bu seferde az olmaış mıı.
aslında pilav yerine ekmek yesen ekstra yağ almış olmazsın.
ama canın çekiyorsa pilavı bişey diyemem tabi.
yemek az geldiğinde yemek için ara öğün olabilecek bişeylerin olsun canım en azından ara öğünü kuvvetli yaparsan akşam yemekelre saldırmamış olursun
afiyet olsunn
bişy sorcam kızçelerr kuru incir sarması oluyo cevizlisi var bide antep fıstıklısı ondan ara öğünde 1 tane yesem zaralımı tatlıya biraz hani ondan.yoksam zararsızmı kuru incirden diye ben bilemedim size soram bi dedim:97:
arkadaşlar yemeğimi yedimde geldim :
2-3 kaşık kadar patlıcan musakka...aslında 5-6 kaşık kadardı ama ben yağını suyunu iyice sıkınca bana kalan 2-3 kaşık birşey oldu,,,
2 kaşık pirinç pilavı,
1 kase cacık.ekmek almadım eğer doymazsam alırım dedim ama gayet iyi doydum,herşey bilinç altında bitiyormuş.yemeğe giderken pilav varsa diğer yemek ne olursa olsun ekmek almayacağım dedim vede başardım.zaten akşam pideden yiyeceğim bari öğleni kurtarayım değilmi...
1 de şeftali vardı aldım ara öğün olarak yerim artıkın...birde yemek sırasında 500 ml su içmişimdir herhakde...
Ever Famircim çok haklısın ama bugün canım çok istedi aslında hiç sevmem bir daha olmaz örtmenim
yumurtaya batırıpı kızarttıktan sonra şerbete batırılmış olanı ise zararlı
ancak sarmasını duymadım,nesıl yapıldığına bağlı
yok canım bu onun küçüğü en küçük kız kardeşim yani...bu kardeşiminde 4 yıldır olmuyordu bebişi 4 yıldır tedavi gördüler aşılama yaptılar sonuç alamadılar.herkes kız kardeşime kısırsın dedi.kayınvalidesi de oğlumu gene evlendireceğim diyip duruyordu..rabbimde milletin kayınvalidenin çenesini kapatmak için doğal yollardan verdi.kardeşim rabbim beni gördü der hep...Canım kardeşim benden 1 hafta ilerde demişsin bu bebişini kaybeden kardeşin mi?
eski rum veya ermeni evlerini tadilat yaptırıp orda oturmak istiyoruum
iyice tırlattım :97:
canım benim yaaa üüzldüm gerçekten...
oğlun da etkileniyor mu baasının yokluğundan,şimdi gerçi anneanne dededen aklına pek gelmiyodur ama oğlunu düşünüp de strese giriyor olmayasın.
benim kızım mesela çok düşkün eşime,akşam dışarı çıkacak olsa abartısız yarım saat sonra başlıyo ağlamaya ara gelsin diye.
ben yokken benim içinde ağlıyormusun diyorum hayır diyo
Yaaa canımcım sen ye ne olacak afiyet bal şeker olsun yeter ki moralini bozma
yok cnm ondan deil onu bilmiyorum ben bu nassıl biliyonmu şöle incirle dövülmüş cevizi karıştırıp incecik açmışlar rula yapıp gül şekli vermişler bukadr ha içinde belkim şekrde olabilir ama öle kızzrtmalı bişiy deil.bildiğin kuru incir ezilmiş hali yanee
yok canım bu onun küçüğü en küçük kız kardeşim yani...bu kardeşiminde 4 yıldır olmuyordu bebişi 4 yıldır tedavi gördüler aşılama yaptılar sonuç alamadılar.herkes kız kardeşime kısırsın dedi.kayınvalidesi de oğlumu gene evlendireceğim diyip duruyordu..rabbimde milletin kayınvalidenin çenesini kapatmak için doğal yollardan verdi.kardeşim rabbim beni gördü der hep...
kardeşimin boyuda uzun 172 60 kilo ile hamile kaldı halen 60 kilo bebişide gayet sağlıklı allaha şükür...
aaaaaaaaaaaa birde sen nerden biliyorsun kız kardeşimin bebiş kaybettiğini.o dönemde varmıydın ben hatırlayamadım.Canım kardeşim benden 1 hafta ilerde demişsin bu bebişini kaybeden kardeşin mi?
bu dünyanın malını mülkünü netcen hügom yaaaa.
ebedi hayatını yaşayacağınn yerin saraylarını,köşklerini inşa için temel att senn...
mümin dediğin böle olur işteeee:86:
evet içine bişeyler katılmış olabir,
bir denecik ye bak bakalım içine başka ne katılmışş
ondan sonra birdaha canın çekerse çevizi ez sar kendin ve yeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?