsin müşterilerrr :86:
ahh ahh çok istiyorum çokk ben kıvırırım bende çene çok ağzım laf yapar ikna gücüm iyidiir
müziğide açtımmı tıstak tıstakk
gelsin müşterilerrr :86:
Hee o zaman bol ihracatlar dilerim sana...
Ben de şimdi baktım neymiş diye..
Tam da bana göreymiş.. Dana et, sığır eti falan..
şerbetli tatlıdan iyidir bence yiyebilirsinbişy sorcam kızçelerr kuru incir sarması oluyo cevizlisi var bide antep fıstıklısı ondan ara öğünde 1 tane yesem zaralımı tatlıya biraz hani ondan.yoksam zararsızmı kuru incirden diye ben bilemedim size soram bi dedim:97:
eski rum veya ermeni evlerini tadilat yaptırıp orda oturmak istiyoruum
iyice tırlattım :97:
yok canım bu onun küçüğü en küçük kız kardeşim yani...bu kardeşiminde 4 yıldır olmuyordu bebişi 4 yıldır tedavi gördüler aşılama yaptılar sonuç alamadılar.herkes kız kardeşime kısırsın dedi.kayınvalidesi de oğlumu gene evlendireceğim diyip duruyordu..rabbimde milletin kayınvalidenin çenesini kapatmak için doğal yollardan verdi.kardeşim rabbim beni gördü der hep...
kardeşimin boyuda uzun 172 60 kilo ile hamile kaldı halen 60 kilo bebişide gayet sağlıklı allaha şükür...
dün akşam eşimle konuştum şöyle az bi sermaye ile 10-15 bin lira gibi
evet canım. eylül de oğlum anaokuluna başlayacak. bende halk eğitime yazılayım diyorum. yada başka bişey.. hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?